https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

22 Eylül 2014 Pazartesi

Robowar



Filmimiz bir kontrolden çıkmış cyborg hakkında bilgi veren askeri mühendis ile başlar. Askeri mühendis cyborgun ana hafıza kartı zarar görmüş olabilir der. Bu arada cyborg etrafta dehşet saçmaya başlayıp sağa sola ateş etmeye başlar askeri mühendis helikopter telsizi üzerinden irtibat kurduğu şahsa cyborgun ana kontrollerinin zarar gördüğünü söyler. Kontrolden çıkmış cyborg helikoptere roket yollayarak helikopteri yok eder. Daha sonra gizli bir askeri üste özel bir tim hazırlıkları yapılır.  General Harding askerlerden birine time görevin detaylarıyla ilgili malumat verme der.

Yola koyulan özel tim belirlene yerde Ed isimli bir şahısla karşılaşırlar.  Özel timin lideri Murphy Ed'e senden hoşlanmadım deyince Ed hoşlanmayabilirsin emirler aşikâr dedikten sonra yolla koyular. Ormanlık alanda bir süre dolaşan özel tim üyeleri çalılarda hareket eden bir şey görürler ve ateş ederler. Özel tim elemanı Peel her neyse artık duman oldu der ve vurduğu kişiye bakar. Peel vurduğu kişiye bakar vurulan kişinin etinin kemiğinden sıyrılmış olduğunu anlar.  Daha sonra özel timin iz sürücüsü olduğunu anladığımız Guam ağacın tepesinde keskin nişancı olduğunu söyler. Binbaşı Murphy adamlarına siper alın der ve ağacın tepesindeki keskin nişancıya ateş ederler ama keskin nişancının da diğer eleman gibi etinin kemiklerinden sıyrıldığını görürüz. 

Terk edilmiş bir kampa giden özel tim kamptaki herkesin kemiklerinin sıyrıldığını görürler iz sürücü Guam izlerin çok farklı olduğunu bunun insan hariç her şeyden gelebileceğini söyler. Ed cyborg ile karşılaşır son anda canını kurtarır. Ed Binbaşı Murphy’e saldırgan ile karşılaştığını söyler. Binbaşı Murphy ağaca saplanan bıçağı görüp sanki birisi bu lanet bıçağı balyoz ile ağaca mıhlamış dedikten sonra bıçağı ağaçtan almaya çalışır ama eli yandığı için fikrinden cayar.

Yollarına devam eden özel tim bir grup jipli teröristin bir grup sivili sürek hayvanı gibi kovaladığını görür ve yardım etmeye karar verirler. Ed karşı çıkınca Binbaşı Murphy Black Ed’in üzerine silah doğrultulup burada emirleri ben veririm der ve teröristlerin üzerine kurşun yağdırıp teröristlerin hepsini kevgire çevirip Virginia isimli genç bir kadını kurtarırlar. Virginia özel time Birlemiş Milletler gönüllüsü olduğunu söyler ve teröristlerin bir aydır bölgede kan kusturduğunu belirtir. Binbaşı Murphy Black adamlarına bu teröristlerin defterlerini düreceğiz deyince Ed o kadar uzun boylu değil uymamız gereken emirler var deyince Binbaşı Murhy silahını çekip bana bak pislik torbası burada emirleri ben veririm dedikten sonra teröristlerin kampına inerler. Teröristlere aman vermeyen özel tim teröristlerin hepsini temizler ama teröristler esir tutukları kadın ve çocukları katletmişlerdir.  Bu arada cyborg belirir ve nöbet tutan Peel'e roket yollamak suretiyle öldürür. Arkadaşı Peel’in öldürülüşüne öfkelenen Gringo  cyborgun peşinden gider ama cyborg tarafından yakalanır ve cyborg tarafından parçalanır.

Binbaşı Murphy Black iz sürücü Guam'a Ed'e dikkat et sakladığı bir şeyler var der. Özel tim nehirden geçerken ekibinin sıhhiye uzmanı cyborgun su altındaki dokunaçları tarafından yakalanır nehrin öbür tarafına çekilir. Özel timin diğer elemanları sıhhiye uzmanını arayıp bulurlar ama sıhhiye uzmanı cyborg tarafından yakalanıp eti kemiğinden sıyrılarak öldürür.  Özel timden arta kalanlar ormanın içinde sığınak oluştururlar.  Binbaşı Murphy Ed'in gırtlağına bıçak dayar ve bildiklerini öt bakalım der. Ed'in cyborgun mucidi olduğunu öğreniriz ama cyborgun işlev bozukluğu yaşadığını test etmek özel time ihtiyaç duyulduğunu söyler. Binbaşı Murphy cyborgu nasıl durdurabiliriz diye sorunca Ed telsiz gibi bir cihaz çıkartır yakın mesafeden frekanslar yollayabilirsem cyborgu durdurabilirim der.  Cyborg ortaya çıkar ve lazer özel timin saklandığı sığınağa lazer şuaları gönderir Ed cihazı çalıştırır ama cyborga etki etmez bunun üzerine Ed cihazı daha iyi kullanmak amacıyla cyborgun yanına gider ama cyborg Ed'i bileğinden yakalar ve havaya uçurur.  Özel tim üyesi John cihazı almak ister almak ister ama ne var ki cyborg tek hamleyle John'un ciğerlerini ağızdan çıkartır. Daha sonra iz sürücü Guam Binbaşının kaçmasını sağlamak için kendini feda eder.

Binbaşı Murphy Black ve Virginia terk edilmiş hastaneye giderler Virginia kimya uzmanı olduğunu belirtir ve hastanenin deposundaki kimyasallarla patlatıcı yapacağını söyler. Bu arada Binbaşı Murphy telsizle cyborgun aslında eski asker arkadaşı Woodring olduğunu öğrenir. Woodring harp zamanında ağır yararlandığını öğreniriz.  Cyborg gelir ve Binbaşı Murphy'e saldırır Binbaşı Murphy ismini söyler. Cyborg bir süreliğine duraksar ve binbaşıyı yere çalar.  Fırsattan istifade eden Virginia cyborgun yüzüne asit boca eder ve ikili cyborgun lazer tüfeğini kullanarak hastaneyi ve cyborgu havaya uçurur. Sabah kumsala varan Virginia ve Binbaşı Murphy gördükleri gemiye seslenirken cyborgun saldırısını uğrarlar. Cyborg Binbaşı Murphy'i kovalar ve en sonunda Binbaşıyı kıstırıp kendisini imha etmesini ister. Binbaşı Murphy önce duraksar ama cyborgun ne olur yok et beni diye yalvarmasıyla beraber cyborgu imha eder ve film biter.
  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...