https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

13 Mayıs 2021 Perşembe

Morwood Contractors

Filmimiz Tony isimli bir adamın günah dolu anlar yaşayan iki adamın özel anları kameraya alıp direktifler vermesiyle başlar. Tony çekimi yarıda bırakıp çalan kapıyı bakar ve evdeki dolabı tamir edecek marangoz ile karşılaşır. Steve dolabı bugün mü tamir edecek diye sorunca marangoz sekterim size haber vermedi mi der. Steve hayır ayrıca bitirmem gereken bir çekim var diye cevap verince marangoz mühim değil dolabın içinde çalışacağım diye karşılık verir. Tony yalnız çekim yetişkinlere göre bir çekim işi erteleyebilir miyiz diye sorar. Bunun üzerine marangoz Tony’ye olur ama on beş veya yirmi gün sonra dönebilirim der. Tony şehir dışına çıkmadan dolabı tamir ettirmeliyim diyerek işe olur verir.  Daha sonra çekim yaptığı Tony çekim yaptığı şahıslara bugün dolap tamir edilecek rahatsız olur musunuz diye sorunca iki adam mühim değil diye cevap verirler. Tony sorun yok gibi deyince marangoz John kız nerede ona da sormamız gerekmiyor mu deyince Tony John’a bugün erkek erkeğe çekim yapıyoruz diye karşılık verir. Çekimdeki adamlardan biri John’a istersen bize katılabilirsin deyince John teklif için sağ ol ama kızlardan hoşlanırım der. Tony çekimdekilere yarıda bıraktığımız yerden devam edelim der. İki adam yarıda bıraktıkları yerden devam ederken gizlice çekimi izler.

Çekim bittikten sonra iki şahıs duşa girer. İşini bitiren John’da Tony’in yanına gidip dolabı kontrol etmek ister misin deyince Tony John’a sen eşyalarını kamyonetine yerleştirirken kontrol ettim der. Bunun üzerine John pekâlâ benim işim bitti deyince Tony John’a ücretini verir. Daha sonra John tesisatçı arkadaşı Billy’yi arayıp gittiği müşterinin erkek erkeğe porno çektiğini söyler. Billy John’a gizli ilan vermiş olmalı deyince John ilan mı diye sorar. Bunun üzerine bu küçük kasabada eşcinseller mi var diye sorunca Billy hem de çok var bu sayede çok müşterim oldu der. John Billy’ye bu tür işlerde bezin olduğunu bilmezdim deyince Billy yaşadığı bir anıyı John’a anlatmaya başlar. Geçmiş anılar âlemine giriş yaptığımızda Billy mutfak lavabosunu tamir ettiği müşterisine borular tıkanmış bir baksana der. Borulara bakan müşteri Billy’ye borular gerçekten kötü durumda ama şu anda boruları değiştirecek param yok deyince Billy önemli değil kamyonette yedek borularım var ama sende benim borumu bir elden geçirmelisin diyerek erkekliğini müşterisine teşhir eder ve Billy müşterisi ile uygunsuz anlar yaşar.


Billy’in dediklerine takılan John Tony’in verdiği nottaki telefon numarasını arar. Telefondaki kişi gökkuşağı reklamcılık nasıl yardımcı olabiliriz der. Bunun üzerine John dolaptan arıyorum ilan vermek istiyorum der. Telefondaki kişi John’a sesiniz biraz garip geliyor bulunduğunuz yerden çıkarsanız daha iyi anlarım deyince John şirketimin işmi dolaptan dolap tamir işi ile ilgileniyorum diye karşılık verir. Telefondaki şahıs şaşkınlıkla gerçekten mi dedikten sonra ne tesadüf bende dolabımı tamir edecek birini arıyordum der. John telefondaki adama ilanı verdikten sonra size bir randevu ayarlayabilirim der. Bunun üzerine telefondaki şahıs bu harika olur dedikten sonra John’un şirketinin ismini kayda alır. Adının Robert olduğunu öğrendiğimiz ilancı sevgilisi Drew’i yanına çağırır. Drew’in üstü başı dağınık halde bulunca Robert Drew’e kendini mi tatmin ediyordun diye sorar. Drew John’un iyi bir parça olduğunu söyledikten sonra Drew keşke tadına baksaydık der. Bunun üzerine Robert Drew’e o tür işlere bulaşmıyormuş deyince Drew hadi oradan adam düpedüz bizden biri diyerek Robert ile günah dolu anlar yaşar.

Billy bir başka müşterisine gidip gene gider borusunda sorun mu var diye sorunca müşteri lavabom harika çalışıyor der. Bunun üzerine Billy müşteriye o zaman beni niye çağırdın diye sorunca müşteri yaptığın öbür iş yüzünden seni çağırdım diye karşılık verir. Billy sırıtarak şimdi anladım sorunu diyerek müşterisi ile uygunsuz anlar yaşamaya başlar. Bu arada Tony’in verdiği notu bir kez daha okuyan John Tony’in evine gider. Tony John’a kararını verdiğine sevindim simdi rahatla dedikten sonra Tony John ile uygunsuz anlar yaşar. Daha sonra Robert’i arayan John başka ilanlar vermek istiyorum der ve film biter.




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

The Birth of a Titan

  Filmimiz iki genç adamın nükleer tesisi girme çalışmasıyla başlar.   Gorman Hollister’...