https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

16 Eylül 2012 Pazar

War Baby




Filmimiz iki asker ve kırkının ortasında bir adamın çalılıklarda saklanarak hareket ederler uzun saçlı asker geri dönmeliyiz der lakin öbür asker aklını peynir ekmekle mi yedin şayet geri dönersek yuvamızı yaparlar dedikten bataklıktan geçeceğiz der. Konuşmalar ilerledikçe iki askerin kırklarının ortasında adamı asilerden korumak için tutulan paralı askerlerdir ve korudukları adam ise devlet başkanıdır. Eski bir binada bir grup hemşire İspanyolca haberleri büyük bir dikkat ve endişeyle dinlerler. Aynı esnada iki asker kalp hastası başkasının kollarının arasına alıp koşmaya başlarlar ve bir süre sonra devlet başkanı hassas sağlık durumu nedeni yüzünden su koy vermeye başlar.  Gece olduğunda adının Sammy olduğunu öğrendiğimiz paralı asker böyle devam edersek bu adamı kaybede bilebiliriz dedikten sonra isminin Claus olduğunu öğrendiğimiz şahıs ise ne yapabiliriz bir çözüm yolu bulamıyorum diyerek isyan eder.  Sammy bak kanka bu herif bizim için kazanan piyango bileti ve heba olursa mahvolduğumuzun resmidir der.


Sabah olduğunda üçlü ormanda koşturduktan sonra ormanın içinde bulunan sağlık ocağını keşfederler. Aynı esnada sağlık ocağı çalışanları hastaları başka bir yere nakil etmektedirler bu arada paralı askerler içeri girmek amacıyla doğru anı kollarlar ve doğru anda Sammy hemşirelerden birini kıskıvrak yakalar ve eliyle hemşirenin ağzını kapar. Sammy şimdi elimi ağzından çekeceğim şayet bağırırsan beynini dağıtırım dedikten sonra sorular sormaya sizden başka birileri geliyor mu askerler ziyaret ediyor mu gibisinden sorular sorar ve olumlu cevaplar aldıktan sonra ortağı Claus’u çağırır. Claus devlet bakanıyla birlikte sağlık ocağı kapısına gelirler.

Devlet başkanı direk yatağa yollanır direk tedavisi yapılır bu arada başhemşire giriş kaydını hazırlarken Sammy genç kadına bayan ne yapıyorsun sen diye sorar. Sağlık ocağı doktoru Sophie sağlık ocağına giren her kişinin kaydını alırız prosedür böyle diyerek Sammy’nin sorusunu cevaplar. Bunun üzerine Sammy bak bayan o prosedürleri boş ver tatsızlık çıkmasın ağzımızın tadı bozulmasın dedikten sonra kaydın yazıldığı sayfayı çekip koparır Sağlık ocağı içersinde sigara içtiği için dışarı atılan Claus dışarıdayken duyduğu seslere doğru gider ve hemşirelerden Helga telsizle Lucius isimli bir şahısla kontak kurmaya çalıştığını görür ve anında kadının üstüne kaplan atlar ve telsizin işini bitirir. Claus hemşirenin yanına yaklaşır bak beni öfkelendirdin şimdi kendini affettireceksin dedikten hemşirenin kıyafetlerini yırtıp hemşirenin isteği dışında hemşireyle beraber olur. Aynı esnada başka bir hemşire sesleri duyup yukarı çıktığında is arkadaşının Claus tarafından düdüklendiğine şahit olur ve saklanıp kendisini tatmin etmeye başlar.

Sammy sağlık ocağı doktoruna acele etmesini söyler bunun üzerine sağlık ocağı doktoru şayet devlet başkanı yerinden oynatılırsa ölme riskinin olduğunu söyler. Sammy o zaman sende bizimle geleceksin der. Sağlık ocağının doktoru bak ben doktorum tamirci değilim o adam da zırt pırt tansiyonu indirilip çıkartılacak teker değil o adam diyince Sammy ölürse sende ölürsün diyerek sağlık ocağı doktorunu tehdit eder. Bunun üzerine bayan doktor bak bu herif sağlık durumu epey ciddi kıpırdatılırsa ölecek diye uyarır. Sammy ses etmeden çeker gider. Aynı esnada Claus tecavüzünü bitirmiş giyinirken tecavüz ettiği hemşire Helga’ya  bak arkadaşlarına anlatacak bir anın oldu diyip çeker gider.

