https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Aralık 2014 Salı

Corporate Assets


Filmimiz Laura isimli bir kadının yazdığı mektupla başlar. Mektupta   Laura  büyük şehirde kanadı kırık bir güvercin gibi olduğundan bahseder. Daha sonra  odaya adamın biri gelir  ve  Laura'ya ofisimde ne işin   diye sorar.  Laura soyunur size layıkıyla hizmet sunmaya çalışıyorum Bay Daniels dedikten sonra Bay Daniels'a oral seks çeker. Oral seks işlemini bitiren  Laura  Bay Daniels'in odasından çıkar ve  şirket çalışanları Trista ve Candy ile karşılaşır.  Trista  Laura'ya  Bay Seasman'ın yanına gidiyoruz  bunun üzerine Candy  en iyi satıcı kimmiş onu göstereceğiz der.   Telefonda karısıyla konuşan bay Seasman  Candy ve Trista'yı görünce karısıyla olan telefon konuşmasını bitirilir.  Bay Seasman iki kadına bugün halim yok der ama iki azgın kadın Bay Seasman'ı soyup sevişmeye başlarlar. Sevişmenin ilerleyen dakikalarında Bay Seasman'ın kalbi teklemeye başlar ve haplarını ister. Trista son anda Bay Seasman'ın kalp haplarını verir. Bay Seasman  şirketteki hisselerin büyük bir çoğunluğunu sattığını Trista ve Candy'e açıklar.

Bay Peevees'ın yanına giden Laura Jill'e tanışır  Jill Laura 'ya herhalde bu şirketin hanım ağası falan olmalısın der ve daha sonra Bay Peeves'in emriyle üçlü seks olayına girişirler.  Üçlü seks olayı bittikten sonra  Bay Peeves  birkaç çalışanını toplayıp  gelecek planlarını anlatmaya başlar. Lafa karışan Kate şirket geleceğinde dildolar ve bezler olacak mı diye sorunca   Bay Peevees bir sekreterin şirket genel müdürüne böyle bayağı düşük sorular sormaması gerektiğini bilmesi gerekirdi der. Daha sonra  Bay Peevees Louie'yi  çağırır ve Bayan Jones' a kuralları ve onlara uymasa  başına gelecekleri anlat diye talimat verir.


Candy Bay Peevees'a  Bay Seasman'ın başına gelen talihsiz olayı anlatır. Limuzinde Trista Candy'ye çenesi düşük kaltak diye çıkışır ve iki kadın ağız münakaşana girerler. Bunun üzerine Laura  Trista ve ve Candy'ye kesin şunu yoksa mahvoluruz birlik olmalıyız yoksa halimiz harap olur der.  Herkes evlerine dönerken Trista limuzinin arka koltuğunda limuzin şoförüyle günah dolu anlar geçirir.  Karanlıkta tek başına oturup içki içen Candy'in yanına giden  Laura  eşlik edebilir miyim diye sorar.  Candy katılabilirsin der.   Candy niye beni olduğum gibi kabul edemiyorlar diye sorar. Bunun üzerine Laura  Candy'e sana gösterebilir miyim deyip yanındaki  mektubu gösterir. Candy Laura'ya  kaç yıldır mektuplaşıyorsunuz diye sorar.  Laura on iki yıldır mektuplaşıyoruz der. Bunun üzerine  Candy tıpkı evlilik gibi deyip hiç o işi yaptınız mı diye sorar. Bunun üzerine Laura Candy'e o işi yapsaydık  Winston'ın benim için herhangi bir erkekten farkı kalmazdı dedikten sonra mektupların kökenini açıklar. Mektuplar Laura'ın abisi John'un Vietnam savaşı esnasında iki sene esir kampında tutulduktan sonra akıl hastanesinde can verdikten sonra geldiğini açıklar.
Louie sert şekilde Kate'e şirket kurallarını göstermeli şekilde anlatır. Dağ evinde dinlenmeye çekilen Winston'ın yanına  ruh hekimi arkadaşı Arthur gelir ve rüyalar ne alemde diye sorar. Winston kabusların sadistik bir şekilde devam ettiğini söyler bunun üzerine Arthur fiziksel ve zihinsel olarak bir sorunun kalmadı bu kabuslar senin hüsnü kuruntun bu arada mektuplaştığın kadınla buluş der. Bunun üzerine Winston Arthur'a  olmaz ona ne diyeceğime bile bilmiyorum der. Arthur  artık seni kemiren korkularınla yüzleş  deyip Winston'ın yanından gider.  Bir başka akşam Bay Peevees Şirketin üst düzey çalışanların katıldığı bir akşam yemeği tertipler.  Bay Toomes akşam yemeğinde iş,siyaset ve kadınlar diyerek kadeh kaldırır. Bu arada Candy Trista'ya küpemi kaybettim aramama yardımcı der ama asıl niyeti Bay Peevees ve Bay Welligton'a masa altında oral seks hizmeti vermektir. 


