https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

8 Aralık 2018 Cumartesi

Golden Temple Amazons



Filmimiz at sırtında çıplak gezinen bir grup kadının karı kocayı oklarla öldürmeleriyle başlar. Daha sonra adı Lianne olan yarı çıplak genç bir kadın şempanze arkadaşı Bobby’yi aramasıyla başlar. Fil sırtında gezen Lianne en sonunda şempanze arkadaşı Bobby’i bulur. Bu arada yetmişinin başlarında adı Bay Johnson bir orman evine doğru Willy isimli bir paçavra giymiş zenci bir adamla konuşmaya başlar. Bay Johson Willy’e burada önceden Simpson ailesi yaşıyordu talihsiz olaydan sonra yıllar boyu buraya ayak basmadım der.  Bunun üzerine Willy Bay Johson’a evet Bay ve Bayan Simpson zehirli oklarla öldürürdüler ama küçük kız kurtuldu deyince heyecanlanan Bay Johnson Willy’ye küçük kızın nerede olduğunu sorar. Willy burada ormanda yaşıyor dedikten sonra Lianne diye bağırmaya başlar. Willy’in sesini duyan Lianne orman evine doğru koşar. Orman evine varan Lianne Bay Johnson ile karşılaşır. Bay Johnson Lianne’ya sarılmak amacıyla harekette bulunur ama Lianne kendisini geri çeker. Bay Johnson Lianne’ya seni çocukken görmüştüm şimdi genç kız olmuşsun der. Bay Johnson Lianne’ya babasının günlüğünü okur ve Lianne’ın babası Bay Simpson’ın gizemli Mavi Dağı ararken amazon kadınlarıyla karşılaşıp onların tapınağından altın çalması ve amazonlara meydan okumasını yazar. Bay Johnson Lianne’ya yazı burada bitiyor babana neler olduğunu öğrenemeyeceğiz deyince lafa karışan Willy Lianne’ın babası ve annesinin amazonlar tarafından öldürdüğünü ve kendisinin de Lianne son anda kurtardığını ve kendi kızı gibi yetiştirdiğini söyler. Bunun üzerine Lianne kararlı bir ses tonuyla intikamımı alacağım deyince Bay Johnson Lianne’ya intikam günahtır ayrıca Mavi Dağa giden kimse geri dönemedi der.
Genç bir kabile üyesi avına giderken bir mağara önünde dururken çıkan gaz genç kabile üyesini bayıltır. Bu arada Willy Lianne’ya kayıp yolla gitme dönemezsin kabile kardeşin Mutombo ile zebra avına çıkmalısın der. Bunun üzerine Lianne Willy’ye gidemem ailemin intikamını almaya gitmeliyim diyerek Willy ve Bay Johnson’ın yanından ayrılır. Orman içinde yürüyen Lianne diğer kabile üyeleri tarafından tuzağa düşürülüp yakalanır.  Kabile şefi Mutombo’un huzuruna çıkartılır. Kabile şefi Mutombo Lianne’ya hoş geldin sevgili arkadaşım Lianne der. Zorla getirilmesine öfkelenen Lianne Mutombo’ya ben bir hayvan değilim beni bu şekilde getiremezsin der. Bunun üzerine Mutombo Lianne’ya kulağıma Mavi Dağa gideceğin hakkında malumat aldım oraya giden bir daha dönmedi ayrıca kardeşim Kantoko’da kayboldu der. Lianne Mutombo’ya beni düşündüğün için sağ ol Mutombo ama davamdan vaz geçme niyetinde değilim der. Bunun üzerine Mutombo Lianne’ya selametle git o zaman der. Bu arada Kuku isimli kabilenin şifacısı Lianne ve Mutombo’ya ben yüce büyücü Kuku ruhların yardımı ile Lianne’yı Mavi Dağa götüreceğim der. Bunun üzerine Lianne Kuku’ya seni ihtiyar soytarı hayalet denen bir şey yoktur dedikten sonra Kuku Lianne ’ya beni aşağılayamazsın diyerek Lianne ile dövüşmeye başlar. Kuku Lianne’yı yere serdikten sonra bana soytarı deme cüretinin bedelini ödeyeceksin dedikten sonra Lianne’in şempanze arkadaşı Bobby Kuku’un gözlerini kapatır ve Lianne Kuku’un hayalarına tekme atıp Kuku’yu etkisiz hale getirir. Kavga sonladıktan sonra kabile şefi Mutombo Lianne’ya Kuku’yu yanında götür sana yardımcı olur der. 

