https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Aralık 2012 Perşembe

Dangerous Attractions

filmimiz şömine karşısında soyunan iki kadınla başlar. Kadınlar soyunup sevişmeye başlarlar. İki kadın tam doruğa ulaşırken şömineyi harlayan eleman sevişen kadınların arasına girer kendisi de olaydan faydalanır ama daha sonra bunun bir rüya olduğunu anlarız. Uygunsuz rüyaları gören adının Carlo olduğunu öğrendiğimiz eleman b tipi filmlerin yönetmeni De Molinis hakkında tez hazırlamak ister kurul başkanı evladım git kadınbul onunla seviş aynı şey der. Carlo ve kurul başkanı arasında tansiyon yükselirken şık ve düzgün yapılı bir bayan gelir ve De Molinis’i tez konusu olarak ben önerdim bunun üzerine kurul başkanı tahmin etmeliydim der ve Carlo’ya dönerek bir seneni bu zırvalıkla harcamak istiyorsan harca diyerek tez için izin verir




Carlo heyecanlı biçimde beklerken adının Paola olduğunu öğrendiğimiz kadın dışarı çıkar ve hayırlı olsun tezin kabul gördü. İkinci husus ise dedikten sonra Carlo’yu ofisine çekerek ateşli şekilde öperek Roma’da bir yayınevi sahibi De Molinis’nin hayatı ile alakalı bir kitap basacakmış der.  Carlo habere sevinir. Akşam olduğunda Paola ve Carlo çılgıncasına cinsel ilişkiye girerler. Sevişme sonlanır Paola Carlo’ya seni sahtekâr aslında De Molinis’in sanat kariyeri ile ilgilenmiyorsun senin amacın daha farklı deyince. O ihtiyar bunağın sırlarımı öğrenmesini istemiyorum der. Umarım benim hakkımda da öyle düşünmüyorsun dedikten sonra Carlo De Molinis hakkında ölüm belgesi dâhil hiçbir evrak olmadığını belirtir. Bunun üzerine Paola belki onunla irtibat kurabilirim deyince Carlo saçmalama ölüler konuşamaz der.  Paola öyle konuşma New York’ta bulunurken Merlin’in hayatını incelerken zihinsel güçlerimi keşfetmiştim der.


Paola Carlo’ya göstereceğimi gösterdim artık tek başına devam etmek zorundasın sana deniz kıyısında huzur içinde yazılarını yazabileceğin bir pansiyon ayarladım der ve Carlo Roma seferi yapan uçağa biner. Kalacağı pansiyona varan Carlo eşyalarını yerleştirir gece olduğunda gördüğü kâbuslar nedeniyle uyamayan Carlo büyük bir malikânenin önünde durur önce kapıyı zorlar ardından duvara tırmanan Carlo bornoz içinde bulunan genç bir kadının çırılçıplak havuz içinde yüzmesi sonrada başka bir adam tarafından kurulanmasını ve kucakta taşınmasını seyreder ardından kaldığı pansiyona doğru gider. 



Sabah olduğunda ise soluğu gece röntgenlediği evde alan Carlo kapıyı çalar.Sabah olduğunda ise soluğu gece röntgenlediği evde alan Carlo kapıyı çalar. Kapıyı açan gece gözetlediği kadını kurulayan adamdır ve Carlo’ya Bayan De Molinis meraklı insanlardan hoşlanmaz diyerek gözdağı verir ve ardından Bayan De Molinis bir bak hoşlanırsan içeri al hoşlanmazsan kapıdan kov dedi der. Bunun üzerine seni zahmete sokmayayım deyip kapının önünden ayrılırken evin kâhyası dur Bayan De Molinis seni görmek istiyor der. Emma De Molinis’in huzuruna çıkan Carlo derdini anlatmaya başlar. İlk başta Carlo’yu babasını hayatını inceleyen muhabirlerden sanır ama Carlo baban ve ben akrabayız der bunun üzerine Emma De Molinis bağıra çağıra kaçar Carlo Emma’nın yanına doğru gitmek ister ama evin kahyası tarafından çok fazla sorun çıkartın sen diyerek durdurulur. Kahya sert bir dille Carlo’ya evden çık der. Carlo kaldığı pansiyonun telefon numarasını ve oda numarası verip evden ayrılır.


