https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

11 Aralık 2018 Salı

Silent Bloodnight

Filmimiz yirmilerinde çocuk zekasına sahip bir kadının gece vakti gecelikle şarkılar söyleyip dolaşmasıyla başlar.  Daha sonra adı Nina  olan çocuk zekalı kadın nehirden çıkan çiftlerin sevişmesini izlerken adları Tony ve George olan iki kişi zekâ geriliği olan kadının yanına gelir.  Zekâ geriliğine sahip kadın Tony ve George’a çikolata vermek ister ama iki adam zekâ geriliğine sahip genç kadını kollarından tutup başka bir yere götürürler. Bu arada Matt ve Sabrina adlı iki genç arabayla gençlerin çıplak yüzdüğü yere gelirler.  Sabrina lanet olsun geç kaldık deyince Matt ‘in yüzünde sinsice bir gülümseme belirip eğlenebiliriz deyip Sabrina ile yiyişir bu arada Jaime isimli başka bir genç kadın tuvalete girer ve Tony isimli genç adamın kanlar içinde kendisine yaklaştığını görür. Daha sonra Tony hırpani görünümlü orta yaşlı bir adam tarafından karnına kürek saplanarak öldürülür ve katil dikkatini Jaime’ye çevirir. Katil Jamie’yi nehre kadar kovalar ve öldürür. Jamie’in çığlığı sayesinde Sabrina sevişmesini nihayete ermeden sonlandırır. Matt ne oldu diye sorunca Sabrina Matt’e bir çığlık duydum diye cevap verir. Bunun üzerine Matt Sabrina ‘ya gaipten sesler duyuyorsun diye karşılık verir. Daha sonra Jacob adlı genç adam arabaya yaklaşıp Matt ve Sabrina ‘ya Jaime’yi görmediniz mi diye sorar. İkisi de Jaime’yi görmediklerini söyleyip Jacob’un yanından uzaklaşırlar. Daha sonra Jacob Jaime’in cesedinin nehirde hırpani görünümlü katil tarafından kaldırılmış olarak görür ve ağlamaya başlar. Hırpani görünümlü katil nehirden çıkıp Jacob ‘un yanına gider.

Karakola gelen yirmili yaşlarda olan Jacob Wilson Komiser Fryers ’in yanına gelip sanırım babam intihar etmiş olabilir der. Bunun üzerine polis memuru Jacob’a haydi içeri geçelim dedikten sonra odasında babanın neden intihar etiğini düşünüyorsun diye sorar.  Jacob iki gündür babamdan haber alamadım diye cevap verince Komiser Fryers baban kayıp mı intihar mı etti diye sorar. Jacob komiser Fryers’a babam iki gün önce beni aradı sesi çok kötüydü artık dayanamayacağını söyledi telefonu kapadı ama kapatmadan önce bir el silah sesi duydum diye cevap verir.  Bunun üzerine Komiser Fryers Jacob’a babasının adını ve yaşını sorar.  Jacob Komiser Fryers’a babasının elli bir yaşında olduğunu ve adının Wilbur Wilson olduğunu söyleyince Komiser Fryers Jacob’a baban için kayıp formu hazırlayacağım der.  Ertesi gün adı Sabrina olan bikinili bir kadının yaptığı çekim sarı bir minibüsün geçmesiyle bozulunca bu berbat aracın sahibi kim diye sorar. Jack isimli kameraman minibüsün ihtiyar Wilbur’a ait diye karşılık verir. Jack çekimi bitirdikten sonra Sabrina ’ya kız kendi iradesi dışında mı suya girdi deyince Sabrina Jack’e doğrul bildin diye karşılık verir.  Daha sonra kafede garsonluk yapan ismi Karen olan garsonu gören Sabrina kafeye doğru koşmaya başlar.

