https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Haziran 2014 Cuma

Desideri


Filmimiz Venedik’te tertiplenen karnaval ile başlar. Bu arada genç bir kadın yatmakta olan sevgilisine kahve hazırlar. Sevgilisi uyanan kadın adama bugün ne yapacağız diye sorar. Adam kadına bugün çok önemli işlerim var dedikten sonra sabah sevişmesi yaşarlar. Ardından havaalanına koşan adının Luka olduğunu öğrendiğimiz genç adam hostes sevgilisi Jaqueline’i uçağına bindirip evine dönerken genç bir Amerikalı bir kadın ile çarpışır. Adının Jessica olduğunu öğrendiğimiz Amerikalı kadın piyano müsabakasına katılacaktır ama gideceği yerin tam ters istikametindedir. Bunun üzerine Luka Jessica’ya taksi teknem ile seni gideceğin yere bırakırım der.

Kalacağı otele giden Jessica rezervasyonunun iptal edildiğini öğrenir.  Şaşıran Jessica bu nasıl olur zaten yabancıyım gidecek yerimde yok deyince otel kâtibesi yardımcı olmaya çalışacağım der.  Diğer otelleri arayan otel kâtibesi Jessica'ya karnaval nedeniyle tüm otellerin dolu olduğunu söyler. Bunun üzerine katılacağı piyano müsabakasının yerini otel kâtibesinden öğrenir. Piyano müsabakasından geç kalma nedeniyle diskalifiye edildiğini öğrenen Jessica Goldberg kuruluşunun sekreterine bu nasıl olur der. Sekreter Jessica’ya Goldberg tesisin belli düsturlarının olduğunu söyler. Bunun üzerine Jessica sekretere en azından müdür ile konuşmayım der. Müdürü arayan sekreter Jessica'ya müdür sizinle görüşecek der.

Goldberg kuruluşunun müdürü Profesör Alvise Contraini’in yazıhanesine giren Jessica müdür Alvise’ye uçağım sis yüzünden rötar yaptı ayrıca bavullarım hava limanında kayboldu deyip ağlamaya başlar.  Ağlamasını sürdüren Jessica Amerika'dan buraya gelene dek bir sürü zor işlerde çalıştığını belirtir. Bunun üzerine Profesör Alvise Contraini sizinle tanışamadık isminiz nedir diye sorar. Adını söyleyen Jessica Profesör Alvise Contraini ile tanışır.  Ağlamasını sürdüren Jessica Alvise'ye ne olur yardımcı olun diye yalvarır. Bunun üzerine Profesör Alvise Contraini üzgünüm ama kayıt belgen burada gözükmüyor deyince Jessica yıkılır. Jessica'ın yıkıldığını gören Profesör Contraini kendini koy verme her sorunun çözümü vardır Goldberg kuruluşun misafiri olup müsabakaya katılacaksın der. Duyduklarına şaşıran nasıl olacak bu diye sorar. Bunun üzerine Profesör Alvise Contraini icabına bakarız der.

Profesör Alvise Contraini Jessica’yı kalacağı yere götürür. Profesör Alvise Contraini Jessica’ya tahsis ettiği yer tam manasıyla saray yavrusudur.  Jessica şaşalı malikânede hayran bir şekilde gezinirken Profesör Alvise Contraini Jessica’ya üzgünüm ama işim çıktı sana söz veriyorum bu noksanlığımı telafi edeceğim der. Jessica Venedik'in keyfini  sürerken  yolda maskeli bir şahıs tarafından bir güle bir gül diyerek  Jessica'ya  gül hediye eder. Daha sonra gülü veren şahsın tekne taksici  Luka olduğunu öğreniriz. Luka ile muhabbete giren Jessica daha sonra işim çıktı Luka’yı eker. Luka Jessica'ın arkasından nerede kalıyorsun diye sorar ama Jessica Luka’yı duymaz.

Jessica çok şık bir gece elbisesi içinde piyano çaldıktan sonra kendisi için hazırlanmış ziyafet sofrasına hayranlıkla bakar. Profesör Alvise Contraini Jessica’ya müsabakaya katılmaya hak kazandığını söyler ve Jessica Profesör Alvise Contraini'ye sarılır. Profesör Alvise Contraini Jessica'ya sırf bu kıvançlı haber Venedik'in en mühim aşçıların hazırladığı yemekleri gösterir. Yemek sofrasına oturan Jessica ve Profesör Alvise ıstakozlara ve istiridyelere yumulur ve yemekten sonra Profesör Alvise Contraini tatlı niyetine Jessica'yı yatakta yemeye başlar. Jessica ve Profesör Alvise Contraini ateşli meyveli bir sevişmeye iştirak ederler.

