https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

13 Temmuz 2013 Cumartesi

Slash Dance

Filmimiz eski ve bayağı eşyalı bir tiyatro binasına giren Alison isimli bir genç kızla başlar. Alison tiyatro binasında bir süre gezdikten sonra seçmeler için geldiğini belirtir ama kimse cevap vermez ve sahneye çıkan genç kız hareketlerini çalışırken karalara bürünmüş bir şahıs eline geçirdiği testereyle yavaşça sahneye doğru gidip testereyle Alison’ın boğazını kesip öldürür



Ertesi gün hoş vücutlu bir bayan güneşlenirken yanına pardösülü yaşlı bir adam gelir. Güneşlenen kadın pardösülü şahsa güneşimi engelliyorsun der.  Adının Rupert olduğunu belirtikten sonra küçük bir şiir okuyup cinsel organını teşhir eder. Gördüğü şeyden etkilenmeyen kadın ufaklığı al da evine git deyince Rupert bu dönemin gençleri hem kaba hem de duyarsız deyip gider. Güneşlenen kadın toparlanırken kadının bir polis memuresi olduğunu öğreniriz. İki pankreasçıyla buluşan polis memuresi olan Victoria steroid alış verişinde bulunur lakin alış veriş sonlanırken Victoria polis memuresi olduğunu belli edip iki pankreasçı kadına haklarını okumaya başlar. Pankreasçı kadınlar Victoria’ya saldırırlar ama Victoria iki pankreasçı kadını alaşağı eder.

Karakolda baş komiserin yanına giden Victoria bu kıyafet nedir varyete kızı gibi giyinmişin der. Victoria görev icabı böyle giyindim amirim der. Baş komiser gelelim asıl meseleye şu tutukladığın iki steroid satıcısı senden şikâyetçi olmuş aşırı güç kullanıp iki kadını evire çevire dövmüşün deyince amirim saygısızlık olarak bahsetmeyin lakin bu steroidler çocuklara satılıyor diye kendisini savunur. Baş komiser varsın çocuklara steroid satsınlar bizler büyük lokmanın peşinden koşmalıyız yani kokain satıcılarını kovalamalıyız der. Bak Victoria politik tutkularımı saklamam senin küçük işlerin canımı sıktı gidebilirsin der.  Yüzbaşıyla konuşan baş komiser bu Victoria’ın çıplak fotoğrafları teşkilatta can sıkıntısına yol açmıştı sanırım.  Yüzbaşı amirim Victoria çalıştığı modelleri öldüren fotoğrafçıyı yakalamak için gizli görev olarak modellik yapmıştı lakin resimlerin nasıl sızdığı hakkında malumatımız yok deyip baş komiserin ofisinden çıkar.
Sinirli bir şekilde karakolun içinde arşınlayan Victoria Yüzbaşı Charles tarafından durdurulur ve Tori’yi (Victoria’nın kısaltılması) baş komiserin yanında sinirlerine hâkim olduğun için teşekkür eder ve Victoria’dan başka bir görev için hazırlanmasını ister. Görev için çöp toplayan bir kadın kılığına girer ve çöpleri toplarken iki serseri gelip Victoria’ya saldırıp kıyafetlerini parçalarlar. Bunun üzerine Victoria iki serseriyi hacamat ettikten sonra polis olduğunu açıklayıp iki serseriyi tutuklar.  Tutuklanan serserilerden biri memure bayan sizce sizinle bir şansımız olur mu diye sorunca Victoria serseriye hayal kurmaya devam et der. Geçmiş anılar âlemine dalış yapan Victoria kız kardeşinin yüksek dozda uyuşturucudan ölmesini hatırlar.


İlk cinayetin işlendiği tiyatro binasına country müzik sanatçısı gibi davranan bir bayan seçmeler geldiğini belirtir ama tiyatro salonundan ses seda çıkmaz. Bunun üzerine country müziği şarkıcısı kement çeviriyim mi gene ses seda çıkmaz ve şarkıcı o zaman sevdiğim şarkılardan birini seslendireceğim diyerek şarkı söylemeye başlar. Aynı esnada gizemli katil country şarkıcısının arkasından yaklaşıp halat ile boğarak öldürür.

Baş komiser odasında Yüzbaşı Charles tarafından kayıp country şarkıcısı olayını dinler. Uyuz birisi olan baş komiser yüzbaşıya country sarkıcısı adayı yüzde yüz eminim bir kamyoncuyla beraber kaçmıştır hiç şüphen olmasın diyerek Yüzbaşı Charles’ı odasından sepetler. Aynı esnada Victoria geçmiş anılar âlemine dalmış uyuşturucudan ölen kardeşinin ölümünün ailesinde yaratığı faciayı yeniden hatırlar. Eski tiyatro binasına dansçı kıyafetli yirmisinin başlarında genç bir kız girer lakin genç kız bir süre sonra perdede gördüğü kurukafa sayesinde korkup kaçar ve içeriye giren kırk yaşlarındaki adamı da devirir. Adının Randall olduğunu öğrendiğimiz şahıs Amos isimli şahsa lanet olsun Amos gene mi maketlerle oynuyorsun diye sorar. Elinde kurukafa maketiyle sahneye çıkan Amos bir ruh hastası gibi davranarak abisi Randall’ın sorularına yarım yamalak cevaplar verir. Randall Amos’a lanet davranışlarına çeki düzen ver yoksa bu binayı kaybedebiliriz o yüzden bu işi de batırıp sıvamaya kalkma der. 


