https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Eylül 2012 Çarşamba

Demons III Ogre


Filmimiz yataktan panikle kalkan bir kız çocuğu ile başlar kız evin odalarında panikli bir şekilde gezinirken yayla gibi bir mahzene iner. Mahzende biraz gezdikten sonra mahzenin tavanında garip bir koza olduğunu fark eder kozanın içinde bulunan varlık kozadan çıkar ve kız oyuncak ayısını düşürüp kaçmaya başlar lakin mahzen kapatılmıştır. Canavar yavaş bir şekilde yaklaşıp küçük kızı omuzlarından kavrar ve kız korkudan çığlığı basar. Daha sonra bu olayın gördüğü bir kâbus olduğunu ve adının Sharon olduğunu öğreniriz


Seneler geçer Sharon kocası ve oğluyla beraber tatil için gidecekleri şatoya doğru yola çıkarlar. Yolda küçük bir kasabanın kahvecisinde dururlar ve içeri girerler. Garson kadınla iyi ilişkiler kurarlar lakin gidecekleri şatonun adresini sorunca kadının suratında nobran bir ifade oluşur ve orada iki tipten biri heyecanlanıp kahvesini düşürür. Garson kadın ben orayı bilmiyorum der ve kahveyi düşüren şahısta yanlış yöndesiniz diye uyarır Garson kadın ben orayı bilmiyorum der ve kahveyi düşüren şahısta yanlış yöndesiniz diye uyarır.  Sharon kocasına ne garip insanlardı der. Bunun üzerine kocası Tom küçük bir kasaba insanları biraz garip olurlar diye cevaplar. Biraz daha yol tepen aile tatillerini geçirecekleri şatoya varırlar


Sharon şatoda ilk gecede çocukluğunda gördüğü kâbusları tekrar görmeye başlar ve kan ter içinde uyanır. Kocası Tom ne olduğunu sorar. Sharon bir şey olmadığını yalnızca kâbus gördüğünü söyler. Tekrar yatmaya kalkışan Sharon’nın uykusu oğlu Bobby’nin yardım çığlıklarıyla kesilir. Panikle Bobby’nin kaldığı odaya koşan Sharon Bobby’nin yatağında olmadığını fark eder. Bobby arkadan yaklaşıp annesi Sharon’ı korkutur. Sharon Bobby’ye neden hala yatmadığını sorar ve Bobby biraz korktuğunu söyler. Bunun üzerine Sharon oğluna yat hiçbir şey olmayacak diyerek oğluna güven verir.



Kasabaya inen Sharon erzak alışverişini yapar ve kasaya doğru ilerler kasiyere kredi kartını verir lakin kasiyer kredi kartını kabul etmez bunun üzerine sinirlenen Sharon marketin müdürünü görme talebinde bulunur. Sharon gelen müdüre kapıda kredi kartı geçer yazıyor siz tutmuş kredi geçmiyor diyorsunuz. Markette bulunan kadın tartışmayı duyar ve eşyaların parasını ben öderim diyerek gerginliği sonlandırır adının Maria olduğunu öğrendiğimiz kadınla Sharon kısa süre zarfında hemen sıkı fıkı olurlar.

Bobby babası ile koruda trekking yaparken annesi Sharon’da yeni yazısını yazmaya başlar lakin daktilosuna sıkışan hamamböceği yüzünden yazısı yarım kalır. Daha sonra mahzenden gelen sesleri duyar ve mahzeni araştırır ve bulduğu oyuncak ayı sayesinde çocukluk anıları depreşir ve çocukken ortaçağ kıyafetleri giyen bir mahlûkat tarafından yakalandığı görür. Daha sonra suratına yeşil balçığımsı bir sıvı akar. Sıvının aktığı yere bakar ve bir çeşit koza görür ve paniğe kapılıp kaçar. Trekkinglerini bitiren baba oğul korkudan yaprak gibi titreyen Sharon’ı bulurlar.


Gece olduğunda Sharon kocası Tom’a mahzende bulduğu oyuncak ayının çocukken kaybettiği oyuncak ayı olduğunu söyler. Karısının dediklerine inanmayan Tom akıl var mantık var sen üniversiteye kadar Oregon’da yaşadın ve İtalya’nın en ücra köşesinde bulunan bir şatonun mahzeninde çocukken kaybettiğin oyuncak ayını buldun bak belki de oyuncağının aynısıdır. Karısı Sharon’nın inadını sürdürür ve Tom dayanamaz ve mahzene ineceğini açıklar karısı bekle bende geleceğim der. Mahzene inen karı koca mahzeni turlarlar ama hiçbir sonuç çıkmaz ve mahzenden çıkarlar.




