https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

9 Aralık 2011 Cuma

Favola Crudele




Filmimiz deniz kıyısında çer çöp kullanarak insan yaratmaya çalışan küçük bir kız çocuğu görüntüsü ile başlar. Adının Angelica olduğunu öğrendiğimiz kız bakıcısının çağırması ile yaptığı çalışmayı bırakıp evine gider. Bu arada tutuklu birisi büyük bir konvoy ile götürüleceği hapishaneye deniz yolu ile gider. Tutuklu şahıs eli dursa götü durmayan bir kişidir. Ayağı ile gaz bidonunu açmaya çalışır ve başarılı olur ve kelepçelendiği polisten bir dal sigara ister. Sigarayı aldığı planını yürürlüğe koyar kendisi bottan atar ve botu havaya uçurur aynı esnada kaçışı yetkililer tarafından öğrenilir lakin adam ölmüştür diye düşünerek siklemezler lakin içeriye gelen şık giyimli gözlüklü kadın sevinmeyin ağalar diyerek heveslerini kursağında bırakır. Tutuklu şahsın adı Roy’dur ve kendisi bir çeşit politik Charles Manson’dur kendisi şahsen olmasa da birçok terör eyleminde adını duyuran birisi olduğunu öğreniriz. Bu arada Roy ve kendisini kelepçeleyen polis sahile vurur ve Angelica tarafından bulunurlar.

Politik firari olan Roy kendisini bir yatakta bulur. Angelica çocukça masallara alakalı geyiklerini peş peşe sıralarken Roy’un yanındaki polis memuru çocuğa sert bir tonla kenara çekil diyip yarı ayık Roy’a beynini uçuracağım orospunun evladı seni diyerek Roy’a bağırır telsiz sistemi çekmiyor lakin adanın diğer ucunda denizci telsizi çalışıyordur diyerek politik suçlu Roy’u ellerinden ayağından divana bağlar. Angelica öfkeli polis memuruna cip olduğunu ve nereden akü bulacağını söyler. Angelica ve asabi polis memuru cipin bulunduğu alana giderler asabi polis memuru aracı tamir etmeye başlar. Aynı esnada adanın diğer sakinleri Roy’u gözetlerler. Bu arada asabi polis memuru cipi tamir etmeyi başarır ve yola koyulur. Gözlüklü kadın siyasi firari Roy’a kahve ikram edip kaldığı ada hakkında bilgi verir.


Bir süre cipi sorunsuz kullanan asabi polis memuru birdenbire aracın kontrolünü yitirip uçurumdan aşağı düşerek can verir.  Adada yaşayan 3 kişi tanık olur gözlüklü inek gibi tipi olan yaşayan kız evde bir firari bir suçlu olduğunu söyler. Kızların bakıcısı olduğunu tahmin ettiğimiz çekici şahıs ise Roy’un yalnızca düşüncelerinden dolayı hapse girmiş birisi olduğunu söyler. Bilinci yavaşça açılan Roy yanında anahtar sallayan Angelica’yı görür. Angelica polis memurunun denize gömülüp öldüğünü söyledikten sonra Roy’un kelepçelerini açar ve sen benim prensimsin geyiğini sürdürür.


Kumsalda gezmeye başlarlar Roy Angelica’ya anlayacağı şekilde neden tutuklandığını açıklar. Onları gizlice gözetleyen gözlüklü abla gittiklerinde kumdan kalenin üzerinde öfkeyle tepinir.  Akşam yemeğine otururlar yemek biter kızların bakıcısı adama asılır asılma olumlu cevap görür ve Roy aç kurt gibi kadına saldırır. Sabah olduğunda adının Martina olduğunu öğrendiğimiz kadın Roy’a paçayı nasıl sıyıracağına dair bir konuşma yapar. Aynı esnada operasyonu yürüten kadın emrinde çalışanlara daha sevinmeyin Roy isimli teröristi bulamadık emrinde çalışanlardan biri denizin ortasına düştü en yakın gidebileceği yer ta anasının nikâhı amirim der. Bunun üzerine amire hanım o adanın içini dışını arayın emri verir.


Mutfağa giden Martina özel tim elemanı tarafından gafil avlanır ve diğer özel tim elemanları evi ve adayı enine boyuna ararlar ne var ki firari olan Roy’u bulamazlar. Özel tim elemanları gidince Roy Angelica’nın oyuncak sandığımdan çıkar. Roy gene Martina’yı becerirken aklına hapishane anıları gelir.  Daha sonra adının Beatrice olduğunu öğrendiğimiz kız bakıcısından okuduğu kitap yüzünden tokadı yiyip babasına söylemekle tehdit edilir. Bunun üzerine öfkelenen genç kız  kaltak bende senin yediğin haltları bir bir anlatmazsam der.

Biraz zaman geçer Roy kendi düşüncelerine dalmış iken bir çığlık duyar çığlığın kaynağına gider Martina kuvvete ölü bulunmaktadır ve sebebini anlarız fön makinesi küvete düşmüştür. Martina kumsala gömülür ve mini bir cenaze merasimi yapılır. Daha sonra Roy kızlardan gitmek için bot ister. Beatrice bizi bir başımıza bırakıp nereye gidiyorsun yazık değil mi diyerek duygu sömürüsü yapar. Angelica botun yerini gösterir. Botu şişiren ve motoru çalıştıran Roy Angelica’dan botu denize indirmesini ister ve bot iner lakin bot inik durumdadır. Roy Angelica’ya kızıp senin yapacağın işe sıçayım dedikten sonra Angelica benim hatam değildi diyerek sitem eder. Daha sonra Beatrice kız kardeşimle bu şekilde konuşmanı men ederim diyip Angelica’yı aramasını ister. Ararken Beatrice ayağını burkar ve Roy yardımına koşar. İkili arasında elektriklenme ardından yiyişme eylemi yaşanır.


Sevişmenin verdiği rahatlıkla kendisini daha ateşli daha seksi biçime sokan Beatrice akşam yemeğinden sonra bir kez daha Roy’un kollarına atar. Sabah olur Beatrice Roy’a kahvaltı için ne istediğini sorarken balkondan düşer ve ölür Angelica olay yerine gelir ve ne oyun oynuyorsunuz diye sorar. Roy Beatrice öldüğü için kendisini içkiye vurur ve en sonunda Angelica’nın gizli sığınağına gitmeyi kabul eder gördüklerine inanamaz gizli sığınak hurdalarla dolu bir yerdir okuması için bir kitap verir kitapta bulunan ölüm şekilleri adada ölen kişilerin ölümü ile aynıdır. Aniden kafasına dank eder katil Angelica’dır ama o esnada ayağı kayıp yere düşer zar zor sudan çıkıp Angelica’ya bağırır. Angelica ağlayarak uzaklaşır kötü adam anlamıyor musun seni seviyorum dedikten sonra plajda bulduğu kürekle Roy’u etkisiz hale getirir ve bağlar. Angelica Roy’a babasının geldiğini okula gideceğini gelecek seneye görüşeceğini söyler bu arada Roy çığlıklar atar ve film biter 






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...