https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

8 Nisan 2020 Çarşamba

Voyeur.com


Filmimiz ismi Jenna olan bir kadının cebimde beni birkaç gün idare edecek param var ve araba içerisinde yaşıyorum ama Hollywood’a gidip önemli biri olacağım demesiyle başlar.  Daha sonra başka bir yerde Allan isimli bir adam Nancy isimli genç bir kadını evine götürür. Nancy ile fotoğraf çekimlerine başlayan Allan Nancy’ye önce gömleğini çıkarmasını söyler. Bu arada gizemli bir şahısta gizlice eve girer.  Allan Nancy’ye eteğini de çıkarmasını söyler. Nancy ilk başta Allan’ın dediğini yapmak istemez ama Allan bunu yaparsan kariyerin ilerler diyerek Nancy’yi ikna eder. Allan Nancy’nin iç çamaşırlı fotoğraflarını çekerken eve gizlice giren şahısta Nancy ve Allan’ı gözetler. Daha sonra fotoğraf çekimi çalan bir telefonla yarım kalır. Allan çalan telefona bakmak amacıyla Nancy’nin yanında ayrılır. Telefondaki kişi Allan’a çekim nasıl gidiyor deyince Allan sende kimsin diye sorar. Bunun üzerine telefondaki kişi senin en beter kâbusun diye cevap verip telefonu kapatır. Daha sonra Allan pencereden geçen bir karaltı görür ve dışarı çıkar. Etrafı bir süre araştıran Allan arkasından yaklaşan şahsı fark etmez ve saldırgan Allan ’in boğazını kesip uzaklaşır.




Allan’ı beklemekten sıkılan Nancy sıkılıp üstüne bir sabahlık geçirip evde Allan’ı aramaya koyulur. Bir süre evin içinde dolanan Nancy mutfağa girer. Mutfakta bir süre oyalanan Nancy çalan telefona bakar. Telefondaki şahıs Nancy’ye sen Nancy olmalısın der. Nancy ismimi nereden biliyorsun diye sorunca telefondaki adama adımı nerden biliyorsun diye sorunca telefondaki adam Nancy’ye ben Allan ’in bir arkadaşayım senden bahsetmişti diye cevap verir. Daha sonra Nancy ve telefondaki adam Nancy’nin güvenini kazanıp Nancy’ye senle bir oyun oynayalım der. Nancy telefondaki adamla telefon seksi yaparken Allan’ı öldüren gizemli katil kendisini zevkle okşayan Nancy’yi bıçakla öldürürken telefondaki adamda zevk içinde defalarca ölüyorsun der. Daha sonra gizemli katil evden sessizce çıkar. Arabasıyla yolda ilerleyen Jenna kendi kendine bu işi halletmeliyim yoksa ev ile plaj arasında gidip gelirim bu da istemediğim bir şey ama kim bilebilirdi ki kendi başıma ayakta durmanın zor olduğunu ama şu internet işini almak en akılı bir hareket olacak der. 

John ve Frank adlı iki kişi ev içine kuracakları web kamera sistemini kurduktan sonra çalışacakları kadınlar eve gelmeye başlar. John gizlice gelen kadınları inceleyip Frank’e buna inanamıyorum deyince Frank John’a bunda inanmayacak ne var ahpap diye karşılık verir. Frank deli falan değiller değil mi diye sorunca John umarım değillerdir dostum diye cevap verir. Daha sonra Jenna ’da diğer kadınların yanına gelir.  Jenna merhaba burası mülakat yapılan yer mi deyince Eva doğru bildin diyerek Jenna ile dalga ile geçerler. Jenna diğer kadınlara burada sırf porno olmayacak değil mi diye sorunca Alyssa isimli kadın sen yanlış yere gelmişin diye cevap verir. Beth isimli kadında Eva diğerlerine hepimiz aynı evde yaşayacağız birbirimizle iyi geçinmeliyiz der. John ve Frank herkesle mülakat yaptıktan sonra Jenna ile mülakata girerler. Jenna mülakatta verdiği cevaplar Frank’in hoşuna gitmez am John Jenna’dan hoşlanır. Daha sonra Jenna kendi kendine mülakatın iyi geçemediğini ama ertesi gün kabul edildiğini en azından artık arabada yatmayacağını söyler.

