https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

24 Aralık 2018 Pazartesi

The Power Of Ninjitsu

Filmimiz ince, uzun yapılı bir adamın güvenilir olmayan biriyle yaptığı pazarlık sonrası sarı bir Ninja tarafından öldürülmesiyle başlar. Daha sonra başka bir yerde adı Jackson olan iyi giyimli ellilerinde bir adam bir grup kişiyi evire çevire dövdükten sonra siyahlı bir adamla karşılaşır. Siyah giyimli Jackson’a sen bir aptalsın Jackson bize katılmayarak bize ihanet ettin ve ihanetin bedeli ölümdür önce seni sonra oğlunu öldüreceğim dedikten sonra Jackson ve siyahlı adam dövüşmeye başlarlar. Dövüşün ortasında siyah giyimli adam Jackson’ı öldürme konusunda muvaffakiyet sağlayacakken son anda Jackson kendisini kurtarmayı başarır ve attığı yumruklar sayesinde siyah giyimli adamı öldürmeye muvaffak olur ama gizemli bir katil tarafından vurularak öldürür. Adı Paul olan gri takım elbiseli otuzlarının başlarında olan adam iş ortakların dertlerimizden biri olan Jackson öldürüldü şimdi yalnızca Kara Ejder yolumuzda duruyor der. James adlı adam peki Jackson’ın oğlu Raymond ne olacak muhakkak peşimize düşecektir deyince Richard o zaman suçu Kara Ejder’in üzerine atarız diye karşılık verir. Bunun üzerine Paul Richard’a güzel fikir fakat bunu önceden düşünüp hallettim der. Paul’un başka bir ortağı olan Luke Paul’a o zaman planlarımızı yolla sokup amcanın seninle gurur duymasını sağlayabiliriz der. Birdenbire ciddileşen Paul bundan daha fazlası var deyince Richard ne gibi diye sorar. Paul şu andan itibaren örgüt adına değil kendi adımıza iş tutacağız der. Luke bayağı riskli bir işe giriyoruz deyince Paul Luke’a aptal olma burası bizim yerimiz amcam dâhil hiç kimse benim iznim olmadan mekânımıza giremez der. Bunun üzerine Richard o zaman planlarımızı uygulayana dek işlerimizi sessiz sedasız halledelim der.  Richard’ın teklifini kabul eden Luke o zaman adamlarımıza söyleyelim hazırda beklesinler der.
İki adam bir adamı döverken otuzlarında bir adam ortaya çıkıp yeter der. Daha sonra dövülen adamı kurtaran adamın Jackson’ın oğlu Raymond olduğunu ve dövülen adamında Akrep üyesi olduğunu dövenlerinde Kara Ejderler üyelerinden olduğunu öğreniriz Raymond bu bölgenin babasından miras kaldığını söyledikten sonra Kara Ejder üyeleri bunun mümkün olamayacağını söyler ve Kara Ejder üyeleriyle kavgaya tutuşur. Raymond tam tam öldürülecekken Akrep çetesinin üyeleri Raymond’ın yardımına koşarlar.  Uzun süren dövüşten sonra Kara Ejder üyeleri Akrep üyelerine karşı üstün gelirler ama birkaç akrep üyesi Raymond’ı kaçırmayı başarırlar. Raymond Akrep üyelerine Akrepleri güç ve şanına kavuşturacağım sözünü verip gecenin karanlığında kaybolur. Ertesi Paul’un amcası Jones Gordon isimli elemanına sen örgütümün en iyi suikastçılarımdansın her işini eksiksiz yerine getirdin der o yüzden sana Paul’dan daha fazla itimat gösteriyorum der. Bunun üzerine Gordon Jones’a ama Paul sizin yeğeniniz yolunda gitmeyen bir durum mu var diye sorunca Jones evet Paul son zamanlarda hırslı ve açgözlü birisi olmaya başlayıp örgüte ihanet etmeye başladı diye cevap verir. Gordon Jones’a ne yapmamı istiyorsunuz diye sorar. Bunun üzerine yapmaya mecbur olduğunu yapacaksın diye cevap verir. Gordon başka bir çaresi yok mu deyince Jones kural kuraldır senin içinde benim içinde ve Paul içinde geçerlidir diye karşılık verir. Gordon Paul nerede diye sorunca Jones Gordon’a sorun şu Paul burada da olabilir Japonya’da olabilir pek emin değilim diye cevap verir. Daha sonra Jones Gordon’a bir fotoğraf verir ve bu senin kontağın Lisa der ve fotoğrafta sarısın genç bir kadın görürüz. Başka bir yerde Paul Jackson’ın cinayetini işleyen suikastçısı Phoneix isimli kadını kutladıktan sonra Raymond peşine düşeceğini söyleyerek dikkatli olmasını ister. Phoneix Paul’a merak etme Wilson ve Kara Ejderler Akrepler ‘in icabına bakar der. Paul güzel plan ama bu işin arkasında bizim olduğumuz öğrenilirse biteriz deyince Phoneix Paul’a haberleri olmaz diye karşılık verir. Bunun üzerine Paul harika Akrepler ve Kara Ejderler birbirini yok edecek amcamın da planlarımızdan haberi olmayacak der.

