https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Mayıs 2021 Pazar

No More Mr. Nice Guy

Filmimiz mahkemede bir suçlunun öldürdüğü çocukların slayt görüntüleri ve savcı konuşmasıyla başlar. Daha sonra tutuklunun avukatı hâkime bizimde mahkemenin düşmesi ile ilgili delilim var diyerek hâkimin yanına gider.  Hâkim delile bakar ve tutuklunun salınmasını ister. Delile bakan hâkim polis memuru Tim Blocker’a bakarak bu adamı tutuklarken prosedürleri uygulamamışın bir an önce tutuklu şahsın serbest bırakılmasını ister. Mahkemedeki memurlar tutuklu adamın zincirlerini çözerek adamı serbest bırakırlar. Mahkemede bulunan kişiler Tim’i suçlayıp çocukların kanı senin elin Blocker derler. Mahkeme sonrası Tim karısı Sara’ya küçük bir detay yüzünden onca takip, onca iş heba oldu der. Bu arada öfkeli aileler savcıyla konuşur. Savcı önceden kanunlara hürmet ederim bu günden sonra kendi kanunumuzu kendimiz uygulayacağız diyerek diğer aileler ile birlikte Freddy Kruger’ı öldürmeyi tasarlar.

Mekânına dönen Freddy çevresine bu akşam parti yapacağım Freddy geri döndü der. Evde ailesi ile çektirdiği çerçeveye bakan Tim’in yanına gelen gelen Sarah Tim’e New York’u hatırladın mı her gün suçluların, keşlerin korkusu yüzünden kapımızı sımsıkı kapardık der. Tim gene başlama deyince Sarah bunlardan kurtulup iyi bir yaşam için bu kasabaya geldik der. Tim sinirlenerek sence bunu ben mi istedim o sapığı kızların yanında görünce prosedürleri unutup haklarını unuttum der. Bunun üzerine Freddy’in hakları okunmadığı için mi serbest bırakıldı peki ya Merrit ve Lisa’in hakları ne olacak Merrit hala düzelemedi diye karşılık verir. Tim Sarah’a sende kasabalı gibi benim suçum olduğu mu söylüyorsun diyerek kapıya doğru yürümeye başlar. Sarah Tim’e nereye gidiyorsun diye sorunca Tim karakola buraya beklemesi için polis ayarlayacağım der. Tim tam çıkarken Lisa baba Freddy’yi öldürürsen her şey kötüye gidecek der. Bunun üzerine Tim Lisa’in saçını şefkatle okşayıp evden çıkar. 


Freddy’in mekânına giden kasabalı bütün aramalarına rağmen Freddy’yi bulamazlar. Bu arada Tim karakolda ortalık fazlasıyla sakin der. Bunun üzerine Gene neredeyse bütün kasabalıların Fredd’yin peşine düştüğünü söyler. Time Gene’e lanet olsun her şeyin bir yolu yordamı var diyerek karakoldan çıkar. Bu arada Tim’in evini korumakla görevlendirdiği Lou bahçede dolanırken Sarah Lou’un yanına gelip acıkmışındır diyerek Lou’ya bir tabak yemek verir. Lou kendisine verilen yemeği yerken bir başka polis telsizle Tim’e linç ekibinin kasabaya doğru gittiğini söyler. Freddy Tim’in bahçesine girip Lou’yu öldürüp gizlice Lisa ve Merrit’i izler. Bu arada Lisa Freddy’in varlığını hisseder ve korku içinde annesine Freddy burada bizi izliyor der. Bunun üzerine Sarah Lisa’ya kes artık Merrit’i korkutuyorsun diye çıkışır.


Evinin önünde toplanan linç ekibi dağıtan Tim karısı Sarah’a kapıları kilitle yedek tabancamın nerede olduğunu biliyorsun diyerek linç grubunun peşine düşer. Bir kez daha Freddy’in peşine düşen grup Freddy ile karşılaşır. Freddy karşısındakilere benden kurtulayamayacaksınız ben edebiyim der. Linç ekibinin lideri tüfeğini Freddy’ye doğrulturur. Tim Linç ekibinin liderinin şakağına tabancası dayayıp sen doktorsun cellat değilsin dedikten sonra diğerlerine bu pislikle aynı seviyeye nasıl inebilirsiniz diye çıkışır. Bunun üzerine Freddy Tim’e kızlarınla bir kez daha görüşeceğiz der. Tim Freddy’ye kızlarım mı deyince Freddy dalga geçer bir şekilde Tim’e birbirimizi tam tanıyacakken kaba bir  sekilde engel olmuştun der. Tim kanun kanundur ama bu gece kanun tatile çıktı diyerek eline aldığı benzin bidonunu Freddy’in üzerine boca eder. Freddy gülerek hepsini üzerime dök bir damlasını bile harcama dedikten sonra Tim Freddy’yi canlı bir halde yakar. Freddy yanarak ölürken ben artık özgürüm diye haykırır.

