https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

12 Haziran 2014 Perşembe

Mad Love


Filmimiz yemek yiyen yetmiş yaşlarında bir adam ve ona eşlik eden otuz yaşlarında bir kadın ile başlar. Yemek yiyen kadın çalan kapıya bakar. Kapıyı çalan George ve Ralph adlı iki adamdır. George ve Ralph arabalarının bozulduğunu çekici aramak için telefonu kullanmak isterler. Genç kadın bir süre düşündükten sonra iki adama buyurun tabi telefonu kullanabilirsiniz der. Oto tamircisini arayan Ralph tamirciyle konuşmasını bitirir. Ralph ve George'u evine buyur eden kadın dışarıda tamirci bekleyeceğinize burada kalıp akşam yemeği yiyin der. Yemek sofrasına oturan iki kafadar yemeklerini yerken yaşlı adamın dimdik suratlarına bakmasından rahatsız olurlar. George ihtiyarın nesi var diye sorar. Kadın yaşlı adamın yatalak bir felçli olduğunu söyledikten sonra George ve Ralph niyeti bozar ve kadınla beraber olurlar. 

Daha sonra adının John olduğunu öğrendiğimiz adam kötürüm bir şahıs olan Bay Davis'ın evine bakıcı olarak talip olan Jeff ile konuşur. Emlakçi John, Jeff'e malikâne turu yaptırır. Evin özeliklerini anlatan John Jeff’e evin özeliklerini sayar. Bu arada masada duran poker fişleri Jeff'ın tüm dikkatini çeker John Jeff'e manzarayı seyretmesi için çağırır. Manzarayı seyreden Jeff  daha sonra  bunu benim hanıma söyleyeyim  deyip evden ayrılır.  Jeff'in karısı Melaine telefonda başka birisine yeni taşınacakları malikâne hakkında konuşur. Jeff eve girince Melaine telefon ile konuşmasını sonlandırır. San Francisco'da bulunan yeni ev için heyecanlı olan Melaine kocası Jeff’e ev nasıldı diye sorar. Jeff karısı Melaine'ye evin tahnit edilmiş hayvanlar, eski eşyalar ve bir sürü ıvır zıvır ile dolu olduğunu söyler. Bunun üzerine Melaine  peki ev korkunç muydu diye sorar. Jeff ev korkunç değil ama sıkı temizliğe ihtiyacı var deyip işin iyi tarafına bakıp artık ipotek ve kiradan kurtulacaklarını söyler. Bunun üzerine Melaine ve Jeff cinsel birliktelik yaşar
Ertesi gün kötürüm Bay Davis ve emlakçi John ile tanışan Melaine ve Jeff özellikle Melaine Bay Davis’in dikkatini çeker.  Bay Davis ve emlakçi John evden çıkarlar ve Melaine ve Jeff yeni evlerine yerleşirler. Gece kalkan Melaine malikânenin içinde gezinmeye başlar. Malikânenin içindeki antika eşyalara bakan Melaine smokinli bir zencinin varyete kıyafetleri giymiş bir kadın tarafından iskemleye bağlanıp daha sonrasında smokinli zencinin varyete kıyafetli kadın tarafından cinsel işkenceye maruz kalmasına tanık olur. Melaine smokinli zencinin varyete kıyafetli kadın ile sevişmesini büyük bir hazla seyreder.
Sabah olduğunda yorgun argın uyanan Melaine kocası Jeff’e dün gece çok kötü bir kabus gördüm der ama Melaine'in bilmediği husus ise gördükleri tamamıyla gerçektir.  Jeff Melaine'ye dün gece çok fazla şarap içtin al şu kahveyi iç kendine gelirsin der. Bunun üzerine Melaine Jeff'e rüya içindeyken sanki ayaktaymışsın gibi hissettiğin oldu mu diye sorar. Jeff karısına öyle kâbuslar görmen akşamdan kalmanın delaletindendir deyip karısına ağrı kesici verip yeni evde ilk gece sevişmemek kötü şans getirir demiştim diye espri yaptıktan sonra ilk günden işe geç kalmamalıyım diyerek karısının yanından ayrılır.

Evde tek başına kalan Melaine kendisini yağlarken dün gece gördüğü varyete kıyafetli kadın ve smokinli zenciyi aklına getiren Melaine erotik hareketler sergileyip kendisini tatmin etmeye başlar. Bir süre kendisini tatmin eden Melaine kendisine gelir. Hicap ve şaşkınlık duyguları içerisinde odadan çıkarken inilti sesleri duyar ve aşağı katta iner. Aşağı katta inen Melaine iki kadının lezbiyen ilişkiye girdiklerine tanık olur ve hemencecik Jeff'i arar. Telefon çalışmaz sevişen çifte bakıp kahkahalar attıktan sonra sakinleştirici hap alır. Daha sonra cellât maskeli adamların genç kadınlarla sevişmesine tanık olur.
İşten dönen Jeff eve döndüğünde karısının kanepede bilinçsiz bir şekilde yattığını görünce doktoru arar.  Doktor Jeff’e Melaine’in aşırı dozda ilaç alma sebebiyle kendinden geçmiş bir süre yatıp dinlensin bir şeyi kalmaz bu arada muayeneme gelin orada daha detaylı konuşuruz der.  Daha sonra doktor Jeff'e daha önce karınızın psikolojik sorunları olmuş muydu diye sorar. Jeff daha önce böyle sorunlarımız olmamıştı diye cevaplar.  Gece olduğunda poker fişlerinin sesine sanki hipnoz olmuş gibi kalkan Melaine dört tane adamın poker oynadığını görür. Bay Davis'i görürüz ve Melaine'in önceki hayatında Bay Davis ile sevgili olduğunu öğreniriz.  Bay Davis'e artık bu ilişkinin sonlanması gerek artık başka bir bedende yaşıyorum der. Bay Davis Melaine'ye bu ölümden zaferle çıktığının resmidir der. Bunun üzerine Melaine Bay Davis'e aptal olma ölümden zafer kazanılmaz dedikten sonra poker oynayan dört adam ile aynı anda beraber olur.  Melaine Bay Davis’e artık gitmeliyim der. Bunun Bay Davis böyle bitmesin der ama Melaine bu doğru değil der. Bunun üzerine Bay Davis Melaine’ye gazete kupürü göstererek bize yaptıkları doğru muydu diye sorar. Elli senelik gazete kupürü üstünde zina yapan çiftin öfkeli koca tarafından vurulduğunu ve Bay Davis'in kötürüm kaldığı yazmaktadır. En sonunda kendine gelen Melaine Jeff diye bağırır. Yataktan kalkan Jeff karısı Melaine'in Bay Davis ile öpüştüğünü görüp Melaine’ye kahpe diyerek tabancasını ateşler ve film biter.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...