https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Ağustos 2012 Çarşamba

The Labyrinth of Love




Filmimiz Saygon garında bekleyen Valerie isimli genç kadınla başlar. Valerie’nin yanına yaşlı bir kadın gelir yanlarında çalışacağı aile hakkında bilgiler verir. Lofeu ailesi Hindiçin’nin köklü kauçuk üreticileri olduğunu öğreniriz. Valerie işvereninin evine gider. Kapıda karşılaştığı yaşlı hizmetçi çalışacağı ev ve ev halkı hakkında bilgiler verip ev halkının eve seyrek uğradıklarını belirtir. Valerie yaşlı hizmetçinin öğütlerini dinledikten sonra odasına çekilir.


Akşam olduğunda Valerie duyduğu seslere bakmak için aşağı katta iner ve iki kişinin çılgınlar gibi kanepede düzüştüğünü ve başka elemanın piyano çaldığına tanık olur. Piyano çalan eleman piyanoyu bırakıp sevişenlerin yanına gidip erkek olanını okşamaya başlar ve ağlamaya başlar. Karıyı yiyen eleman kendisini okşayan elemanın gözyaşlarını silip sevişmesine devam eder. Bütün bu olanlara şahit olan Valerie sevişen şahıslara belli etmeden gider.

Valerie mutfaktaki rutin işlerini hallederken evin sahibi Bay Lofeu içeri girer. Valerie Bay Lofeu’ya içecek bir şeyler ister misiniz diye sorar. Bay Lofeu bir şey istemiyorum gidip yatacağım der. Valerie o zaman odanıza bir şeyler getiriyim der. Bay Lofeu odasında anadan üryan sere serpe yatarken Valerie odaya girer ve telaşlanan Bay Lofeu kendisini toparlamaya çalışır. Valerie çırılçıplak yatan adamı önemsemez iyi geceler diler.


Eve gelen Bayan Lofeu banyo yapmak için hazırlanır ve tam banyo yapmak için hazırlanırken Valerie içeri girer. Şaşıran Bayan Lofeu üstünü örtmeye çalışır. Valerie Bayan Lofeu’yu yıkayıp yağlamaya başlar ve Bayan Lefou yavaş yavaş zevke gelir ve Valerie temizlik seansını bitirir odalarına çekilen Bayan Lofeu ve Valerie yaşadıkları hakkında derin düşüncelere dalarlar.


Sabah olduğunda Valerie Bayan Lofeu’nun yanına gider. Bayan Lefou’nun huzursuz sıkıntılı bir hali olduğunu sezen Valerie neyiniz var madam diye sorar. Bayan Lefou yalnızca başım ağrıyor diye cevaplar. Bunun üzerine Valerie başınızı ovayım bu size ilaç gibi gelecektir diyerek Bayan Lefou’yu ovmaya başlar. Masaj işlemi ilerledikçe ikili arasında elektriklenme yaşanır ve masaj sayesinde Bayan Lefou ve Valerie arasında çılgınca sevişmeye başlarlar. Sevişme sonrası Valerie Bayan Lefou ‘ya nasıl olduğunu sorar. Endişeli olduğunu lakin pişman olmadığını belirtir. Bunun üzerine Valerie yaşadıkları ilişki hakkında nutuk çekerek Bayan Lofeu’yu rahatlatır. Gece olduğunda Bay Lofeu yatmakta olan Valerie’yi gizlice gözetler ve ardından arkadaşına ben rasyonel bir bireyim lakin şu anda yaşadıklarımı aklım almıyor diye dert yanar.



Öğlen olduğunda ön bahçeyi düzelten Valerie’nin yanına yaşlı bir adam yanaşır. Valerie’ye kimsin sen diye sorar. Valerie ben yeni hizmetçiyim diye cevaplar. Bay Lofeu’nun babası olduğunu öğrendiğimiz şahıs alaycı bir ses tonuyla sen manastırdan gelme kızlara benzemiyorsun onlar safi ter kokar ve kabadırlar der. Bu konuşma üzerine Valerie lütfen geneleme yapmayın der. Paris’ten gelme olan Valerie baba Lefou ile konuşmaya başlar ve Valerie’nin kaldığı eve alıştığını ve durumundan epey memnun olduğunu açıklayıp muhabbeti bitirir.


Akşam olduğunda sevişen adam okşayan Piere ve onun arkadaşı Hu Yun ile ilgili ilişkisini konuşur. Valerie Piere’ye Hu Yun’nun aslında arkadaşı olmadığını kendisini kullandığını açıklar. Daha yataktan kalkan Valerie soyunup Piere ile birlikte olur. Valerie ile sevişen Piere Hu Yun ile ilgili flashbackler görmeye başlar ve aynı esnada Bay Lofeu sevişen çifti gözetler.


Bay Lofeu’nun yazıhanesine giden Valerie Bay Lefou ile konuşmaya başlar. Bay Lofeu babamı etkilemişsiniz sizden başka bir laf etmiyor ne yaptınız babama diye sorar. Alınan Valerie şayet babanızı etkileyip cici anneniz olacağımı düşünüyorsanız şu an itibariyle istifamı sunarım diyerek blöf yapar. Blöfü görmeyip yiyen Bay Lofeu lütfen fevri davranmayın yalnızca babamın sizden böyle iyi bir şekilde bahsetmesi biraz garibime gitti o kadar der. İkili arasındaki konuşma ilerledikçe Valerie hareketleri ve konuşmalarıyla Bay Lofeu’yu tahrik eder ve yazıhanede ve daha sonra yatak odasına taşınan ateşli bir sekse iştirak ederler.


Akşam yemeğine oturan Lofeu ailesi yemeklerini yerken başlarında dikilen Valerie’ye ciğerci kedisi gibi duruyorsun yumulsana yemeğe der. Valerie böyle iyi hem sizlerle daha yakın oluyorum hem şimdi sofraya oturursam içinizden biri ile yakınlaşıp diğerlerini boşlayacağım diyerek teklifi geri çevirir. Akşam yemeği sonrası bay ve Bayan Lofeu ateşli bir şekilde sevişirler. Sabah olduğunda Bayan Lofeu’nun kahvaltısını getiren Valerie nasıl geçti diye sorar. Bayan Lefou mükemmel geçti diyip dudaklarından öper



Öğlen olduğunda sanki dede Lofeu’yu görmemiş gibi davranarak jartiyerlerini düzelterek yaşlı adamın dikkatini dağıtır daha sonra havadan sudan konuşmaya başlarlar muhabbet esnasında Valerie frikikler vererek yaşlı adamın aklını çeler. Öğlen olduğunda ev işlerini hallederken evin oğlu Piere azdım seninle beraber olmak istiyorum direk odaya çıkalım der. Bunun üzerine Valerie gel burada çılgınlar gibi sevişelim dedikten sonra salonun ortasında çılgınlar gibi sevişirler.

Akşam olur ev halkı içmeye başlar ve Valerie’ye doğum günün gelmiş hiçbir lakırdı etmedin doğum gününü kutlayalım diyip şampanyaya yumulurlar zil zurna sarhoş olup Bayan Lofeu ve Valerie şampanyadan sızan Bay Lofeu’yu yatağa yatırırlar ve ardından iki kadın lezbiyen ilişkiye girişirler. Daha sonra baba ve oğul ile ayrı vakitlerde sevişir. Öğlen olduğunda Piere Valerie’yi arar ama bulamaz onun yerine notu bulur ve anne babasını çağırır. Piere’nin anne babası ne oldu evladım diye sorarlar. Piere Valerie dedemle birlikte kaçmış der ve film biter










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...