https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

29 Mart 2020 Pazar

Burial Ground: The Nights Of Terror


Filmimiz gece vakti odasında tabletler ve kâğıtlarla araştırma yapan saçı sakalı karışmış bir adamın büyük bir heyecanla bu inanılmaz bu gerçek olmalı demesiyle başlar. Daha sonra feneri alan adam bir yeraltı lahitline giriş yapar. Lahidin iç taraflarına giriş yapmaya çabalarken bir zombi tarafından fark edilir. Adam korku içerisinde zombiye ben senin arkadaşınım derken arkasından yaklaşan diğer zombiyi fark etmez. Diğer zombi adama saldırır daha sonrada ilk zombi de hırpani görünüşlü adamı yemeye başlar. Daha sonra üç araba büyük malikaneye doğru giderler. George isimli adam bahçe kapısını çalar. Bunun üzerine George’un karısı Evelyn bu evde telefon yok mu diye sorunca George Evelyn’e biliyorsun ben telefonlardan hoşlanmam o yüzdende buraya taktırmadım zaten buraya rahatlamak için geldik dedikten sonra kapı açılır daha sonra diğer iki arabalarda malikane bahçesine girer. George hizmetçi Kathleen’e zili duydun mu sorunca Kathleen ikinci kattaydım efendim diye cevap verir. Bunun üzerine George Nicolas’a Profesör Ayers nerede diye sorunca Nicolas Profesör Ayers erken saatlerde çıktı der. Bunun üzerine George oğlu, karısı ve misafirleriyle içeri geçer.


Herkes malikanenin içine yerleştikten sonra Evelyn yatmakta oğlu Michael’ı kontrol eder. Oğlu Michael ’in yattığına emin olan Evelyn odanın kapısını kapatıp gider ve ardından Michael gözlerini açar. Leslie James’e iç çamaşırlarını gösterirken James Leslie ’ye bunu nereden buldun diye sorar. Leslie odadaki büyük sandık içinde buldum herhalde George’un ninesine aiti der. Bunun üzerine James veya ihtiyar kurt kendisi giyiyordur der. Daha sonra James Leslie ile yiyişir. Bu arada Evelyn George ile oynaşırken kapı açılır ve bir gölge belirir. George ve Evelyn korku içinde kapı eşiğindeki gölgeye bakarlar ve daha sonra gölgenin Michael olduğunu öğrenirler. Bunun üzerine hızla yataktan kalkan Evelyn Michael’a derhal odana git der. Janet sevgilisi Mark’a buradan gitmeliyiz çok kötü bir rüya gördüm der. Mark alaycı bir tavır ile Janet’e ne olacak kötü kurt buraya gelecek der. Aynı esnada yer altı mezarlığındaki zombiler yeryüzüne çıkarlar.

Michael bütün sabah evin içinde oturmaktan bıktım niye ihtiyar bir adam için taşraya geldik diyerek şikayet bulunur. bunun üzerine Evelyn oğluna merak etme tatlım birazdan çıkarız der. Daha sonra James ve Leslie ’de diğerlerinin yanına gelir. Mark George Profesör Ayers ’in nerede olduğunu sorar. George Profesör Ayers ‘in garip biri olduğunu çalışırken saatlerce ortadan kaybolduğunu söyler. James George’a profesörün ne hakkında çalıştığını biliyor musun diye sorunca George eski Etrüsklerin yaptığı ölümü yenme büyüsünü araştırıyordu diye cevap verir. Bunun üzerine Janet niye ölüleri rahat bırakmıyorlar diye yakındıktan sonra dün gece çok kötü bir rüya gördüğünden bahseder. Bunun üzerine Mark Janet’e Janet tatlım bu kâbus meselesini kapatalım dışarıda harika bir hava var bahçede harika pozlar çekebilirim der. Janet ve Mark gittikten sonra George diğerlerine evet buranın havası ziyadesiyle muhteşemdir der.  James o zaman bende açık havada yazımı yazayım der. Bunun üzerine Leslie bende gelebilir miyim diye sorunca James Leslie ’ye tabi der. Leslie ve James gittikten sonra George Evelyn’e gel sana Profesör Ayers ‘in bulduklarını göstereyim der.