Karen’a kendisini tanıtan Sabrina Karen’a dün gece mesaiye kaldın mı diye sorar. Karen evet diye cevap verince Sabrina buraya dört tane genç geldi mi diye sorar. Karen evet Jacob ve arkadaşları geldi niye sordun diyerek soruya soru ile cevap verir. Bunun üzerine Sabrina benimki yalnızca merak dedikten sonra Sabrina Karen’a yanında bir kız var mıydı diye sorar. Karen Sabrina ’ya evet adı Jaime idi diye cevap verir. Bunun üzerine Sabrina bende o kızı tanıyorum dedikten sonra Karen’a teşekkür edip kafeden ayrılır.  Karen önündeki arıyı kovalayıp lanet olası mahlukatlar her yaz bunlarla uğraşıyorum der. Bunun üzerine Jack yalnızca arı büyütülecek bir husus yok deyince Karen öfkeli bir şekilde senin için söylemesi kolay beni tek bir arı sokmasıyla hastanelik olurum diye karşılık verir.  Daha sonra Jack ile ormanlık alana giden Sabrina ormanda biraz dolandıktan sonra Jack Sabrina ’ya gerçekten Jacob’un kız arkadaşını mı öldürdüğünü düşünüyorsun diye sorar. Sabrına niye olmasın diye cevap verince Jack bu kez maksadı neydi o zaman diye sorar. Sabrına şu an için bilmiyorum ama er ya da geç öğreneceğim diye cevap verir.  Jack bununla polis ilgilensin deyince Sabrina esprili bir dille Jack’e hafiyelik yetilerime değer vermen ne kadar hoş diye karşılık verir.  Daha sonra Sabrina Jack’e kız arkadaşınla hoş bir vakit geçirsen nereye götürürsen neresi olurdu diye sorar. Jack kısa kahkahadan sonra Sabrina ’ya kız arkadaşımla hoş ve rahatlatıcı vakit geçirsem su aşağı tarafta geçiririm dedikten sonra Sabrina’yı öpüp ne yazık ki kız arkadaşım var der. Bunun üzerine Sabrina Jack’e öyle olması daha iyi dedikten sonra Jack Sabrina ‘ya ne aradığını biliyor musun diye sorar ve Sabrina bir prezervatif gösterip ipucu diye cevap verir.

Adları Alice ve Katherine arabayla giderken Katherine araba kullanırken Alice’e kendini toparla uygunsuz davranıştan ceza yiyebilirsin diye uyarır.  Daha sonra ön koltuğa geçen Alice gene mi sıkıcı Forester Hills’e dönüyoruz diye sorunca Alice Katherine’e evet bu arada Joe ile mi yoksa Matt ile mi takılacaksın diye sorar.  Joe ile takılacağım Matt Sabrina ile takılıyor der. Bunun üzerine Alice Alaycı bir ses tonu ile şu mıymıntı Sabrina Fryers değil mi hani senle çıkarım ama çizginin dışına çıkarsan seni mahvederim diyen Sabrina Fryers değil mi deyince Katherine evet ama Sabrina o lisedeki çirkin kız değil çok güzelleşti diye karşılık verir. Bu arada bavullarını hazırlayan Joe ve Matt konuşmaya başlarlar. Matt Joe’ya Sabrina bir haftalığına gitmeme çok bozuldu yaz bitsin Sabrina’dan ayrılacağım deyip Joe ile beraber arabaya binerler. Aynı esnada Karen ‘in çalıştığı kafeye giden Jacob Karen’a işler kesat galiba deyince Karen bir iki saat içerisinde müşteriler gelir der. Daha sonra Karen Jacob’a seni güzel bir kız sordu dedikten sonra Jaime nerede diye sorar. Jacob Karen’a Los Angeles’a gitti diye cevap verir. Daha sonra Jacob Karen iyi işler deyip kafeden ayrılır. Bu arada nehirde kayıp bir eşyayı aramak Sabrina ’ya seslenen Jack on dakika içinde filmi kanala yetiştirmeliyiz der. Bunun üzerine Sabrina Jack’e bir daha dalıp çıkayım dedikten sonra Sabrina elinde bir kolyeyle çıkar ve Jack’e bazen şans yanında belirir der. Daha sonra Sabrina elindeki kolyeyi yanından geçen Jacob’a gösterir. Jacob kolyeye dikkatlice baktıktan sonra Sabrina Jack’e Jacob’un kolyeye nasıl baktığını gördün mü Jaimie’in kaybolmasıyla kesin kez ilgisi var der.