Bay Wellington ile konuşmaya başlayan Bay Peevees Devlette işler nasıl yatırımlarım için endişe etmeli miyim  diye sorar. Bunun üzerine Bay Wellington  Bay Peeves'e Birleşik Devletler ekonomisi şirketlere haddiyle ehemmiyet gösterir özelikle sizin gibi şirketlere fasılasız ehemmiyet gösterir dedikten sonra Bay Peevees Bay Welligton'a  anlayabileceğiceyim dilden konuşun sayın Bakan Katibi Bay Welligton der. Bunun üzerine Bay Welligton beni çok zor duruma soktunuz Bay Peevees der. Bay Peevees  akşam yemeği ve iş görüşmeleri bittiğine göre niye oyun odasına çekilmiyoruz der. Bütün üst düzey çalışanlar ve Bay Weligton oyun odasında ısınma hareketleri yaptıktan sonra  odalarına çekilip günah dolu anlar yaşarlar. Başka bir yerde  uyuya kalan Winston Vietnam ile ilgili bir kabus görür ve kan ter içinde kalkar.


Sabah Bay Welligton Laura'ya  geçirdiği gece için teşekkür edip gider. Daha sonra çalan telefona bakan Laura aceleyle yataktan kalkıp şirkete gider.  Winston şirkette gelmiştir ama şirketin güvenlik görevlileri tarafından gözetim altında tutulup Bayan Jamieson  gelene dek tutacaklarını söylerler. Laura gelir ve güvenlik görevlilerine  Bay Davies benimle dedikten sonra öğlen yemeğine çıkarlar. Öğlen yemeğinde muhabbet eden Winston ve Laura akşam tekrar buluşmak için sözleşirler lakin ikilinin fark etmediği bir husus vardır Bay Peevees sağ kolu Louie gizlice fotoğraflarını çeker.  Şirkete geri dönen Louie fotoğrafları patronu Bay Peevees'e gösterir. Bay Peevees  Louie'ye kim bu adam diye sorar. Louie tanımıyorum diye cevap verir. Bay Peevees Louie'ye çıkmasını buyurduktan sonra  öfkelenip masasındaki eşyalarını parçalar.


Bay Peevees sağ kolu Louie'ye yedi kırk beş sakın unutma talimatını verir. Bu arada  Winston ve Laura randevuları için hazırlanırlarken Bay Peevees  Laura'yı evine çağırır. Laura işim var der ama Bay Peevees mühim bir konu olduğunu derhal gelmesi gerektiğini söyler.   Louie Winston'in kaldığı pansiyonun kapısında belirip Winston'a ben Laura'ın arkadaşıyım seni Laura'ın kaldığı eve götüreceğim der.  Bay Peevees'in evine gelen Laura beni çağırtmışınız  Bay Peevees der . Bay Peevees evet seninle doyasıya bir muhabbet edelim der. Bunun üzerine Laura bakın Bay Peevees bu akşam önemli bir işim var bunu başka bir akşama ertelesek der ama Bay Peevees oralı bile olmaz  Laura'ya doğru şehevi hareketlerde bulunur.  Bay Peevees'in ısrarcı davranışlarına karşı çıkamayan Laura  Bay Peevees'e  oral seks çekmeye başlar. Bu arada Winston Laura'ın Bay Peevees'a oral seks çekip tek sahibim sensin Bay Peevees demesine şahit olur. Winston'ın olanlara şahit olduğunu şahit olan Laura öfkeyle Bay Peevees'e saldırır ama Louie tarafından etkisiz hale getirilir.
Sokaklarda hayal kırıklığı içinde yürüyen Winston kaldığı pansiyona gelir.  Laura pansiyonda  oturmaktadır. Winston valizlerini toplarken ben insanlara düzüştüm onların beynini dağıtmadım dedikten sonra sinirlenen Winston Laura'yı  sertçe duvara yaslayıp nereden biliyorsun diye sorar.  Mektuplara başladığın ilk andan beri biliyordum abimi sen öldürmüştün eğer ben seni affetiysem sende benim küçük günahlarımı affet der. Duygularına hakim olamayan ikili pansiyonda günah dolu anlar geçirirler. Sevişme faslı bittince Laura Winston'a kaçıp saklanmamız gerek J.W.'in (Bay Peevees) ilk buraya bakacaktır der.


