https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

10 Aralık 2012 Pazartesi

Porno Esotic Love



Filmimiz İris isimli bir kadını arayan bir kadınla başlar.  Daha sonra İris’in iki zenciyle seviştiğini hayal eden kadın kendisini tatmin etmeye başlar ama eylemi çalan telefonla beraber yarım kalır. Telefonu çaldıran İris’tir gelmesini ister. Adının Eva olduğunu öğrendiğimiz kadın İris’in altın vuruş yapmış cesediyle karşılaşır. Birkaç gün sonra Hong Kong hava limanında Steve isimli bir şahısla karşılaşır. Steve Eva’ya büyük patron seni çağırdığına göre sana güveni tam olmalı der. Eva’da alaycı bir tavırla senin aksine der. Steve bak bu iş çok büyük önem taşıyor diye uyardıktan sonra Eva uzak doğulu bir erkekle yemek yer. Daha sonra uzak doğulu başka bir kadın yemeğe dâhil olur.  Eva uzak doğulu kadının bacaklarını masa altından okşamaya başlar. Uzak doğulu kadın önce şaşırır ardından Eva’yı okşayarak masa altı lezbiyen ilişkisine yelken açarlar.

Gece olduğunda Eva İris ile yaşadığı Lezbiyen ve İris ‘in zenci erkeklerle yaşadığı ilişkiyi hayal ederek kendisini tatmin eder. Sabah olduğunda Çinli bir eleman Hong Kong trafiği ve kullanacağı araba hakkında gerekli bilgiler verdikten Eva Steve ile Hong Kong sokaklarını turlarlar. Aynı esnada morfin krizi tutan Elisabeth isimli kadına Frank isimli şahıs tarafından morfin verilir. Morfini alan Elisabeth Frank’a Ellen isimli gazeteciyi hatırlıyor musun büyükelçinin işlerine maydanoz olmuş o yüzden sınır dışı ediliyor dedikten sonra Frank ne olacak şimdi deyip Elisabeth’i bir güzel yemeye başlar. Steve Eva’ya gazeteci Ellen Powell’a yakınlaşmasını ve bir kadın olarak bir kadına yanaşmasının daha kolay olduğunu söyledikten sonra  Eva geçmiş anılar alemine dalış yapar ve İris’in kocasıyla ile ilgili sorunlarını büyükelçinin nasıl biri olduğu hakkında gerekli malumatları alır. Bu arada İris kocasının ilgisini çekmek amacıyla uyuşturucu kullandığını öğreniriz.  



Eva en sonunda gazeteci Ellen ile tanışır ve gazeteci ile kaynaşır. Eva ve Ellen havuz kenarında bulunan bara gitmeye karar verirler. Ellen havuz için giyeceği bikiniyi Eva’nın yardımlarıyla giymeye başlar.  Eva ve Ellen  Hong Kong sokaklarında piyasa yapıp masaj salonlarında kendilerini ovdurmaya başlarlar.Eva en sonunda gazeteci Ellen ile tanışır ve gazeteci ile kaynaşır. Eva ve Ellen havuz kenarında bulunan bara gitmeye karar verirler. Ellen havuz için giyeceği bikiniyi Eva’nın yardımlarıyla giymeye başlar.  Eva ve Ellen Hong Kong sokaklarında piyasa yapıp masaj salonlarında kendilerini tepeden tırnağa ovdururlar. Öğlen yemeğine oturan Ellen yaşadığı masaj deneyiminin kendisine çok acayip geldiğini lakin hoşlandığını belirtir. Her şey için teşekkür eden işim bitti artık dönme zamanı geldi dedikten sonra Eva daha yapacak bir sürü işimiz var daha var der.
Eva gitmek istiyorsan senin bileceğin iş ama bunlarla savaşmak zorundasın eminim biletin bile hazırdır der. Ellen biletini gösterir ve Eva ani bir hareketle bileti arabadan atıp Ellen ile birlikte uzaklaşırlar. Daha sonra Ellen Iris’in nasıl biri olduğu hakkında sorular sormaya başlar. Eva Iris’nin kocasının yanında süt dökmüş kedi tedirginliğinde bir yapıya sahip olduğunu ve bu sebepten dolayı uyuşturucu illetine saplandığını söyleyip geçmiş anılar âlemine giriş yapar. Iris uyuşturucusunu hazır ederken Eva’da gazino izleyicilerine yılanlı erotik bir gösteri sunar.  Iris aldığı uyuşturucunun etkisiyle kendisini tatmin etmeye başlar.  Makyajıyla uğraşan Iris’nın yanına gelen Steve büyükelçi seni görmek istiyor beklettirmek yakışı kalmaz diye uyarır. Iris beni sen met ettin diye sorunca Steve saçmalama sen gitmezsen ben gideceğim diye cevaplar. Steve Iris’i ikna etmek amacıyla bak büyükelçiyi memnun edersen seni yüklü miktarda toz ile ödüllendirir der. İçeri giren Eva ben bu gösteriden epey sıkıldım yahu diye şikâyet ederken Steve Eva’ya Iris’e bir şeyler söyle büyükelçinin yanına gitmem diye tutturuyor diye söylenir. Iris inadını sürdürür.  Steve bak senin kocanım her şeyi senin iyiliğin için düşünüyorum dedikten sonra Eva bir koca karısını korur kollar başkasını peşkeş etmez der. Bunun üzerine Steve başlarım senin ahlak martavallarından ben burada hepimizi kurtarmanın derdindeyim der. Iris inat edip nefesi tüketme der. Steve Eva’ya büyükelçinin yanına gitme teklifinde bulunur ve Eva kabul eder ve geçmiş anılar âleminden çıkar.

