https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Aralık 2011 Cumartesi

Passion Flower

Filmimiz sırt çantasıyla gezinen bir adamla başlar. Adamımız otostopçudur ve bir arabaya biner arabada öldürülmüş bir kız çocuğu ile ilgili bir haber vardır. Benzinlikte iner oraya kırmızı spor arabalı genç sarışın bir kadın gelir. Kısa bir süre zarfında otostopçu delikanlı ile kırmızı arabalı kadın arasında manyetik bir çekim oluşur. Genç adam kahvesini yudumlarken sarışın kadın benzinlikten ayrılır genç adam acele ile kırmızı spor arabaya koşar ne var ki araba yol almıştır.  Araba bir anda durur sarışın kadın ile otostopçu genç arasında kısa süreli bakışma olur ve arabasının kapısını gelmesi için açar. Otostopçu genç arabaya biner bir süre sonra arabayı ormana çeken ikili hiçbir konuşma olmadan araba içinde sevişme olayına girerler ne yazık ki genç adamın erken boşalma sorunu vardır. Genç adam durumu elinden geldiği şekilde anlatmaya çalışır ne var ki tatmin olamayan genç kadın sinirli bir şekilde genç adamı ormanlık alanda bırakır. Daha sonra başka bir araçla bir dinlenme tesisine varır oranın sahibi otostopçu gencin abisidir. Adının Jeff olduğunu öğrendiğimiz otostopçuya nerelerdesin seni gören cennetlik der abisi yaptığı işleri kardeşine anlatır daha sonra evlendiğini açıklar muhteşem bir kadın olduğunu söyleyip tanışmasını ister.

Tanışmaya giden Jeff abisinin karısı aslında ormanda seviştiği kadın çıkması medeniyle afallar. Adının Linda olduğunu öğrendiğimiz kadın önce şaşırır daha sonra durumu çaktırmaz ve Jeff ‘in halini hatırını sorar. Jeff ’in abisi Jeff’e yengen harika yemek yapar akşama bizimlesin der. Yemek sofrasına otururlar. Sabah olduğunda adının Gordon olduğunu öğrendiğimiz. Jeff ‘in abisi iş için şehre ineceğini açıklar. Jeff ‘in abisi Gordon şehre indikten sonra süt içen Linda ile Jeff arasında gene bir elektriklenme yaşanır ve mutfak masası üzerinde ateşli bir sevişme yaşanır. Sevişme sonrası ver bir alt dudak tarzında Linda ’ya yaklaşan Jeff Linda tarafından sert bir tokat yeddikten sonra Linda benden uzak dur yoksa her şeyi kocama açıklarım diyerek Jeff’i direkt olarak tehdit eder. Akşam olduğunda Jeff iki tek atmak amacıyla barda demlenirken yanına çekici bir kadın yaklaşır ve Jeff’e sulanır daha sonra arabayla ıssız bir yere çeken Jeff kadına doğru tam hamlesini yaparken kadın para peşin kırmızı meşin diyerek Jeff’i hayal kırıklığına uğratır. Ne var ki kadın senden hoşlandım o yüzden sana beleş muamele çekeceğim diyerek Jeff ile oral yoldan beraber olur.

Sabah olduğunda Linda niye Jeff ‘in hala burada ne aradığını George’a sorar. Gordon kalsın işlere de yardımcı oluyor hem de kardeşim dedikten sonra Linda beş parasız çulsuzun teki der. Gordon gelmeden önce sende öyleydin diyerek feci ayar verir. Jeff bu arada çalışanlardan Jamie ‘ye asılır ve başarılı olur. Akşam olduğunda abisi Gordon’dan randevusu için arabasını ister. Gordon kardeşim araba sana rahat vermez git sen odalardan birinde takıl yayla gibi oda der. Odada Jamie ve Jeff sevişirken Linda kıskanç gözlerle gizlice gözler lakin Jeff Linda’yı fark eder lakin oralı bile olmaz. Sabah olduğunda Linda Jeff’e düşmanca tavırlar takınır. Gordon iş için tekrar şehre iner. Linda ve Jeff tekrardan bir elektriklenme yaşanır ve çılgınlar gibi sevişirler. Sevişme sonrası Linda kocasının daha gelemeyeceğini söyledikten sonra kocasının kendisine kötü davrandığını bunaldığını söyler. Ertesi gün Jeff Linda’nın yüzündeki morluğu fark eder. Linda bu morluğun Gordon tarafından oluştuğunu söyler ve bunun ilk sefer olmadığını açıklar.  Gordon yüzündeki izi sorar yüzüme bir şeyler bulaşmış diyerek soruyu savuşturur. Gece olduğunda Jeff ile Linda ıssız bir alanda arabada otururlar. Linda Jeff ’ten kocasını öldürme teklifini sunar ne var ki Jeff teklifi reddeder. Sinirlenen Linda öfkelenip sen basiretsiz ödleğin bayrak sallayanısın diyerek hışımla arabadan çıkar.