Alice, Joe, Katherine ve Matt kamp binasına varınca Jacob ile karşılaşırlar. Dört arkadaş Jacob ile muhabbet ettikten sonra Katherine Jacob’a Nina ile baban ne yapıyor sorunca Jacob Katherine’ ye babam kayıp Nina’yı da akıl hastanesine yatırdık diye cevap verir.  Bunun üzerine Katherine üzüldüm deyince Jacob Katherine ’ya canını sıkma senin suçun değil diye karşılık verir. Daha sonra Alice, Joe, Katherine ve Matt odalarına yerleşirler. Bu arada dışarıda olan Jacob duyduğu ıslık sesiyle çalıların yanına gider. Jacob çalılıklardaki gizemli kişiye dört kişinin yaz boyunca kalacağını söyleyince gizemli şahsiyet lanet olsun der. Aynı esnada Katherine ve Alice’de Jacob ’un kendi kendine konuşan bir akıl hastası olduğunu sanırlar. Daha sonra video kaydını kanala veren Sabrina Matt ve arkadaşlarıyla buluşur. Sabrına Jaime’in kayboluşu ile ilgili teoriler sununca Sabrina Matt’in arkadaşları tarafından alaya alınır. Kendisiyle dalga geçildiğini anlayan Sabrina sinirlenerek nehirde bulduğu kolyeyi söyleyince Alice bu bir şey kanıtlamaz yalnızca senin çok fazla korku filmi izlediğini gösterir dedikten sonra arkadaşlarıyla beraber Sabrina’ın yanından ayrılır. Ertesi gün Sabrina nehirde bulduğu kolye hakkında haber yapar ve olay hakkında bilgisi olanların polis ile irtibata geçmesini ister. Daha sonra kızı Sabrina’ın yanına giden böyle bir haber yaparken aklın yerinde miydi diye sorar. Bunun üzerine Sabrina babası Komiser Fryers’a ilk senin duymanı istedim babacığım diye cevap verir. Komiser Fryers kızı Sabrina ‘ya başına güneş falan mı geçti diye sorar. Sabrına hayır neden diye sorunca Komiser Fryers o zaman niye akıl tutulması yaşıyorsun diye karşılık verir. Bunun üzerine Sabrina nehirdeki kayıp vakasını çözmem an meselesi deyince Komiser Fryers Sabrina’yı havuza itip umarım aklın başına gelmiştir der.

Jack ile buluşan Sabrina Jack ile kendi hazırladığı kayıp Jaime vakasıyla ilgili kaydı seyreder. Jaime hikayen bana inandırıcı gelmedi deyince morali bozulan Sabrina Jack’e sana güvenemeyeceğimi bilmeliydim diye karşılık verir. Bunun üzerine Jamie’ye senin sunduğun bir korku tanıtımı der ve Sabriana’da Jack ’in dediklerini kabul eder. Daha sonra Jack’ ’in sevgilisi Helen gelince hem Sabrina hem de Jaime konuyu kapatır ve Helen ve Jack Sabrina’ın yanından ayrılır. Bu arada Matt arkadaşları ile kamp ateşinin tadını alırken kafe çalışan garson Karen gizemli katilin saldırısını uğrar ve sandalye bağlanan Karen gizemli katilin kavanozda getirdiği arılar tarafından sokularak alerjik reaksiyon göstererek can verir. Sabrina yatağında uyurken çarşafa bulanmış bir adam tarafından saldırıya uğrar. Gizemli saldırganın saldırısını savuşturan Sabrina can havliyle odasından çıkıp odasının kapısını saldırganın üzerine kilitler ve sesleri duyan Komiser Fryers kızı Sabrina ’ya olduğun yere kal diyerek saldırganın peşine düşer. Saldırganı bulamayan Komiser Fryers kızı Sabrina ‘ya saldırganı tarif etmesini ister. Sabrına saldırganın çarşafa sarılı kafasına uzun siyah renkte bir peruk takan iri yarı bir erkek olduğunu söyledikten sonra Komiser Fryers kızına dikkatli olması konusunda öğütte bulunur. Bu arada randevularından dönen Helen ve Jack yollarında ilerlerken Helen Jack’e tuvaletimi yapmam gerek der. Bunun üzerine Jack arabayı durdurur ve Helen çalılıklara gidip tuvaletini yaparken gizemli katilin çukur kazdığını fark eder ve arabaya doğru koşar. Bu arada durumu bilmeyen şakasına arabayı durdurup çalıştırır ve gizemli katilin Helen’i düşürtüp kafasını kopartmasına vesile olduktan sonra gizemli katil Jack ‘in kafasına kürekle vurarak Jack’i da öldürür.


