https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Eylül 2014 Perşembe

Calamity Jane


Filmimiz bar kızıyla lezbiyen ilişkiye giren cowgirl ile başlar. Daha sonra adının Calamity Jane olduğunu öğrendiğimiz eğlence mekânı işletmecisi olan kadının kanun ven düzen adamlarının suyuna gidersem bu kasabada kraliçeler yaşarım diye düşünürken Calamity Jane'in kızları ise şerifin adamlarıyla sevişir. Ertesi gün Yargıç Jones kız arkadaşıyla poker oynarken birdenbire grup seks şenliğine döner.

Geçmiş anılar âlemine dalan Calamity Jane Yargıç Jones'u iç savaş zamanından beri tanıdığını savaş bittiğinde mektebe gidip hukuk okuyup yargıç olduğunu söyler ve iki güneyli askerle yaşadığı macerayı anlatır.  Güneyli askerlerden biri uzun zamandır böyle yemek yememiştim yanlış anlamayın ama uzun zamandır kadın yüzü görmedim diyerek gerçek niyetini açıklar ve dünden razı olan Calamity Jane ve arkadaşı iki güneyli askerle günah dolu anlar geçirir.  Geçmiş anılar âleminden çıkan Calamity Jane iyi ki onlarla Kaliforniya’ya gitmemişim yoksa vasıfsız hanımı olacakmışım der.

Şerifin ofisinde şerif Calamity Jane'in kızlarına sizler benimle ve adamlarımla beraber olacaksınız anlaşmamız böyle dedikten sonra Calamity Jane'in kızları şerifin adamlarıyla sevişir. Calamity Jane acınası şerif tek düşündüğü şey bedava kadın der. Bu arada şerifin adamları Calamity Jane’in kızları hakkında hâkimiyetlerini sıkılaştırır.


Calamity Jane yaşadığım kasabayı seviyorum bu kasabada saygın ve itibarlı birisiyim dedikten sonra geçmiş anılar alemine döner ve kasabaya ilk geldiği anı hatırlar.  Kasabaya ilk geldiğinde kasabanın bankasını soyan Calamity Jane daha sonra bankanın bekçisi ve kâtibi ile birlikte olur ve geçmiş anılar âleminden çıkar. Calamity Jane itibarlı bir kadın olabilirim ama hala eski çılgın soyguncu günlerimi özlüyorum der ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...