https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Haziran 2014 Salı

Angel Eyes


Filmimiz çamaşır asan annesini defalarca bıçaklayan Angel isimli kız çocuğuyla başlar.  Daha sonra çılgınlar gibi sevişen genç bir kadın ve elli yaşlarında bir adamı görürüz. İkilinin yaptıkları sevişme eylemi kapıya alacaklı gibi basan yirmili yaşlardaki genç bir kız sayesinde bozulur.  Adının Steven olduğunu öğrendiğimiz şahıs kapıyı açar ve kapıdaki genç kız merhaba babacığım ben Angel der. Steven’ın sevgilisi Michelle neler oluyor diye sorunca Steve şu anda ne olduğunu idrak etmede zorluk çekiyorum der. Bunun üzerine Angel babacığım beni içeri buyur etmeyecek misin diye sorunca Michelle Steven 'a sav gitsin der. Bu arada Steve’ın Angel’ın gerçek babası değil üvey babası olduğunu öğreniriz. Angel'ın masum haline dayanamayan Steve sevgilisi Michelle'i dinlemeyip üvey kızı Angel'ı içeri davet eder.   Steve içeri buyur ettiği Angel’a annen nasıl ölmüştü diye sorar. Angel birisi bıçaklamıştı der. Odasına dönen Michelle Steve’e Angel’ı  kast ederek kurtul ondan der. Bu arada Angel odasına yerleşip oyuncak bebeklerini yerleştirir.



Ertesi gün iş adamı olan  Johnny  La Costa'ın yanına gelen Jerry  Aime isimli  hafif meşrep genç kadını da yanında getirir.  Konuşmalarından epey yavşak biri olduğunu anladığımız Jerry yeni projesi için Johnny'den borç para ister.  Bunun üzerine Johnny Jerry’e benden bir sürü kez borç para aldın deyince Jerry evet ama hep sana geri ödedim der.  Jerry'in dediğini takmayan Johnny belki de bana daha büyük bir kazık atacaksın değil mi der ve adamı Nick'e talimat verir. Talimatı alan Nick Jerry'in parmaklarına zarar vermeye başlar. Bu arada Johnny bana bir sürü kez borç taktın belki Aime bizle kalabilir ona Vegas'ta yer ayarlayabiliriz deyince Jerry onu rahat bırak onun bu işle alakası yok der. Bunun üzerine Johnny kimse kimseyi zorla tutmuyorum ben bir işadamıyım Jerry şimdi benle iş konuş der.  Bu arada Johnny'in adamlarından biride Jerry'in aracının fren bağlantısını koparır.  Johnny Jerry'e borcunu ne zaman ödeyeceksin diye sorunca Jerry bir hafta mühlet ver der. Bunun üzerine Johnny hayatta olmaz sana yirmi dört saat mühlet veriyorum deyince Jerry yirmi dört saat mi der. Bunun üzerine Johnny yirmi dört saat son teklifim zaten ezik bir kumarbazsın der. Ders için sağ ol lanet olası paranı alacaksın ama şunu unutma şayet vicdanın varsa yaptıkların zihnine kazınacak şimdi gidebilir miyim der ama Jerry'in dediklerini umursamaz seni kimse burada zorla tutmuyor der. Jerry sendeleyerek arabasına biner ama bir süre sonra işlevsiz frenleri sayesinde aracının kontrolünü kaybedip uçurumdan yuvarlanarak ölür.

