https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Haziran 2021 Pazar

Street Date

Filmimiz jakuzide uzanıp edepsiz hayaller kuran Ray isimli adamla başlar. Daha sonra hayal kurduğunu anlayan Ray jakuziden çıkıp arkadaşı Mitch’i arayıp gördüğü rüyayı anlatır. Bunun üzerine Mitch Ray’ye bilinçaltın sana sevişmeni söylüyor. Bunun üzerine Ray Mitch’e iş yoğunluğum nedeniyle bırak ilişki kurmayı kısa süreli randevulara bile vakit bulamıyorum diye karşılık verir. Bunu üzerine Mitch Ray’ye Hollywood’da sokağa çık kendine randevu bul şahsen ben öyle yapıyorum alan memnun veren memnun der. Mitch’in söyledikleri Ray’in aklına yatar ve Ray Mitch’e ne çeşit adamlar buluyorsun diye sorar. Mitch sabah kahvaltı hazırlamayacağın tipler herkes bu durumda kazanıyor şu anda senle konuşurken bir tanesi sezlongta oturmuş beni bekliyor der. Ray Mitch’e nasıl ikna oluyorlar diye sorunca Mitch Ray’ye biraz para gösterince ikna oluyorlar diye karşılık verir. Ray belki düşünürüm diyerek telefonunu kapatır. Bu arada erkek fahişenin yanına gelen Mitch sana iki yüz dolar vereceğim sende her yola geleceksin deyince erkek fahişe iki yüz dolar sihirli rakamımdır diyerek Mitch’in isteğini kabul eder

Ray arabası ile sokaklarda turlarken gördüğü bir adam Ray’in ilgisini çeker. Daha sonra Ray adının Sergio olduğunu öğrendiğimiz adama bir tomar para gösterir ve Sergio Ray’in arabasına biner. Daha sonra arkadaşı Steven’i arayan Ray Sergio ile yaşadıklarını anlatıp Sergio’un bir erkek fahişe olduğunu söyler. Bunun üzerine Steven Ray’ye bir fahişe mi tuttun deyince Ray Steven’a Sergio diğerleri gibi değil der. Bunun üzerine Steven hesabındaki paralar eksilince gör diye karşılık verir. Ray Steven’a Sergio bu işlere çaresizlikten girmiş zaten tövbe edip bu işi bırakacak der. Steven alaycı bir tavırla Ray’ye sende bunu yuttun deyince Ray Steven’a seni tanımasam Sergio’yu kıskandın diye düşüneceğim dedikten sonra Sergio beni bekliyor deyip telefonu kapatır. Daha sonra Steve özel dedektif arkadaşı Jack’i arayıp birisini araştırmanı istiyorum der.


Özel dedektif Jack Steven’ı arayınca Steven mühim bir bilgin var mı diye sorar. Jack olmaz mı arkadaşın Sergio bazı filmlerde yer almış çekimleri bugün bitmiş diye cevap verir. Steve Jack’e güzel filmler ne zaman elime ne zaman geçer diye sorunca Jack bir iki ay sürer diye cevap verir. Bunun üzerine Steven Jack’e işime yaramaz sen faturayı adresime yolla ben bu işi kendim halledeyim diyerek telefonu kapatır. Jack’in yanına gelen güvenlik görevlisi kim buraya park etmeni söyledi deyince Jack bilmiyorum adını söylemedi diye karşılık verir. Bunun üzerine güvenlik görevlisi Jack’e arabadan çıkar mısın der. Jack arabadan çıktıktan sonra Jack yanımda kimliğim yok ama sana ikna olacağın bir şeyim var der. Güvenlik görevlisi bekliyorum deyince Jack erkekliği teşhir eder. Güvenlik görevlisi etrafı kontrol ettikten sonra Jack ile beraber olur. 

Sergio güneşlenirken tepesinde dikilen Steven’i fark eden Sergio Ray burada değil der. Steven biliyorum Ray bütün gün çalışırken sende mabadını büyütmekle meşgulsün sanırım deyince Sergio öyle deme demin özgeçmişimi bitirdim ve eski işlerime tövbe ettim der. Bunun üzerine Steve Sergio’ya porno setinde ne işin vardı diye sorunca Sergio film şirketi ile anlaşma imzalamıştım bugün çekim vardı ama artık film işinden de tövbeliyim der. Bunun üzerine Steven Ray’ye söylemem deyince Sergio teşekkür eder. Steven kuru teşekkür yeterli olmuyor eğer Ray’ye yumurtlamamı istemiyorsan senin de katkın olmalı diyerek günaha sürükler. İşleri bittikten Sergio Steven’a anlaşmamamıza uyacaksın değil mi Ray’yi seviyorum derken Ray içeri girer ve Sergio’ya bunu göstermenin bir yolunu bulmuşun der. Steven Ray’ye sana söylemiştim dostum deyince Ray Steven’a sana ne demeli der. Sergio Steven bana zorla sahip oldu deyince Steven ve Sergio’ya mülkümden defolun der. Sergio bavulunu toplarken Ray Sergio’ya seni affettim der. Sergio Ray’ye ama bana hala inanmıyorsun değil mi o zaman burada asla duramam der. Daha sonra güvenlik kamerası görüntülerini izleyen Ray Sergio’un doğru söylediğini fark edip Sergio ile beraber olur ve film biter. 




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...