https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Eylül 2014 Salı

The Children


Filmimiz paydos veren iki nükleer sanayi fabrika çalışanı ile başlar. İşçilerden biri diğer işçiye kontrol etmemiz gereken borular yok mu diye sorar.  Diğer işçi öbür işçiye boş ver mesaiye falan kalırız ayrıca canım içki çekti diyerek işi bırakırlar ama iki işçinin de bilmedikleri bir husus vardır gaz vanalarından biri sızıntı yapmıştır ve yeşil renkli bir gaz etrafa salınır.  Daha sonra şarkılar türküler eşliğinde giden okul servisi yeşil gaz bulutuna maruz kalıp yoldan çıkar. 

Şerif Bill devriye gezinirken okul servisinin yol kenarında terk edildiğini fark edip servis aracının içini arar ama ne talebeleri nede servisin şoförünü bulabilir.  Daha sonra kayıp çocukların velisi olan Mary’ye uğrayan Şerif Bill Mary’ye çocuklar ve servis şoförü kayıp ayrıca şoför motoru çalışır durumda bırakmış der.  Bunun üzerine Mary Şerif Bill'e bekle ben giyineyim der ve evin içine girip sevgilisi Cecily'ye mühim bir şey yok sen haplarını aksatmadan alıver dedikten sonra şerif ile servis aracının bulunduğu yere giderler.  Şerif Bill yardımcısı Harry'i arar Harry Jill isimli bir kızla oynaştığı için Şerif Bill'e geç cevap verir.  Şerif Bill Şerif yardımcısı Harry’e oradan gelip geçen oldu mu diye sorar.  Harry hayır diye cevaplayınca Şerif Bill anayola çık barikat kur kuş uçmayacak der.  Bu arada Mary oğlu Tommy’in eşyalarını bulur ve Şerif Bill olayı araştırmak için gider. Bir süre mezarlık çevresinde gezinen Mary Tommy'i görür ve peşinden koşar ve ayağı bir cesede takılır. Cesedin yüzü erimiş kaşar peyniri gibi erimiştir.  Tommy çıka gelip Mary'e sarılıp ve Mary'in yüzü de tıpkı servis şoförünün yüzü gibi kaşar peyniri gibi erir.

Şerif Billy kasaba eşrafından Tony ile lafladıktan sonra kasabanın zengin ama bir o kadarda şımarık ailesi Winslowsların yanına gidip kızları Janet'i sorar. Janet'in annesi Karen Winslow' hayrola şerif Janet senin için biraz genç değil mi daha dokuz yaşında der. Bunun üzerine Şerif Bill Janet ve diğer çocuklar kayıp nerede olabilecekleri hakkında fikriniz var mı diye sorar. Karen en ufak bir fikrim yok belki de servis şoförü ihtiyar McJones onları pikniğe götürmüştür der ve sonra kocası Steve'a sorar Steve'da bende bilmiyorum deyince Şerif Bill Winslowlardan bir cacık olmayacağını anlayacağını çakınca yanlarından uzaklaşır.

Yolda giden Tony’in aracı  yolda bozulunca Tony yolda kalır. Radyoaktif sızıntıya maruz kalmış çocuklardan biri sinsice Tony'e doğru yaklaşırken yaklaşan şerif arabasını görür ve uzaklaşır. Şerif Bill  Tony'i görür ve hayrola gene araba mı tekledi diye sorar.  Tony evet diye cevaplayınca Şerif Bill arabanın motoru ile uğraşıp Tony’in arabasını çalıştırır. Daha sonra radyoaktif sızıntıya maruz kalmış Ellen isimli çocuk evine uğrar ve annesine sarılıp annesini yakarak öldürür ardından babasını da aynı yöntemle öldürür.

Barikat kuran Şerif Yardımcısı Harry'e sevgilisi Jill benimle oynaş der.  Bunun üzerine Harry Jill'e delirdin mi el âlemin ortasında oynaşılır mı deyince Jill tavır yapıp Harry'in yanından uzaklaşır. Şerif Yardımcısı Harry yoldan geçmek isteyen bir şâhısa geçme geçiş yasağı var.  Adı Sam Rock olan şahıs sen benim kim olduğumu bilmiyorsun sanırım şu telefona bakıver zahmet der ve telefonu Harry'e verir.  Sam Rock’un nüfuzlu bir şahsiyet olduğunu öğrenince Sam Rock'ın geçmesine salık verir.  Daha sonra evine varan Jill'e radyoaktif sızıntıya maruz kardeşi Paul tarafından gafil avlanır. Jill'in çığlıklarını duyan Paul ve Jill'in babası çığlıkları kontrol etmeye gelir ve kızının yanmış cesedini görür ve oğlu Paul'a ne yaptın sen der. Paul babasına babacığım diyerek Jill'i öldürdüğü gibi öldürür.

