https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

31 Ağustos 2012 Cuma

Giulietta e Romeo


Filmimiz kılıç dövüşü yapan iki adamla başlar aslında bu kılıç dövüşü şakacıktan yapılmaktadır. Bu mücadeleyi seyreden kızlar kılıç sallayanlar hakkında yorumlar yaparlar. Daha sonra başka bir eleman kızlara horoz dövüşüne bu kadar meraklıysanız sizleri gaga içinde bırakayım diyerek iki kızı oracıkta yemeye başlar. Aralarındaki kılıç dövüşünü sonlandıran ikili kel horozun iki kızı birden yemesini gizlice izlemeye başlarlar. Birden adının Timo olduğunu öğrendiğimiz eleman asabi bir şahıs tarafından çağırılır ve Timo pantolonunu toplayarak kızları bırakır. Timo’nun seks eylemini yarıda bırakması kızları hoşnut etmez durumdan rahatsız olup şikâyet ederler. Aynı kızları röntgenleyen iki kafadar fırsat bu fırsat diyerek önceki seks yüzünden azmış olan kızlarla grup seks olayına girişirler.

Maskeli baloya iştirak eden Romeo’ya yancısı riske girmiyor muyuz böyle diye sorar. Romeo endişe etme yüzümüzdeki maskelerle kimse bizi tanımaz diye cevaplar. Partiye sızan kafadarlar etrafta gezinirken Romeo Giuletta’yı görür güzelliğine iltifatlar söyler. Giuletta arkadaşına iltifatlar yağdıran gizemli yabancının kim olduğunu sorar.Giuletta’nın arkadaşı konuşan kişinin kim olduğunu bilmediğini dışarıdan gelme birisi olduğunu söyler. Aynı esnada Romeo’nun kankaları partideki kızlarla yakınlaşırlar. Romeo ve Giuletta arasında elektriklenme yaşanır ve birbirlerinin dudaklarına yapışıp birbirlerini somurmaya başlarlar ne var ki bu eylem Giuletta’nın annesinin seslenmesiyle yapılan eylem yarıda kalır.  Giuletta odasında soyunurken Romeo sen ne haşin bir erkeksin gibi laflar ederken Romeo odaya ikilinin ağzından aşk kelimeleri dökülür ve dökülen kelimeler ateşli bir seksin başlamasına ön ayak olur.

Akşam olduğunda Romeo ve yancısı süs havuzunda çamaşır yıkayan kadınların yanlarına gider ve kısa süre zarfında süs havuzunun etrafında grup seks olayı başlar seks ilerlerken kel horoz Timo elindeki kılıcı kınından çıkarır ve Romeo’nun yancısın kalbine saplayarak öldürür. Öfkelenen Romeo soysuz it senin canın benimdir diyerek kılıcına davranan Romeo Timo’nun böğrüne kılıcı saplayıp öldürdükten sonra kaçıp leydi Beatrice’nin evine sığınır başından geçenleri anlatır Collete sülalesinden Giuletta’ya körkütük âşık oldum alkımından çıkaramıyorum der. Bunun Leydi Beatricie belki onu unutturmak için yapabileceğim birtakım şeyler olmalı der ve Romeo ile sevişirler

Dadısı tarafından yıkanan Giuletta’ya dadısı iki gündür ne yemek yedin ne bir şey içtin böyle giderse zafiyet geçireceksin diyerek Giuletta’ya uyarır. Bunun üzerine Romeo’ya kavuşamadan yaşamaktansa hasta olmayı hatta ölmeyi yeğlerim dedikten sonra dadısı leydim saçma sapan şeyler söyleme gününe rast gelir der. Daha sonra Giuletta iki kızla beraber Lezbiyen ilişkiye girer. Lezbiyen seksi bittikten sonra Giuletta dadısından babasının kendisini Paris kontuna verdiğini duyar ve lanet olası kader öleyim de kurtulayım bu makul kaderden diye dert yanar. Dadı aklıma parlak bir fikir geldi ölü taklidi yapacaksın der.

Önemli bir mesaj taşıyan nedimelerin yolu seks arzulayan elemanlar tarafından kesilir. Nedimeler bakın önemli bir mesajı ileteceğiz aracımız bekliyor der. Elemanlar oralı bile olmazlar ve bizimde ileteceğimiz mesaj var diyerek seks olayına girişirler. Bu arada ölü numarası için bir ilaç içer ve kendinden geçer. Dadı Giuletta’nın kıvama geldiğini görünce yetisin dostlar küçük hanım öldü diyerek çığlıklar atar.

Romeo’nun kankası Lebou Leydi Beatrice’nin evine gelip Giuletta’nın vefat ettiğini cenazesinin yarın kaldırılacağını söyler. Duyduğu haber karşısında afallayan Romeo bir yanlışlık olmalı ben gidip durumu bir araştırıyım der. Leydi Beatrice lakin oraya gidersen oracıkta infaz ederler seni der. Bunun üzerine Romeo olmak ya da olmamak bütün mesele bu Giuletta ölürse bende dayanamam diyerek leydi Beatrice’nin evinden ayrılır.

Sahte cenaze töreni esnasında dadı nedimelere Romeo’ya mesajı illetiniz mi diye sorar. Nedimeler kem küm ederek mesajı iletemediklerini söylerler. Bunun üzerine dadı nedimelere bir halta yaramaz sürtükler der. Giuletta’nın lahitine giren Romeo lanet kader seni benden bu gencecik yaşamında aldı benim artık yaşamak için bir nedenim kalmadı der ve hançerini çıkarıp böğrüne saplayacakken Giuletta delirdin mi dur diye bağırır. Romeo olanları anlamaya çalışırken saray çalışanları ölü sanılan Giuletta’ya son görevlerini sunmak için mezar odasına girerler. Bu arada Romeo fark ettirmeden tüyüp kaçar. Dadı yalandan bahtsız yavrum bu yaşta kara topraklara mı girecektin bahtsız yavrum diyerek ağıtlar yakar. Aynı esnada Giuletta ve Romeo lahitin içinde çılgınlar gibi sevişirler ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...