Polis memuru John’un cesedinin kaybolduğunu söyleyince Komiser Fryers kızı Sabrina ile konuşur. Sabrina babasına Jaime’in kaybolduğu zaman yanında Jacob ile arkadaşlarının yanında olduğunu garson Karen ’in da onayladığını söyler.  Komiser Fryers kız Sabrina ‘ya bunların arasındaki bağlantı nedir niye Jacob en yakın arkadaşlarını öldürsün diye sorunca Sabrina babasına sebeplerini bulmak polisin işi dedikten sonra benimde halletmem gereken birtakım işlerim var der. Sabrina tam çıkarken Komiser Fryers kızı Sabrina ‘ya dikkatli ol der. Sabrına arabada giderken Nina’nın kaldığı akıl hastanesini arar ve Nina’nın günlerdir akıl hastanesinde kalmadığını öğrenir ve daha sonrada gizemli şahsın kullandığı kamyonetin plakasını alır. Bu arada Komiser Fryers anız yakmakla meşgul olan Jacob ’un yanına gider ve Jaime hakkında sorular sorar. Jacob Komiser Fryers’a gece fırtına olduğu pek bir duymadığını söyler. Komiser Fryers tam arabasına binerken kızı Sabrina ara ve babasına sana gizemli aracın plakasını sms yoluyla yollayacağım dedikten sonra Nina’nın akıl hastanesinde olmadığını söyler. Telefonu kapatan Komiser Fryers Jacob ’un yanına gidip Nina’yı sorar. Jacob Komiser Fryers’a kız kardeşi Nina’nın kasaba dışında bir bakımevinde çok iyi şekilde söyledikten sonra Komiser Fryers Jacob ‘un yanından ayrılır ve Jacob ‘un aslında ölen kişilerin kıyafetlerini yaktığını öğreniriz. Daha gizemli katil tarafından çağrılır. Çalılara doğru giden Jacob’a gizemli katil tarafından Sabrina’yı öldürme emri verilir. Jacob Sabrina’yı öldürmeyeceğini söyledikten sonra gizemli katil Jacob’a aptal olma her şeyi mahvedecek der. Daha sonra Sabrina gelip Jacob’a seslenir ve gizemli katil Jacob’a işte fırsat ayağın öldür onu deyince Jacob gizemli katile aklını mı yitirdin güpegündüz cinayet işleyemem der.



Sabrina’ın yanına giden Jacob Sabrina ile konuşmaya başlar. Sabrina Jacob’a kanal için akıl sağlığı bozuk bireylerinin aileleri ile ilgili röportaj yapıyorum der.  Bunun üzerine Jacob Sabrina’ya ödeme yaparsan seninle röportaj yaparım der. Bunun üzerine Sabrina Jacob’a para mı istiyorsun diye sorar. Jacob gülerek paraya ihtiyacım yok yalnızca seninle bir kere öpüşeyim lisedeyken senden hoşlanırdım der. Sabrina ilk başta Jacob ’un teklifini kabul etmez ama daha sonra planlarını bozmamak için Jacob ile öpüşmek zorunda kalır. Bu arada Sabrina ve Jacob fotoğraflarının Alice tarafından çekildiğini fark etmezler. Daha sonra Sabrina Jacob ile yaptığı röportajı bitirir ve Jacob’a baban nerede diye sorar. Jacob Sabrina’ya babam malzeme almak için kasaba çıktı cevabını verdikten sonra Sabrina Jacob’ın yanından ayrılır. Arabasına binen Sabrina Matt ile karşılaşır ve Matt Sabrina’ya burada ne işin var diye sorar. Sabrina Matt’e araştırma yapıyorum dedikten sonra Sabrina ve Matt gece için sözleşirler. Evine dönen Sabrina bir polis memuruyla karşılaşır. Sabrina polis memuruna sende kimsin diye sorar. Polis memuru adının John olduğunu söyledikten sonra Komiser Fryers tarafından koruma amaçlı tutulduğunu söyler. Polis memuru John Sabrina’ya eğer evden çıkarsa kendisini tutuklama yetkisi verildiğini söyler. Bunun üzerine Sabrina John’a peki bir şeye ihtiyaç duyarsam deyince John bir sepet çıkartıp baban her şeyi ayarladı der. Bu sefer Sabrina yemek pişirmek istemiyorum deyince John Sabrina’ya o zaman pizza ısmarla der. John’un küstah tavırlarına sinirlenen Sabrina John’a senin hakkında şikâyette bulunacağım dedikten sonra John kimlik bilgilerini verip Sabrina’ya pizza sipariş edersen birazını ayır der.

