https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Eylül 2012 Salı

Innamorata


Filmimiz çılgınca sevişen bir çiftle başlar yalnız ne var ki yan odadaki eleman aşırı şekilde çıkan zevk iniltilerinden rahatsız olur televizyonu açar lakin televizyonda gördüğü sevişme sahnesi elemanı rahatsız eder ve televizyonu kapar. Sevişmeyi sonlandırıp giyinen adam oğlum Nino hakkında bazı endişelerim var bu yaşa geldi hala bir kadınla ilişkisi olmadı ben onun yaşındayken arı gibiydim der. Bunun üzerine sevgilisi Marizia tahrik edici hareketler sergileyerek istersen ben Nino ile yatarım dedikten sonra eleman bir dene ümüğünü sıkıp öldürürüm sen var ya su katılmamış bir kaltaksın der.


Nino arabayı tamir etmekle uğraşan Marko’ya  kolay gelsin sen zengin değildin değil mi diye sorar. Makro benim 3 tane dükkânım yok o yüzden kıt kanaat geçiniyoruz diye cevaplar. Tam o esnada Nino’nun babası ve babasının sevgilisi gelir. Nino’nun babası Marko’ya ben yengenle şehre iniyorum sende işlerle ilgilen diye talimat verdikten sonra arabayla uzaklaşır. Arabada Marizia tokmakçısına oğlun Nino’ya Czeye’yi ayarlıyıyım işinin ehlidir oğlunu gerçek bir erkek haline getirir der.


Marko kumsalda çadır kuran iki elemanın yanına gidip burası özel bir mülk çadır kuramazsınız diye uyarır. Elemanlardan kısa saçlı olanı hocam bir iki kalacağız müsaade et der lakin Marko Nuh der peygamber demez lakin çadırdan çıkan biri esmer diğeri sarışın iki kadın Marko’yu tahrik etmeye başlarlar Marko bakın patronla bir konuşayım dedikten sonra bırak şimdi patronu biz seninle konuşalım diyerek Marko’yu çadırın içine sokarlar. Çadırı kuran iki elemanda Marko’nun iki kadını yemesini gizlice röntgenler. İki kafadar hadi olaya dahil olalım diye karar alırlar.


Nino bu teklifi hayatta kabul etmez der. Marizia o yüzden bunun bir tesadüf gibi gözükmesini sağlayacağız der. Daha sonra Nino’nun abisi ağırlık kaldırırken ofisine iki kadın ilaç mümessili gelir seksenin üstündeki elemanlara bile yatakta birkaç posta gidebileceği sağlık bakanlığından onaylıdır der. Nino’nun abisi zaten etrafımda kâfi derecede cinsel sorun var diyerek ilac mümessili kadını nazikçe odanın dışına şutlar. O esnada daha hoş vücutlu diğer ilaç mümessili kadın orada bulunan kondisyon bisikletini çevirmeye başlar ve ikili arasında elektriklenme yaşanır. Nino’nun abisi Carlo bisiklet çeviren kadına ne güzel pedal çeviriyorsun hatırlat ta sana bisiklet alayım der. Genç kadın Carlo yapma ne olur diye nazlanır lakin daha sonra pes edip işi akışına bırakıp kondisyon bisikleti üzerinde yiyişirler.



Nino plajda çocuk dergisi okurken kadının biri Nino’ya doğru depar atar. Nino yanına koşarak gelen yarı çıplak kadını görünce şaşırır. Adının Czeye olduğunu öğrendiğimiz genç kadın Nino’nun okuduğu kitabı görünce senin yaşında biri için çocuk kitapları okumak biraz abes değil mi diye sorar. Nino kekeleyerek okumuyordum göz gezdiriyordum der. Kısa bir tanışma faslı yaşandıktan sonra Czeye otelde kalacağını lakin otelin dışarıda kalacağını söyler. Bunun üzerine Nino bekle aklıma bir fikir geldi der.

Garaja giren Nino hemencecik Czeye’nın yatacağı döseği hazırlar ve gideceğini yoksa diğerlerin yokluğunu fark edeceğini söyleyerek gider. Tam gitmek üzereyken Czeye Nino’yu dudaklarından öper. Nino utanır ve rahatsız olduktan sonra evine gider. Nino abisi ve abisinin Marizia ile akşam yemeğine oturur. Nino’nun sıkkın hali masadakilerin merakını cezp eder.Nino bir şeyim yok yalnızca biraz halsizim der. Yemek biter Nino bulaşıkları ben toplarım der.



Garaja giren Nino Czeye’ye seslenir lakin Czeye garajda yoktur. Odasına giren Nino odasında Czeye’ni yatağında yatarken bulur ve yataktan çıkmasını rica eder. Czeye yorganını çeker ve anadan üryan vücudunu Nino’ya gösterir utanıp sıkılan Nino Czeye giyinmesini söyler. Czeye Nino’dan soyunmasını yatağa gelmesini ister. Nino teklifi ret eder lakin Czeye bağırırım herkesi toplarım der. Nino Czeye’nin tehdidinin gerçek olduğunu anlayınca istemeyerekte olsa soyunmaya başlar  tamamen çıplak kalan Nino Czeye’nin yanına gelip yatar. Czeye Nino’yu okşayıp rahatça uyumasını sağlar ikili geceyi cinsel bir münasebet olmadan geçirirler.