William isimli çete lideri Gary isimli adama Jackson’ın oğlundan haber var mı diye sorar. Gary tersaneden kurtardığımdan beri üç ay oldu bir haber alamadım der. Bunun üzerine William Gary’ ye Raymond Akrepleri yönetmeli Phoneix bana Jackson’ın infaz emrini verenin Paul olduğunu söyledi ama inanıp inanmakta zorluk çekiyorum der. Bu arada lafa karışan Scott Paul’un adamları da aynısını söyledi der. Bunun üzerine William hala aklım almıyor patron niye Paul’u başa geçirdi adam hilekâr, açgözlü bir hergelenin teki böyle örgütü yönetemez der. Gary William’a o zaman bunu patrona haber etmeliyiz deyince William Gary ’ye hayır kurallarımıza göre Paul’u desteklememiz lazım diye karşılık verir. Daha sonra başka bir mekânda Ethan isimli suç baronu adamı Bull’a Jackson öldüğüne göre bölgesine çöreklenebiliriz der. Jackson’ın oğlu Raymond gelir ve Ethan Raymond’a sende kimsin diye sorar. Raymond Ethan’a efendin diye cevap verince ayağa kalkan Bull Raymond’ın suratına sustalı dayayarak aptallık etme bu âlemde bana hızlı el Bull derler diyerek Raymond’a saldırır. Raymond gülerek bu ismi duymuştum bayağı güzel bir isim diyerek Bull ile kavgaya tutuşur. Raymond Bull’ı dövdükten sonra Ethan diz çökerek affet beni diyerek yalvarmaya başlar. Raymond kahkaha atarak Ethan’ın yanından ayrılır.  William’ın adamları William’a Raymond’ın geri döndüğünü ve Bull’ı dövdüğünü söyler. Daha sonra aynı haber sırtını ovduran Phoneix’de verilir ve Phoneix sevinerek adamlarından günlük rapor ister.  Başka bir yerde Gordon kontağı olan Lisa’nın evine gidip merhametin niteliği sınırlandırılmaz dedikten sonra Lisa’da cennetten düşen bir yağmur tanesidir diyerek Gordon’ın lafını tamamlar. Bunun üzerine Gordon ve Lisa birbirlerine örgütün yüzüklerini gösterir. Lisa sen Gordon olmalısın diyerek Gordon’ı evine davet eder.  Gordon Lisa’ya Paul hakkında neler biliyorsun diye sorar. Lisa Gordon’a Paul’un Phoneix ile beraber çalışıp Kara Ejderler ve Akrepleri yok edecekler der. Gordon Lisa’dan Paul’un sağ kollarının isimlerini ister. Lisa Paul’un adamları olan Frank, Lewis ve Jeffrey olduklarını söyler ve Gordon Lisa’dan bu üçünün yalnız oldukları anları öğrenmesini ister.