Dışarı çıkan Claus dışarıda gördüğü hurda kamyoneti kontrol eder aynı esnada Sammy sağlık ocağı doktoruna devlet başkanın acilen sağlık ocağından çıkmaları gerektiğini söyler. İçeri giren Claus dışarıda bir kamyonet var dedikten sonra orada bulunan hemşire araya girerek o kamyonet bozuk çalışmıyor tamir edecek kişide ayrıldı der. Bunun üzerine Claus sorun değil altı sene oto sanayide çıraklık yaptım hallederiz der. Bunun üzerine Sammy sağlık ocağı doktoruna kamyonet olsun olmasın buradan tez bir şekilde ayrılacağız der


Tecavüze uğrayan hemşire Helga olaya tanık olan hemşire arkadaşına başıma gelenlerden utanıyorum lakin uzun zamandır tenime erkek eli değmedi çok farklı hisler içersindeyim der demez hemşire Katrin ellerini tecavüze uğrayan hemşire Helga’nın dudaklarına sen sus gözlerin konuşun tarzı götürür ve elektriklenme yaşanır. Elektriklenme sonucunda ikili lezbiyen seks deneyimi yaşarlar. Aynı esnada Claus ve Sammy yemek yerken esmer hemşire ile Claus kesişmektedir. Sağlık ocağı doktoru Sophie yemek sofrasına oturunca Sammy diğerleri nerede açlık grevi mi yapıyorlar diye sorar. Sağlık ocağı doktoru Sophie rehin alınmaya alışık değiller o yüzden yemeye gelmediler diye cevaplar.




Hava almak için dışarı çıkan Claus’un yanına esmer hemşire Lauren gelir ve bir dal sigara ikram eder. Yanlarında getirdikleri adamın hareket ettirilse hayatını kaybeder der. Bunun üzerine bak şayet burada kalırsa zaten ölecek hem de bundan daha beter şekilde can verecek der. Daha sonra Claus hemşire Lauren’a sen bu sağlık ocağına nasıl düştün diye sorar. Lauren ben senin düşündüklerinin tersine ben insanlara yardım etmek amacıyla bu sağlık ocağına atandım der. Claus bak kızım ben yalnızca avantama bakarım insanlık falan bana vız gelir der. Daha sonra Claus sen buraya sırf benle çene çalma için geldiğini zannetmiyorum diyerek Lauren’ı yemeye başlar. Bu olaya şahit olan Sammy yatağına derin düşüncelerle dalarken aynı olaya şahit sağlık ocağı doktoru kendisini tatmin etmeye başlar.


Sabah olduğunda Sammy korumalığını yaptığı hasta adamın yanına gelip merak etmeyin efendim her şey tıkırında gidecek der. Ağır hasta olan adam Sammy’ye ikimizde bazı şeylere önem veriyoruz ben yaşamıma sende paraya önem veriyorsun der ve uyur. Daha sonra kamyonetin tamiri ile uğraşan Claus’un yanına gider ve dalgasını geçer. Aracı bir türlü tamir edemeyen Claus gölge etme başka ihsan istemem der ve Sammy gider.

Sağlık ocağına geri dönen Sammy hemşirelerin kendisinden kaçtığını görünce sağlık ocağı doktoru Sophie’ye bizi pek sevmiyorlar galiba der. Sophie ne umuyordun ki Helga’nın durumu sayesinde bunlar oldu der. Sammy neden bahsediyorsun sen diye sorunca Sophie şayet biri kendi isteğim dışında benimle beraber olunca trip atmam bayağı doğaldır diye cevaplar. Olanları anlamayan Sammy Sophie’nin suratına anlamsızca bakarken kahkahayı başar. Bunun nesi komik der Claus denen şerefsiz Helga’nın ırzına saldırdı der. Ciddileşen Sammy şanslıymış onu öldürebilirdi der. Bunun üzerine Sophie sen ne biçim bir insansın hislerin sevdiğin şeyler yok mu diye sorar. Sammy evet var hayatım ve parayı severim siye Cevaplar duydukları karşısında midesi bulanan Sophie sana acıyorum der.  Sammy yanlarında getirdikleri adamın sağlık durumunu sorar. Sağlık ocağı doktoru Sophie durumu stabil ama hayati riski hala devam ediyor diye cevaplar.


Kamyonetle cebeleşen Claus’un yanına gelen Lauren bunu nasıl yapabildin diyerek Claus’a atar yapar. Bunun üzerine Claus bak güzelim evli miyiz de sana bağlılık gösteriyim der. Bir süre sonra helikopter sesi duyan Claus lanet olsun diyerek Sammy’nin yanına koşar. Sammy Sophie ve hasta başkanı kaldırıp başka odaya giderken hemşirelere ağzınızdan tek yanlış kelime çıkarsa topunuzu eşekler cennetine yollarım der.