Jeff ‘in Jamie ile ilişkisi de limonidir bu arada pansiyonda çalışan yaşlı kadın Linda’nın Jeff ‘in odasına girdiğine şahit olur ilişkileri hakkında konuşurlarken Gordon kapıyı tıklatır. Linda büyük bir panikle saklanır Jeff kapıyı açar ve karşısında abisi Gordon’u görür Gordon hayırdır bazı sesler duydum der. Heyecandan canı çıkacak olan Jeff sana öyle gelmiştir deyip abisini atlatır. Jeff atari oynarken yaşlı çalışan Jeff ‘in aşk hayatını sorgular Jeff önce Jamie ile alakalı olduğunu düşünür lakin daha yaşlı çalışan tehlikeli sularda kulaç attığını söyleyip tehdit üstü uyarıda bulunduğu anlayınca yassak ilişkisi olduğunu anlar. Gordon bir haftalığına iş gezisine çıkar Linda Jeff’i kıskandırmak amacıyla başka erkeklerle yakınlaşır. Bir akşam Jeff  Bill isimli birsiyle bilardo çevirirken Linda çekici bir gecelikle gelip nesine oynuyorsunuz diye sorar. Jeff ‘in rakibi olan Bill parasına oynuyoruz der. Linda isterik bir tonla ödül ben olayım hem oyunu daha cazip kılar der. Jeff ‘in rakibi Bill teklife balıklama atlar Jeff ise teklife karşı çıkar. Ne var ki istemeyerek olsa bile oyuna iştirak eder lakin oyunu kaybeder. Jeff ‘in rakibi sabaha kadar pompa var imasında bulunarak Linda ile ayrılacakken Jeff bir hışımla Bill’e yumruğu geçirir. Adam ne oluyoruz delendin mi oğlum derken Jeff adama bir tomar para fırlatıp git fahişe bul ve onu pompala serseri der ve adam yerden paraları toplayıp çeker gider. Adının Bill isimli şahıs gittikten sonra Jeff ve Linda bilardo masasında çılgınca sevişmeye başlarlar. 


Bu arada Bill diskotekte sap gibi dururken Jamie yaklaşıp halini hatırını sorar. Bill’in Jeff ile kapıştığını öğrenir ve içine kurt düşer ve pansiyona gider. Orada Linda’nın Jeff ‘ten Gordon’u öldürme isteğini duyar. Ertesi gün Jamie Gordon’u uyarır bunun üzerine Gordon avukatına bir belge verir ve şayet başına bir hal geldiğinde bu belgeyi adli mercilere vermesini ister. Akşam olduğunda iki serseriyle anlaşma yapar. Aynı gece iki serseri üçlüyü rehin işkenceye başlarlar bu arada durumdan tedirgin olan Jamie önce teyzesini daha sonrada polisi arar. Serseriler Linda’nın mücevher kutusunu gasp ederken Jeff ile alakalı bir gazete kupürü bulurlar. Jeff birinci dereceden hapis yatmış biri olduğunu öğreniriz ayrıca Linda’nın bunu bilip çıkarları için kullandığını öğreniriz. Siren seslerini duyan serseriler mücevher kutusunu da alarak hızla kaçarlar. Gordon polislere yanlış bilgi verir. Kocasının serserilerle iş birliği yaptığını öğrenen Linda senin Allah belanı versin rezil köpek dedikten sonra Gordon şimdi beni iyi dinle avukatıma şayet benim başıma bir hal gelirse avukatıma seni suçlu durumuna düşürecek belgeyi verdim. Sabah olduğunda Jeff pılını pırtını toplar aynı esnada Linda kendisini alması için yalvarır Jeff Linda’nın yüzüne nefret ve iğrenti dolu gözlerle bakıp hayır deyip gider. Arkadaşının arabasıyla giden Jeff radyodan serserilerin tutuklandığını ve ilk başta işitimimiz  çocuk cinayetinin de  zanlısı olduğunu da öğreniriz arkadaşı Linda’nın resmini görür ve güzel hatunmuş Jeff’te öyledir diyerek resmi dışarı fırlatır ve film biter.  




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...