https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Aralık 2012 Perşembe

Satan's Lust



Filmimiz seksli satanist ayin yapan 3 kişiyle başlar. Ayin kurban ayinidir ve biri kadın diğeri erkek iki kişi kurban edilecek genç kızla cinsel yönden beraber olurken pelerinli bir şahısta garip bir dilde bir şeyler söyler ve genç kızla sevişen adam eline bir meşale alır ve genç kızı yakarak öldürür.

Otuzlarında bir adam çalan kapıyı açar. Kapıyı çalan kişi Wayne nin üniversiteden arkadaşı Sandra GoodWright’dir Sandra’yı gören Wayne bu ne güzel sürpriz uzun zamandır seni görmüyordum gel de iki tek atalım deyince Sandra üzgün bir ses tonu ile geliş sebebim aslında Carol ile ilgili der. Gazeteler Carol’ın araba kazasında öldüğünü ama bedeni tümden yanmıştı der. Wayne zaten kendisi de renk körüydü değil miydi o sebepten dolayı ehliyet sahibi olamadıydı deyince Sandra bende bu sebepten dolayı geldim ölümünde bir çapanoğlu var şayet bu çapanoğlunu çözeceğim şayet çözemesem kendimi affetmem der.  Bunun üzerine Wayne üzülme tatlım her şeyle ilgileneceğim diyerek Sandra’ya yumulur ve ardından iki eski okul arkadaşı çılgınca sevişirler.

Sabah olduğunda Wayne  Carol’ın çalıştığı  Satanist yapım şirketinin adresini bulur ama Sandra’nın aklı adreste değil Wayne’nin penisindedir ve oral seks çekmeye başlar.  Wayne ve Sandra Bay Jarkoff’un sahibi olduğu Satanist film stüdyolarına varırlar. Bay Jarkoff Carol’ın ölümünün büyük bir trajedi olduğunu ve ölümünün uyuşturucudan olduğunu öğrenmek daha büyük bir trajedi olduğunu söyler. Sandra ağlamaklı bir ses tonu ile Carol uyuşturucu falan kullanmazdı ayrıca kendisi araba bile kullanamazdı bunun altında yatan başka bir neden var deyip polisle irtibat kurmak ister. Bay Jarkoff heyecanlanıp polisi karıştırmayalım bu işi kendi aramızda hallederiz der. Wayne kendi telefonunu verip Sandra ile birlikte Bay Jarkoff’un yazıhanesinden çıkar. Bay Jarkoff Boris seni beyinsiz salak neden kızı dediğim gibi imha etmedin diye haşlar ve ardından Boris ayin yapıp kızı icabına bakarız der. Bunun üzerine bay Jarkoff daha zamanı değil önce ekran testi yapıp tepkisini öğreneceğiz dedikten sonra kötü adam kahkahasını atar.

Wayne duştayken Sandra arar ve Satanist yapım şirketinin iki ortağı Boris ve Caleen hakkında bilgiler öğrenir. Bilgilere göre Caleen 19. Yüzyılda kazığa bağlanan bir cadı olduğunu ve Boris’in de o senelerde idam edildiğini öğreniriz. Wayne  evin içine kedi girdi daha sonra konuşuruz der.  Wayne tam kediyi kapı dışarı edecekken kedi Caleen’e dönüşür.  Caleen sahip olduğu hipnoz güçleriyle Wayne’ni etkisi altına alır ama Wayne hipnozun etkisinden kurtulur ve lanet olası cadı sen görürsün diyerek Caleen’e oral seks çektirir.   Seks işlemi bittiktrn sonra Wayne Sandra’yı aldattığı için Caleen ise bir ölümlüye hisler beslediği için pişman olmuştur

Jarkoff’un ofisinde bulunan Sandra Jarkoff tarafından gizlice hipnotizma edilir. Jarkoff kötü adam kıkırdamasıyla beraber Sandra’ya soyunmasını emredip ne kadar güçlüsün görelim der. Hipnotizma edilen Sandra Jarkoff tarafından iğfal edilir. Caleen niye bu kızı öldürmedin deyince Jarkoff bak sevgili Caleen bu kız daha planlarımızı bozamaz ne zaman efendimiz uygun görürse o zaman kurban edilecektir deyip ayini başlatır. Genç bir kız planlarımızı bozmaya çalışıyor lanetli sözünüz nedir efendimiz der. Birdenbire Lucifer belirir ve konuşmaya başlar. Caleen sen bir ölümlüye âşık olmuşun Hoblos meclisinin kurallarına göre cezalandırılıp yok edilmen gerekiyor veya aşık olduğun ölümlü açı çeke çeke ölmeli diye buyurur. Bunun üzerine Caleen ne olur ona kıymayın onun yerine beni cezalandırın der. Lucifer sessiz ol deyip al cezanı çek dedikten sonra Caleen Jarkoff tarafından defalarca kamçılanır. Jarkoff karanlıklar prensi istediğin kanı sana getireceğim diyerek Boris’e kızı kurban sunağına getir emrini verir


Sandra odasında uyurken Boris pencereden gelir ve yanında bulundurduğu eteri Sandra’ya koklatır ama kaçırmak yerine Sandra’yı iğfal etmeye karar verir. Tam iğfal eylemin üzerindeyken kapının çalmasıyla baygın Sandra’yı bırakıp kaçar. Kapıyı çalan Wayne’dir kapıyı açan Wayne Sandra’yı çırılçıplak ve bilinçsiz bir şekilde görünce panikler. Sandra uyanır ne oldu sanki üstümden bir kamyon geçmiş gibiyim çok korkunç bir kâbustu der. Ben senin yanında duracağım dedikten sonra Sandra ile sevişirler.

Evinde kestiren Wayne’nin kapısına Caleen gelir ve şükürler olsun iyisin diyerek Wayne’ye sarılır. Bu saate burada ne arıyorsun diye sorar. Caleen senin iyiliğin için geldim ben bir cadıyım der ve bunun üzerine Wayne kahkahalar atmaya başlar. Kahkahalara bozulan Caleen ben ciddiyim der. Wayne öylesin seni tatlı cadı seni diyerek Caleen'e yumulmaya başlayıp sevişirler. Sevişme sonlanınca Caleen iskelet haline döner ve bunu gören Wayne çığlıklar atmaya başlar.

Jarkoff ve Boris Sandra’yı kaçırırlar Jarkoff Caleen görevini başaramadı ama bizler başaracağız ve Lucifer memnun  kalacak deyip gizli mekanlarına varırlar seksli kurban ayinine başlarlar lakin tam Sandra’yı yakacakken polis sirenlerini  fark eden Jarkoff Boris'e kaçmalarını emreder. Polisleri atlamak için hızla giden iki satanist aracın kontrolünü yitirip ölür ve film biter








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...