Ertesi gün De Molinis’in kızı Carlo’yu arayarak göstereceği önemli bir şey olduğunu söyler. Carlo De Molinis malikanesine gelir orada kahya Antonio’nun kaba düşmanca tavırları ile karşılanır. Kâhya Antonio senin maksadını biliyorum Bayan De Molinis’ten faydalanmak deyince Carlo tokat atmak için elini kaldırır ama kâhya Antonio eli kavrar. Carlo istediğin yerde istediğin zamanda kozlarımızı paylaşalım dedikten sonra evin içine giren Carlo Emma De Molinis tarafından karşılanır. Emma Carlo’ya babasının günlüğünü gösterir günlük içinde Carlo’nun çocukluk resmi bulunur Emma Carlo’ya annesinin ismini sorar. Carlo annesinin isminin Adele Monti olduğunu söyler. Çocukluk resmine bakan Carlo resmin ilkokuldayken Luigi Franco isimli yerel bir fotoğrafçının çektiğini söyler ve fotoğrafı ters çevirerek iddiasını kanıtlar. Emma demek oluyor ki sen benim yarım kan kardeşimsin deyip Carlo’ya sarılır lakin sarılmanın rengi kardeşçe bir sarılmadan daha farklı bir sarılmaya dönüşür ve Emma Carlo yiyişmeye başlarlar. Tam iş ciddiye binecekken Emma olayı yarım bırakarak yarın gene buluşalım der. 


Akşam olduğunda kâhya Antonio öğlen ne haltlar döndüğünü duydum der. Bunun üzerine Emma sen zaten her haltı duyarsın dedikten sonra kâhya Antonio’yu tahrik etmeye başlar ve sonucu başarılı olur Antonio Emma’ya aç bir kurt edasıyla saldırır. Ateşli bir şekilde yiyişme eylemine geçerler kâhya Antonio tam soyunup harekete geçecekken Emma kahkahalar atarak şu haline bak deyince sinirlenen kahya Antonio yalanını öğrenince ne olacağının farkında mısın diye sorar. Emma tüm erkekler kendilerine yalan söylenmesinden hoşlanırlar ayrıca bu konu hakkında yapabileceğin bir şey yok diye cevaplar. Bunun üzerine kâhya Antonio yok hanımım diyerek odadan çıkar.


Öğlen olduğunda Carlo ve Emma havuz içinde yakınlaşırlar lakin Carlo temkinli davranıp Emma’dan uzak durmaya çalışır. Durumu fark eden Emma neden bana soğuk yapıyorsun diye sorunca Carlo kâhya Antonio ile bir ilişkisi olup olmadığını sorar.  Emma saçmalama o benim tipim bile değil diye cevapladıktan sonra Carlo peki yakın akrabalar ilgini çekiyor mu diye sorar. Bunun üzerine Emma bir hışımla havuzdan çıkıp lanet olsun keşke bunlar gerçek olmasaydı deyip odasına gider.


