https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

30 Ekim 2018 Salı

Satan's Children


Filmimiz havuz başında keyif yapan yirmilerinde adı Janis olan bikinili bir kadın ve aynı yaşlarda çim biçen ince yapılı aynı yaşlarda adı Bobby bir adam ile başlar. Daha sonra Bobby bilerek kesilen çimleri güneş banyosu yapan Janis’e doğru püskürtür ve genç Janis baba diye seslenir. Ciddi mizaçlı adının Bay Douglas olduğunu öğrendiğimiz adam sert bir şekilde Bobby diye seslenir ve Bobby hemen işine koyulur. Bobby işini bitirdikten sonra çim makinesini ardiyeye koyar ve Bay Douglas çimleri biçtin mi diye sorar. Bobby evet efendim diye cevap verir. Daha sonra Bobby’e çim biçme makinesine benzin koydun mu diye sorunca Bobby bir kez daha evet efendim diye cevap verir.  Odasına giden Bobby üstünü değiştirip duş alır. Bu Bay Douglas Janis’e içeri git ve kardeşini yanıma çağır der. Bunun üzerine Janis Bobby benim kardeşim değil deyince Bay Douglas git üvey kardeşini çağır o zaman diye karşılık verir. Bobby’in odasına giren Janis Bobby’in yarı çıplak bedenine hepsi bu kadar mı yoksa daha da büyüyor mu deyince Bobby Janis’e öfkeyle hadi öğrenelim o zaman diye bağırır. Bunun üzerine Janis Bobby’in çenesini tutup bana dokunursan babam seni un ufak eder şimdi dışarı çık babam seni istiyor der. Bobby neden diye sorunca Janis küçümseyici bir tavırla ne zamandan beri neden diye soruyorsun babam seni istiyor bilmen gereken tek neden bu dedikten sonra odadan çıkar.

Bobby bahçeye çıkınca Bay Douglas şu bahçenin rezilliğine bak lanet olası bir kötürüm bile daha iyisini yapardı diye söylendikten sonra Bobby özür diler. Bunun üzerine ön tarafta arka tarafta berbat diye söylenince Bobby sinirlenerek özür dilediğimi söyledim diye çıkışınca Bay Douglas elini kaldırınca sesi yumuşayan Bobby Bay Douglas’a üzgünüm bağırmak istemezdim der. Bunun üzerine Bay Douglas bütün bahçeyi tekrar biçeceksin der. Bobby ama Joe’ya gidecektim deyince Bay Douglas bunu bahçenin içine etmeden önce düşünecektin diye karşılık verir. Akşam yemeği sofrasına oturan Bay Douglas Bobby’e bu akşam nereye gideceksin diye sorunca Bobby bilmiyorum diye cevap verir.  Bunun üzerine Bay Douglas Bobby’e bu ne tür bir cevap deyince Bobby belki sinemaya giderim der. Bay Douglas Bobby bana veya dünyaya öfkeliysen iyi ama öfkeni içinde tut diye uyarır. Bunun üzerine Janis babasına Bobby çok dolu çünkü kız arkadaşı yok dedikten ayağıyla masa altından Bobby’in erkekliğini okşar. Bobby Janis’in ayağından tutar ve diğer eliyle kavradığı çatalı Janis’in ayağına batıracakken Janis babasını kaba davranışlarım özür dilerim daha nazik olacağım der. Daha sonra Janis masum bir ses tonuyla babası Bay Douglas ismini vermeden Bobby’in odasında marihuana sakladığını söyler. Bunun üzerine sinirlenen Bobby Janis’e ne hakla benim eşyalarımı karıştırıyorsun diye çıkışınca Janis masum numarası çekerek ben odana yalnızca kâğıt almak için gitmiştim seni kızdırmak istememiştim der. Masadan kalkan Bobby zulalandığı marihuanayı cebine koyarken Janis’de babası Bay Douglas’a Bobby’in sakladığı madde tütüne benziyordu der. Bobby evin dışına çıkınca Bay Douglas Bobby’e hemen eve döneceksin deyince Bobby Bay Douglas’a hepinize lanet osun diyerek evden gider.

