https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

17 Mart 2020 Salı

Sorceress


Filmimiz Kevin isimli bir adamla Patricia isimli kadınla başlar. Kevin Patricia ’ya Fransız fahişesi fantezin müthişti dedikten sonra her zaman bir İspanyol prensesi veya kontesiyle beraber olmak istediğini belirtir. Bunun üzerine Patricia Kevin’a birkaç kelime İspanyolca laf söyledikten sonra Kevin ile yiyiştikten sonra Patricia Kevin’a harika bir fikrim der. Kevin Patricia ‘ya Fransız fahişesi fikrin bayağı güzeldi deyince Patricia zengin insanlarında fantezileri var değil mi diye karşılık değil mi der. Kevin oyun arkadaşlarımın harika hikâyeleri var diye karşılık verir. Patricia Kevin’a dediği tamda bu sen tanıdıklarına haber sal bende falcı gibi davranıp geleceklerine bakarmış gibi davranıp gizli fantezilerini öğreniriz sende bir yerler saklanıp fotoğraflarını çekersin der. Bunun üzerine Kevin harika bir deyince Patricia evet zaten poker arkadaşlarının bankacılar değil mi diye karşılık verir.


Siyah bir cübbe giyen Patricia Wesley isimli şahsa avucunu uzat der. Wesley Patricia ’ya avucunu uzatınca Patricia Wesley ’ye bayağı belirgin çizgilerin var. Wesley ’in eline bakan Patricia bu senin iş çizgin senin belirgin bir işe sahip olduğunu gösteriyor. Wesley bankacıyım deyince Patricia Wesley ‘ye iyi kazanıyor musun diye sorar. Wesley yuvarlanıp gidiyoruz diye cevap verir. Bunun üzerine Patricia Wesley ‘ye cinsel arzuların epey güçlü deyince Wesley öyle derler deyip Patricia ‘ya bunları avcumdan mı okuyorsun diye sorar. Patricia kafasın evet diye sallayıp sevgilin sanatla alakadar değil mi der. Bunun üzerine Wesley dans etmeyi sever diye karşılık verir. Patricia Wesley ‘ye sana en arzuladığın fantezileri gerçekleştirebilirim der. Daha sonra Patricia başına kıvırcık saçlı bir peruk ve bedenine jimnastikçi taytı geçirip açma kapama hareketleri yaparken Wesley gelir. Wesley Patricia ’in kıyafetini zorla çıkardıktan sonra tecavüze varan davranışlar sergileyip Patricia ile beraber olur. Bu arada Kevin Patricia ve Wesley ’in fotoğraflarını çeker.


Patricia Sean diye bir adama avucunu görebilir miyim der. Sean avucunu uzattıktan sonra Patricia Sean’e bayağı ilginç bir avcun varmış der. Bunun üzerine Sean ne görüyorsun deyince Patricia senin bir siyasetçi olduğunu görüyorum der.  Sean şaşkınlık içerisinde bunu nasıl bildin diye sorar.  Patricia açık bir şekilde gözüküyor tıpkı uzun bir yaşama sahip olduğun gibi diye cevap verir. Sean güzelmiş dedikten sonra Patricia ’ya başka ne var diye sorar. Patricia cinsel arzuların epey kuvvetli deyince Sean tatbikî öyle der. Patricia Sean’e küçük kızlardan hoşlanır mısın diye sorunca Sean herkes gibi cevap verir. Patricia tamamıyla genç kızlardan mı hoşlanırsın diye sorunca Sean evet en büyük fantezim bu der. Bunun üzerine Patricia Sean’e gel benle seni en çılgın fantezilerin olduğu bir yere gönderiyim der. Patricia ile bir odaya geçen Sean çocuk kıyafetleri giymiş Peggy isimli bir fahişe görür. Daha sonra Sean Peggy ile sevişirken Kevin ’da Sean ’in fotoğraflarını çeker. 


Patricia ’in yanına Lisa isim bir kadın gelir. Lisa elinde tutuğu oyuncak tavşanı gösterip bu Buu der. Patricia şaşkınlık Buu mu der. Lisa tavşan Buu her şeye sahibim ama beni tek mutlu eden bu oyuncak tavşan der. Patricia evli misin diye sorunca Lisa bunu nereden bildin diye sorar. Patricia Lisa’ya her şeye sahibim demiştin dedin bende oradan çıkartım der. Daha sonra Patricia Lisa’ya evliliğin nasıl diye sorunca Lisa kocam zengin bir müzisyen ama nonoş o yüzden erkeklerden nefret ettim ve kadınlardan hoşlanmaya başladım der. Lisa’nın niyetini anlayan Patricia bu tür taraflarda bezim yok der ama Lisa Patricia’yı ikna eder ve ardından iki kadın ilişkiye girer. Daha sonra Patricia ‘in yanına adı Arnold olan tekinsiz bir adam gelir ve Patricia ‘ya falcı kadın sensin değil mi der.  Patricia korkarak Arnold’a seni kim gönderdi diye sorar. Bunun üzerine Arnold Patricia ‘ya falcı değil misin bul dedikten sonra Patricia Arnold’ın falına bakmaya başlar. Niyetini belli eden Arnold Patricia’yı sevişmeye zorlar. Sevişme tam sonlanacakken Arnold Patricia’yı boğazlayarak öldürülüp cesedini dekor amaçlı tabutlardan birine yerleştirir ve film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...