Ertesi gün Maria bu bölgede 3 nesil boyunca yaşadıklarını hem buraları sevdiğini hem de nefret ettiğini açıklar daha sonra çocukluk kâbuslarında gördüğü kozayı kaldıkları şatonun üzerinde resmedilmiş olduğunu görür ve şoke olur resmi çizen akıl sağlığı biraz düzgün olmayan kişiyle karşılaşır ve dehşete kapılır. Durumu fark eden Maria sakin ol Dario o zararsızdır der. Maria’nın kız kardeşi Anna ile karşılaşır para ve şartları kabul eden Sharon Anna’ya istediği zaman işe başlamasını söyler. Sharon yemek masasında kocası Tom’a Dario’nun çizimleri gösterir. Tom niye beni alakadar etsin dediğin gibi bir akıl hastasının çizimleri bunlar der. Sharon ama adam benim çocukluk korkumu resmetti dedikten sonra kocası Tom Sharon’a itiraf et yazdıkların senin zihnini ele geçirmeye başladı der. Kocasının lafı üzerine hiç bile akıl hastası değilim burası çocukluk korkularımın merkezi der. Duyduğu seslere kalkan Bobby anne babasına kavga etmeyin uyuyamıyorum dedikten sonra Sharon biz babayla kavga etmiyoruz yalnızca konuşuyoruz der. Bobby gittikten sonra Tom mahzenin kapısını kilitleyip kilidini de denize atacağım der. Bunun üzerine Sharon mükemmel bir fikir diyerek kocası Tom’a sarılır.

Gece vakti yeni romanını yazmakla meşgul olan Sharon’nın konsantrasyonu açılan bir kapı sayesinde bozulur. Dışarı çıkan Sharon kanepe üzerine serili çarşafların altında yatan bir şahıs olduğunu fark eder.  Çarşafı kaldıran Sharon kocası Tom’un parçalanmış cesedini bulur şoka giren Sharon oğlu Bobby’nin odasına doğru koşar ve yorganını kaldırır ve canavar tarafından saldırıya uğrar. Çığlık atarak kalkan Sharon kocasını sağ salim yanında görür ve ağlamaya başlar. Davranışları yüzünden özür dileyen Sharon’a kocası özür dilemene gerek yok kitabın stresi sinirlerini yıpratmış der.

Sabah olduğunda bahçede oyun oynayan Bobby Anna ile karşılaşır kısa bir tanışma faslı yaşarlar. Aynı esnada Tom ve Sharon birlikte banyo keyfi yaparken Sharon’nın rahatsız edici davranışları sayesinde Tom banyodan çıkar. Odasına giren Tom ceketinin cebinde kafası kopartılmış bir oyuncak ayı ve canlı solucanlar olduğunu fark eder yüzü ekşir. Daha sonra karısı Sharon ile mahzene inen Tom mahzenin elektrik aksamını düzeltir. Akşam olduğunda Tom ve Sharon içlerinde Maria’nında bulunduğu dost sohbetine iştirak ederler. Muhabbet cadılar ve doğaüstü olaylara bağlanır Maria Sharon’a senin doğaüstü olayları mıknatıs gibi çekebiliyorsun dedikten sonra Tom geç oldu köylü köyüne yolcu yoluna diyerek masadan kalkar. Eve dönen Sharon sinirli bir halde itiraf et akli dengem bozuldu de diyerek kocasına çemkirir. Tom Sharon’nın dediklerini önemsemez ve yatmaya gider.


Öğlen olduğunda Anna ve Bobby şatonun bahçesinde turlarken Anna gözü bahçedeki çiçeklere takılır. Bobby heyecanlı biçimde ne oldu diye sorar. Anna bak bunlara yabani orkideler der. Bunlar ogre denen mahlûkatların en sevdiği çiçeklerdir ve ogreler orkide kokan kadınları avlarlar diye belirtir.

Mutfakta yazı yazan Sharon fırından turtasını çıkartır. Yazısına devam eden Sharon unun üstünde büyükçe bir el izi fark eder ve kocasını çağırır. Kocası Tom’a un üzerinde el izi bulanan unu gösterir lakin un bozulmamış bir şekilde masanın üzerinde durur. Kocasına olayı anlatmaya çalışır lakin kocası Sharon’nın dediklerine inanmaz yeter sen yazar falan değilsin yalnızca korkularıyla yüzleşmeyen o yüzden başkalarını korkutan zavallı bir kadın diyince Sharon pislik herif der ve Tom Sharon’a okkalı bir tokat yapıştırır ve Sharon’da aynısı Tom’a çeker ve gider. Koruda karısı Sharon’ı arayan Tom karısının çığlıklarını duyar ve çığlıkların olduğu yere koşan Tom karısını inek tarafından rahatsız edildiğini görür ve kovduktan sonra ikili kahkahalara atar.