Phoneix ile buluşan William Phoneix’e Raymond’ın döndüğünü biliyor musun deyince Phoneix evet biliyorum bu yüzden senle buluşmaya geldim Raymond hem öcünü almaya hem de Akrepleri yeniden inşa edecek diye karşılık verir.   William Phoneix’e bu yüzden bana geldin sıranın sana geldiği için bana geldin deyince Phoneix William’a senin de endişelenmen lazım diye karşılık verir. Bunun üzerine William Akrepler’ in güçlenmesi bölgemi etkileyebilir ama sen Akrepler’e bulaştın o yüzden sana gelecekler. Phoneix düşünceli bir ses tonu ile William’a yardımına ihtiyacım var seninle kâr payını paylaşırız kâr payının yüzde altmışı senin olur der. Bunun üzerine William niye Paul’dan yardım istemiyorsun diye sorunca Phoneix ben namı olan birisinin yardımını yeğlerim teklifimi düşün sonra beni ara diyerek William’ın yanından ayrılır. Bu arada Gordon silahlarını hazırlayıp Paul’un adamlarının peşine düşer. Wilson ve adamları geleneksel Japon dansı seyrederken Raymond Wilson’ın mekânına girer ve etraftakilere endişe etmeyin eğlencenize devam edin der. Daha sonra Wilson’ın yanına giden Raymond Wilson ile muhabbette girer. Kısa süren sohbetten sonra Wilson Raymond’a baban için bir utanç kaynağısın sen bir gangster değilsin yalnızca bir hergelesin der. Bunun üzerine ciddileşen Raymond Wilson’a babama hakaret etme dedikten sonra eski neşeli haline dönen Raymond Wilson’ın mekânından ayrılır. Daha sonra Bill Wilson’a Paul’un adamlarının öldürüldüğünü söyler. Wilson herkesin düşmanı olduğunu söyler. Bunun üzerine Bill cinayetleri Raymond işlemiş olabilir mi deyince Wilson kendinden emin bir şekilde zannetmem dün onunla karşılaştım hergelenin teki onda bu işi yapacak cesareti yok onun diye karşılık verir. Daha sonra başka bir yerde Raymond bir adamla buluşur ve adama Wilson Bey benimle mi bulaşacak deyince Raymond’ın yanındaki adam Raymond’a seninle buluşmak isteyen başka biri diye karşılık verir. Bunun üzerine Raymond yanındaki adama mekânı ve yeri söyle der.


Raymond bastonla yürüyen bir adamla karşılaşır. Daha sonra Raymond karşılaştığı adama Bill amca diyerek sarılır. Raymond Bill’e beni kurtardığın için çok sağ ol deyince Bill Raymond’a en yakın arkadaşımın oğlunu kurtarmak boynumun borcudur diye karşılık verir.  Daha sonra Bill Raymond’a buraya neden geldin diye sorunca Raymond bir nedeni yok zaten Phoneix Akrepleri ele geçirmiş diye o yüzden yapabileceğim bir şey yok diye cevap verir.  Bill Raymond’a babanın intikamını almak istemez misin diye sorar. Raymond evet isterim lakin tek bir adamım elimden ne gelir diye cevap verir.  Bunun üzerine Bill istersen sana yardım edebilirim hatta hayatıma mal olsa bile Wilson’dan yardım alabilirim der.  Raymond bunu başka bir zaman konuşalım karnım acıktı bir şeyler yiyelim deyince Bill peki o zaman Wilson’ın mekânına gidelim der.  Bill’in teklifinden hoşnut olmayan Raymond Wilson ile muhatap olmam deyince Bill Raymond’a bunu boş ver gidiyoruz der. Daha sonra Raymond bir lokantaya girer ve lokanta sahibine patronun nerede burayı Wilson’ın mekânı yapacağız der. Bunun üzerine lokanta sahibi burası Akrepler’ in mekânı deyip Raymond’a saldırır. Raymond lokanta sahibini dövdükten sonra lokanta sahibi Raymond’a bekle deyip gider. Raymond yemeğini yerken lokanta sahibi elinde tüfekle belirir. Raymond tüm sakinliğini muhafaza ederek son yemeğimi yememe müsaade eder misin diye sorar. Lokanta sahibi tamam ye ama çabuk ol der. Raymond yemeğini yedikten sonra birde sigara içeyim dedikten sonra çakmağım yok diyerek yanmakta olan kor kömürü avuçlayıp sigarasını tutuşturur. Lokanta sahibi adam Raymond’a şaşkınlıkla baktıktan sonra diz çöküp sen yenilmezsin sana itaat edeceğim diyerek bağlılık yemini eder ve bu arada Raymond’da acısını saklar.