Karakolda Yüzbaşı Charles ve Victoria geyik yaparken Yüzbaşı Charles seçmelere gidip kaybolan kızlar görevini Victoria’ya verir. Victoria Hollywood’un arka sokaklarında porno film oynatan sinemalardan striptiz kulüplerine kadar gezip not tutar. Bir otoparka giren Victoria takip edildiğini anlar ve takipçilerine silah çeker ve takipçilerinin daha önce tutukladığı iki yasadışı steroid satıcılarıdır. Steroid satıcıları yardımın için geldik der. Bunun üzerine Victoria konuşun der ve steroid satıcılardan Annabell kuzenimiz Jessy seçmelere giderken kayboldu der. Bunun üzerine Victoria elimden geleni yapacağım der.


Ertesi gün baş komiser belediye encümeni tarafından ödüllendirileceği için böbürlenmektedir ve soruşturması süren davalarla Victoria’nın ilgilenmesini ister. Yüzbaşı Charles amirim şu anda Victoria davalarla ilgilenemez kendisi gizli görevde der. Bunun üzerine hangi özürlü Victoria’ya görev yetkisi vermiş deyince Yüzbaşı Charles siz verdiniz der. Bozulan müdür meşguldüm o sebepten dolayı vermiş olmalıyım der.


Eski tiyatro binasında bir sürü genç kız seçmeler için hazırlanırken Maxine isimli dansçı adayı Logan Bridget dans seçmelerine gelecekmiş der. Bunun üzerine teşhirci sahne amiri Rupert doğrudur bay Bridget ve ben bir sürü tiyatro girişimlerinde bulunduk der. Maxine Logan Bridget gibi bir yıldız bu çöplüğe niye adım atar ki diye sorunca Rupert Van Sleek tiyatrosu Logan Bridget’i sahnelere tanıştırdığı için geliyor der. Aynı esnada Randall hesap kitap işleriyle uğraşırken kardeşi Amos’da canlı Japon balığı yiyip dansçıların midesini bulandırır. Kardeşinin yanına giden Randall gene mi sahne ekipmanlarıyla oynuyorsun deyip Japon balıklarının olduğu torbayı alır ve balıkların gerçek olduğunu fark edince kardeşi Amos’a gün geçtikçe daha da garipleşiyorsun der.


Logan Bridget tiyatro salonuna girer. Kendisini dans seçmelerine katılan kızlara tanıtır ve kızlara gönderdiğiniz videolardan da güzelsiniz der. Bu arada Rupert seninle bir kez daha çalışmak çok heyecan verici Logan der. Logan Rupert’in ismini yanlış söyler ve Rupert buna bozulur. Logan kızlara Van Cleek tiyatrosunun önemini ve nasıl yıldız olunacağına dair tüyolar verir ve Rupert kızlardan birinin eksik olduğunu söyler.  Eksik olan kız Victoria’dır ve son anda içeri girer. Victoria elemeler için gelen Holly ve Maxine ile arkadaşlık kurar ve dans seçmelerinden geçer ve teşhirci Rupert Victoria’yı tanır ben asla plaja gitmedim diyerek sahneden kaçar.

Ertesi gün Yüzbaşı Charles ile barda buluşan Victoria çocukken aldığı dans derslerinin en sonunda işe yaradığını söyler. Yüzbaşı Charles baş komiser geri dönmeni istiyor der. Victoria su an için gelemem iş üzerindeyim beni biraz kolla der ve Yüzbaşı Charles elimden geleni yapacağım der. Daha sonra Logan’ın direktifleriyle diğer dansçı elemanlar ile dans eden Victoria dansını bitirir. Dansını bitiren Victoria’nın boynu Logan tarafından boynu ovulur. Logan Victoria’ya provalara geç gelen birisi için olayları bayağı çabuk kavrıyorsun der lakin Logan ile Victoria’nın yakınlığı diğer dansçılar tarafından hoş görülmez.

Kuliste tek başına gezinen Holly’nin yanına Rupert gelir ve Holly’e meraklı gözlerin benimkiyle ziyafet etsin diyerek cinsel organını tekrardan teşhir eder ama bu sefer Victoria elinde tabancasını doğrultarak şov bitti der.  Rupert şaşırarak niye silahlısın diye sorunca burası büyük şehir o sebepten dolayı bir genç bayan kendini kollamalıdır deyip Rupert’a ikilemesini söyler. Victoria’nın davranışına bozulan Rupert olsun bende takdir göreceğim başka yerlere giderim deyip tiyatro binasını terk eder.