Anna ve Bobyy saklambaç oynarlar saklanma sırası Anna’ya gelir. Anna şatoya girer yerdeki orkideleri görür ve bir tanesini kulak arkası eder. Mahzene giren kutuların arkasına saklanan Anna bir takım sesler duyar ve Bobby sen misin diye seslenir korkulu arkasına döner ve ogreyle karşılaşır Anna ne olur canımı yakma diye yalvarır lakin ne yazık ki ogre Anna’nın kıyafetlerini hunharca bir şekilde parçalayıp öldürür.


Eve dönen Sharon ve Tom ne Bobby’i ve Anna’yı görürler. Sharon panik içinde Bobby arar ve Bobby’i yatağında sinmiş bir halde bulurlar Bobby Anna’nın haber vermeden çekip gittiğini söyler Sharon paranoyaklaşır ve Tom’a kızın başına bir haller geldi olmalı haber vermeden çekip gitmezdi der. Bunun üzerine Tom bak erkek arkadaşına gitmiştir dedikten sonra Sharon ısrarlarını sürdürünce sinirlenen Tom al şu lanet olası anahtarları mahzene bak der. Telefon çalar arayan Maria’dır Anna’nın gelmediğini söyler Tom telefonu kapatır ve karısına Anna’nın eve dönmediği ve evlerine gideceğini söyleyip Sharon’a evde kalmasını söyler. Mahzene inen Sharon etrafı incelerken sayfalarından birinin mahzen havuzunda olduğunu fark eder ve mahzen havuzuna dalar. Havuz içindeki sayfayı almaya çalışan Sharon havuzun derinliklerinde Anna’nın parçalanmış cesedini ve bir sürü ceset bulur. Panikleyen Sharon güç bela su yüzüne çıkar ve ogreye yakalanır çığlıklar atar lakin gözünü açtığında kendisini tutanın ogre değil kocası Tom olduğunu anlar.


Sharon zorlukla sakinleşir ve Anna’nın öldürüldüğünü anlatmaya çalışır ama kocası Tom karısının dediklerinin tek bir kelimesini dinlemez yazdığı sayfaları okumaya başlar. Anna’nın ablası duyduğu seslere kalkar ve çatlak Dario’yu görür Dario ogre hepimizi öldürecek hepsi babanın orkideleri ekmesi ve senin büyücü olmadan kaynaklanıyor der. ogre ormandan Maria’nın evine gider önce Dario’yu öldürdükten sonra Maria’nın odasına girip yatakta yatan Maria’nın göğüslerini sertçe okşamaya başlar ve sonrada Maria’yı öldürür. Kocası Tom olan olayları okur ve bu tam anlamıyla saçmalık seni tanımasam sıkılmış cinselliğini bastırmış bir ev hanımısın der. Bunun üzerine Sharon anlamıyor musun istediği benim der. Karısının dediklerine sinirlenen Tom karısı Sharon’a sen artık kantarın topuzunu hepten kaçırdın der. Bunun üzerine Bobby’i alıp buralardan gidiyorum diyerek Bobby’nin odasına koşar ama Bobby yatağında yoktur. Mutfağa inen karı koca mutfağın savaş alanına döndüğü görür ve mahzene inerler. Bobby’i mahzende tek başına korkmuş bir şekilde bulan karı koca ogreyi görürler Tom ogreye balta ile saldırır lakin canavar balta saldırısından yaralanmaz ve Tom’u bez bebek gibi fırlatır. Gözlerini Sharon’a diken canavar yavaşça Sharon’nın üzerine yürür. Cesaretini toplayan Sharon seni canavar çocukluğumdan beri bana musallat oldun artık bitti senden korkmuyorum şerefsizin evladı gelsene diye bağırır. Bu arada kendisini toplayan Tom ogrenin üzerine şarap fıçısını yuvarlar. Zaman kazanan Tom Sharon’a sen hemen arabaya git der. Arabaya binen Sharon ogreyi görür ve arabayı ogrenin üzerine sürer ve canavarı otomobiliyle defalarca çiğnemek suretiyle öldürür Tom bahçeye gelir ve ogrenin kaybolmasına tanık olur Sharon roman taslağını şöminede imha eder ve artık çocuk romanları yazacağını söyler. Kocası Tom Sharon’a peki hikâye nasıl bitti diye sorar. Mutlu bitti yanıtını alır ve aile şatodan ayrılır ve film biter





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...