Ellen bana büyükelçiden bahsetsene der. Eva büyükelçinin nüfuzlu bir adam olduğunu Hong Kong yeraltı trafiğini yönettiğini söyler. Ellen Elisabeth kimdir peki diye sorar.  Büyükelçinin karısı kendisi ile biraz eğlenmiştim der. Ellen merakımı mahzur gör Elisabeth’den hoşlanıyor muydun diye sorunca ben Iris’ten hoşlanıyordum diye cevaplar. Eva bir gün büyükelçi bizi Villasını davet etti dedikten sonra Eva tekrar geçmiş anılar âlemine doğru dalış yapar. Iris kendisini mahrem yerlerine dek ovdurmasını ve büyükelçinin de başka bir kadın tarafından dip köşe temizlenmesine şahit oluruz. Daha sonra büyükelçinin hususi spor salonuna giden Eva büyükelçi tarafından bizzat karşılanır. Büyükelçi Eva’ya bahsedildiğiniz kadar güzelsiniz deyince Eva o sizin güzelliğiniz diye cevaplar. .  Büyükelçi karısına Eva’yı gezdirmesini kendisinin ise Iris ile konuşacağı önemli mevzular olduğunu söyler.  Eva ve Elisabeth spor salonundan çıktıktan sonra Iris büyükelçiye oral seks çekmeye başlar. Eva ise yılanların erkeklerden daha az tehlikeli ve daha güvenilir olduklarını anlatır. Konuşma ilerledikçe Elizabeth Eva’dan elektrik almaya başlar ve ikili arasında süren elektrik alışverişi kısa bir süre zarfında saunada yaşanan lezbiyen seksine dönüşür.Sabah kahvaltısına oturan Iris Eva’ya tatilinin bittiğini artık dönmek istediğini belirtir.  Kahvaltı masasına sonradan dâhil olan Eliisabeth Eva’nın da ayrılma planları yaptığını duyunca sen kal bana eşlik edersin der. Bir süre sonra Eva ve Elisabeth kumsalda yiyişme eylemlerine başlarlar.

Büyükelçi otel odasında tek başına oturan Iris’in yanına gelir ve teslimat için Steve ile beraber Hong Kong gideceksin güzel bir yerdir lakin ömrünün sonuna dek orada kalmayacaksın dedikten sonra Iris’e bir torba eroin verir ve ardından Iris’e oral seks çektirir.  Eva’nın yanına gelen Elisabeth ne oldu da bana soğuk yapıyorsun tarzında dün sahilde yaşadıklarımızı ne çabuk unutun diye sorar. Bu sebepten dolayı senden uzak durmaya çalışıyorum Iris’e ihanet ediyormuşum gibi geliyor der.  Eva’nın dediklerine sinirlenen Elisabeth ne Iris’miş arkadaş karı iki erkeğin arasında tost olmuş sen hala Iris diye tutuyorsun fikrin değişirse beni ara deyip Eva’nın yanından ayrılır. Elisabeth odasında soyunurken içeri giren büyükelçi karısına yılan dansçısı Eva’nın nasıl biri olduğunu sorar. Metres olmak için çok uygun ama fazlasıyla ketum biri dedikten sonra büyükelçi bastonuyla Elisabeth’nin mahrem yerlerini yoklamaya başlar.Geçmiş anılar âleminden çıkan Eva’ya Ellen heyecan verici ama sıradan şeyler olduğunu Dünya üzerindeki bir sürü kadınında bu tür muameleye maruz kaldığını  söyleyince Eva umarım New York Times’a yazacağın makale basılır da büyükelçi belasını bulur ve içeride çürür zaten kadınların en büyük derdi aşırı çalışan ve dertlerini dinlemeyen erkeklerdir der.