Sokaklarda amaçsızca dolanan Bobby en sonunda bir lokantaya girer ve oturur. Bobby yemeğini yerken ellisinin sonlarında altmışların sonlarında bir adam Bobby’in yanına oturur. Adamın birisi Bobby’in yanına gelip oturabilirim miyim diye sorar. Bobby el işareti ile oturabilirsin işareti yapınca yaşlı adam buralı mısın diye sorar. Bunun üzerine yaşlı adamın niyetini anlayan Bobby yaşlı adamı takmıyormuş gibi başını sallayarak evet gibisinden bir cevap verir. Bunun üzerine yaşlı adam Bobby’e derdin ne biliyorum aynı dert bendede var adın ne diye sorunca Bobby sert bir dille bak ahbap diye çıkışır. Daha sonra Bobby ’in yanına iri yapılı bir adam gelip yaşlı adama burada ne işin var ben sana buraya gelme dememiş miydim deyince heyecanlanan yaşlı adam ben istediğim yere giderim diye karşılık verir. Adının Jake olduğunu öğrendiğimiz adam yaşlı adama sert bir üslupla defol buradan deyince yaşlı hızla masadan kalkar. Jake Bobby’ın yanına oturup lanet olası nonoş sana asıldı mı diye sorunca Bobby evet az biraz asıldı diye cevap verir.  Bobby ve Jake kısa bir muhabbetten sonra kaynaşırlar ve bir süre lokantadan çıkıp Jake’in evine gider. Jake Bobby’e evi gösterdikten sonra Bobby’ ye bira verir. Bobby Jake’e ot nerede diye sorunca Jake seyahat beni susuz bıraktı al sende bira içte susuzluğunu gider dedikten sonra Bobby odaya geçer ve birasını içer. Bu arada Jake soyunur ve Bobby ’in arkasında belirip sustalısını çıkartıp sessiz ol ve canın yanmasın sesini çıkarırsan canını yakarım senin der ve Bobby’ in kıyafetlerini çıkartıp Bobby’yi domuz bağıyla bağlayıp telefonla aradığı arkadaşlarını arayıp Bobby ’ye sabahlara kadar toplu tecavüz edip yolun kenarına atarlar.

Sabah bir grup genç top oynarken kısa saçlı adı Monica isimli genç bir kadın Sherry diyerek ince yapılı uzun kızıl saçlı genç kadının peşinden bir süre Sherry Monica’nın boğazını tutup bana asılma diye uyarınca Monica karşı koyamıyorum der. Bunun üzerine Shary lezbiyenliğini Simon’a anlatmamı ister misin deyince Monica Shary ’ye ne olur anlatma diye yalvarır. Bunun üzerine Shary Monica’ya sert bir tokat atıp artık erkeklerden hoşlansan iyi olur diye uyarır. Bu arada gençler top oynarken arazi sınırlarında Bobby’yi baygın ve çıplak bir biçimde bulurlar. Daha sonra gençlerden biri esrar içen Sherry ’ye Joshua arazi sınırlarında çıplak bir adam buldu der. Daha sonra Sherry yatakta bilinçsiz şekilde yatan Bobby’yi okşayarak harika biri dedikten sonra Joshua aşağılayıcı bir tavırla Bobby’yi kastederek o bir nonoş der. Shary Joshua’dan gitmesini ister ve Joshua Sherry’ye onu buraya getirme hakkın yok diye uyarır. Sherry Joshua ‘ya burada yetkili benim deyince Joshua Sherry’ye sen yalnızca kuralları uygulayabilirsin ne değiştirebilir ne de yeni kurallar koyabilirsin bu adama âşık olsan bile yalnızca Simon aramıza yeni kişiler kabul edebilir der. Sherry Joshua ‘ya kapa çeneni deyince Joshua tecavüze uğramış diyorsun velev ki tecavüze uğradı bu durumu daha da kötü yapar Simon kurbanlardan haz etmez diye karşılık verir. Bunun üzerine efendi onun kalmasına izin verir deyince Joshua Sherry’ye sen delisin der.  Bunun üzerine Sherry yetkili benim deyince Joshua yetkili tek kişi Simon der. Sherry sert bir ses tonuyla Simon gitti tek yetkili benim bu durumdan hoşlanmıyorsan gidebilirsin şayet benim kararlarıma veya hareketlerime karışırsan cehennemin gazabını sana yollarım der. Joshua zaten bu nonoşu buraya getirdiğin için cehennemin gazabına uğrayacağız der. Sherry Joshua’ın dediklerine sinirlenip Joshua ‘ya defol diye bağırır.