Lisa Gordon’a Paul’un esas adamları olan James, Luke ve Richard hakkında bilgiler verir. Bunun Gordon Lisa’ya peki Paul diye sorunca Lisa onun hakkında kesin bilgi alamadım diye cevap verir. Bunun üzerine Gordon Lisa’ya adamlarının işi biterse ortaya çıkar. Bu arada Raymond otantik bir Japon eğlence mekânında Jenny isimli bir kadınla buluşur. Jenny soğuk bir tavırla benim randevum Wilson ileydi deyince Raymond bu kadar gıcık olmana gerek seninle güzel olduğunu düşündüğüm için buluşmadım yalnızca sana soracak diye karşılık verir. Bunun üzerine ben Wilson için çalışıyorum sana bilgi vereceğimi çıkardın der. Raymond cebinden bir zarf çıkarıp sana hediye verebilirim dedikten sonra Jenny bir tomar para çıkartıp git kendine bilgi satın al diye karşılık verir. Raymond gülerek Jenny’ye beni güldürün der. Jenny tüm sakinliğiyle bilgi vermemem çünkü yeterince bilgim olmamasıdır der. Bunun üzerine Raymond Jenny’ye konuşmak istemiyorsan söyle mazeret uydurma diye sitem eder. Bunun üzerine Jenny seni sınadım ve hergelenin teki değilsin der. Daha sonra William ve adamları Jenny ’in çalıştığı mekâna girip Jenny’ye seslenir. Jenny burada bu şekilde davranmazsın deyince Wilson Jenny’ye kerhanede istediğim davranırım diye karşılık verir. Bunun üzerine Jenny sinirli bir se tonuyla bura böyle konuşamazsın deyince William daha da küstahlaşarak şimdide fahişeler hanımefendi oldu der. William’ın yanına gelen Raymond Babamın adını lekeledin diyerek William’ın yanından gider ama William Hanım evladı olma diyerek Raymond’a saldırır. Bunun üzerine Raymond Wilson ve adamlarıyla kavgaya tutuşur. William ve adamları dövüldükten sonra Raymond’a tehditler savurup giderler. Daha sonra Raymond Jenny ile yiyişir.
Luke açık alanda egzersiz yaparken Gordon sarı Ninja kıyafeti ile Luke’a saldırır. Luke birdenbire Ninja kıyafetine bürünür ve Gordon ile kavgaya tutuşur. Uzun süren kavgadan sonra Gordon Luke’u öldürüp kaybolur. Luke ‘un ölüm haberini alan Paul sağ kolları olan Richard ve James’e muhbirler ile temasa geçin Luke ’un katilini bulun der. James Luke ‘un katilin bir Ninja olduğunu Luke ‘un da Ninja olduğunu söyler. Bunun üzerine katili ya amcasının ya da Wilson veya William’ın adamı olabileceğini söyleyip Richard James’e tedbirli olmalarını ister. Haberi duyan Phoneix endişeli bir ses tonuyla adamına Luke öldürüldü ve Paul’ de katili bulmamı istedi tüm adamları sokağa sal diye emir verir. Phoneix’ in adamı Phoneix’e iki ihtimal var büyük patron Jones veya Wilson ile William olabilir.  Phoneix adamına üçünün de icabına bakmalıyız üçü de tehlikeli olmaya başladı ama yine de başarılı olacağım der. Raymond’ın adamı Ricky Raymond’a Luke ‘un öldürüldüğünü söyler. Raymond şaşırarak Luke ’un iyi bir dövüşçü olduğunu duymuştum deyince Ricky Raymond’a ondan daha iyisi varmış demek der. Raymond Ricky’ye dikkatli ol yerin kulağı var diyerek uyarır. Daha sonra Ricky Raymond’a merak etme Paul’un adamları buraya uğramaz der. Raymond Ricky’ye şakayla karışık bu mekânda kalmak istiyorsan Luke’dan daha iyi bir dövüşçü olmalısın der. Daha sonra Phoneix’ in sağ kollu olan Robert Raymond’ın mekânına gidip Phoneix’ in buluşma talebini Raymond’a illettir. Bu arada Gordon Ninja suretinde Richard’a saldırır ve Richard’da Ninja suretine bürünüp kavgaya tutuşur. İkilinin dövüşü Gordon’un Richard’ı öldürmesiyle sonuçlanır.

