https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

5 Mart 2022 Cumartesi

Demolition Daddy

 

Filmimiz otuzlarında iki erkeğin günaha girmeleriyle başlar. İşleri bittikten sonra Dave birlikte olduğu adama adını söyledikten sonra adın ne diye sorar. Adam bir süre düşündükten sonra adının Mike olduğunu söyler. Bunun üzerine Dave Mike’a bayağı düşündün yoksa gerçek adın Mike değil mi yoksa deyince öfkelen Mike Dave’ye bana yalancı diyorsun diye çıkışır. Dave hayır şimdi telefonla konuşacağım hususi bir mesele diyerek Mike’in gitmesini ister. Mike küvetten çıktıktan sonra Dave İnşaatçı Dan’i arar. Dave altı aydır evimi yapamadın der. Dan Dave’ye bakın Bay Hurley gecikmelerin nedeni açıklayabilirim deyince Dave mazeretlerini kendine sakla paramı alıp işini bitireceğim der.  Dan’in yanına gelen Billy sorun mu var patron diye sorunca Dan binanın sahibi hem de çok fena işi kapattırıp parayı da alacakmış der. Bu arada Dave’in kıyafetlerini inceleyen Mike kravatın güzelmiş der. Dave kravatın markasına Versace deyince Mike kim diye karşılık verir. Dave benim işim giyin git der. Mike Dave’ye gidecek yerim yok deyince Dave Mike’a bak ya da her kimsen nerede kalacağın umurumda değil bana borcu olan hiç tanımadığım bir pisliğe gidip borcumu tahsil edeceğim ve bir başka pislikle uğraşamam diye karşılık verir. Dave Mike’a havluyu versene der. Mike Dave’ye havluyu götürdükten sonra Dave’in cesedini küvette görürüz. Bu arada Dave’in kıyafetlerini giyen Mike bu kravat bana daha yakıştı der.  
Dan kulübesinde uygunsuz davranışlarda bulunan bir adamı seyredip kendisini tatmin ederken Hans gazeteci diyerek kulübenin kapısını tıklatır. Dan Hans’a bakıp gazete dağıtmak için biraz yaşlı değil misin diye sorunca Hans geçen hafta on sekizime bastım der. Bunun üzerine Dan Hans’i içeri sokup oral sekse zorlar. Hans Dan’e ben nonoş değilim deyince Dan Hans’e bende değilim şimdi erkekliğimi yala dedikten sonra Dan Hans’a küfrederek tecavüz eder. Hans ile defol şimdi küçük nonoş eğer birisine anlatırsan icabına bakarım diye tehdit edip külübeden atar. Dave’in adını kullanan Mike Dan’in yanına gidip para talep eder. Dan Mike’a isterseniz şantiyeyi gezin bende parayı tedarik edeyim Bay Hurley deyince Mike döndüğümde param hazır olsun der. Mike giderken Billy’ye çarpar. Billy Dan’e kim bu adam diye sorar. Dan buranın sahibi parasını almaya gelmiş diye cevap verir. Billy bu adam Dave Hurley değil geçen sene Dave Hurley’yi görmüştüm deyince Dan o zaman kim bu herif diye karşılık verir.
Bir evin kapın Hans ev sahibine telefonsuzu kullanabilir miyim acil der. Bunun üzerine ev sahibi olur diyerek Hans’i içeri davet eder. Ev sahibi Hans’a ne oldu anlatır mısın deyince Hans inşaatçı bana tecavüz etti der. Hans tam oturacakken ardında sızı hisseder ve ardım çok acıyor der. Bunun üzerine ev sahibi ben doktorum bir bakayım güven bana dedikten sonra Hans soyunur. Hans’i bir süre kontrol eden ev sahibi daha sonra Hans ile yiyişir. Dan’in yanına giden Mike parayı isteyince Dan istediğiniz  değişikler nasıl olmuş Bay Hurley diye sorunca Mike olmuş diye cevap verir. Bunun üzerine Dan Mike’a Dave’a asla değişikliklerden bahsetmedik her kimsen seni polise vermeden önce seninle eğleneceğiz diyerek Mike’a tecavüz eder. Daha sonra Dan’in kıyafetlerini giyen Mike konteynırı kontrol eder. Mike’in yanına iyi giyimli iki adam gelip biz İnterpol ajanıyız çok tehlikeli bir seri katilin peşindeyiz Avrupa ve ABD’de bir sürü cinayet işledi  bu civarda görülmüş görürseniz bizi arayın der. Ajanlardan Mike’a adınız ne diye sorunca İnşaatçı Dan diye cevaplar. Ajanlar gittikten sonra konteynıra tekrar bakan Mike Dan ve diğer iki adamın cesetlerine bakar ve film biter.

 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...