Sherry yardımcılarıyla beraber Bobby ile ilgilenirken Bobby Sherry’ye sorular sormaya başlar. Bobby Sherry’ye burada ne iş yaparsınız diye sorunca Sherry Bobby’ye hiç bir iş yapmıyoruz yalnızca takılıyoruz diye cevap verir. Bu arada grup elemanlarından biri Sherry’ye sunak odasına giremiyoruz çember için toz lazım deyince Sherry Joshua’dan anahtarı al der. Bunun üzerine grup üyesi Joshua hiçbir yerde yok diye cevap verince Sherry kendi anahtarı verip Joshua’yı bu sonrada anahtarı hemen geri getir der. Sunak odasında Joshua efendisi Lucifer’e Simon’ın gelmesini yeniden düzene kavuşmaları için yalvarır. Monica’nın yanına giden Sherry kendisine yalvaran Monica’ya bunların hepsi senin suçun dedikten sonra kestikleri hayvanların kanlarını çanaklara dolduran elemanları kanları yere atın ayini yarına alacağız o yüzden temiz kana ihtiyaç duyacağız der. Daha sonra Joshua’ın yerini bulan satanistler Sherry’ye Joshua’yı sunak odasında bulduk dedikten sonra Joshua ve arkadaşları Lucifer haykırışları arasında asılarak öldürür. Gece olduğunda Sherry kendisine yeni gelen Bobby ile sevişir. Sabahın köründe iyi giyimli, bıyıklı bir adam asılmış olan Joshua’ın cesedine bir süre baktıktan sonra Monica’nın yanına gidip Monica bağlarını kesip Monica’yı serbest bırakıp Sherry ’in odasına gidip Sherry ve Bobby’ye bakar. Sabah olduğunda Bobby ve Sherry birbirlerine günaydın dedikten Monica kapı eşiğinde belirip Sherry’ye Simon ve arkadaşını kahvaltı masasında bekliyor der ve Sherry ’in yüzü kireç gibi olur.

Yemek odasına giden Sherry tedirgin bir ses tonuyla Simon’a merhaba der. Simon sakin bir üslupla çayını yudumlayıp gazetesini okuyup Sherry’ye günaydın der.  Sherry Simon’a bu kadar erken geleceğini bilmiyordum deyince Simon bende öyle diye karşılık verir. Bunun üzerine Sherry Simon’a yolculuğun iyi geçti mi diye sorar. Simon sakince iyi geçti sayılır deyince tedirginliği artan Sherry her şeyi açıklayabilirim der. Bunun üzerine Simon Sherry’ye açıkla o zaman der ve Sherry korkudan konuşamaz. Bunun üzerine Simon Sherry’ye Bobby’yi sorar ve Sherry Simon’a Bobby ’in yatakta olduğunu söyler. Simon aşırı sakin bir şekilde Sherry’ye arkadaşını kahvaltı masasına getirmemişsin der. Sherry o kahvaltı etmeyecek deyince Simon gelmemesini mi söyledin diye sorar. Sherry Bobby gelemez deyince Simon nedenmiş diye sorar. Sherry Joshua yetkime karşı çıktı der. Bunun üzerine Simon niye böyle bir ithamda bulundun diye sorunca cesaretini toplayan Sherry aşığım ben diye cevap verir. Çayını bitiren Sherry sakin bir şekilde kendi iyiliğin için o da sana âşıktır der. Daha sonra Sherry çukur kazarken diğer satanistlerde Sherry’yi taşlarlar. Simon odasında Monica’ya Sherry sana karşı işlediği suçlar yüzünden yargılanacak ama yine de kısmi bir savunma yapabilecek Lucifer ’in hükmü sert ve sondur ama adildir Sherry ‘in başında yeteri kadar dert bu suçlamanın adil olması için senin de gerçekleri söylemen gerek der. Bunun üzerine Monica anladım efendim deyince Simon şüphen varsa dile getir der. Monica büyük bir kararlılıkla hiçbir şüphem yok der ve yeminini eder. simon Monica’ya kendi cinsiyetine karşı cinsel bir arzu duyuyor musun diye sorunca Monica hayır efendim diye cevap verir. Simon bir kez daha soru soracakken Monica’nın ağzından kanlar akarak canını verir.