Akşam olunca Matt elinde pizza kutularıyla Sabrina’ın evine doğru giderken John Matt’e dur bakalım arkadaşım diye uyarıda bulunur. Bunun üzerine Matt John’a ben yalnızca kız arkadaşımı göreceğim deyince John Matt’e Bayan Fryers ’in hususi güvenliğini sağlıyorum der. Bunun üzerine Matt pizza getirmiştim deyince John bir saniye kontrol edeyim deyip Sabrina’ya bu adamı tanıyor musun diye sorar. Sabrina el işareti yaparak evet dedikten sonra Matt evin içine girer. Matt ve Sabrina pizzalarını yedikten sonra Matt Sabrina’ya Jacob ile öpüştüğü fotoğrafı gösterir. Sabrina Matt’e Jacob ile öpüşmesinin tek amacı araştırmasına yardımcı olmak olduğunu söyler. Bunun üzerine Matt Sabrina’yı kavrar ve Sabrina’yı haylaz bir çocuk gibi poposuna şaplaklar atarak hikayen için her şeyi yaparsın değil mi der. Bu arada çarşaflara bürünen Jacob gizlice John’un arkasından yaklaşır ve John’un sırtına bıçak geçirip öldürür. Daha evin içine giren Jacob Sabrina’ya şaplak atmakla meşgul olan Matt’i bıçakladıktan sonra Sabrina’yı eterle bayıltıp kamyonetinin arkasına koyar. Kamyonetin arkasında yatan Sabrina ayıldıktan sonra bir fırsatını bulup gizlice kamyonetten iner. Bu arada kızı Sabrina’yı arayan Komiser Fryers haklımmışsın burada bayağı garip olaylar plakasını verdiğin araç Viyana üniversitesi öğrencisi Tony Werfüller’e aitmiş kendisi birkaç gündür kayıp en son Jacob ile görülmüş der. Daha sonra Komiser Fryers telefonda ölmekte olan Matt’in sesini duyunca alelacele karakoldan çıkar. Babası Wilbur ile buluşan Jacob Sabrina’yı kaybettiği için babası Wilbur tarafından tokatlanır Wilbur oğlu Jacob’a bütün bu cinayetlerinin nedenin kızı Nina’mın Jacob’ın arkadaşları Toy George tarafından tecavüze uğrayıp öldürülmesi olduğunu söyler

Alice ve Joe kamp binasındaki odalardan birinde çılgınlar gibi sevişirken Sabrina ’da can havliyle binaya girmenin yollarını arar ve en sonunda arka kapının açık olduğunu fark edip binanın içine girer. Bu arada odasında esrar kullanan Katherine çalan açmaya gider ve Wilbur ’un saldırısına uğrar. Ölümcül saldırıdan kıl payı kurtulan Katherine Wilbur’dan kurtulmak amacıyla hemencecik bir dolaba saklanır. Binanın içinde gezinen Wilbur daha sonra odaları gezmeye başlar ve Joe ile Alice’in günah anlarını yaşadığı odayı girip sevişen çifte saldırır. Wilbur Joe’yu öldürdükten sonra Alice kendisini anadan üryan biçimde kendisini binanın dışına atar ama Jacob tarafından bıçaklanarak öldürülür. Wilbur oğlu Jacob’a Katherine ve Sabrina’yı kastederek kızlar kaçmış olmalı deyince Jacob Wilbur’a onlarla ben ilgilenirim der. Daha sonra Katherine ve Sabrina’ın peşine düşen Jacob kısa süreliğine etkisiz hale getirilir. Sabrina ve Katherine tam kaçacakken Jacob tarafından egzoz gazının içeriye doldurulduğu kamyonete sokulurlar. Bu arada son an anda olay yerine yetişen Komiser Fryers kamyonete ateş etmeye başlar ve Wilbur’u öldürmeyi başarır. Daha sonra kamyonetten inen Jacob Komiser Fryers’a saldırır ama iki kursunla durdurulur. Daha sonra Komiser Fryers ölmekte olan Jacob’a kızım nerede diye sorar.  Jacob gülerek gaz der ve ruhunu teslim ettikten sonra Komiser Fryers kamyonetin kapılarını açıp Katherine ve Sabrina’yı zehirlenmekten kurtarır. Daha sonra Sabrina olay yerine gelen basın mensuplarına olanları anlatır ve film biter.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...