Diğer kızlarla kalacakları eve gelen Mary diğerleri ile eve doğru giderken garip görünümlü bahçıvan Norton ile karşılaşırlar. Norton tam konuşacakken John Norton’un yanına gelip fıskiyeler bozuk ilgilenir misin dedikten sonra Norton kızların yanından gider. Bu John Jenna ’in eşyalarını taşıyarak Jenna ’ya yardımcı olur. Kızlar odaları seçtikten sonra Reggie ve Eva arasında oda konusunda tartışma çıkar daha sonra Eva Frank ile oynaşıp odayı kapar. Bu arada Alyssa ve Beth aralarında muhabbet ederken Norton’un su fışkırttırması ile panikler. Alyssa Norton’a sende kimsin deyince Norton yalnızca bahçıvanım etrafı suluyordum özür dilerim diyerek gider. Beth Norton’un arkasından ruh hastası der. John ve Frank kızlara yarın yayında olacağız dedikten sonra kızları teknik işlerden sorumlu olan Randy ile tanıştırırlar. Randy John ve Frank’e her şey birkaç güne hazır olur deyince John Randy ’ye adamım hani yarın her şey hazır olacaktı diye karşılık verir. Bunun üzerine Eva bu uyduruk bir iş olmasın deyince diğer kızlar gülmeye başlar. Daha sonra Beth Eva’yı öldürebilir miyiz diye sorar. Bunun üzerine Reggie eline bıçak alıp ben gönüllü olurum der. Frank Reggie ’ye bıçağı yerine koy der. Reggie koyduktan sonra John kızlara erzak parası verir. Alyssa duş alacağı için dışarı çıkmaz ve diğer kızlar markete gider.

Eva, Jenna, Reggie ve Beth alışverişe giderken Sara ve Alyssa ’da evde kalırlar. Alyssa Sara ile muhabbet ettikten sonra Sara spor yapmaya Alyssa ‘da duş almaya gider. Bu arada Frank, John ve Randy duş almakta olan Allysa’yı zevk içinde izlemeye başlarlar. Bir süre Alyssa izlendiğini fark eder ve üçlü video yayını kapatırlar. Kızlar arabalara doğru giderken Jenna Eva ile gideceğini söyleyince Reggie Jenna ‘ya Eva’nın küçük fahişesi oldun değil mi deyince Jenna Reggie ‘ye niyetin nedir bilmiyorum diye karşılık verir. Daha sonra Beth ve Reggie Eva’nın dedikodusunu yaptıktan sonra Beth Desmond ve Ted isimli iki adamla tanışır. Beth iki adamla iki konuştuktan dedikten sonra Desmond Beth’e partiye ne dersin diyerek Beth’e esrar teklif eder. Bunun üzerine Beth Reggie ’in karşı koymasına rağmen Ted ve Desmond’a kaldığı evin adresini verir. Reggie Beth’e sen çok bir keşsin der. Bu arada Jenna Eva’ya biraz kendimi sıktığımı biliyorum ama sosyalleşmeye çalışıyorum deyince Eva Jenna ‘ya biraz rahat ol yoksa herkes garipser der.  Eva Jenna ‘ya seni şurada bırakacağım diyerek Jenna’yı yolda bırakır.

Sara egzersiz yaparken televizyon ekranında kendisini görünce buda nedir iğrenç bir şaka bu der. Sara etrafı kontrol ederken kimliği belirsiz şahısta Sara’yı gizlice takip eder. Sara odaları kontrol ederken gizemli şahıs Sara’nın kolunu keser ve ardından boğazını keser. Beth ’in Desmond ve Ted’i çağırdığını öğrenen Eva Beth’e seni ahmak keş der. Daha sonra Beth ve Reggie diğer kızlara aldıkları içkileri gösterip kim parti için hazır derler. Herkes çılgınlar gibi eğlenirken Jenna keşke onlar hiçbir şey umurumda olmasa sanki yarın olmayacak gibi herkesle sevişsem onlar gibi olsam der. Reggie Sara nerede diye sorunca Alyssa Sara’nın dört saatlik bir koşuya çıktığını söyler. Bunun üzerine Reggie bu kadın epey çatlak der. Reggie Alyssa ’ya asılırken Ted ve Desmond ’da kızların evine gelir. Jenna Eva’ya bu tiplere güvenmedim der. Daha sonra Beth Jenna’yı mutlağa sokup kendini sıkma sal kendini diyerek içki içmesini ister. Jenna Beth ‘in isteğini geri çevirince Beth Jenna ’ya merak etme her çiçek eninde sonunda tomurcuklanır der.