Yeniden geçmiş anılar âlemine giren Eva Iris ile yaptığı konuşmayı hatırlar. Ne güzel Hong Kong’a dönüyorsun Steve ile aranı da düzeltirsin ne kadar hoş olur der. Iris umursamaz bir edayla Steve ile olan ilişkimin düzelmesini istemiyorum der.  Duştan çıkan Eva Iris’e Hong Kong’da kullanacağın numarayı bana bildir olur mu der. Bunun üzerine Iris anlamıyorsun büyükelçi ve en büyük hatam olan Steve ‘den bıktım hayatımı tümden değiştirmek istiyorum dedikten sonra iki kadın güzel bir lezbiyen seks ziyafeti çekerler. Öğlen olduğunda Elisabeth ile o butik benim bu butik senin tadında alışveriş yapan Eva alınan kıyafetlerle Elisabeth’e mini bir defile yapar. Daha sonra iki kadın Haiti sokaklarında piyasa yapmaya başlarlar. Geçmiş anılar âleminden çıkan Eva bu hikâyede senin ismini yazdırmamanı anlamıyorum deyince Eva boş ver der. Ellen seni Hong Kong’a hangi rüzgâr attı diye sorar.Geçmiş anılar âlemine dalan Eva sayesinde Iris’ın gazinoda zenci bir erkekle epey cinsellik içeren bir şov sergiler. Gösteri biter ve kalabalık gösteriyi ayakta alkışlar. Soyunma odasına giren Iris’e Eva bana kızgın mısın diye sorar. Iris yarım ağız bir şekilde neden kızgın olayım dedikten sonra Eva gösterisini yapmak için çıkar ve kalıp kalmayacağını sorar. Iris yok eve gidip dinleneceğim der. Eva yılanlı gösterisini yaparken Irıs’de zulasına sakladığı uyuşturucuyu hüpletmeye başlar.

Sabah olduğunda Büyükelçi ile birlikte kahvaltı sofrasına oturan Eva büyükelçinin fevkalade bir gösteri yapıyorsun ama bu gösteriyi yaptığın mekânların hepsi batakhane gösterini daha iyi yerlerde icra etmelisin zaten hatırlı dostlarım sayesinde önünde hayal edemeyeceğin kapılar açılacak demesine şahit olur.  Daha sonra büyükelçi Eva’ya Iris’in aptallığı dik başlılığı nedeniyle harcanacağını şayet kartlarını düzgün oynasaydı yediği önünde yemediği arkasında olacaktı deyip Eva’nın kaçak olarak sokacağı uyuşturucuyu verip Steve’inin gerçek bir kadına ihtiyacı var der. Geçmiş anılar aleminden çıkarız ve Ellen ve Eva’nın tavada kızartılmış yılanı afiyetle yediklerine şahit oluruz.Ertesi gün Steve denilen hıyarı arayan büyükelçi aslında Ellen’nin New York Times muhabiri olmadığını aslında narkotik şubeye bağlı bir polis memuresi olduğunu söyleyip icabına bakılmasını ister. Steve iki kadını bir süre gözetler ve ardından zehirli bir yılanı odalarına bırakır yılanı gören Ellen panikler ve o panikle yılan tarafından sokulur ve anında hayatını kaybeder.

Otel odasına gelen doktor ölümün yılan sokması olduğunu söyler lakin aklına Ellen’i sokan yılanın yeşil mamba yılanı olduğunu söyleyip bu civarlarda nadir gözüken bir hayvan olduğunu söyler.  Bunun bir cinayet olduğunu söyler.  Doktor bunu bilemeyiz otopsi sonuçları cinayet olup olmadığını bize anlatabilir deyip odadan çıkar. Eva Steve ile beraber olur lakin Eva cinsel beraberlik safhasında üzgün ve pişman bir şekilde Steve’la beraber olur. Eva kafa dinlemek ve biraz rahatlamak için Steve ile birlikte küçük bir adaya gider.  Steve yanlarında gelen Çinlilerin varlığından rahatsız olur. Daha Çinlilerin Eva’yı yediğine tanık olur. Yeme görevini devir alan steve işi ileri götürmek isteyince Çinliler ellerinde yılanla Steve’a saldırırlar. Steve ne oluyoruz delirdiniz mi bırakın beni diye bağırır. Eva yolun sonuna geldik Steve bir sürü insanın günahı senin boynunda  korkma bu yılan zehirli değil yalnızca çok aç ve birazdan iç organlarınla ziyafet çekecek der. Steve iki göz iki çeşme yalvarıp Iris’ide Ellen’ide ben öldürdüm yalvarırım bırak ben der lakin Eva’nın emriyle Çinliler yılanı Steve’nin makatına sokarlar. Ardından polisi arayarak yanımda 1 kilo eroin var der ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...