Mark Janet’in birkaç poz resmini çekerken Janet yere yığılır. Mark Janet’e bir şeyin var mı diye sorunca Janet iyiyim ama sanırım altımdaki toprak bir anlığını yok oldu ama yerde ne bir tümsek veya çukur var der. bu arada James ağaç altında yazısını yazarken Leslie James’e şu kağıt parçaları yerine birazda benimle alakadar ol der. Bunun üzerine James Leslie ile oynaşmaya başlar. Aynı esnada George Profesör mahzende Evelyn’e tabanca kullanmayı öğretirken Michael’da bir takım eski kıyafetleri koklar. Daha sonra Michael Evelyn ’in yanına gidip anne bunlar ölüm kokuyor der. Bunun üzerine Evelyn gülerek Michael’a ne geniş bir hayal gücün var diye karşılık verir. Janet ve Mark yerde yiyişirken yaşayan ölülerden biri Mark’ın bileğini kavrar. Mark yaşayan ölüyü fark eder ve Janet’e bu nedir diye sorar. Janet korku içerisinde sanki bir yaşayan ceset dedikten sonra Janet ile kaçmaya başlar.

Evelyn, George ve Michael mahzende vakit geçirirken etraflarını zombiler çevirir. George zombilere yaklaşmayın yoksa vururum der. zombiler George’a doğru yürür ve George zombilere karşı birkaç el ateş eder lakin zombiler kurşundan etkilenmez. zombiler George’u parçalar. George’un parçalanmasını seyreden Michael ve Evelyn panik içerisinde mahzenden kaçarlar. Bu arada evin hizmetçileri Kathleen ve Nicolas evdeki lambalarının teker teker patlamasına şahit olurlar. James ve Leslie bahçede oynaşırken zombilerin etrafı sardığını fark ederler. James ve Leslie zombilerden kaçarlar. Aynı esnada bahçede koşturan Janet’in ayağı bir kapana yakalanır. Mark Janet’in ayağına takılan kapanı çıkarmaya çalışırken zombilerden biri Mark’a saldırır. mark zombiye tırpan saplar ama etkili olmaz ve zombi Mark’ın gırtlağına yapışır. Zombiler tam Mark ve Janet’i öldürecekken James ve Leslie yetişip Mark ile Janet’i kurtarırlar. James ve Leslie zombilerin kafasını taş ile ezdikten sonra malikaneye doğru koşarlar.

Mahzenden çıkış yolu arayan Michael ve Evelyn ’in yolu iki zombi tarafından kapanır. Michael annesi Evelyn’e şu gazyağlarını kullanıp şunları yakabiliriz der. Bunun üzerine Evelyn gazyağını zombilerin üzerine boca eder ve zombileri yakar. Daha sonra Michael ve Evelyn üst katta çıkmak isterler ama muvaffak olamazlar. Bunun üzerine ikili bahçeye çıkma kararı alırlar. Bu esnada Michael ve Evelyn James, Janet, Leslie ve Mark ile karşılaşırlar. Nicolas’ın kapı açmasıyla giren grup Nicolas’a niye kapıyı geç açtın diye sorunca Nicolas evdeki sigortaların attığını ve bütün lambaların patladığını söyler. Herkes içeri geçtikten sonra malikanenin tüm pençelerine barikatlar çakılır.  Daha sonra Mark Kathleen’e koridoru kontrol et der. Koridorda gezinen Kathleen bir pencerenin açık olduğunu fark eder. Kathleen pencereyi tam kapatacakken zombilerden bir tanesi bıçak fırlatıp Kathleen ’in elini duvara mıhlar. Kathleen korku dolu çığlıklar atarken zombiler pencereye doğru orak uzatıp Kathleen ‘in kafasını kopartırlar.

