https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Aralık 2018 Cuma

The Switch Is On

Filmimiz Bob isimli gencin annesiyle beraber kahvaltı sofrasına oturmasıyla başlar. Bob esprili bir dille sanırım bu benim son yemeğim olacak der. Bunun üzerine Bob’un annesi Bob’a hadi kahvaltını et dedikten sonra Bob’a babanın mezarını ziyaret ettin mi diye sorar. Bob evet sabahın ilk saatlerinde mezarına gittim diye cevap verdikten sonra babamda yapmak istediğimi onaylardı der. Bunun üzerine Bob’un annesi Bob’a sanırım haklısın evden uçma vaktin gelmiş diyerek biriktirdiği parasını Bob’a verir. Bob annesine tren param ayrıca beni birkaç gün idare edecek paramda var asıl senin paraya daha çok ihtiyacın var diyerek annesinin parasını almaz. Bunun Bob’un annesi Bob’a iyi olacak mısın diye sorunca Bob annesine merak etme anne kısa zamanda iş bulup işleri yoluna koyman için para yollayacağım diye cevap verir. Bunun üzerine Bob’un annesi oğlu Bob’a kendine iyi bak mühim olan bu der. Bob annesine trenim birazdan kalkar dedikten sonra annesiyle vedalaşıp gara doğru gider.
Trene binen Bob yemekli vagonun olduğu tarafta gezinirken şık giyimi ve güzel gözüken bir kadın Bob’a yanıma gelsene şarap içeriz zaten yalnız seyahat etmekten hoşlanmam der. Bob genç kadının teklifini kabul edip adının Raquel olduğunu öğrendiğimiz kadının masasına oturup Raquel ile beraber şarap içer. Bob Raquel’e küçük kasabasındaki hayatın ötesini öğrenmek için büyük şehre gittiğini söyler. Bunun üzerine Raquel bende her zaman taşralı delikanlılarının ne kadar geliştiklerini her zaman merak etmişimdir dedikten sonra Bob’da bende belki editörlük yaptığın dergide iş bulurum der. Bunun üzerine Raquel Bob’u kompartımanına çağırır. Raquel ’in kompartımanına giden Bob Raquel ile hararetli bir şekilde sevişir. Ertesi sabah şehre gelen Bob Raquel’in arkadaşı Beverly ile tanışır Beverly Raquel’e David ile evlendikten sonra gece hayatına veda ettiğini ve David’in babasının işini devraldıktan sonra tamamıyla işkolik olduğunu söyler. Daha sonra Beverly Bob’un kasığına yakın bir bölgeyi kavrayıp Bob’a bizimle birlikte gelmene sevindik dedikten sonra Beverly, Bob ve Raquel Beverly’nin lüks muhitte bulunan evine giderler
Beverly’nin evine giren Bob evin hizmetçisi Maria daha sonrada Beverly’nin kocası David ile karşılaşır. David Bob’a seninle tanıştığıma memnun oldum ama ilgilenmem gereken birtakım mühim işlerim var diyerek Bob’un yanından ayrılır. Raquel ve Beverly ile havuza geçen Bob’a Beverly işte havuzum istersen David’in mayolarından giyebilirsin ayrıca jakuziyi de kullanabilirsin der. Bob Beverly’ye teşekkür ettikten sonra Beverly Bob’a benim Raquel ile kız kıza konuşmam gereken bir mesele var diyerek Bob’un yanından ayrılır. Bob havuzun sefasını sürerken David’de Bob’u hayran gözlerle uzun süre süzer. Bob havuzdan çıktıktan sonra Beverly Bob’a havuz harika yüzüyordun der. Daha sonra Beverly Bob’a titriyorsun dur da seni kurutayım dedikten sonra Bob’un sırtını ovmaya başlayan Beverly Bob’un erkekliğini eline okşamaya başlar. Bob Beverly’ye ne yapıyorsun kocan yukarıda deyince Beverly Bob’a David’i boş ver o yukarıda işleriyle meşguldür der. Saunaya geçen Bob ve Beverly saunada terlerini hararetli bir biçimde atarken David saunaya girer ve Bob ile beraber Beverly ile beraber olur. Daha sonra David Bob’un altına girer. Bu arada Raquel telefonda Beverly’yi arayıp birbirleriyle beraber olan iki erkeği seyrettikten sonra iki erkekle aynı anda beraber olur.

Yatakta keyifle kahvaltısını eden Bob’un yanına gelen hizmetçi Maria Bayan Marsh size bir not bıraktı diyerek notu Bob’a verir. Notu okuyan Bob notta David ve Beverly’nin Raquel ile buluştuğunu yarına dek gelemeyeceklerini biraz para bıraktıklarını ayrıca Posche’u da alabileceğini görür. Porsche’a binen Bob kendisini kumsala atar ve kumsaldaki jimnastik aletlerini kullanır. Daha sonra Bob’un yanına giden Gaile isimli genç kadın Bob’a ben Surfer’s Life adlı mecmuanın foto muhabiriyim seninle röportaj yapmak istiyorum der. Bob Gaile’e ben sörfçü değilim sanırım röportaj yapacağın kişiler şurada deyip sörfçüleri gösterip Gaile’ in teklifini geri çevirir. Gaile giderken Bob’a beni daha sonra ara pişman olmazsın der. Daha sonra fitness salonuna giden Bob Philip isimli eğitmene salona kayıt olmak istiyorum hizmetleriniz nedir diye sorar.  Philip salonda bulunan hizmetleri sayarken Philip Bob’a harika bir bedenin var istersen seni eğitmen olarak işe alalım der. Bunun üzerine Bob sevinç içerisinde harika olur diyerek Philip’in elini sıkar. Daha sonra Bob kıyafetlerini değiştirirken Beverly ve Philip Bob ile beraber olur ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...