Raymond gece vakti ormanlık alanda Phoneix ile buluşur. Phoneix’ in arabasının kapısını açar ve Phoneix’i kışkırtıcı bir kıyafetle görür. Phoneix davetkâr davranışlarından sakınınca Phoneix taktiğini değiştirip babanın katili kim biliyorum der.  Ciddileşen Raymond Phoneix’e katil kim diye sorunca Phoneix Wilson cevabını verir. Bu arada Paul James’e amcamı hafife almışım o katil hakkında bilgin var mı diye sorar. James Paul’a katil hakkında bilgim yok ama Lisa isimli bir kadın civarda seni sorup duruyor der. Bunun üzerine Paul James’ten Lisa’yı bul ve katil hakkında bilgi edin der.  Wilson sabah koşusunu yaparken Raymond Wilson’ı durdurur. Wilson Raymond’a seninle konuşmak istiyorum der. Bunun üzerine Wilson Raymond’a şu an mesai saatlerim dışında seninle konuşamam diyerek tersler. Bunun üzerine Raymond Wilson’a seninle hususi bir konu hakkında konuşacağım der. Wilson kahkahasını attıktan sonra babanın meselesini konuşamayacağım meşgulüm dedikten sonra koşusuna devam eder. Ceketinin cebinden tabancasını çıkaran Raymond Wilson’u sırtından vurur. Haberi duyan Phoneix’ in ağzı kulaklarına varır ve sağ kolu olan Robert’a planım işliyor dertlerimizden birinden kurtulduk der. Bu arada Wilson’ın ölmediğini ve Raymond’ın şikâyetçi olmadığını öğreniriz. Raymond karakol çıkışında Jenny ’den Wilson’ın babası adına çalıştığına ama başarısız olduğunu öğrenir. Daha sonra Wilson’ın evine giden Raymond Wilson’a senden özür dilemeyeceğim ama aklımı karıştıran bir husus var millet sana katil diyor ama yine de bana yardımda bulundun der. Ayağa kalkan Wilson Raymond’a acıyarak sen bir aptalsın der. Sinirlenen Raymond bölgeye sen konacaktın deyince Wilson Raymond’a bir tokat atıp saldırmasını söyler. Raymond saldırmayınca Wilson her zaman yüreksizdin dedikten sonra Raymond’a bildiklerini anlatmaya başlar. Wilson Bill ile sokaklarda güç ve para için dövüştük ama fikir ayrılığına düştük istersen para benim için önemli değildi eski günleri muhafaza etmek benim için önemliydi o yüzden Bill amcan ile konuş der.

Robert Phoneix’e Raymond Wilson’a iftira attığını öğrendi der. Phoneix Raymond babası hakkında bilgi edinmek amacıyla durmayacak dedikten sonra Robert’tan William ile toplantı düzenlemesini ister. Bu arada Lisa’nın evini öğrenir ve Lisa’yı gafil avlayıp bir süre zincirle kamçıladıktan sonra sırtına kılıç saplayarak öldürür. Gordon eve dönünce Lisa’nın cesediyle karşılaşıp Paul der. Gece vakti otel odasında Phoneix ile buluşan William Phoneix ’in yarı çıplak halini görünce sanırım benimle iş konuşmayacaksın der. Bunun üzerine Phoneix William’a senle başka işlerim var deyince William ne gibi işin var mı diye sorar.  Phoneix daha da yakınlaşarak niyetim apaçık belli değil mi deyip William ile yiyişir.  Ertesi sabah William ile buluşan Bill patronla tanışmak için William ile beraber yolla koyulurlar. Patron ile buluşmaya giden Phoneix ile karşılaşır ve bir kumpasın içinde olduğunu anlar. Bill William’a seni hain der ve Phoneix herkes bu âlemde güç, para ve kadın için çabalar bende ona hepsini sağladım der. Bill Phoneix’e seni kaltak Jackson’ı sen öldürdün deyince Phoneix evet öldürdüm ama sen bunu söylemeyeceksin deyip kılıçla Bill’i deşer. Haberi alan Wilson adamına bedeli ne olursa olsun katili bulacağız der. Gordon James’i da bulur ve Ninja suretini bürünüp James ile dövüşüp James’i öldürür.  Ricky Raymond’ın yanına gidip William’ı bulduğunu söyler. William’ı jakuzi keyfi yaparken yakalayan Raymond para için babama ihanet ettin dedikten sonra ormanlık bir alana gidip William’a buz kalıbında durdurup ağaca astıktan sonra Ricky’ye buz erimeden önce kimse gelmez değil mi diye sorunca Ricky merak etme diye cevap verir.