Randall kardeşi Amos’a niye Rupert ayrıldı diye sorar. Amos bilmem belki şeyini daha iyi sergileyecek bir yerler bulmuştur deyince Randall bir cinsi sapığı bile elimizde tutamıyoruz der. Logan ise Victoria ile içki içip Van Cleek tiyatrosunda başlayan sanat yaşamını anlatır. Ortaokulda Van Cleek tarafından keşfedildiğini söyleyip Van Cleek tiyatrosuna yeniden gelme sebebinin Van Cleek tiyatrosuna vefa borcunu ödemek için olduğunu söyler.

Holly kuliste hazırlanırken kendisini seyreden birisini fark eder ve çığlığı basar çığlık sesini duyan Victoria hemen Holly’in yanına koşar ve ne olduğunu sorar. Holly yaşadığı olayı anlattıktan sonra Victoria tiyatro odalarında koşuşturmaya başlar ve Amos’un bulunduğu odaya girip sen bir şeyler yaparken terler misin diye sorar. Karalama işiyle uğraşırken Victoria’ya kitap yazıyorum diye deli saçması laflar eder. Seslere gelen Logan neler oluyor diye sorunca Amos Victoria’ın yapımda daha fazla rol elde etmek için benimle düzüşecekti der. Amos gidince Logan Amos’un dedikleri hoş bir fikre benziyor dedikten sonra Logan ve Victoria sevişmeye başlarlar.

Victoria telefonda işlenen suçlarda ki şüphelinin Amos olduğunu iddia ederken Amos telefonu kapatır ve kıçını oynatacaksın çeneni değil der. Daha sonra Amos sahne donatılarıyla oynar ve bir süreliğine dışarı çıkınca gizemli bir şahıs sahte bıçağı sahici bıçak ile değiştirir. Amos sahneye çıkarak kendi tiyatromda beni madara ediyorsunuz diyerek sahte sandığı bıçağı böğrüne saplar ilk başta olayı izleyenler Amos’un numara çektiğini zannettikleri için yardım etmezler ve kan kaybından can verir.




Tiyatro binasındakiler Yüzbaşı Charles ve baş komiser tarafından sorguya çekilirler. En son Victoria gelir ve baş komiser Victoria’ya bu sefer her şeyi yine eline gözüne bulaştırdın ve şayet hususi planlarımı bozarsan külahları değiştiririz der.  Victoria amirim şu anda bu binada garip olaylar dönmekte der ve Yüzbaşı Charles efendim daha öncede Van Cleek tiyatrosunda garip olaylar vuku buldu der.  Bunun üzerine baş komiser ne gibi olaylar oldu diye sorar. August Van Cleek odasında asılmış halde bulundu ve gerçekte nasıl öldüğü çözülemedi gibi der. Aynı esnada gizemli katil Victoria’nın çantasını karıştırır ve gizli görevde olan bir polis olduğunu öğrenir ve tabancasını alıp gider.

Victoria ve dansçılar son provalarını yaparken Randall Logan’a tiyatro binasını temeli olarak kapatacağını söyler. Logan ama burası senin hayatındı der. Randall öyleydi ama bu lanet yerden ölesiye nefret ettim şimdi de elden çıkaracağım der. Aynı esnada diğer dansçılar Victoria’ya bir çift topuklu ayakkabı hediye ederler. Victoria ayakkabıları çantasına yerleştirirken tabancasının yerinde olmadığını fark eder.  Diğer dansçılar gittikten sonra Victoria tiyatro binasında gezinmeye başlar ve Randall tarafından yakalanır ve Victoria’ya sen bu arada neler yapıyorsun diye sorar. Bunun üzerine Victoria eşyalarımı düzeltiyordum der ve aynı karalara bürünmüş bir şahıs elinde Victoria’nın tabancasıyla bu tiyatronun ismini söylemektense dilimi paslı jiletle kesmeyi yeğlerim deyip maskesini çıkartır ve katilin Logan Bridget olduğunu öğreniriz.  Logan’ın cinayetleri işleme nedeninin August Van Cleek’in kendisine karşı işlediği cinsel fiziksel tacizler olduğunu söyleyip önce August Van Cleek’i öldürdüğünü ama tiyatroyu yok etmek için daha tantanalı bir planı olduğunu söyler. Randall Logan sen aklını peynir ekmekle mi yedin der ve Logan sen ve kardeşin bunlara mani olabilirdiniz diyerek Randall’ı kurşun yağmuruna tutarak öldürür. Gözünü Victoria’ya diken Logan’ın kafasına Victoria’ın attığı topuklu ayakkabı saplanır. Fırsatta istifade eden Victoria kaçmaya başlar ama en sonunda Logan tarafından yakalanan Victoria’ın gırtlağı Logan tarafından sıkılmaya başlanır ve Victoria son bir can hamlesiyle eline geçirdiği testereyi Logan’ın kafasına geçirip Logan’ı öldürür ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...