https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

27 Kasım 2018 Salı

I'm No Virgin



Filmimiz yirmilerinde adı Meg olan genç kızın babası ile evine girmesiyle başlar.  Meg kendisine içki koyduktan sonra babası Meg’e bu kadar çok içmen beni rahatsız ediyor der. Bunun üzerine Meg babasına zaten hiçbir yaptığım hoşuna gitmiyor diye karşılık verir. Meg’in babası konuyu değiştirmek için Meg’e annenin durumu çok kötü fiziksel olarak bir sorunu yok gibi gözüküyor deyince Meg umursamaz bir tavırla o zaman akıl hastanesine mi yatıracağız der. Daha sonra Meg’in babası Meg’e o Pete denen herifle de görüşmeni istemiyorum der. Bunun üzerine Meg Babasına Pete ’in nesi var ki deyince Meg’in babası o serseri belanın teki senin başını da belaya sokacak der.  Meg babasına Pete öyle biri değil der. Meg’in babası Pete yalnızca senin tadına bakmak istiyor deyince Meg tıpkı senin gibi der. Bunun üzerine Meg’in babası sinirlenerek elini kaldırır ve daha sonra Meg annesi Marta’ın yanına gider. Marta kızı Meg’e bak kızım geleceğin olsun üniversiteden mezun ol bir geleceğin olsun der. Meg Martha’ya peki anneciğim diyerek odadan çıkar. Meg babasına annemi sen gaza getirdin değil mi deyip gider. Meg’in babası karısı Martha’ın yanına gider konuşmaya Martha kocasına bunların hepsi ben Meg’i istemiyordum sen bana tecavüz ettin Meg o sebepten dolayı oldu der. Bunun üzerine Meg’in babası karısı Martha’ya saçma sapan konuşma Martha son nefesini verir.

Martha’nın cenazesinden sonra Meg’in babası kızı Meg üniversiteye gir ve mezun ol der. Meg babasına bir iş bulurum o kolay ayrıca anneme tecavüz edip bana sahip olduğunu duydum der. Meg’in babası annen saçmalıyordu diye karşılık verir. Bunun üzerine Meg babasına niye seninle annem yatakta hiç görmedim diye sorunca Meg’in babası kızına gözünün önünde mi sevişeydik bari diye cevap verir. Daha sonra Meg babasına geceleri eve hiç gelmez oldun hayırdır ne iş diye sorunca Meg’in babası kızı Meg’e şu anda tamamıyla saçmalıyorsun diye karşılık verir. Meg babasına işini fahişelerle mi görüyorsun yoksa okul önlerinde takılan ihtiyar sapıklardan mısın diye sorduktan sonra soyunup isterik bir ses tonuyla memelerimi beğendin mi babacım deyip giyinir. Daha sonra Meg’in babası öfkeli ve emredici bir ses tonu ile küçük sürtük bunu istediğini biliyorum dedikten sonra Meg’in kıyafetlilerini hunharca parçalayıp tecavüz eder. Tecavüz sonrası Meg sızmış babasının kafasına viski şişesi ile vurarak bayıltır.

Pete ile konuşan Meg Pete’e artık evinde kalamayacağını söyleyip artık geleceğimi düşünmeliyim der. Bunun üzerine Pete Meg’e sana kalacak bir yer bile buldum deyince Meg neresi diye sorar. Pete birkaç kızın kirayı paylaştığı bir daire deyince Meg bu kötü oldu işte özelim kalmayacak der. Pete herkes kendi işiyle alakadar oluyor diyerek kalmasını temin eder. Daha sonra Pete ’in dediği daireye giden Meg Jane ile tanışır ve kısa bir sohbet sonrası Jane kirayı gelen kişilerle beraber olduğumuz zaman ödüyoruz deyip evdekilerin fuhuş yaptığını belirtir. Meg Pete’e hoşnutsuzluğunu dille getirince Pete sert bir tavırla gitmek istiyorsan git der. Meg tam giderken Jane yanında Fred isimli bir adamla gelip Meg’e gidiyor muydun diye sorar. Meg tam gidecekken Fred ’ten etkilenir kalmaya karar verir. Bir süre sonra Fred ve Meg yiyişmeye başlar. Bu arada Fred ile Meg’i izleyen Jane ve Pete ’de kendi aralarında sevişirler. Daha sonra  Fred’in arkadaşları gelir evde grup seks partisi tertiplenir ve en sonunda Meg’in babası parti yapılan mekanı basar. Meg babasıyla bir süre konuştuktan sonra babasını bıçaklar. Bu arada grup seks katılımcılarından biri Meg’in babasının aslında dedesi olduğunu ve Martha’ya tecavüz ettiğini Meg’in babası olduğu açıkladıktan sonra film biter.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...