Bay Peevees Harry isimli telefonda konuştuğu Harry isimli şahsa bana dünya kadar borcun var bu işi hallet dedikten sonra Louie dönerek Laura'dan haber var mı diye sorar. Louie yer yarıldı içine girdi diye cevaplar. Bunun üzerine Bay Peevees Candy'i çağırır ve Laura'ın nerede olduğu hakkında sorular sorar.  Bay Peevees  Candy'e birlikte gittiği adamı tarif eder misin diye sorar. Bunun üzerine Candy orman bekçisini kast ediyorsunuz  özür dilerim Bay Peevees haddim değil ama Laura bu adamı çok seviyor bıraksanız olmaz mı der. Bunun  üzerine  Bay Peevees Candy'e defol der.

 Laura orman içindeki kulübede Winston günah dolu romantik anlar geçirirler. Dinlenmeye çekildiklerinde Louie ve emrindeki  birkaç çapulcu tarafından gafil avlanırlar ve Louie  Winston'a eğer seni Laura'ın yanında görürse hem hayalarını hem de beynini patlatırım der. Apar topar Bay Peevees'in yanına götürülen Laura'ya  Bay Peevees bu küçük olay sana ders olmuştur bana asla madik atma der. Bunun üzerine Laura öyle mi  diye sorunca  evet öyle hatta hizaya girip arkadaşını bile öldüreceksin der. Winston ise ormanda derbeder bir haldedir. Winston Laura'ın çalıştığı şirketin adamları onu zorla götürdü der.  Bunun üzerine Arthur karşı koysaydın deyince  Arthur aş artık bunları der. Bunun üzerine  Winston Laura'ya zarar görebilirdi deyince  Arthur Winston'ın  Laura için harekete geç en azından abisi için harekete geç seni rezil sünepe diye bağırır. Bunun üzerine  Winston sinirlenip  Arthur'u yere çalar ve yardımına ihtiyacım var der ve Arthur bende bunu demeni bekliyordum der.

 Winston ve Arthur Bay Peevees'in villasına girerler kendi halinde oyun oynayan akli dengesi bozuk Elenor'a  Laura'ın nerede olduğunu sorarlar. Elenor bana bir şeyler vermezseniz Laura'ın yerini göstermem der. Bunun üzerine Arthur çiklet verir ve Elenor'da  Winston'ın belinde asılı bulunan komando bıçağını aldıktan sonra Laura'ın kaldığı odayı tarif eder. Winston  ile Laura tekrar kavuşur.   Winston ve Arthur Laura'yı Bay Peevees'in villasından kaçırırken Louie ve çapulculcuların saldırısına uğrar ve Arthur yararlanır.  Bunun üzerine Winston Louie ve çapulcuları bir güzel tarar. Arkadan pompalı tüfekle yaklaşan Bay Peevees böyle bitmesi hiç istedim Laura der ama yer yıkılır ve nedeni daha sonra öğreniriz akli dengesi bozuk Elenor sırtına komando bıçağı monte etmiştir ve Elenor onu öldüreceğimi söylemiştim der. Ertesi gün  Laura ve Winston güzel bir havada sade nikah ile dünya evine girer ve film biter.  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...