Sabaha karşı duyduğu sesler yüzünden tedirgin olan Jessica aceleyle giyinip kendisini bir meyhaneye atar. Bu arada Luka meyhaneye nevale getirir ve Luka’ın okul harçlığını çıkaran bir üniversite öğrencisi olduğunu öğreniriz. Luka meyhanede oturan Jessica'yı fark eder.   Jessica'ın yanına giden Luka Jessica'ın huzursuz olduğunu sezer ve Luka Jessica'yı zor olsa da Venedik turuna çıkmaya ikna eder.   Luka Jessica'ya Venedik'in kültürel ve tarihsel zenginlikleri gösterir. Daha sonra Jessica Luka ile dertleşir Luka'ın mühendislik fakültesinde talebe olduğunu ve bir dönem sonra mezun olacağını öğreniriz. Luka Jessica’ya Avrupa’yı gezme hayallerinden bahseder ve Jessica’ya senin hayallerin nedir diye sorar. Jessica en büyük hayalinin müzik olduğunu belirtir ve bu hayalin peşinden Venedik'e gittiğini söyler.  Jessica Venedik’te yaşadığı korkuları Luka'ya söyler ve Luka Jessica’ın yanında sarmaş dolaş Venedik sokaklarını turlarken Profesör Alvise Contraini tarafından fark edilirler.

Jessica ve Luka Jessica'ın kaldığı Profesör Alvise Contraini'in Jessica'ya tahsis ettiği binayı gezerler.  Luka Jessica'ın korkularının yersiz olduğunu kanıtlamaya çalışır.  Daha sonra Jessica çalışma odasında bulduğu pop müziği plaklarını çalıp dans etmeye başlar. Jessica'ın sergilediği  cezp edici figürler  sergileyip   Luka'ın aklını başından alır. Daha sonra yaptığı erotik dans figürleri sayesinde azan Jessica Luka'yı yanına çağırıp ateşli bir sevişmeye giriş yaparlar. Profesör Alvise Contraini Luka ve Jessica’ın yaşadığı cinsel ilişkiyi gizlice gözetler.  

Kuruluş sekreteri Jessica’ya işte müsabaka formun ama Profesör Contraini'in müsabaka tüzüğünde değişiklikler yaptığı aşikâr der.  Bunun üzerine Jessica Goldberg kuruluşunun sekreterine Profesör Contraini ile görüşmek istiyorum deyince Goldberg kuruluşunun sekreteri müsabaka tüzüğüne göre katılımcılar Goldberg kuruluşunun yöneticisiyle ancak salı günleri konuşabilir der. Jessica olsun yinede konuşmak istiyorum deyince Goldberg kuruluşunun sekreteri Bayan Harrisson size sunu hatırlatmayı vazife ediyorum kural kuraldır dedikten sonra Profesör Alvise Contraini'yi arar ama Profesör Alvise Contraini yazıhanesinde yoktur. Bunun üzerine Jessica piyano idmanlarına girer ve idmana girmeden önce Jessica Goldberg kuruluşun sekreterine Profesör Contraini gelirse beni haberdar edin der.

Jessica piyano pratiği yaparken Profesör Alvise Contraini  Jessica'ın arkasından yaklaşıp şehevi hareketlerde bulunur. Jessica sanki hipnotizma olmuş gibi piyano çalarken Profesör Alvise Contraini de Jessica’yı soyar ve  Jessica ile yiyişmeye başlar.  Daha sonra Jessica Profesör Alvise Contraini'ye ne düşünüyorsun diye sorar. Profesör Alvise Contraini hiç diye geçiştirirince Jessica  Profesör Alvise Contraini'ye  bazen nazik ve hassas biri olurken bazen de nobran sükunetinin arkasında saklanıyorsun hem ben seni anlamıyorum hem de  sen beni anlamıyorsun der. Profesör Alvise Contraini gene konuyu geçiştirmeye kalkınca Jessica bana geri zekalı muamelesi yapma aklından neler geçtiğini anlat yada bu ilişki temeli biter diyerek Profesör Alvise Contraini'ye ültimatom verir. Profesör Alvise Contraini Jessica’ın tehdidi üzerine ağzındaki baklayı çıkartır. Seneler evvel Profesör Alvise Contraini'in deliler gibi âşık olduğu bir kadın varmış ve Jessica Profesör Alvise Contraini'in aşk yaşadığı kadına ne olduğunu sorar. Profesör Alvise Contraini kadının vefat ettiğini söyleyince Jessica çok üzgünüm diyerek Profesör Alvise Contrainiye sarılıp seni çok ama çok seviyorum der.

Profesör Alvise Contraini Jessica ile günah dolu saatler geçirirken telefon çalar. Arayan Luka'dır Luka Jessica'ya tam senlik bir parça buldum dinlemeni istiyorum der. Jessica bir yandan Luka'ın telefonda Luka'ın müziğini dinlerken bir yandan da Profesör Alvise Contraini tarafından şampanyalı bedeni yalanır.  Daha sonra Luka karnavalın son gününde yapılan maskeli baloya gelir misin diye sorar. Jessica Profesör Alvise Contraini'ye bakar ve Profesör onay verince Luka'ya tabi gelirim der.  Luka Jessica’ın maskeli balo teklifini kabul ettiğini öğrenince sevinçten havalara uçar. Jessica Profesör Alvise Contraini’ye giyecek bir kostümüm bile yok deyince hallederiz deyip günah anlarına geri dönerler.

