https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

2 Mart 2022 Çarşamba

Deep Inside Centerfold Girls

 

Filmimiz muhabirin Nancy isimli genç kadına göğüslerini göstersene der. Nancy göğüslerini sergiledikten sonra muhabir Nancy’ye niye bunu yaptın sorar. Nancy çünkü sen istedin diye cevap verince muhabir eteğini kaldır desem onu da mı yaparsın deyince Nancy eteğini kaldırıp kadınlığını da sergiler. Bunun üzerine muhabir Nancy’ye toplum dışı bir davranış deyince Nancy ne olmuş diyerek kendisini teşhir eder.  Muhabir Nancy’ye bunu neden yaptığını biliyor musun diye sorar. Nancy hayır diye cevaplar ve muhabir Nancy için işte sayın seyirciler Nancy soyunuyor ama neden yaptığını bilmiyor der. Daha sonra bunun nedenini bilen biri vardır diyerek sapkın cinsel yönelim uzmanı olan Psikiyatrist Doktor Theodore Dicks’in ofisine gider. Muhabir Doktor Dicks’e neden kadınlar kalabalıkta soyunma gereksinimi duyuyorlar diye sorar.  Doktor Dicks teorime göre kadınlar soyunarak kendilerini cezbedici bulurlar diye cevaplar. Muhabir bu zihinsel bir rahatsızlık mıdır diye sorunca Doktor Dicks evet özelikle bu durum saplantı haline gelirse buna teşhirci kompleksi diyoruz muhabir bir kadın soyunmsı gerekirse ne oluyor. Bu hastalığa sahip kadınlar dolaylı veya dolaysız bir şekilde erkekleri cezbetmek için soyunuyorlar diye cevap verir. Konuşmasını devam eden Doktor Dicks Pavlov’un deneğini erkek denekte uyguladık bir ay boyunca Jack isimli deneğe zil sesiyle sabah akşam kadın gönderdik şimdi zilin sesiyle tahrik oluyor der. Doktor Dicks deneyi muhabirin önünde uygular ama zil kapanmayınca Wendy’yi çağırır. Azgınlığın üst seviyesine çıkan Jack Wendy ile beraber olur.

Muhabir Doktor Dicks’e bu harika sunum oldu dedikten sonra bu hastalığa mustarip olan kişiler tedavi olabiliyorlar mı Doktor Dicks muhabire birçok bağımlılık gibi terapiler ve grup toplantıları ile bu illetten kurtulma şansları olabiliyor lakin terapileri aksatınca rahatsızlıkları nüksedebiliyor diye cevap verir. Daha sonra muhabir bu hastalıktan mustarip olan kişilerle konuşmayı denedik ama nerdeyse hepsi bizimle konuşmayı geri çevirdi der. Daha sonra muhabir Cindy isimli kadına bize göğüslerini teşhir eder misin diye sorar. Cindy hayır diye cevap verince muhabir Cindy’ye neden diye sorar. Cindy yaptığımın çok yanlış ve ahlak dışı olduğunu anladım diye cevaplar. Muhabir bu toplantıları bıraktığın oldu mu diye sorunca Cindy toplantıları ilk başladığımda düzeldiğimi sanıp bırakmıştım ve fırsatımı bulduğum her anda kendimi teşhir ediyordum en son kendimi çöplükte çöplerden kıyafeti olan birisi ile sevişirken bulunca hastalığımın ciddi olduğunu anladım ve toplantıları hiç aksatmadım der.


Yaşlı bir çiftin evine giden muhabir Janice isimli teşhircilik hastasının yakınları ile röportaj yapar. Muhabir şu anda teşhirci hastalığın pençesindeki Janice’in ebeveynleri Bay ve Bayan Newman ile konuşacağız Cindy’in aksine Janice’in durumu epey umutsuz der. Muhabir Janice’in anne ve babası bu durumu ilk ne zaman fark etiniz diye sorar. Bayan Newman kızı Janice için sorunlu bir kızdı her zaman başını derde sokardı dedikten sonra babası Bay Newman’da her erkeğin peşine takılırdı diye lafa karışır. Bayan Newman Janice reşit olduğunda bizi terk edip kendi başına yaşamaya başladı bayağıda para kazanmaya başladı sonra öğrendik ki bu paraları bedenini teşhir ederek kazanmış der. Muhabir araştırmalarımıza rağmen Janice’ten bir iz bulamadık der.   

Doktor Dicks’in yanına giden muhabir hastalığın ilerlemesi halinde tedavinin mümkün olup olmadığını sorar. Doktor Dicks zor ama yoğun tedavilerle bu sorun halledebilir ayrıca kriz anında aerobik yapmakta bir nebze hastalığı kontrol altında tutar diye cevaplar. Daha sonra muhabir bu konu hakkında başka görüşlere de kulak vereceğiz der. Rahip Jones’un yanına giden muhabir teşhircilik hastalığını sorar. Rahip Jones imansız bilim adamların düşündüğünün aksine ben bu hastalığın imansız kadınların erkekleri günaha sokması olarak nitelendiriyorum der. Muhabir Rahip Jones’a bu hastalığın nedenin kadınlar olduğunu mu söylüyorsunuz diye sorunca Rahip Jones tüm kadınlar demiyorum yalnızca günaha bulanmış kadınların erkekleri etkisi altına almasını söylüyorum der. Muhabir Rahip Jones’e bunun hakkında düşünceleriniz varsa alabilirim deyince rahip Jones düzgün aile düzenine sahip olabilmek için bu tür sapkınlıkları her türlü yayınları kontrol edtmek ve bunları yayınlayan kişilere sert cezalarda bulunması gerekiyor diye cevaplar. Muhabir Tommy isimli teşhir kurbanını görmeye gider. Tommy muhabire arkadaşı Bobby ile ders çalışmak için kilise korosundan Betty Sue’un evine gittiğini söyler. Konuşmasına devam eden Tommy eve geldiğimde Betty Sue utanç dolu bir kıyafetle bizi tahrik etti ve ben ve Bobby günaha bulandık der. Daha sonra Doktor Dicks Cathy isimli bir kadına birtakım psikolojik deneyler yaptıktan sonra Cathy dört erkekle beraber. Muhabirin patronu muhabiri açık saçık resimlere uygunsuz kadınların görüntülerine yolladın der. Daha sonra patron sayın seyircilerin bir muhabirin saplantısı zor duruma soktu bu görüntüleri hicap duyarak veriyoruz der ve film biter.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...