https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Eylül 2014 Cuma

Papà, Ti Scopo Tua Mogliel




Filimiz adamın biri oğlu Lorenzo'ya annen vefat edeli beş sene oldu demesiyle başlar.  Marcezilla'da bir kadında aradığım tüm meziyetler var bak oğlum sana yeni anne aramıyorum arkadaş olursunuz der. Bunun üzerine Lorenzo ama baba Marcezilla benden iki yaş büyük evlenmeden aramızda yaşaması sence bu sana uygun mudur diye sorar.  Giorgio gelecek ay Anteniuela’ın işine son vereceğim Marcezilla'ya üçümüz bir arada olacağız biraz uyumlu olur musun deyince Lorenzo babasına Marcezilla benle aynı okulla gidiyordu baba diye çemkirip gider. Odasına çekilen Giorgio video cihazına porno kaset taktıktan sonra nişanlısı Marcezilla ile günah dakikaları yaşar.

Giorgio nişanlısı Marcezilla'ya benle evlenme fikrinden caymadın değil mi diye sorar. Marcezilla Giorgio’ya bunu nasıl düşünürsün ileriki günlerin nihayete ermesini istiyorum der. Giorgio beni seviyorsundur ama aşık değilsindir zaten aramızda yaş farkı sorun olabilir deyince Marcezilla aramızdaki yaş farkını hiç önemsemiyorum ama peki ya oğlun seni endişelendirmiyor mu diye sorar. Bunun üzerine Giorgio Lorenzo durumu kabullenmiş gibi gözükse de seni bir anne gözüyle görmüyor der. Lorenzo delireceğim diyerek odasından çıkarak Anteniuela'ın odasına gider. Lorenzo Anteniuela'ya çok gerginim der.  Anteniuela bu çok doğal baban evleniyor gergin olman anlaşılabilir bir durum der.  Lorenzo o sebepten dolayı değil deyince Anteniuela bu son olsun haftaya evleniyorum dedikten Lorenzo ile sevişir.

Marcezilla sabah kahvaltısını ederken Giorgio bugün seninle vakit ayıramayacağım için üzgünüm bütün günümü yazıhanede geçirmem gerek der.   Odasına geçen Marcezilla paralel telefondan Lorenzo ve Lorenzo'un sevgilisinin arasındaki telefon seksini gizlice dinler. Daha Lorenzo'un odasına giren Marcezilla Lorenzo'yu uyandırır.  Güç bela uyanan Lorenzo  Marcezilla'ya babamla paramla param için evlendiğini bilmediğimi sanma deyince  Marcezila saçmalama  babanla olan hislerim karşılıklı  birbirimizi deliler gibi seviyoruz  ayrıca telefonla konuştuğun şahıs kimdi diye sorar.  Lorenzo cevap vermekten kaçınır.  Bunun üzerine Marcezilla Lorenzo’ya  biraz sonra gezintiye çıkacağım gezintide bana eşlik eder misin diye sorar.  Lorenzo biraz eşlik ederim ama daha sonra bir arkadaş ile buluşacağım ayrıca unutmadan banyoda kendini tatmin ederken duydum der. Bunun üzerine Marcezila yanlış ithamlarda bulunuyorsun günahımı alıyorsun der.

Gezinti esnasında Lorenzo Marcezila'ya babamla niye evleniyorsun diye sorunca Marcezila ailemden uzak yaşıyorum o sebepten dolayı kendimi yalnız hissettiğimden dolay bende bir evlenme arzusu oluştu ve tüm arkadaşlarım birilerini bulmuştu bende o esnada babanla tanıştım karşılaştığım en kibar erkek der. Bunun üzerine Lorenzo Marcezila’ya niye tercihini daha genç erkeklerden yana kullanmadın diye sorar.  Bunun üzerine Marcezilla Lorenzo'ya babanda bir erkekte aradığım tüm meziyetlere sahip kibar, kültürlü ve bilgili birisi der. Lorenzo ve Marcezila koruluk alanda hem yürüyüp hem de laflarken biri kadın iki kişinin oynaştığını görürler ve röntgenlemeye başlarlar.

Marezila Lorenzo'ya yaşadığı ilk cinsel münasebeti anlatmaya başlar. İlk cinsel münasebetini üniversitedeyken bir sınıf arkadaşıyla yaptığını söyler ve o anın geçmiş anılar âlemindeki görüntüleriyle karşılaşırız.   Lorenzo'un arkadaşı Lucinda misafirliğe gelir ve Lucinda Lorenzo’ya Marcezilla çok güzelmiş bir saattir gözlerini onun üzerinden alamıyorsun deyince Lorenzo Lucinda'ya benim hakkımda çok yanlış ithamlarda bulunuyorsun o babamın yeni karısı ve ayrıca benden büyük der.  Lucinda'ın imha edici ve kışkırtıcı konuşmalarını rahatsız edici bulan Marcezilla ben yoruldum odama çekilip istirahat edeceğim diyerek salondan ayrılır. Fırsattan yararlanan Lucinda ve Lorenzo sevişme olayına koyulurlar ama bilmedikleri bir husus vardır. Marcezila sevişen ikiliyi kapı aralığından gizlice gözetlemektedir.

Akşam olduğunda Lorenzo'un odasına giren Marcezila Lorenzo’ya Lucinda ile aranda neler geçti diye sorar. Lorenzo seviştik falan dedikten senin anlatacağın bir hikâye olmalı dedikten sonra Marcezila başından geçen bir hikâyeyi anlatmaya başlar. Bir avukat bürosunda başlayan hikâyede avukatla yaşadığı asistanlı, röntgenli, oral seksli seks macerasını anlatır.  Ertesi gün Lucianda Lorenzo’ya başka bir arkadaşının babasıyla yaşadığı günah dolu anları anlatır ve sevişirler.  İç âleminde muhakeme yapan Marcezila hislerini Lorenzo'ya açar ve Lorenzo'dan olumlu cevap alınca ikili günah anlarına iştirak ederler. Ertesi sabah Lorenzo'un babası Giorgio ve Marcezilla evlenir. Lorenzo hem babasını hem de babasının yeni karısını tebrik eder ve film biter 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...