Jenna kendi kendine bazen aklım karman çorman oluyor ne istediğimi bilmiyorum der. Bu arada Frank ve John parti esnasında gelirler. John Frank’e bu işe özellikle su tipler sorun çıkartacak gibiler der. Bunun üzerine Frank John’a yeteri kadar telaşlanıyorsun adamım bu iş sayesinde kazanacağımız paraları düşün der. Daha sonra Jenna John ve Frank’in yanına gelir. Jenna içinden ben topluluk içerisindeyken sanki görünmez oluyorum ve biri beni fark edince kasılıp konuşamıyorum der. John Jenna ’ya gel sana içki vereyim der. Bunun üzerine Jenna içki içince zıvanadan çıkıyorum der.  John Jenna ‘ya biraz huysuzsun al şunu iç neşelen der. John ve Jenna biraz içtikten sonra yiyişmeye başlarlar.  Jenna John’a benim tuvalete gitmem gerek deyip John’un yanından ayrılır. Jenna tuvaletini yaparken Norton’da Jenna’yı izleyip kendisini tatmin eder. Norton kendisini zevke bıraktığı anda gizemli katil Norton’un elini keser. Norton korku içinde katile yalvarır ve katil orakla Norton’un kafasını kesip öldürür.     


Parti son sürat ilerlerken Reggie ve Eva arasında kavga çıkar ve John ile Frank iki kadını sakinleştirdikten sonra Alyssa Reggie ’ye sende Eva’da boğa burcu olmalısın dedikten sonra Reggie Alyssa ’ya gel senle içerde özel konuşalım bu adamlar tam bir hödük der. Bunun üzerine Alyssa Reggie ile beraber başka bir odaya geçer. Reggie Alyssa ile bir süre muhabbet ettikten sonra Reggie Alyssa ‘ya senden hoşlanıyorum deyip yavaşça ensesinden öper. Bunun üzerine Reggie Alyssa ile kadın kadına sevişmeye başlar. Bir süre sonra gizemli katil ilk Reggie’yi ardından Allysa’yı öldürür. Desmond ve Ted taşkınlık çıkarıp kovulduktan sonra arabada Beth ile takılıp üçlü takılırlar. 

Parti bittikten sonra Frank herkes nerede deyip odaları kontrol ederken bir kapının açılmadığını fark eder. Frank bu kapıyı kim kapadı diye sorunca Jenna Alyssa ve Reggie ’in kapıyı kilitlediğini söyler. Bunun üzerine Frank ve John zorlanarak kapıyı açar. Eva bu bir şaka mı deyince katil bu şaka değil deyip ışıkları açar ve Reggie ve Alyssa’ in cesetlerini görür. Eva panik içinde bu gerçek olamaz derken katil birden belirip Eva’nın boğazını keser. Bunun üzerine John dolabın içine saklanır Frank’de dışarı çıkacakken katil tarafından yakalanıp öldürür. Katil Frank’i öldürdükten John’un saldırısına uğrar.  Katilin maskesini çıkaran John katilin Jenna olduğunu öğrenir. John Jenna ’ya neden diye sorunca Jenna hepiniz kirli düşünceleri olan günahkarlarsınız deyip John’a saldırır. John Jenna’yı gırtlaklayıp etkisiz hale getirdikten polisi arar ama telefon çalışmaz ve Jenna John’u öldürür. Daha sonra Jenna duş alıp evinde kamera kontrolleri yapan Randy ’in evine gidip Randy ile konuşur. Evin etrafındaki herkesin öldüğünü gören Randy bu nedir şaka mı bu derken Jenna Randy ‘in boğazı keser ve film biter.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  
           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...