İsyancılar sağlık ocağına varırlar hemşireler isyancıları karşılar. Hemşire Katrin burası uluslar arası kanunlar tarafından korunuyor der. İsyancıların lideri artık burası yeni kurulan hükümetin malı burası diye cevaplar. İçeri geçen isyancılar hemşire Helga’ya doktorlar nerede ve kayıt sayfası neden eksik diye sorar. Hemşire Helga doktorlar hastaları alıp ayrıldılar sayfaya doktorlardan biri koparmış olmalı diye açıklar.  Hasta devlet başkanının odasına giren isyancılar hemşirelere hasta bir devlet başkanın uğrayıp uğramadığını sorarlar. Hemşire Helga hayır bizden başka birisi bulunmuyor burada diye cevaplar. Hemşire Helga’nın cevabını beğenmeyen isyancıların lideri genç kadının gırtlağına sarılarak bak kızım beni ikna edemiyorsun der.  Hemşire Katrin bıraksana kızı diye çıkışır bunun üzerine isyancıların lideri hemşire Katrin’i yatağa fırlatır ve tecavüz etmeye başlar hemşireler ve şotaya yatmış olan paralı askerler tecavüzü çaresizlikle seyrederler. İsyancılardan biri devlet başkanın gözlüğünü fark eder ve diğer isyancılara adam burada olmalı diyip hemşireleri bırakıp giderler.

İsyancılardan biri sağlık ocağında gezinirken Claus o isyancıyı sessiz bir şekilde öldürür yanına gelen Sammy Sophie ve devlet başkanını odalardan birine kitler ve buradan çıkmayın diye tembihler.  Daha sonra Sammy ve Claus geri kalan isyancıları aramaya başlarlar. İsyancıları sessiz ve çabuk şekilde isyancıları öldürürler. Sammy isyancıların liderini gafil avlar ve silahını at der ve başka bir silahı var mı diyerek üst baş araması yaparken isyancı lideri ensesine zulaladığı bıçağı Sammy’ye batırır ve kaçmaya başlar lakin Claus bıçağını isyancı liderine fırlatarak isyancı liderinin hayatını sonlandırır. Omzundan yaralanan Sammy Claus’a buradan acil bir şekilde ayrılmamız gerek der. Sammy’ye ilk yardım uygulayan Sophie sen her şeyi normal kabul ediyorsun der. Sammy bak kimse becerildiği için ölmedi ayrıca benim tek umursadığım şey şu yatakta yatan altın kazdır der. Sophie senin altın kazına ilaç zerk ettim ama durumu iç açıcı değil Claus ise ağlayan hemşireyi teselli eder. Sammy’nin de ilk yardımı biter.


Sabah olduğunda Claus külüstür kamyoneti tamir etmeye uğraşırken Sammy gelir ve bu kamyonet hurdanın bayrak sallayanı lakin bu kamyonet bizim tek kaçış biletimiz der.  Aynı esnada Sophie tecavüze uğrayan hemşirelere sakinleştirici verir Sophie gittikten sonra lezbiyen hemşireler birbirlerine sarılırlar
.    
Claus kamyonete babacık için çalış der ve marşa basar lakin motor köklemez bunun üzerine Claus senin gibi araca lanet olsun diye bağırır çağırır. Sammy ise Sophie’nin odasına girer.  Sammy uyuyan Sophie’ye dokunarak uyandırır. Sophie devlet başkasının durumunu anlatır ve odadan çıkarken Sammy Sophie’yi kavrar ikili arasında elektriklenme yaşanır ve ardından ateşli bir sevişme yaşanır En sonunda kamyoneti çalıştırabilmeyi başaran Claus çağırır herkes bu olaydan dolayı sevinirler. Claus Sammy’ye motor çalışıyor ama aracın durumu kötü dostum yolda bizi bırakabilir der. Aracın sorunlarını hallediver der. Bunun üzerine hallederiz dostum der.


Sammy, Lauren ve Sophie haberleri dinlerler banyoda Helga Katrin’e bu ülkeden ayrılamam burası benim vatanım der. Bunun üzerine Katrin şayet durum böyleyse bende kalırım hiçbir devrim bizi ayıramaz der.  Sammy ben paralı askerim ama özünde iyi birisiyim ama şartlar beni bu hale getirdi zaten bu iş bitsin biriktirdiğim parayla sessiz sakin bir yere taşınacağım der.  Sophie ve Sammy birbirlerine sarılıp öperler.

Sophie hemşirelere buradan ayrılmamız gerek der. Hemşire Helga burası benim vatanım iyide olsa kötüde olsa bu ülkede kalmam gerek der. Herkes gitmek için hazırlanır. Devlet başkanı hayatımı size borçluyum size der. Sophie ülkemize sunduğunuz hizmetler için ben size teşekkür ederim der. Sammy’de Katrin’e asiler gelince doğruları anlatacaksın der. Aynı esnada devlet başkanı fenalaşır ve yere yığılır Sammy ve Sophie devlet başkanına ilk müdahaleyi yaparlar ve devlet başkanı kefeni yırtar. Sammy, Claus, Lauren, Sophie araca binip uzaklaşırlar. Devlet başkanı gideceğe yere sağ salim varır ve herkes birbirini tebrik eder. Onbeş sene sonra devlet başkanı geri dönüp asileri temizler ve film biter



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...