Sabah olduğunda kahvaltı hazırlayan Angel'ı gören Steven Angel'a ne yapıyorsun diye sorar. Angel Michelle’e kahvaltı hazırlıyorum der. Bunun üzerine Steven Angel’a zahmet etme Michelle çok geç kalkar der.  Bunun üzerine Angel Michelle hakkında bir takım sorular sorar. Steven mümkün olduğu kadar detay vermeden Angel'ın sorularını cevaplar. Daha sonra Angel Michelle yatakta nasıl diye sorunca Steven üstüne vazife olmayan konulara burnunu sokuyorsun der. Bunun üzerine Angel üvey babasına kusura bakma der. Steven bak bir gecelik kalmana salık verdim deyince Angel Steven'a ama babacığım gidecek bir yerim yok der.  Bunun üzerine Steven Angel’a evin falanda mı yok der. Angel üzgün bir ses tonuyla evet yok der. Bunun üzerine Steven' Angel'a işe geç kaldım der ve evden çıkar. Michelle’in yanına giden Angel Michelle’e hazırladığı kahvaltıyı götürmek suretiyle uyandırır. Kahvaltıya dokunmayan duş almaya gider. Michelle duş alırken Angel içeri girer ve Michelle’in sırtına kese atmaya başlar. Angel’ın kendisine kese atmasından rahatsız olan Michelle duşunu yarım bırakır. Daha sonra Steven'ın gelmesiyle beraber akşam yemeğine oturan Angel Steven'ın annesi ve kendisini terk ettikten sonra annesinin başka erkekler ile beraber olduğunu daha sonrada öldüğünü söyleyip masadan kalkar.  Mutfakta bilerek parmağını kesen Angel Steven ve Michelle'in kavga seslerini duyup neşelenir.



Ertesi gün havuz partisi tertipleyen Johnny patronu Vincent'ı görür. Vincent Johnny’e ne güzel bir parti tertiplemişsin ne kadar tuttu diye sorunca Johny pek bir şey tutmadı diye cevaplar. Vincent bu parti epey masraflı gözüküyor der. Bunun üzerine Johnny Vincent’a bu hiçbir şey değil ayrıca birkaç nüfuzlu yatırımcıyı eğlendirmem gerekiyordu der. Konuya giren Vincent Johnny’e aşırı ehemmiyet taşıyan bir sorunumuz var tefeci skandalına karışan senatörler benimle irtibata geçti der. Bunun üzerine Johnny mali polis senin peşinde mi diye sorar. Vincent hayır hapse girmeyeceğim dedikten sonra Johnny’e bakar.  Johnny yoksa ben mi okkanın altına gireceğim deyince sen küçük balıksın mali şube büyük balığın izinde deyip işlere dört bir koldan sarılacaksın tamam mı der. Daha sonra Johnny’in yakasını tutan Vincent sinirli bir şekilde bu tatlı hayatını seviyorsun değil mi partiler falan peki işleri nasıl hallediyorsun diye sorar.  Bunun üzerine güzel bir hayatım olduğunu biliyorum ama türlü insanla muhatap oluyorum kelle koltukta gezip canımı dişime takıyorum dedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi partiye devam eder.

Steven ve Michelle sevişirken Angel'da gizlice ikisini seyredip kendisini tatmin edip fark edilmeden odasına gider. Sabah olduğunda çalan telefona bakan Steven telefonda Maurice isimli bir şahıs ile konuşur. Maurice Steven'a emlak işlerinin kesat olduğunu söyleyip bahis işlerinin ne durumda olduğunu sorar ve Steven çok kötü cevabını alır. Bu arada akşamdan kalma Johnny adamı Nick ile kendilerine borç takan kişileri araştırırlar. Nick ajandasında emlak işi nedeniyle kendisinden borç alan ama aylardır ödeme yapmayan Steven'ı bulur ve Johnny Nick'e hemen Steven'ı getirmesini söyler.

Angel uykusunda annesini öldürüşünü görür ve çığlık atarak uyanır. Angel'ın çığlığına koşan Steven  Angel'ın odasına koşar. Angel'ı çıplak görünce kusura bakma der. Bunun üzerine Angel önemli değil babacığım der ve Steven saçmalama Angel deyince Angel Steven'ı şehevi bir şekilde dudaklarından öper. Angel'ın kendisini öpmesiyle rahatsız olan Steven  beni bir daha o şekilde öpme diye ikaz eder. Michelle'in odasına giren Michelle ile Angel ve aralarındaki ilgisizlik yüzünden münakaşa ederler. Steven tamam Angel'ı otobüs terminaline götüreceğim arabanın anahtarlarını ver der. Steven Michelle’in çantasından araba anahtarını almaya çalışırken Angel'ın evden ayrıldığına tanık olur. Daha sonra Johnny'in adamı Nick Steven'ı arar ve Johnny’in mekânına gelmesini söyler.



