https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Aralık 2011 Pazartesi

Terrore Nel Bosco





Filmimiz ormanlık alana arabasını çekip sevişen bir çiftle başlar. Bu arada siyahlara bürünmüş bir adam sevişen çifti seyredip nefret dolu sesle her zaman böyleydin ama bir daha böyle olmamanı sağlayacağım dedikten sonra gizemli kişi geçmiş anılar alemine giriş yaparız ve bahçede oturan yaşlı aşırı öksüren adamı pencereden seyreden genç bir adam orta yaşlı bir kadının sevişmesini izleriz. Geçmiş anılar aleminden çıktıktan sonra gizemli kişi kendi kendine cezanı çekeceksin diyerek arabadaki sevgililere saldırıp defalarca bıçaklayıp öldürür. Daha sonra başka bir yerde bir fotoğrafçı Samantha isimli bir model ile çekim yaptıktan sonra Samantha kıyafetlerini giymek için stüdyodan çıkar. Samantha tam kıyafetlerini çıkarırken Samantha’ın menajeri Pierro Samantha’ın arkasından yaklaşır ve Samantha ile sevişmeye başlar. Sevişme sonlanınca Pierro salı günü yeni bir çekim olacak yeni bir görevin olacak dedikten sonra Samantha Pierro ’un yanından ayrılır.


Otuzlarında sarışın bir kadın duş alırken birden kadının arkasından kırklarında uzan saçlı bir yaklaşır ve isminin Sara olduğunu öğrendiğimiz kadın adının Gabriel olduğunu öğrendiğimiz adamla beraber olur. Daha sonra Sara Gabriel’e Samantha ile birkaç günlüğüne şehir dışına çıkacağını söyler. Bunun üzerine Gabriel Sara’ya dün manyağın biri korulukta iki kişiyi öldürdü deyince Sara Gabriel’e çok pimpiriklisin zaten salı günü döneceğim dedikten sonra Samantha ile yolla koyulur. Sara Samantha ’ya Gabriel ’in haddinden fazla kıskanç bir ara gelemeyeceğim sandım der. Bu arada katil koruya giren bir çifti daha cinsel ilişki yaşarken arabalarında öldürdükten sonra bir kez daha geçmiş anılar alemine girip işte seni öldürdüm kahpe der.  Daha sonra koruluk alandan geçerken Samantha’ın arabası bozulur ve Samantha ve Sara arabadaki hasarı tespit etmeye çalışırlar. Bu arada koruda koşu yapan Silvio ve Lucio adlı iki arkadaş araba bakma teklifinde bulunurlar ve iki kadında teklifi kabul eder. Araba tamir edildikten sonra Silvio iki kadına buralar tekin yerler değil yanlış anlamayın ama Lucio ’un burada bir evi var isterseniz kalabilirsiniz dedikten sonra Samantha ve Sara Silvio’nun teklifini kabul ederler.

Samantha salonda oturan Sara’ya ben yıkanacağım telefonum çalarsa haberdar et dedikten sonra peki zaten bende burada biraz müzik dinleyip takılacağım der. Samantha banyoya girip yıkanmaya başlarken gizemli katil nefret dolu sözlerle yıkanan Samantha’yı seyreder. Bir ara hışırtı sesleri duyan Samantha dışarıyı kontrol eder ve Lucio ile Silvio’yu görür. Samantha yıkanırken bir ses duyduğunu söyler. Bunun üzerine Lucio sanırım eve gelirken ses çıkardık der. Daha sonra Sara’nın yanına giden Samantha havadan sudan sohbet ettikten Sara haydi yemek yiyelim deyip Lucio ve Silvio ile sofraya otururlar. Yemekten sonra Samantha Lucio ile Sara’da Silvio ile beraber olurlar. Sevişme sonlanınca Samantha ve Sara yolla koyulmak için hazırlanırlar lakin araba bir kez daha istop eder. İki kadın arabayı kontrol ederken gizemli katil Sara’yı öldürür ve Samantha’yı da kaçırır. Samantha’yı evine götüren gizemli katil sen aşağılık bir fahişesin Lorena dedikten sonra Samantha’yı eski bir dolaba tıkar. Bu arada evlerine dönen iki kafadar Sara’nın cesediyle karşılaşırlar ve polisi ararlar. Polisler Samantha’ın telefonunu Komiser Ricardo’un evinin civarında bulurlar ve Komiser Ricardo’un evini ararlar. Polisler Samantha’yı bulmadıkları için evden çıkarken birdenbire Gabriel Sara’yı arar ve telefonun sesi Ricardo’un dolabın geldikten sonra film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...