Ertesi gün Jessica maskeli baloda giyeceği kıyafeti Profesör Alvise Contraini'ye gösterip nasıl gözüküyorum diye sorar. Profesör Alvise Contraini Jessica'ya harikulade olmuşun diye cevaplayınca Jessica aynaya bakarak memleketliler şimdi beni görseler der ve daha sonra ciddi bir surat ifadesine bürünen Jessica bu kostümü daha önce bir yerde görmüştüm der.  Profesör Alvise Contraini ile birlikte maskeli baloya giden Jessica'yı kartal maskeli bir şahıs tarafından markaja alınır. Daha sonra kartal kostümlü şahıs Jessica'yı tıpkı bir kartalın kuzuyu kaptığı gibi kapıp Jessica’yı izbe bir yere götürür. Kartal maskeli şahsın Profesör Alvise Contraini olduğunu öğreniriz. Profesör Alvise Contraini ve Jessica kostümlü seks olayına iştirak ederler. Bu arada Luka’da  Jessica'yı arar ve Jessica'ın Profesör Alvise Contraini ile sevişmesine tanık olunca  yıkılır.

Ertesi sabah Jessica morali bozuk otururken yanına Luka gelir. Luka Jessica’ya kayboldun mu diye sorar. Jessica bıkkın bir şekilde evet kayboldum diye cevaplar. Bunun üzerine Luka artık bunun önemi yok birbirimizi bulduk der.  Jessica dinle Luka nazik ve hassas birisinin ama sanırım başka birine aşığım der. Bunun üzerine Luka sanıyorsun yani sevdiğine emin değilsin der.  Bunun üzerine Jessica iyi vakit geçirdik o kadar der. Kalbi kırılan Luka seninle geçirdiğimiz anlar bu kadar mı önemsiz benim sana karşı hissettiğim duygular karşılıklı değil mi seni seviyorum der. Bunun üzerine Jessica ben başkasını seviyorum deyince Luka’ın kalbi kırılır.

Sıkıntılarını geçirmek için piyanoya abanan Jessica kendisini veremez ve Profesör Alvise Contraini’yi arar ama Profesör Alvise Contraini yazıhanesinde yoktur. Goldberg kuruluşuna gidip sekretere Profesör Alvise Contraini'in nerede olduğunu sorar. Goldberg kuruluşunun sekreteri Jessica’ya bakın Bayan Harris siz Amerikalı kadınlar nazik, sevecen ve hassas bir adam görünce dizleriniz bağı çözülüyor der. Bunun üzerine Jessica Goldberg kuruluşunun sekreterine sen pisliğin tekisin der ve Goldberg kuruluşunun binasından ayrılır ve Profesör Alvise Contraini kendi çabalarıyla aramaya kalkışır ve uzun çabalar sonucu Profesör Alvise Contraini'in evini bulur.

Profesör Alvise Contraini ile konuşan Jessica Profesöre çok değiştin sen der. Bunun üzerine Profesör Alvise Contraini Jessica'ya senin bana karşı açık yürekli olup olmadığını bilemiyorum deyince Jessica ben seçimimi yaptım der ve Profesör Alvise Contraini ile öpüşür. Sevişme sonrası Jessica Profesör Alvise Contraini'in odasında bulunan resmi fark eder. Resimdeki kadın Jessica'ın annesi olduğunu öğreniriz. Jessica Profesör Alvise Contraini'in annesiyle ilişkisi olduğunu öğrenir ve sinirlenip Profesör Alvise Contraini'ye tokadı geçirir. Bunun üzerine Profesör Alvise Contraini bunların hepsi bir oyundu seni budala der.    Geçmiş anılar âlemine giriş yapan Profesör Jessica’ın annesi Susan’ın kendisini aldattığını öğreniriz ve Jessica ile kurduğu ilişkide intikam alma konulu bir ilişki olduğunu öğreniriz.

Luka Jessica’ın takıldığı meyhaneye meze götürürken Jessica’yı bavullarını toplamış bir şekilde otururken görür. Luka Jessica'ya oturmama müsaade var mı diye sorar. Jessica Luka'ın oturmasına izin verir. Luka Jessica'ya neyin var diye sorar.  Jessica bu şehirden de insanların da bıktım gidiyorum der.  Bunun üzerine Luka ne olduysa oldu hayallerinden vazgeçme engelleri aş diyerek Jessica'ya moral dolu bir konuşma yapar.  Goldberg kuruluşuna giden Jessica Profesör Alvise Contraini'in köpek gibi pişman olduğunu Jessica'dan bir şans daha ister ama Jessica Profesör Alvise Contraini'in özrünü kabul etmez ve katılmam gereken bir müsabaka var der. Müsabaka sonrası Jessica Luka'ya sarılır. Profesör Alvise Contraini Luka ve Jessica'yı üzgün şekilde seyreder ve film biter


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...