Uyanan Nino Czeye’nin yatakta olmadığını fark eder. Daha sonra Nino Czeye’nin bahçede abisi Carlo ile görüştüğüne şahit olur. Giyinip oturma odasına giden Nino abisi Carlo’yu, Marizia’yı ve Czeye’yi oturma odasında oturup konuşurken bulur.  Carlo Nino’ya Czeye bizimle kalacak hem sana arkadaşlık edecek hem de Marizia’ya ev işlerinde yardımcı olacak der. Nino seni evden kovacağım diye fısıldar. Czeye’de nah kovarsın diye cevaplar.  


Ertesi gün Nino banyo yaparken Czeye küvete girip duş almaya başlar. Nino ne oluyoruz yahu der lakin Czeye Nino’ya gel beni süngerle beni der ve Nino Czeye’yi süngerle temizlemeye başlar. Ardından Nino Czeye’ye krem sürdürüp mahrem yerlerini ovmasını emreder. Nino önceden karşı çıkar ama Czeye’nin dediklerini yapmak zorunda kalır. Marizia’da Czeye’nin yaptırdıklarını Carlo’ya yaptırır. Tuvalete giren Nino Czeye’yi banyoda makyaj yaparken bulur ve ben rahatsız etmeyeyim diyerek banyodan çıkmak için hamle yapar. Nino’yu kavrayan Czeye Nino’nun dudaklarını somururcusuna öpmeye başlar lakin Nino Czeye’yi iterek banyodan hızlıca kaçar. Marco Marizia’ya kumsalda ikisi kadın ikisi erkek bir grup zararsız elemanın çadır kurduğu söyler. Marizia zararsız falan gibi gözükürler ama daha sonra hırsız uğursuz çıkabilirler der. bunun üzerine Marco gel de bütün gün neyle uğraştıklarını gör der çadırın yanına gidip Marizia’ya çadırda kalan elemanların eyledikleri grup seksi gösterir. Daha sonra Marizia ve Marco deliler gibi sevişirler.


Carlo Marizia’ya iş için şehir dışına çıkacağını söyler ve Marizia’ya Nino ve Czeye’ye göz kulak olmasını söyler. Czeye bahçede Marizia’ya planı biliyorsun der. Marizia biliyorum ama çekincelerim var der ve bunun Czeye bunun bir film olduğunu ve sende rol yaptığını düşün der. Akşam olduğunda Czeye Nino’ya ağabeyinin manitası şu anda Marco tarafından yenildiğini söyler.  Nino Czeye’nin dediklerine inanmaz bunun üzerine Czeye var mısın iddiaya der. Nino varım şayet dediklerin doğru çıkmazsa tasını tarağını toplayacaksın der. Czeye’de eğer dediklerim çıkarsa her dediğimi eksiksiz yerine getireceksin der. Czeye Nino ile birlikte Marizia’nın Marco tarafından becerildiğine şahit olurlar. Czeye Nino’ya hoşuna gidiyor değil mi diye sorar. Nino’nun şahlanmış aletini fark eden Czeye kalkan kuşu göstererek epey hoşuna gitmiş der. Bunun üzerine Nino olay yerinden hızla uzaklaşıp kendisini odasına kapatıp ağlamaya başlar.




Ertesi gün Czeye spor yaparken Marco Angie diye bir kızla tanıştırır. Angie ile yapacakları plan için anlaşırlar. Gece olduğunda Czeye Nino’nun odasına girip sana bir sürprizim var hemen odama gel der. Odaya giren Nino Angie’nin yatakta anadan üryan yatığına tanık olur Czeye soyun ve yanına katıl der lakin Nino odasına girip karı gibi ağlamaya başlar. Carlo iş gezisinden döner ve akşam olduğun da Marizia aynı yatakta hem Marco’yu hem de Carlo’yu idare eder. Czeye gene Nino’nun odasına girer ve Marizia’nın yatakta aynı anda hem Marco’ya hem de Carlo’ya veriyor der. Nino Czeye’nin iddialarına inanmaz lakin Czeye Nino ile iddiaya girer ve abisinin Marco ile Marizia’yı yemesine şahit olur.


Sabah olduğunda Czeye kumsalda oturan Nino’ya gel burada etimiz ete değsin teklifini sert bir üslupla ret eder. Sinirlenen Czeye yetti bu saatten sonra kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşamam gidip Marco ile birlikte yatarım diyerek atarlanır. Nino yapma etme dese de Czeye koşarak gider. Gece olduğunda Marizia yataktan gizlice sıvışır ve Nino’nun Czeye ve Marco’nun sevişmesini gözetlediğine şahit olur. Marizia pis domuz bunların dersini vermek gerekir der. Nino fakat nasıl halledeceğiz diye sorar. Soy beni ve bana sahip ol der ve sevişirler. Sabah olduğunda Marizia Carlo’ya Nino ile ilgili mutlu haber verir ve film biter.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...