Kuku ile yolla koyulan Lianne dinleme amacıyla Kuku ile beraber ağaç gölgesinde uzanırlar. Kuku daldıktan sonra Lianne bir grup şahsın ormanda gezinip kamp kurduğuna şahit olur. Kuku’un uyumasını fırsat bilen Lianne gizlice kamp alanındaki çadır yanına kurulup arkeolog Harvey ve karısı Bella’ın konuşmalarını dinler. Harvey Bella’ya altın bir sikke gösterip bu sikke tam altından bu sikkeyi bana satan işportacıda bu sikkeyi Mavi Dağ’dan gelme bir alıcı tarafından aldığını söyledi der. Bu arada Lianne arkasından yaklaşan rehber Bud fark etmez ve Bud tüfeğini Lianne’ın ensesine dayar ve diğerleri de Lianne’yı kavrar. Bu arada Lianne’in kayıplara karıştığını fark eden Lianne’in yanına gider ve çatapatları sayesinde Lianne’yı kurtarır ve Lianne Kuku’ya sarılarak teşekkür eder. Karışıklık sonlanınca Harvey kendisini tanıtıp kendisini bir arkeolog olduğunu Mavi Dağ’da ki kayıp uygarlığın kalıntılarını inceleyeceğini söyler. Bunun üzerine Lianne’da bende ailemin intikamını almak için Mavi Dağ’a gideceğini söyler. Bella Harvey ’ye Lianne’da bizimle gelsin der.  Harvey Lianne ve Kuku’ya küçümseyici bir tavırla baktıktan sonra Bella’ya bu yabaniler bize ayak bağı olurlar der. Lafa karışan Bud Lianne’ya bakarak sen Lianne olmalısın der. Lianne şaşırarak Bud’a adımı nereden biliyorsun diye sorunca Bud namını duymuştum diye cevap verdikten sonra Harvey ‘ye dönerek Lianne buraları benden daha iyi biliyor diyerek Lianne ve Kuku’un ekibe katılmasını sağlar.


Bella, Bud, Harvey, Kuku ve Lianne ormanda Mavi Dağ’a doğru ilerlerken Bella Harvey ’ya dereyi göstererek biraz serinlemek için suya girebilir miyim diye sorunca Harvey Bella’ya tabi girebilirsin der. Kıyafetlerini çıkarıp anadan üryan kalan Bella dereye atlar. Bella biraz yüzdükten sonra su aygırı ile karşılan Bella hızlı bir şekilde derenin diğer tarafından çıkar. Bu arada Bud  Harvey’ye niye durduk diye sorunca Harvey karımın canı biraz serinlemek istedi diye cevap verir. Bunun üzerine Bud kadınlar her zaman dertten başka bir şey değildir der. Sinirlenip lafa karışan Lianne bende kadınım ama senden daha hızlıyım ayrıca sopamla senin tüfeğinden daha iyi avlanırım diyerek kendisini Bud’dan üstün göstermeye çalışır. Bunun üzerine ormanda bile feminizm ile uğraşıyorum diyerek Daha sonra Mavi Dağ’ın mağarasına doğru Bella mağara zemininden çıkan gazlar sayesinde kendinden geçer. Hayvan kürklü başlık ve bel kıyafeti giyen adı Uruk olan altmış yaşlarındaki adam emrindeki amazonlara baygın yatmakta olan Bella’yı göstererek kadını içeri götürün emrini verir. Bud’un yanına giden Lianne haddimi aştım ama kadınlardan aşağılayıcı bir biçimde söz etmen sinirlendirdi beni der. Bud bütün kadınlar nefret etmem özellikle senin güçlü ve zeki olanlardan hoşlanırım dedikten sonra Bud ve Lianne’ın yanına gelen Harvey karısı Bella’ın kayıplara karıştığını söyler. Bella’yı aramaya koyulan Bud, Harvey, Kuku ve Lianne Mavi Dağ’ın mağaralarındaki gazlarla etkisiz hale getirililer.