Tim uyurken gece vakti kapı önüne bir paket bırakılır. Paketi bırakan kişi uzaklaşırken zille basar. Zil sesine uyanan Tim kapıya konulan paketi kontrol ederken birdenbire penceli bir el Tim’e doğru uzanır ve daha sonra bunun bir kabus olduğunu öğreniriz. Yataktan kan ter içinde kalkan o geceden beri uyuyamıyorum der. Bunun üzerine Sarah Freddy Kruger beyinsiz canavardı deyince Tim öyle olabilir ama yasalar önünde bende onun kadar suçluyum diye karşılık verir. Sarah Tim’e kızları ve beni büyük  bir kabustan kurtardın varsın birkaç kötü rüya görelim der. Yatağından kalkan Tim aynaya bakınca yanağında pençe izi görür. Daha sonra Lisa ve Merrit’i okula bırakan Tim Lisa’ya bir sorun olursa beni arayın diğer çocuklarda anlayış gösterirler. Tim Lisa’ya Merrit iyi mi diye sorunca Lisa Merrit’in haftada iki kez okul psikolğunu gördüğünü düzeldiğini söyler. Merrit tam arabadan inerken ünlü tekerlemeyi söyleyerek arabadan iner


Karakola gelen Tim masasındaki notu okumaya başlar. Notta cehenemdeyim keşke yanımda olsan diye yazar ve daha sonra not kendi kendine yanar. Bu arada Tim’in yanına gelen Gene F.B.I’in Freddy Kruger davasını alacağını söyler. Tim panikleyince  Gene Tim Gene’e ne oldu sende bunu istemiyor muydun der. Bunun üzerine Tim Gene’e Freddy’yi diğer ailelerle birlikte yakarak infaz ettiğini söyler. Gene Tim’e merak etme kimse bir söylemez artık bir kahramansın der. Tim endişeli bir tavırla Gene birisi elinde sonuda ötecek ve bu da federallerin kulağına gidecek der. Gene Tim’e ben şimdi gidip cesedi kaldırırım kalbini ferrah tut diyerek karakoldan çıkar. Tim arabasını sürürken son anda yanına gelen dondurma kamyonunu fark eder ve mutlak bir kazadan kurtulur ama dişi zarar. Daha sonra Gene Freddy’in bedenin tekrardan cinayet mahallinde görüldüğünü söyler

Gene ile hurdalığa giden Freddy’in cesedinin saklandığı bagajı açınca bagajın içinde ceset yerine pençe izleri ile karşılaşır. Daha sonra dişçi ile Freddy’in öldürüldüğü yere giden Tim dişçiye olay günü burada olan herkesle konuşmalayım herkesin düzgün bir ifade vermesini sağlamalıyım federaller geliyor der. Daha sonra sedyenin üzerindeki cesedinin örtüsünü açan Tim savcının cesedi ile karşılaşır. Dişçi şaşkınlık içerisinde savcının ne işi var burada diye sorunca Tim sanırım vicdanına yenik düştü ve buraya gelip hayatına son verdi der. Dişçi cebinden çıkardığı içkiyi içtikten sonra içkiyi Tim’e verir. Tim içkiden bir yudum alır ve dişi sızlamaya başlar. Bunun üzerine dişçi yarın muayeneme gelde dişinle ilgileneyim der. Bu arada Gene savcının üzerindeki pençe izlerini fark eder ve dişçi ve Tim’e gösterir.


İdam edildiğini gören Tim haykırarak yatağından kalkar. Daha sonra aynaya bakan Tim kızı Merrit’i görür. Merrit’i gördüğügü kabuslardan biri sanarak beni rahat bırak lanet olası diyerek Merrit’e bağırır. Daha sonra Merrit’in yanına giden Tim babanın bugünlerde sinirleri harap durumda diyerek Merrit’den özür diler. Merrit babasının işlediği cinayeti ima eden bir tekerleme söyleyince Tim kontrolünü yitirir. Tim büyük bir öfkeyle Merrit’e kiminle konuşuyorsun diye bağırınca ara giren  Lisa Tim’e Merrit’in kimse ile konuşmadığını söyledikten sonra Merrit ile okula gider. Daha sonra Tim Sarah’a buradan taşınmalıyız gene New York’a gitmeliyiz en azından peşimizde ne olduğunu bilirdik Freddy en sonunda kazandı burası Freddy’in mekanı diyerek evden çıkar.

 Dişçinin ofisine giden Tim dişçi ile konuşmak ister ama disçi önce senin dolgunu halledeyim zaten kısa bir iş der. Tim dişçi koltuğuna oturduktan sonra Tim’in yanına gelen Gene Tim’e Freddy sorunu halloudu federaller gelmiyor der. Bunun üzerine Tim Tim Gene’e federallerin geleceğini söylememiş miydin deyince Gene Tim’e birkaç gündür epey stres altındaydın bir iki hafta içinde düzelirsin diyerek muayeneden çıkar. Dişçinin yardımcısı Mary Ann Tim’e narkoz gazı verdikten sonra Tim yarı baygın şekilde Mary Ann’e kıyafetlerinin ötesini görebiliyorum der. Bunun üzerine Mary Ann gülerek narkoz gazının etkisi Teğmen Blocker dedikten sonra şimdi ona kadar sayın der. Tim ona kadar saydıktan sonra gözlerini açınca Freddy ile karşılaşır. Tim Freddy’ye sen ölmüştün deyince Freddy aman ne önemli diye karşılık verir. Daha sonra Freddy şu dişlere bak diyerek pençelerini matkapa dönüştürüp Tim’in dişlerini oymaya başlar. Bu arada Tim ölmüştür ve Mary Ann kalp masajı yapmaya çalışır ama sonuç vermez ve Freddy kahkahasını atarken film biter.  


 

 




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...