https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Haziran 2014 Salı

School For Dead Girls


Filmimiz kırklarında olan bir kadının yanına topladığı altı tane genç kadına eğer aileleriniz varlıklı olmasaydı sizlerde burada olamayacaktınız şansınınız kıymetini bilin der.  Daha sonra adının Mary olduğunu öğrendiğimiz genç kadın Louise isimli zenci kadınla cinsel anlamda beraber olur.  Okul müdiresi olan Bayan Wellington öğrencilere bir hanım gibi davranmamanız ve aksi takdirde disiplinsiz davranışta bulunursanız haklarınızdan feragat etmek zorunda kalırsınız diye öğrencileri tehdit eder.

Yolda arabayla ilerleyen adam kızı Julia’ya bu okul seni adam edecek ve ailene hürmet göstereceksin dedikten sonra okula varırlar.  Okulun müdiresi Bayan Wellington baba kızı kapıda karşılar. Bayan Wellington Julia'ya sen odana çık eşyalarını yerleştir bende babanla konuşacağımız bazı önemli konular var der.  Bayan Wellington ofisinde Bay Johns'u dinler.  Bay Johns kızı Julia'ın son zamanlarda yabanileşip isyankâr birisi olduğunu söyler. Bayan Welington Bay Johns'a Julia kaç yaşında diye sorar.  Bay Johns kızım on yedi yaşında diye cevap verir.  Bayan Wellington Bay Johns'a sizi temin ederim okulumuzda en iyi eğitim ve nizam sağlanır dedikten sonra Bay Johns kızı Julia'ın kayıt işlemleri için Bayan Welington'a bin dollarlık çek yazar.

Bayan Welington okuluna yeni kayıt olan Julia’ya eşyalarını topla ve beni takip et der. Bu arada adamın biride Julia'ın kaldığı odayı gizlice gözetlemektedir. Adının Kevin olduğunu öğrendiğimiz röntgenci aynı zamanda okulun müdiresi Bayan Welington'ın da oğludur. Bayan Wellington oğlunun odasında öğrencilerden birine ait olan iç çamaşırı bulmuştur. Bayan Wellington onlar kötü kızlar seninle maytap geçerler seni benim kadar sevmezler dedikten sonra oğlunun dudaklarına yapışıp oğluyla beraber sapkın bir ilişkiye girer. Daha sonra Kevin öğrencilerden biriyle beraber olur. Kevin ile cinsel ilişkisini sonlandıran öğrenci odasına giderken gizemli katil tarafından öldürülür.

Bayan Welington ölen öğrencinin velisine öğrencinin iyi olduğu hakkında yalan söyler. Bu arada uzak doğu kökenli öğrenci Tracy Kevin ile cinsel beraberlik yaşar. Tracy giyinirken Kevin'ın bıçaklı saldırısına uğrayıp ölür. Bayan Wellington keder ve hicap duygusu içinde hademenin çöpü atmasını seyreder. Bu arada Kevin banyoda başka bir öğrenciyle sevişme eyleminde bulunur. Sevişme eylemi sonlanınca Kevin öğrenciye çiçek hediye edip gider.  Öğrenci çiçekleri koklarken kafasına plastik torba geçirilmek suretiyle öldürülür.

Bayan Welington bahçede işleriyle uğraşan hademeyi dikkatlice izler. Daha sonra öğrencilerden birini poposuna şaplak atmak suretiyle cezalandırıp oğlumla beraber olmayacaksın beni duydun mu der. Daha sonra öğrenciyle lezbiyen ilişki yaşar ama içini saran hicap duygusu yüzünden lezbiyen seksi yarıda keser ve öğrenciye lütfen odana git der. Öğrenci odasına giderken hademe tarafından kaçırılır ama aslında hademenin niyeti öğrencinin canına kast değildir hayatını kurtarmaktır. Hademe öğrenciye hemen buradan uzaklaş der ve öğrenci okuldan kaçar. Bayan Wellington duyduğu sesleri araştırırken oğlu Kevin'ın cesedine rastlar ve film biter.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...