https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Ocak 2015 Cuma

Robin Hood: Thief of Wives


Filmimiz çıplak bir kadını yıkayan bir köylü ile başlar. Köylü tam işi ciddileştirecekken Nottingham Şerifi ve muhafızlar  gelir. Nottingham Şerifi kadının  Kral John'un emriyle götürülmesine ister.  Daha sonra Nottingham Şerifi  köylüye aptalca bir şey yapmadın değil mi benim her yerde gözüm kulağım vardır diyerek  tehdit eder.    Kadın zindana götürülürken Nottingham Şerifi muhafızlara onunla ben ilgilenirim siz nöbet yerlerinize dönün talimatı verir. Daha sonra Nottingham Şerifi kadın ile zindanda hususi olarak ilgilenir.


Nottingham Şerifi  civardaki en güzel kadınları  toplayıp bekaret kemerine vurdurup  Kral John'un huzuruna sunar.  Kral John kadınların bekaret kemerlerinden çıkartılıp yanına gelmelerini ister ve  üç kadın Kral John günah anları geçirir.  Kadınlarını isteyen öfkeli erkekler saray yanında isyan çıkartırlar. En sonunda ortaya çıkan Kral John alın kadınlarınızı der ve isyan yatışır.  Bu arada köylülerden biri bekaret kemeriyle oynadığı için erzakına el koyulur. Bu arada Nottingham Şerifi Kral John'un emrini asar emir sevişmek isteyen ödeme yapmak zorundadır.


Sarayın içine giren  Nottingham  Şerifi anahtarları bırakıp  kendi işlerini halletmeye giderken  bir okçu gizlice saraya girip anahtarları çalar.  Daha sonra kendini tanıtan okçu  Sherwood'lu Robin Hood  anahtarı köylülere hediye eder ve köylü bir kadınla sevişir. Aynı esnada  Kral John'da  taht odasında  alem yapmaktadır.  Bir kez daha bekaret kemerlerini köylü kadınlarının bedenlerinin  içine geçiren Nottingham Şerifi cima vergisi ister. 

Bekaret kemerlerinin anahtarları kimse almasın diye Kral John'un emriyle Kral John'un boynuna asılır.  Kral John Nottingham  Şerifinden eğlenmek amacıyla kadın ister.  Bu arada  Robin Hood sarayın bahçesinde ağlayan bir kadın görür ve sorun nedir diye sorar. Adının Leydi Maryann olduğunu  öğrendiğimiz kadın bekaret kemerlerlerinden şikayetçidir. Bunun üzerine  Robin Hood derdinize derman olacağım der ve gider lakin konuşmayı  Robin Hood'un daha önce cima eylemi yaptığı köylü kadını dinlemektedir.

Robin Hood  Kral John'un cima edeceği kadının kadınlığına uyku ilacı sürer  Kral John kadınlığı yalayınca bilincini kaybeder ve anahtarları kaybedip Robin Hood'un anahtarların kalıbının çıkmasına olanak sağlar. Daha sonra  Leydi Maryann'in odasına giren Robin Hood üzülmeyin leydim derdiniz çözüldü deyip Leydi  Maryann ile günah anları yaşar.  Daha sonra taht odasında Nottingham Şerifi Kral John'a vergilerin ödenmediğinden ama bekaret  kemerlerinin yerinde durduğundan  bahseder.

Nottingham Şerifi  Bekaret oyununda Sherwood'lu Robin Hood'un olduğunu söyler. Bunun üzerine  Kral John o hadsiz bulup yakalayalım ve asalım deyince Nottingham Şerifi öyle zor olur ama onun yerine uygun yem atarsak Robin'i ele geçiririz  uygun yemde Leydi Maryann olacak ve onu da bize Leydi Maryann'in yardımcısı sağlayacak der. Daha sonra Leydi Maryann istemeden olsa bile Kral John ile yatmak zorunda kalır.

Nottingham Şerifi halka duyuru yapar  Kral John'un emriyle okçuluk turnuvası yapılcaktır kazanan Leydi Maryann ile evlenip  işlediği suçlardan kraliyet affı alacaktır. Okçuluk mücadelesi yapılır Kral John ve Robin Hood tam yapar ama Nottignham Şerifi Kral John'u galip sayar tam o esnada Kral John'un oku başka ok tarafından parçalanır. Oku parçalayan Kral Richard'dır ve  Kral Richard halkı refaha sürükleyeceğini söyleyip Robin Hood'u Sheerwood Dük'ü yapar ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...