Gece olduğunda Carlo odasında uyuyan Emma’yı bir cinsi sapık edasıyla röntgenledikten sonra Francois De Molinis’in günlüklerini kontrol ettikten sonra bir hışımla Emma’nın odasına girer ve bağırarak Francois De Molinis’in yaşadığını nerede olduğunu sorar. Emma ben sana öldü demedim yalnızca burada olmadığını söyledim der. Bunun üzerine Francois De Molinis Emma’nın odasına gelir ve Carlo’ya sen kimsin ne istiyorsun diye bağırır. Carlo istediğim sensin deyince Francois aradığına bulduğuna göre hemen buradan defol diye bağırır. Carlo sitem dolu bir ses tonuyla tek söyleyeceğin bu mu diye sorunca Francois De Molinis evet kızımın yatak odasında bu saatte ne işin var şayet oğlum olsan bile artık değilsin Antonio bu serseriyi kapı dışarı et emrini verir. Kâhya Antonio tam hamle yapacakken Carlo tabancasına davranır.  Yanan araba ve arabadaki kadın hakkında ne diyeceksin der.  Bunun üzerine Francois De Molinis sana anlatmamakla hata ettim bildiklerin yalnızca buzdağının görünen bir kısmı deyince Carlo palavra diye bağırır ve bildiklerim benim yeterli baba deyip Emma’nın odasından çıkar ardından Emma’da odasından bir hışımla çıkar. Carlo tam malikânenin bahçesinden çıkacakken Emma yanına gelir. Carlo Emma’ya bana yalan söyledin burada değil dedin deyince Emma be yalnızdım dedim Antonio bana haber vermeden kaldığı hastaneden çıkarmış der. Ne hastanesi diye sorar Carlo Emma’da uyuşturucu müptelası olduğu için hastaneye yattı diye cevaplar. Konuşmasına devam eden Emma o tıpkı filmlerindeki gibi kokuşmuş kötü kalpli biri zil zurna sarhoş olduğu geceler bana sahip oluyor kaç kez ölümü düşündüm bilemezsin der. Bu arada kâhya Antonio Francois De Molinis’i Carlo hakkında doldurmaktadır.  Carlo Emma’ya bunları bana niye anlatıyorsun amacın ne diye sorar. Emma cevap olarak ikimizin de intikamını alacağımız hususlar var işte der.  Kâhya Antonio kızda genç eğer bu zibidiyi korkutmazsam Emma seni bu zibidi için terk edecek der ve bahçede bayağı samimi şekilde birbirlerine sarılan Carlo ve Emma’yı gösterir. Kâhya Antonio o serseri senin hakkında utanç verici bir kitap hazırlayacak tüm planların heba olacak deyince Francois De Molinis ne yapacaksan yap der.  Carlo Emma’ya sende benimle gel der ama Emma Carlo’nun daha öğrenmen gereken bir sürü şey var diyerek teklifini geri çevirir.  Tabanca teklifini de kendi başımın çaresine bakabilirim diyerek geri çevirir. 



Gece olduğunda kâhya Antonio Carlo’ya saldırır iki adam ölümüne dövüşmeye başlar. Tekmeler yumruklar havada uçuşmaya başlar ve Antonio tam Carlo’yu öldürecekken gizemli bir şahıs tarafından kafasına tabanca atılır dengesini kaybeden Antonio yüksekten düşerek ölür. Tabancayı fırlatanın Paola olduğunu görürüz. Paola şoka girmiş halde onu öldürdüm ben katil oldum dedikten sonra Carlo ile delice öpüşmeye başlayıp sevişmeye başlarlar. Sevişme sonlanır Carlo Francois De Molinis’in resmine öfkeyle bakarken Paola hayrola sanki o resmi parçalayacak gibisin zaten bu tezi onaylamayacaktım şahsen kâfi derecede bu işin içindeyim deyince Carlo ne dedin sen diye hiddetlenip Paola’nın elini sertçe tutar ve burada ne işin var diye sorar. Paola seni merak ettim ne olmuş yani diye çemkirir. Tartışma büyür ve Paola bırak odama gideyim yoksa polise giderim der. Bunun üzerine polise git de işlediğin cinayeti açıklamayı dene ve işini şanımı kaybedersin diye tehdide bulunur.  Aldığı tehdit üzerinde Paola Carlo’ya ne istiyorsun sen diye bağırır.  Carlo Roma’ya dön silahı bulamazlar hatta Antonio’nun bedenini bile bulamazlar tek yapacağın şey paşa paşa Roma’ya dönmen der. Yok öyle yağma beni kullan sonra tek kullanımlık bir kaltak gibi başından sav diye bağırır. Bir şey olursa kabak Emma’nın başında patlayacak der ve Carlo’nun Emma’ya karşı olan hislerini öğrenen Paola kıskançlık krizine girer. Carlo manalı bir biçimde Paola deyince istediğini yapacağım ama bir daha ismimi ağzına alma tamam mı der ve Carlo’nun odasından ayrılır.


