https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

20 Mayıs 2021 Perşembe

Party In Provincetown

 

Filmimiz sabah koşusu yapan bir adamın evine dönmesiyle başlar. Adının Ray olduğunu öğrendiğimiz adam tıraş olurken Brad’e iyi koştun mu diye sorar.  Brad Ray’ye evet kendime güzel bir göz ziyafeti çektim diye cevap verir.  Ray Brad’e Logan’da gelecek der. Bunun üzerine Brad Logan ne zaman gelecek diye sorunca Ray bu sabah ilk iş olarak buraya geleceğini söyledi ama yol boyunca her yere takılacak diye cevap verir.  Brad Ray’ye Logan’in tam bir arsız olduğunu söyledikten duş aldıktan sonra limanda kahvaltı edelim der. Ray olur dedikten sonra Brad duşa girer ve Ray’de tıraş olur.

Logan arabasıyla yolda ilerlerken bir otostopçu görür. Otostopçuya bakan Logan içinden ne yakışıklı adam der. Daha sonra otostopçunun yanına giden Logan’in arabasına doğru yaklaşan adam merhaba adım Mark motorum bozuldu beni yolun aşağısına bırakabilir misin sana bira ısmarlarım der. Bunun üzerine Logan Mark’a olur der.  Mark’in evine varılınca Logan Mark’a telefonunu kullanabilir miyim Provincetown’da oturan bir arkadaşı aramam lazım der. Mark Logan’a Provincetown zamanında oraya çok gittim deyince Logan şaşırarak öylemi der. Bunun üzerine Mark gel de senin biranı vereyim der. Mark’in evine giren Logan’a birasını veren Mark sen arkadaşını ara bende dışarı çıkayım der.  Evlerine dönen Ray ve Brad evlerine gelen Steve ve Barry ile muhabbet ederler.  Barry Steve ile beraber gezeceğini söyleyip Ray ve Brad’in yanından ayrılır. Daha sonra çalan telefona bakan Brad Logan ile konuşmaya başlar. Logan Brad’e partiye yetişemeyeceğim sanırım harika bir otostopçunun evindeyim der. Bunun üzerine Brad Logan’a partiye yetişemezsen adamdan zevk almaya çalış diyerek telefonu kapar. Bu arada Logan’in konuşmalarını dinleyen Mark kendisini tatmin ederken Logan’a yakalanır. Mark telefondaki konuşmanı duydum bende seninle beraber olmak istiyorum deyince Mark ve Logan günah dolu anlar yaşar. 


Steve ve Barry korulukta yürürken Barry kasabadaki adam enfesti deyince Steve Barry’ye bak şuradan kasabaya kestirme yol var der. Barry Steve’e şuradaki mekân garip görünüyor deyince Steve Barry’ye sanırım kızıl derili mezarlığı olmalı diye karşılık verir. Bunun Barry Steve’e oynaşmak için bayağı uygun bir mekân der.  Steve ve Barry korulukta kendilerini uygunsuz bir duruma sokarlar. Ray ve Brad kasabada dolanırken Brad Ray’ye çöp döken adamı şuradaki barın barmeni dün gece onunla beraberdim der. Ray güzel bir vücudu var dedikten sonra başka bir adam barmenin kalçalarını sıkarak ne haber bebeğim der.  Bunun üzerine Brad Ray’ye bu da barın sahibi bütün gece barmenin gibi peşindeydi muhtemelen yiyişecekler izlemeliyim mi der. Ray Brad’e olur diye cevap verdikten sonra iki adamın uygunuz hallerini gizlice izlerler.

Ray ve Brad kasabada dolanırlarken Brad bankta tek başına oturan bir adam görür ve Ray’ye adamın üzerinde benim adım var der. Bunun üzerine Ray Brad’e rastgele der. Brad adının Aaron olduğunu öğrendiğimiz Adamın yanına gidip nasıl gidiyor diye sorar. Aaron iyi gidiyor deyince Brad Aaron’a yiyişmek ister misin diye sorar. Aaron olur diye cevapladıktan Brad’e mekânın var mı diye sorunca Brad sırıtarak olmaz mı diye karşılık verir. Brad önce teknede sonrada evinde Aaron ile beraber. Daha sonra Ray sahilde koşarken sahilde kendisini tatmin eden bir adamla karşılaşır. Adamda Ray’yi fark eder ve Ray adama manzaranın tadını çıkartıyordum der. Bunun üzerine adam yakından bakmak ister misin deyince Ray bakarsam alınmazsın değil mi der. Bunun üzerine adam Ray’ye bakmazsan alınırım dedikten sonra Ray adamla uygunsuz anlar yaşar. Ertesi gün Ray’in yanına gelen Brad Steve ve Barry nerede diye sorar. Ray Barry ve Steve’in sabah gittiklerini söyler. Bunun üzerine Brad sabaha kadar uymadığın söyler. Bunun üzerine Ray kira sözleşmemiz birkaç saat içinde bitiyor bir maceraya ne dersin deyince Brad Ray’ye bir macera mı üç maceraya yeter vaktimiz var der ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...