Johnny'in mekânına gelen Steven'a Johnny para durumları nasıl diye sorar. Bunun üzerine Steven Johnny'e emlak piyasasında işler yeni yatırımların yararlı olduğunu varsayıp parayı yeni yatırımlar yaptım der. Steven'ın laflarına sinirlenen Johnny Steven’a biz burada iş yapıyoruz ve hakikatlerle iş yaparız varsayımlarla yapmayız paramı getirmen için sana bir hafta mühlet veriyorum yoksa Nick gelir parayı alır. Steven şu anda ödeme yapmam mümkün değil deyince Johnny laflarını dinleyemem bir hafta sana mühlet veriyorum yoksa olaya Nick müdahil olur emin ol Nick'in müdahil olmasını istemezsin diye tehdit eder. Steven tek bir laf etmeden Johnny'in mekânını terk eder. Daha sonra yatırımcısı Maurice'ı arayan Steven nakde sıkışığım deyince Maurice seni Japon bir yatırımcıyla tanıştıracağım der.

Evde duşunu alan Michelle duşa kabin camında birisini fark eder ve tedirgin olarak duşa kabin camını açar ama etrafta kimse yoktur.  Steven eve gelince Michelle Steven’a nerelerdeydin diye sorar.  Steven iş için Malibu'ya gittim der. Bunun üzerine Michelle Steven' a Malibu'yu sevdiğimi bilirdin diye sitem edince Steven gelsen sıkılırdın hep iş güç konuştuk ayrıca kendimi affettirmem için ne yapmam gerek der. Bunun üzerine Michelle beni alışverişe çıkart der. Alışverişten dönen Michelle Steven ile çılgınlar gibi sevişir. Angel gizlice Steven ve Michelle'i sevişirken izler ve kendisini tatmin etmeye başlayıp kendisini Michelle’in yerine koyar.  Angel'ı fark eden Michelle ne oluyor burada deyince Angel hiç deyip odasına kaçar. Steven ne olduğunu anlamak için Angel'ın odasına girer.  Steven Angel'a eve nasıl girdiğini sorar. Angel her halükarda evin yedek anahtarını taşıdığını söyler. Bunun üzerine Steven Angel'a bu böyle devam edemez yarın seni kendi ellerimle otogara götüreceğim deyince Angel babacığım ev işlerine yardımcı olurum, yemek yaparım der ama Steven Nuh der peygamber demez. Bunun üzerine Angel Steven’ın dudaklarına yapışıp ne olur yapma der ve Steven sinirli bir şekilde kes artık kararım kesin der.  Michelle eğer o kız gitmezse polisi çağıracağım der. Bunun üzerine Steven zahmet etme yarın gidiyor bizde gidiyoruz der.  Michelle nereye ve ne zaman gidiyoruz diye sorunca Steven Michelle’e sabahın köründe Palm Springs'e gidiyorum diye cevaplar.


İşe giden Steven Michelle ve Angel'ı yalnız bırakır. Angel ağlamaklı bir şekilde Michelle'i uyandır.  Angel'ın üzgün hali Michelle'in dikkatini çeker ve Angel’a gel buraya ne olduğunu anlat bana der. Angel söylemeye utanıyorum ama odama girip beni taciz etti yalanını söyledikten nasıl taciz ettiğini tatbik edip Michelle ile lezbiyen ilişkiye yelken açar. Bir süre Angel ile lezbiyen ilişki yaşayan Michelle daha sonra durumdan rahatsız olur ve yataktan kalkar. Angel'ın daha önce kaldığı akıl hastanesinden Steven'ın evi aranır ve telefona Angel bakar ama bir süre ses çıkarmaz. Bunun üzerine adının Bayan Stewart olduğunu öğrendiğimiz hemşire kimle konuşuyorum der.  Bunun üzerine Angel buyurun der. Bayan Stewart Angel’a taburcu olduğundan beri bizimle irtibat kurmuyorsun her şey yolunda mı deyince geçmiş anılar âlemine dalıp çıkan Angel evet yolunda der. Bunun üzerine Bayan Stewart tahliye memurun ile konuştun mu diye sorar. Angel hayır diye cevaplayınca Bayan Stewart bu senin için çok mühim tahliye memurun ile irtibata geçmelisin aksi takdirde hastaneye geri dönersin der. Bunun üzerine Angel görüşürüm der. Angel tek tük cevaplarından huylanan Angel iyi misin sorun yok değil mi deyince Angel sanki ne uyanmış gibi yaparak kestiriyorum da der ve Bayan Stewart konuşmasını sürdürünce Angel Bayan Stewart’ın suratına telefonu kapar.