Zombiler Kathleen ’in kafasını yerken bütün bunlara şahit olan James korku ve iğrenti içerisinde zombileri seyreder. Daha sonra James Kathleen ‘in başız bedenini pencereden atıp pencereyi kapatır. Zombiler hizmetçinin kafasız bedenini yedikten sonra bahçede buldukları kazma, kürek ve baltaları alırlar. Daha sonra James Evelyn’e bu mahlukatları kafalarından vurmalıyız der ve birkaç zombiyi kafalarından vurarak öldürür. James Evelyn ’den birkaç tane daha kurşun ister ama Evelyn bütün kurşunların bittiğini söyler. James lanet olsun dedikten sonra zombilerin gittiğini fark eder. Bunun James Evelyn’e gidiyorlar ama yarın kesin kez uğrarlar. James ve Evelyn gittikten sonra zombilerden biri sütuna tırmanıp malikanenin balkonuna çıkar.  Bu arada acı içinde kıvranan Janet’in ayağına bakan Leslie Janet’e ayağın feci gözüküyor ben sargı bezi alacağım diyerek Janet’in yanından ayrılır. Koridorda bir süre Leslie balkondaki zombinin saldırısına uğrar. Zombi Leslie ’in saçından tutup kırık cama geçirip Leslie’yi öldürür.



Nicolas’ın yardımları ile başka bir odaya geçen Janet daha sonra zombilerin saldırısına uğrar. Janet eline geçirdiği mızrakla zombilere karşı kendini savunurken Mark ve James Janet’in yanına koşup zorda olsa zombileri öldürmeyi başarırlar. Aynı esnada Evelyn ’de pencereden girmeye zombinin ellerini kılıçla kopardıktan sonra oğluna saldıran zombinin de kafasını kopartırlar. Daha sonra Michael annesi Evelyn’e seni çok seviyorum anne beni bırakma derken tacize varan hareketlerde bulunur. Bunun üzerine Evelyn Michael’a tokat atar. Michael sinirlenip neyin var senin ben senin oğlunum diyerek Evelyn ’in yanından gider. Michael koridorda gezinirken Leslie’yi görür. Michael Leslie ’ye iyi misin, yaralandın mı diye sorarken zombi olan Leslie Michael’ı öldürür. Aynı esnada Janet bir sürü zombinin eve doğru yürüdüğünü söyler. Mark diğerlerine belki de bu evde onları alakadar eden bir şeyler var omlar eve girdiğinde bizde malikanenin gizli geçitlerini kullanıp buradan kaçarız der. Evelyn bende Michael’ı alayım o zaman der.  Evelyn Michael’ı ararken banyoda zombi olmuş Leslie ’in Michael’ı yediğini görür. Evelyn ilk olarak ölmüş oğlunun bedenine sarılıp ağladıktan sonra Leslie ‘in kafasını küvette defalarca vurarak seni lanet olası oğlumu öldürdün diyerek öldürür.

James Mark ve Janet’e Michael ve Leslie ‘in öldüğünü söyler. Daha sonra Evelyn, James, Janet, Mark ve Nicolas gizli geçidi kullanıp kaçakken Nicolas Profesör Ayers’i görür ve efendim burada çok korkunç olaylar vuku buluyor der. Zombi olan Profesör Ayers Nicolas’ı öldürüp yerken hayatta kalanlar gizlice gizli geçitti kullanıp malikaneden kaçarlar. Geceyi gizli geçitte geçiren dörtlü sabah olduğunda ormanda yürümeye başlarlar. Bir süre ormanda yürüdükten sonra James bir keşiş fark eder.  James diğerlerine bir manastır var deyip manastır var oraya gidelim der. James keşisin peşinden gider. James keşişe sizi rahatsız ettiğim için üzgünüm ama başımız dertte derken keşisin bir zombi olduğunu fark eder. James tam kaçacakken James diğer zombiler tarafından yakalanıp canlı canlı yenilir. James’in çığlıklarını duyan Evelyn, Janet ve Mark zombilerin James’i yediklerine şahit olurlar ve korku içerisinde manastırdan kaçarlar. en sonunda bir binaya giren üçlü kapılara barikat kurup kaçmaya çalışırken gene zombilerin saldırısına uğrarlar. Evelyn zombiye dönüşmüş Michael’ı görür. Sevinç içerisinde Michael’a sarılan Evelyn hiç ayrılmayacağız hep beraber olacağız derken Michael Evelyn ‘in meme ucunu koparır. Aynı esnada zombiler Mark ve Janet’i de öldürmeyi başarırlar ve film biter.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...