https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

13 Eylül 2012 Perşembe

Anal Palace




Filmimiz iki adamın genç bir kadını zindanlara götürmesiyle başlar. İki adam genç kadına aç bir kurt saldırırlar sesleri duyan şık giyimli bir bırakın kızı sizi gidi soysuzlar der. İki serseri kızı tek başına götürmek için artistlik çekme derler. Bunun üzerine şık giyimli adam adının Marquis De Sade olduğunu söyleyip adının Martine olduğunu öğrendiği genç kadına zevk almanın incelikleri hakkında konuşmaya başlar. İki serseri birader kızı gözlerimizle mi yiyeceksin diye sorunca Marquis zevk olayını sizin gibi akıl fukaralarının anlayacağını sanman o yüzden başımdan geçen şehvet ve sapkın olayları Martine’ne anlatacağım der.

Marquis De Sade ve aristokrat arkadaşları ile birlikte bir şatoya girerler. Şatonun sahibesi günler boyunca yaşayacakları zevk ve ihtiras anları hakkında bir teknik direktör gibi taktikler vermeye ve zenci köle Ebony’nin her tür masaj konusunda ki ustalığını konuşturacağını söyler ve kadınlar Ebony’nin yanına gelen aristokrat kadınlar tıpkı çürük bir elmanın yanına üşüşmüş sinekler gibi toplanırlar. Zenci kölenin bedenini kadınlar okşamaya başlarken eşleri okşama işlemini büyük bir merakla izlerler. Okşamalar sert sekse dönüşür ve zenci köle tek başına üç aristokrat hanımı idare eder. Aynı esnada olaya seyirci kalan aristokrat kocalar olaya dâhil olmak için hamle yaparlar.

Olaylar Marquis De Sade ve Martine’ne döner. Marquis anlattığım hikâye hoşunuza gitti mi beyler diye sorar. Bu arada serserilerden bir tanesi Martine’nin bedenine dokununca Martine çek ellerini üzerimden pis domuz diye bağırır.  Marquis kadınlara hayvan gibi saldırılmaz şayet siz beyinsiz hödüklere bu zevk olaylarını basit bir şekilde anlatacak olursam kadım bedenini bir gül yaprağı okşar gibi nazikçe dokunulmalıdır zevk nezaketten gelir diyerek Martine’yi yemeye başlar

Marquis De Sade’nin hikâyesi devam eder bu sefer kadınlar kasabanın bakir erkeklerinin gözlerini bağlayarak grup seks olayına girişirler hatta zenci köleyi olaya dâhil ederler. Hikâye anlatmaya devam eden Marquis yavaş ve nazik bir şekilde Martine isimli genç kadını yemeye başlar. Martine kendisini tatmin ederken Marquis bakın beyinsizler zevki kafasında yaşamaya başladı der.

Hikâyeye devam eden Marquis De Sade bu sefer kafasına örtü geçirilen kadın göremediği erkeklerin elleriyle bedeninde gezmesini hisseder. Aynı esnada gözleri bağlı bakir erkeklere kafası örtülü kadın sunulur ve körlemesine seks yaşarlar ve ardından seks açık alan grup seksine dönüşür. Hikâyeyi bitiren Marquis De Sade kıvama girmiş ola Martine ile ateşli bir sevişme ve boşalma yaşarlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...