Phoneix’in adamı Robert Jenny’in çalıştığı mekâna gelip haracın yüzde elli artığını söyler. Jenny bu imkânsız deyince Robert cebinden bir kâğıt parçası çıkarıp işte fatura elli bin dolar almışın parayı bir hafta içinde tedarik et diye gözdağı verir. Daha sonra Wilson’ın ve Jenny ve Jenny’in arkadaşı Wilson’dan yardım dilenirler. Wilson Raymond’a sorarım o bu işten sorumlu dedikten sonra Raymond kapıda belirip ben buradayım dedikten sonra endişe etmeyin bunu hallederim diyerek Jenny ve arkadaşına güven telkin eder.  Phoneix adamlarına bayağı güzel bir ay geçiriyoruz dedikten sonra Phoneix’in sağ kolu olan Robert Paul payını yarına kadar istiyor der. Phoneix adamlarına artık Paul’a para vermeyeceğiz ayrıca Paul’u öldürmek için birisini tutmalıyız der. Kapıda beliren Raymond ne kadar güzel deyip Phonex’in yanına gider. Phoneix Raymond’a çete hayatını bırakmıştın deyince Raymond babamın katilini buldum deyince Phoneix o zaman katil William der. Raymond Phoneix’e saçmalığı kes diye karşılık verdikten sonra sen ve Paul babamın cinayetini tasarladınız der. Daha sonra Phoneix’in kayıtlarını tutuğu defteri eline alır.  Phoneix Raymond’a birlikte çalışmalıyız deyip tabancısını Raymond’a doğrultturur. Bunun üzerine Raymond paltosunu açıp sarılı el bombalarını gösterip ateş et ve ikimizde bu binaya gömülelim der ve kayıt defterini polis ve büyük patrona götüreceğini söyler. Phoneix Raymond’a defteri bırak bende sana istediğin her şeyi sunayım der. Raymond sonra bana ihanet edeceksin diyerek Phoneix’in teklifini reddeder.  Daha sonra Raymond arkadaşlarına gangster hayatını sonlandıracağını söyler.

Gordon Paul’u arar ve Paul sakin ol Gordon deyince Gordon Paul’a artık çok geç ölme sırası sende der. Paul bak kârı paylaşırız deyince Gordon kalsın onur paradan daha mühimdir diyerek Paul’un teklifini geri çevirir. Bunun üzerine Paul Gordon’a öleceksin deyince Gordon o zaman bu meseleyi Ninja olarak halledelim der ve Paul Gordon’ın teklifini kabul eder. Bu arada kafa avcısı olarak bilinen kiralık katil Raymond’ın arkadaşları Tony ve Ricky’yi öldürür ama Raymond hakkında bilgi edinemez bunun üzerine Raymond mezarlıkta kafa avcısı olan eski arkadaşı Albert ile karşılaşır. Raymond Albert’a tersanede beni kurtarmıştın niye değiştin diye sorunca Albert çok değiştim artık işimi yapıp paramı alıyorum deyip bıçağını çeker. Albert Raymond’a bu bıçakla arkadaşlarını öldürmüştüm şimdide seni öldüreceğim diyerek Raymond’a saldırır. Raymond ve Albert’in kavgası Albert’in ölümü ile sonlanır. Albert son nefesini verirken Raymond’a babasının katili olduğunu Paul’un her şeyin başı olduğunu söyleyip affını isteyip Raymond’a buralardan uzaklaş der.  Gordon ve Paul Ninja kıyafetlerini giyip gözden uzak bir mekânda karşılaşırlar. Gordon Paul’a örgüte dönecek misin diye sorunca Paul asla niye parayı paylaşalım diye karşılık verir. Bunun üzerine mesele para değil onur söz vermiştim deyince Paul tek onur paradır diye karşılık verir. Bunun üzerine Gordon ve Paul önce tabancalı daha sonra bumerang ve Ninja yıldızların kullanarak birbirine saldırır ve ardından kılıçlı kavgaya girişirler. Gordon Paul’u öldürdükten sonra kimliği belirsiz iki şahıs Gordon’ı öldürürler ve film biter. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...