Evine dönen Tony Karısı Kathy'e geçirdiği günü anlatır.  Daha sonra Serif Bill Kathy'e olup biteni anlatır. Şerif Bill Kathy’e gönlünü ferah tut çocuklar sağ salim eve dönecekler deyip Tony ile evden çıkarlar.   Bu arada devriye gezen Şerif Yardımcısı Harry kayıp çocukları bulur ve av mühimmatları satan Molly ile irtibat kurup çocukları bulduğunu haber verir.  Bilmediği bir husus vardır çocuklar radyoaktif sızıntıya maruz kalıp mutasyona uğradıklarını bilmez ve yanlarına gider çocuklar tarafından öldürülür.  Molly Şerif Bill’e çocukların bulunduğu yeri tarif eder. Şerif Billy Tony ile birlikte Şerif Yardımcısı Harry'in yanına giderler ama Harry'in yanmış cesedine rastlarlar. Şerif Bill Tony’e Doktor Mary Lockheart’a uğramamız gerek der.  Doktor Mary Lockheart’ın evine giren Şerif Bill ve Tony Doktor Lockheart’ın lezbiyen sevgilisi Cecily’in yanmış cesediyle karşılaşır.  Daha sonrada aynı şekilde öldürülmüş doberman türü köpeği de görürler.

Molly'in av mühimmatları satan dükkânına giden Şerif Bill Molly'e kasabada cinayetler işlendiği söyler bunun üzerine Molly eğer o şerefsizin evladı çocuklara musallat olurlarsa günlerini görürler der. Tony ve Şerif Bill yolda giderlerken Winslowların kızı Janet’ı görüp arabaya koyup Winslowların evine giderler. Tony ev içinde Karen ve Steve’i arar ve en sonunda karı kocanın cesediyle karşılaşır. Aynı esnada radyoaktif sızıntıya maruz kalıp mutasyona uğrayan Janet Şerif Bill'e saldırır ama Şerif Bill saldırıdan zarar görmeden kurtulur.

Olaylardan haberi olmayan Kathy kocası Tony'e Jane nerede diye sorar.  Tony Jane’yi kaybettik der Kathy neler oluyor derken Tony asabi bir ses tonuyla lanet kahveyi hazırla diye çıkışır. Bu arada mutasyona uğrayan Jane eve girmeye çalışmaktadır.  En sonunda kızı Jane'i  gören Kathy Jane'in yanına gider ama Tony tarafından engellenilir.  Şerif Bill ve Tony radyoaktif sızıntıya maruz kalıp mutasyona uğrayan çocukların peşine düşerler. Tony kızı Jane'i bulur ve elinden tutar ama Tony'in eli fena şekilde yanar. Daha sonra Tony ve Şerif Bill'in  etrafı  mutasyona uğramış çocuklarla çevrilir. Şerif Bill tabancasına davranıp çocuklardan birini indirir ama öldüremez.  İkili zar zor çocukların yanından kaçarlar. 


Eve dönen Tony elini buzlu suya yatırır. Bu arada Kathy Şerif Bill’in çocukları tüfekle indirdiğine şahit olur ve şerifin kafasına küt bir cisimle vurup bayıltır. Tony karısına çocuklar zebaniye dönüştü der.  Kathy gerçeği kabullenmek istemeyince yanmış elini gösterip elime bak bunu Kathy yaptı der. Bu arada radyoaktif sızıntıya maruz çocuklardan biri Tony'in küçük oğlu Joey'in odasının penceresinden girerek Joey'i yakıp öldürdükten sonra Kathy'e saldırır Tony çocuğu tüfekle uçurduktan sonra Şerif Bill eline geçirdiği kılıçla çocuğun ellerini kopartır ve çocuk tamamen ölür. Köfteyi çakan Şerif Bill ve Tony radyoaktif sızıntıya maruz kalıp mutasyona uğrayan çocukları öldürme yolunun ellerini kesmek olduğunu anlarlar ve çocukları bulmak için dışarı çıkarlar. Uzun aramalar sonucunda Jane dâhil bütün çocukları bulurlar. Jane babacım yapma diyince dona kalır ve Jane öldürmek için hamlede bulunca Şerif Bill öne atılıp çocukları öldürür.  Hem Tony Hem de Şerif Bill ruhen ve fizikken biterler. Şerif Billy arabasına Binip telsizle karakola irtibata geçerken gözden kaçan çocuklardan biri Şerif Billy'i yakarak öldürür ama Tony'de çocuğu öldürür.  Bu seferde Kathy'in çığlığını duyarız Kathy'ın doğum vakti yaklaşmıştır ve en sonunda doğum gerçekleşir ama çocuk mutasyonlu doğar ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...