Uruk’un yanına gelen Rina diğerlerinin de yakalandığını haber verdikten sonra Lianne’ın ölmesi gerektiğini söyler. Bunun üzerine Uruk Rina’ya Lianne’yı rakibin olarak görüyorsun ama tamamlamam gereken misyonum onun gençliğinden faydalanıp soyumu aktaracağım der. Bu arada kendilerine gelen Bella, Bud, Harvey, Kuku ve Lianne ayıldıktan sonra Mavi Dağ’ın içindeki mağaradan çıkış yolu ararken Kantoko ve diğer kabile üyelerinin mağarada köle olarak çalıştırıldığını fark ederler. Beş kişi tam mağaranın çıkışına giderken Rina ve komuta ettiği amazonlar tarafından yakalanırlar. Uruk’un karşısına çıkan Beş kişiye Uruk benim topraklarıma girip mülklerimi çalmanın cezası ölümdür dedikten sonra Lianne’ya dönüp ailenin infaz emrini de ben verdim diyerek suçunu itiraf eder.  Daha sora Uruk Rina’ya ruhlar bana Lianne’ya karşı mağlup olacağını söyledi deyip onu zindanda tutup güçsüz bırak ayrıca arkadaşlarına işkence uygula ve o sayede tamamen güçsüz kalsın diyerek Rina ’ya kazanması konusunda tavsiyede bulunur. Kendisini zindanda bulan Lianne amazonların verdiği ilaçların etkisi güçsüzleştiğini söyledikten sonra Rina’ın emri ile amazonlar Bella, Harvey ve Kuku’ya insanlık dışı işkencelerde bulunurlar. Daha sonra serbest bırakılan Liane Uruk’un huzuruna çıkartılıp Rina ile dövüşmesini kazanırsa Uruk’un fedaisi olacağını kaybederse üç yabancı ve zenci şarlatanla beraber gün doğumunda idam edileceğini söyler. Bunun üzerine Rina ve Lianne kavgaya tutuşurlar ve kavga hararetlendikten sonra Lianne Rina’yı kavrar öldürmek amacıyla kafasını yere vurmaya başlayınca Uruk bu kadarı kâfi yalnızca ilk kan dedikten sonra Lianne Rina’ın yanağını çizip ilk kanı akıtır.
Uruk’un özel odasına götürülen Lianne Uruk tarafından tecavüze uğradıktan sonra Uruk’un sızmasını fırsat bilip kemerinde sakladığı hançerle Uruk’u defalarca bıçaklayarak öldürdükten sonra mağaranın çıkış yolunu ararken Rina’ın fırlattığı zehirli okla bayılan Lianne Bud ve Kuku’un yanına zincirlenir Bella, Bud, Harvey, Kuku ve Lianne’ın yanına gelen Rina Uruk öldü yeni lider benim şimdi eğlenmem gerek diyerek Bella ve Harvey’i götürür. Çivili bir zeminde Bella Harvey’i birbirine bağladıktan sonra hunharca kamçılamaya başlar ve acıya dayanamayan karı dengelerini kaybedip çivili zemine düşüp can verirler.  Bu arada Lianne’yi takip eden şempanze Bobby Uruk’un bel kıyafetine sakladığı anahtarları Lianne ve arkadaşlarına verdikten sonra Lianne esirleri ve kabile üyelerin kurtarır. Bu arada Kuku’da çatapatlarını kullanarak Rina ve birkaç amazonu öldürmeyi başarır. Daha sonra mağaradan kurtulan Kuku kıvançla diğer kabile üyelerinie Kuku kötülüğü yendi diye bağırdıktan sonra Lianne sağ kalan amazonlara başkalarının emri ile insanları katletiniz buradan ayrılın ve bir daha geri dönmeyin dedikten sonra amazonlar topraklarını terk eder. kayıp kabile üyeleri birbirlerine kavuşur ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...