Ertesi gün Carlo rahatlamak amacıyla kendisini jakuziye atar. Emma jakuziye gelir ve Carlo’nun suratındaki çürükleri görür canın yanıyor mu diye sorar.  Carlo önemli bir şey yok kafanı takma sen der ben hiçbir şeyi kafama takmıyorum dedikten sonra ateşli bir şekilde sevişirler. Paola ise bu cinsel birleşme olayını gizlice izler ve içini şaşkınlık ve nefret sarar. Sevişme sonlanır ve Emma Carlo’yu Francois De Molinis öldürmesi için ikna etmeye çalışır. Carlo biraz düşündükten sonra cinayet işlemeyi kabul eder.


Öğlen olduğunda Emma babası Francois De Molinis tahrik etmeye başlar ve amacına ulaşır Francois De Molinis Emma’nın üzerine atlar ama Emma kaçar dokunabilirsin ama oynayamazsın deyip kendisini havuza atar. Birkaç saat sonra Carlo gelir bu arada zil zurna sarhoş olan Francois De Molinis bağırıp çağırmaya başlar ve bir süre sonra dengesini kaybederek yere kapaklanr Carlo elinde tabanca kalk der ve ani bir hareketle Emma’ya doğrultturur. Carlo oyun bitti Emma veya her kimsen iki hata yaptın birincisi mezarlığa götürdüğün çiçekler ikincisi ise bana düşünmem için bir gün mühlet vermen idi beni gerçekten aptal falan mı sandın der. Ayağa kalkan De Molinis’de Carlo ile bu işte beraber olduğunu belirtir lakin Carlo o sırada Paola Carlo’yu kafasından vurur ve vasiyetnamelerde değişiklik yaptığını Francois De Molinis’in mirasının yarısını alacağını açıklar. Bunun üzerine Francois De Molinis yarısını mı sen kimsin seni tanımıyorum bile deyince Paola gerçek adını zikredip ( Carla Morenali ) olduğunu söyleyip Francois De Molinis’i vurarak öldürür. Emma Paola kod isimli Carla’ya hani bütün Mesele para idi diye sorunca Paola kod isimli Carla sakin bir şekilde yalan söyledim der.


Kafasına kurşun isabet eden Carlo ölmemiştir ve eve doğru yürür ve sahte Emma’nın arabaya valizlerini koyduğunu görür ve çaktırmadan Paola kod isimli Carla’nın yanına gidip gerçekleri anlatması için zorlar. Paola kod isimli Carla zamanında Francois De Molinis tarafından kirletilmiş olduğunu bu yüzden Francois Molinis’ten intikam almak için önce gerçek Emma’yı öldürüp yerine sahte Emma’yı koyduğunu daha sonra Francois De Molinis’in oğlu olan Carlo’nun kimliğini öğrenip planına dâhil etmek onunla beraber olduğunu açıklar ve bir yandan da kasaturasını gizlice hazır eder. Sahte Emma’nın gelişiyle Carlo silahını düşürür. Paola kod isimli Carla sahte Emma’ya Carlo’yu öldür yoksa bir zırnık bile alamazsın der ama sahte Emma silahını ateşleyemez bunun üzerine Paola kod isimli Carla elindeki kasaturayı defalarca Carlo’ya saplar ama Emma Paola kod isimli Carla’yı vurarak öldürür. Sahte Emma Carlo’ya polis birazdan gelir kaçalım der. Carlo teklifi kabul etmez ve benim polisten korkum yok diyerek kayıt cihazını gösterip sen kaçsan iyi olur derve film biter.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...