Neşeli bir halde eve giren Steven Michelle’in tokatlı karşılamasıyla karşılaşır. Michelle seni şerefsiz Angel'a tecavüz etmişsin deyince ne kızım olduğunu iddia kimliği meçhul bir kızın sapkın dimağında uydurduğu yalanlara kanıyorsun zaten yeterince derdim var der.  Bunun üzerine Michelle Steven'a ne gibi derdin var diye sorar. Steven yaptığı yatırımlar için tefeciden para aldığını ama tefecinin parayı geri istediğini ve almak için şiddette başvurabileceğini söyler. Bunun üzerine Michelle Steven'dan özür diler ve Steven Michelle'e hazırlan akşam yemeğine çıkıyoruz der. Michelle çıkarın ne diye sorunca başka bir işadamı ile anlaşma yaptım en azından okka altına girmekten kurtulacağız der.


Johny adamı Nick'e Steven borcunu geciktirdi adresini biliyor musun diye sorar. Nick evet biliyorum adam hanım evladı  o yüzden ona nazik davranacağım der.  Yemek hazırlıklarını bitiren dışarı çıkmakta olan Steven ve Michelle’e nereye gidiyorsunuz mükellef bir sofra hazırladım der. Bunun üzerine Michelle soğuk ve sert bir dille dışarı çıkıyoruz ayrıca aç değiliz deyip evden ayrılırlar. Evde tek başına kalan oyuncak bebeklerini sofraya oturtturur. Daha sonra oyuncak bebeklerinden birine tıpkı Angel'ın annesinin kendisine davrandığı gibi davranıp bebeği dövüp tek yaptığın hayatıma karışıp amcalarını uzaklaştırmak oluyor der.

Michelle'in kıyafetlerini deneyen Angel kapıyı çalan Nick'e kapı açık içeri gir der. Nick Angel'a Steven evde mi diye sorar. Angel evde yok bir şeyler içer misin diye sorar. Nick olur diye cevaplar. Nick ile bir süre laflayan Angel Nick'e Steven'ı nereden tanıyorsun diye sorar. Nick iş icabı tanıyorum dedikten sonra Angel'a Steven'ın yakını mısın diye sorar ve Angel sayılır der. Nick gideceğini söyleyince Angel duygu sömürüsüne başlayıp annem dâhil herkes beni terk etti diye ağlayınca şefkatli yüzünü gösteren Nick ağlama der ve bir süre sonra Nick Angel ile sevişir. Sevişmenin en hararetli anında Angel Nick'in bileklerine kelepçe taktıktan sonra şömine kıskacıyla Nick'in boynunu kırar. Nick'ten haber alamayan Johnny Steven'ın  evine girer ve Nick'in kadın kıyafetli, makyajlı  ve peruklu cesediyle karşılaşır. Tabancasını çeken Johnny yukarı katta çıkar ve Angel'ın bıçaklı saldırısına uğrar. Her bıçak darbesinde Angel deliler gibi kahkahalar atar.  Akşam yemeğinden dönen Steven ve Michelle Nick ve Johnny'in cesediyle karşılaştıktan sonra Angel’ı dış dünya ile bağlantısını koparmış bir halde bulur.  Michelle Steven'a polisi ara der ve Steven tam polisi ararken Angel Johnny'in tabancasını doğrultulur. Bunun üzerine Steven Angel'a babacık geldi babacık seni seviyor gibi laflar edip Angel'ın elinden silahı alır ve film biter.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...