https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

3 Kasım 2018 Cumartesi

Rose Bluelight

Filmimiz bir kadının isimleri sarışın kısa saçlı Valetine ile uzun siyah saçlı Kelly’in arkadaşlıklarını ve gelecek planlarını anlatmasıyla başlar. Kırlık alanda birlikte yürürler ve sonra anlatım yapan Kelly geçmişteki hayalin adının Rose Bluelight olan bir gece kulübü olduğunu söyler.  Küvete bulunan Kelly başka bir kadınla beraber bir adamı paylaşırken Valentine’de iç çamaşırlı şekilde kum torbasını peşi sıra yumruklar. Valentine’in yanında çıplak olarak solaryum cihazında sere serpe yatan kadın Valentine’ye yorulmadın mı hala diye sorar. Valentine çıplak kadına her gün yapıyorum diye karşılık verir. Daha sonra Kelly küvetteki adam ve kadınla olan oynaşmasını yatağa taşır. Bu arada Valentine’de kucağına aldığı kadının kalçalarına sertçe vururken kadın ağlamaklı bir sesle canım acıyor ne olur vurma bana artık diye yalvarır ve daha sonra lezbiyen ilişkiye girerler.


Kelly adı Giorgio olan kırklarının ortasında saçları neredeyse seyrek bir adam ile lokantada buluşur. Giorgio yanına gelen garson kadına ne önerirsin diye sorunca garson kadın sizi titretecek bir şarabım var der. Kelly ve Giorgio yemeklerini yerken Kelly televizyonda çalışmayı düşündüğü söyler. Kelly ve Giorgio lokantadan çıktıktan sonra aralarında Kelly ‘in Valentine ile olan yakın ilişkisi yüzünden tartışırlar ve Kelly Giorgio’ya özgür bir kadın olduğunu söyledikten sonra Giorgio Kelly’ye nasıl istersen diyerek arabasına binip gider. Aynı gücün gecesi Kelly ’in işlettiği gece kulübünün sakinleri gönüllerince eğlenirken Kelly gizli kamera yerleştirilmiş odada sevişen çiftlere bakar. Kelly içinden düşünceler susuyor ve tutkular konuşmaya başlıyor der. Gece kulübünün vestiyeri uzun saçlı bir eleman ile konuşmaya başlar. Uzun saçlı eleman Kelly Hanım ile konuşmak istediğini söyler. Bunun üzerine vestiyer hanımefendi çok meşgul belki bir şeyler yaparsak konuşabiliriz der. Vestiyerin niyetini anlayan uzun saçlı eleman peki anladım diyerek vestiyerle beraber olur.

Kelly ciddi bir şekilde eğlenenlere bakıp eskiden bende onlardandım ama şimdi bir hanımefendi oldum diyerek gece kulübünün kumarhanesine gidip vestiyerle beraber olan uzun saçlı elemanla karşılaşır ve beni görmek istemişsiniz der. Komiser Mali olduğunu öğrendiğimiz uzun saçlı eleman Kelly’ye geçmişiniz hakkında konuşmak istiyorum deyince Kelly Komiser Mali ile odasına geçer. Komiser Mali Kelly’ye sokaklardan geldiniz deyince Kelly Komiser Mali’ye asla geçmişimi inkâr etmedim diye karşılık verir. Daha sonra slow müzik eşliğinde Komiser Mali ile dans eden Kelly Komiser Mali’den kaçar. Komiser Mali Kelly’yi bulabilmek için bir sürü badire atlattıktan sonra Kelly’yi bulur ve Kelly ile beraber olur. Daha sonra Komiser Mali Kelly’ye âşık olduğunu söyleyince Kelly ve Komiser Mali arabalarına binip gece kulübünden ayrılır ve film biter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...