https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

1 Aralık 2011 Perşembe

Casa di piacere




Filmimiz yataktan kalkıp hazırlanan bir kadın görüntüsüyle başlar. Evden çıkıp antikacıya gider orada kırmızı bir kanepe beğenir. Kanepe soylu bir aileden geldiğini söyleyen antikacı konuşmayı ilerletikçe genç kadın adama kur yapmaya başlar adamda boş durmaz kadının bacaklarını okşamaya başlar ve hallederiz gülüm der. Eve döndüğünde iflas ettiği gerekçesiyle uşağını ve hizmetçisini kovar ve durumu düzeldiği zaman yeniden işe alınacağını söyler. Daha sonra odasına gidip yeni aldığı kanepenin üzerinde kendini tatmin eder. Sabah olduğunda yolda bulduğu otostopçuyu alıp eve götürür. Genç adam yatağı görünce kütük gibi atlayıp uyur. Sabah olduğunda genç adam tıraş olup yıkanmaya başlar. Adının Eva olduğunu öğrendiğimiz genç kadını adamın bedenini süngerle temizlemeye başlar ve bir süre sonra temizleme işlemi küvet seksine dönüşür. Seks yatakta devam eder.
Eva genç adama hiçbir kadının temin edemeyeceği şeyleri temin edeceğine dair vaatlerde bulunur. Adam yalnızca bahçede bulunan hurda Citroen’i tamir etmek ister ve isteği kabul görür. Arabayı tamir etmeye başlar ve kolunu yakar. Eve giren genç adam yanık merhemi ararken Eva gelip bu yanığı hayvanlar gibi tedavi edeceğiz diyip adamın kolunu dondurma yalamaya başlar ve ardından sevişmeye başlarlar. Ardından başka bir adamla birlikte olur.

Ertesi gün piknik yaparlarken Jimbo isimli şahıs gelip arabayı yatak gibi kullanır. İsminin Dan olduğunu öğrendiğimiz kişi Jimbo’ya sen kimsin der. Jimbo bir gezgin olduğunu ve yorulduğunu söyler. Dan Jimbo’ya kendisine katılmasını teklif eder ve üç genç adam ve Eva için eğlenceli günler başlar. Eva onlara meslek anılarını oturduğu evi nasıl aldığını anlatır. Ne yazık ki eğlenceli günler biter ve gençler tüm enerjilerini çiçekçilik işine harcarlar ilgisiz kalan Eva antikacı ile ilişki yaşar bu ilişki gençlerin hoşuna gitmez ve gençler ve antikacı Mark arasında kısa sürede bir gerginlik baş gösterir En sonunda Eva evi satacağını ve gençlerin gitmesini ister. Sabah olduğunda gençler Eva’nın greyfurt suyuna zehir katarlar lakin Eva’yı öldürmeye gönülleri el vermez. Küçük oyunlar kurup Eva’nın greyfurt suyunu döküp içmesini engeller. Ertesi gençler eşyalarını toplayıp giderler Eva arkalarından el sallayıp başarılar diler ve film biter











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...