Sherry başına kadar gömülüp taşlanırken uyanan Bobby yataktan kalkmaya çalışırken yanına Simon gelir ve kendisini tanıttıktan sonra Bobby’ye başın dertte der. Konuşmasına devam eden Simon Sherry ‘in ceza gömülüp karıncalar tarafından yenileceğini söylerken tarikat üyeleri Sherry ‘in yüzüne ve etrafına kola dökerler. Bobby Simon’a neden diye sorunca Simon senin hakkında yanlış kararlar aldı lakin haklıysa bu seferde Joshua haksız olacaktı bu da beni çağırmasının yetkiyi uygunsuz şekilde kullandığını teşkil ediyor bu da asılmasını haklı kılıyor ama yine de hatalıydı der. Bunun üzerine Bobby Simon’a o haklı sabaha dek Sherry ile konuştuk ruhumu Lucifer’e adıyorum deyince Simon gülerek Bobby’ye o senin ruhunu istemiyor diye karşılık verir. Bobby niçin diye sorunca Simon Bobby’ye sen zayıf ve kaybedensin Lucifer galiplerden seçer ve bu odaya geldiğinden beri yataktan kalkmak istiyorsun der. Bobby canım yanıyor deyince Simon umursamaz ve Bobby’ye acı içindesin ve bu aciz bırakıyor ama sen yalnızca kendini iyi hissetmiyorsun zavallı çocuk ardın yanıyor çünkü nonoşlar tarafından tecavüze uğramışın ve iyi bir Hristiyan olduğun için bunu unutmak istiyorsun der. Simon pencereden dışarıya baktıktan sonra Bobby’ye Sherry ‘in yerine geçmek ister misin diye sorar. Bobby firar etmeye çalışırken alarm çalışır ve iki satanist Bobby ‘in yanına gider ama Bobby iki satanisti etkisiz hale getirdikten sonra tarikat binasından kaçar. Bunun üzerine Simon diğer satanistlere Bobby ‘in kaçtığını ve kaçabileceği yerleri söyler.

Ormanlık alana kaçan Bobby bir süre satanistleri atlatan Bobby daha sonra tellere doğru kaçar. Tellerin üzerine tırmanan Bobby diğer iki satanistin elinden kurtulur ve telden atlar. Bu arada cipten inen satanist elektrik çitini çalıştırır ve Bobby’yi yakalamaya iki satanist elektrik akımına kapılıp can verir. Daha sonra sık dalların arasından geçen yere düşer ve acı içinde çamur kaplı biçimde sürünerek ilerler ama takati kalmayıp yere yıkılır ve kıvırcık satanist tarafından bulunur. Kıvırcık satanist yeşil atletli satanisti çağırırken ayağı takılıp bataklığı düşer.  Kıvırcık sataniste yardım etmeye çalışan yeşil atletli satanist Bobby tarafından itilir. Daha sonra evine giden Bobby Bay Douglas ve Janis’in şaşkın bakışlarına maruz kalıp buzdolabına gidip aç bırakılmış bir hayvan gibi buzdolabına saldırır. Bay Douglas Bobby’ye buzdolabını kapısını kapatmasını emreder ama Bobby Bay Douglas’ın kafasında şişe patlattıktan sonra Janis’e saldırır ve Janis korku içinde sen delisin der. Bobby sırıtarak Janis’e babamı hazırla der.  Daha sonra Bobby kendisine tecavüz eden adamları vurup testereye parçaladıktan sonra parçaları Simon’a gösterir. Simon Bobby’ye bu ne manaya geliyor diye sorunca Bobby Joshua’ın haksız olduğuna dair kanıt der. Bobby Sherry ile yiyişirken Janis’de kurban edilmek için hazırlanıp çarmıha gerilip kurban edilir ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...