https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

6 Ekim 2018 Cumartesi

Un'Ombra Nell'Ombra


Filmimiz neşeyle dans eden beyaz giymiş dört kadınla başlar. Daha sonra ciddi mizaçlı bir adam dört kadına yaklaşır ve bir kadın her şey efendimiz dediğimiz şahsa boyun eğmemizle başladı istediğimiz hayallerimizin ötesinde güçtü ama bedelli daha kötüydü ama bedellini yalnızca biz ödemedik çocuklarımızda ödedi der. Daha sonra adı Carlotta olan kadın bunları söyleyen haykırarak gördüğü kâbustan kalkar ve adı Daria olan genç bir kızda ne oldu anne diye sorar. Kadın gördüğü kâbus sayesinde beni rahat bırak git diye sayıklarken kadının kızı annesinin durumdan etkilenmez ve annesinin kalkması için uğraşır. Carlotta en sonunda uyanır ve kızı Daria’yı görür ve şaşkınlık içerisinde burada ne işin var diye sorar. Daria sakin bir şekilde kalk anne sabah okula gitmem gerek yoksa aksi takdirde geç kalacağım der. Carlotta kızına saat kaç diye sorunca Daria yedi buçuğu geçiyor ben duş alacağım diyerek annesinin odasından çıkar. Yataktan kalkan Carlotta çerçevede resmi bulunan adama Peter hiçbir zaman hakikati bilemeyeceksin dedikten sonra nereden geldiği bilinmeyen bir korkunç kahkaha sesi sayesinde korkan Carlotta çerçeveyi kapatır. Kızının duş aldığını gören Carlotta zamanı bayağı iyi harcıyorsun der. Bunun üzerine Daria annesi Carlotta’ya yine de yıkanmam gerek derken Daria’dan bir ah sesi gelir. Carlotta ne oldu diye sorunca Daria sayende kendimi çizdim der. Bunun üzerinde Carlotta Daria’ya tırnakları kessen iyi olur der. Daria ukala bir tavırla uzun tırnaklı olmayı seviyorum deyince Carlotta Daria’ya benle bu şekilde konuşmazsın der. Daria istifini bozmadan annesi Carlotta’ya o zaman tırnaklarımı sen kes der. Carlotta Daria’ın tırnaklarını kestikten sonra Daria balkona çıkar kesilen tırnakları saksıya gömer. Daria’ın yaptığını gören Carlotta bu saçma batıl inancı nereden öğrendin diye sorar. Daria sakin ve sert üslupla bu bir batıl inanç değil ayrıca kimse ölü beden parçalarıma sahip olmamalı der.


Ellilerin sonunda altmışlarının başında bir kadın şık ve gösterişli kıyafetini giyerken Carlotta zavallı Rafaella hala geçmişindeki insan sıcaklığını tatmak için kendini satıyordu ama ne yazık ki bu sıcaklık elimizden alınmıştı der. Daha sonra bir çiçekçiye giden Carlotta çiçekçi ile konuşur. Çiçekçi Carlotta’ya bu akşam buluşuyoruz deyince Carlotta gizli bir selamlaşmayla evet bu akşam buluyoruz deyip kızı Daria ile uzaklaşır.  Daha sonra Paul isimli bir adam satranç gençlere oynayan beyaz ve siyah renklerinin aslında iyilik ile kötülük arasındaki bitmek bilmez mücadeleyi simgelediğini söyler. Bu arada içeri Carlotta ve Daria girer Paul ikisini de görür ve konuşmasına devam eder. Paul kendisini dinleyenlere beyaz girdiği mücadeleden çoğunda üstün gelir ama siyahta pes etmez ve beyazla girdiği mücadelelerden ara sıra galip çıkar der ve Carlotta’yı gözleriyle süzer. Paul daha yüksek sesle konuşmasına devam eder beyazın cehaleti ve teslimiyetçiliği siyahında bilgiyi aradığını tıpkı Promethus ’un ateşi tanrılardan çalıp ölümlülere vermesi gibi bilgiyi paylaşmış olduğunu söyler. Daha elini kaldırıp Carlotta’yı göstererek Lucifer’de Promethus gibi bilgiyi ölümlerle paylaşmış ama bu bilgiyi ilk Havva ile paylaştı çünkü Lucifer Havva’nın şah olmadığını vezir olduğunu ve her yere uzandığını ve yılana dönüşüp bilgiyi Havva ile paylaştı der. Bunun üzerine Daria annesine hadi buradan gidelim dedikten sonra Paul’un konuşma yaptığı yerden çıkarlar. Daria ve Carlotta arabada ilerlerken Daria Carlotta’ya anne bak aldım diyerek oyuncak bir bebek gösterir. Bunun üzerine Carlotta Daria’ya hemen geri dönüp o bebeği ait olduğu yere koyacağız deyince Daria kendinden emin şekilde yapamayız anne yoksa okula geç kalacağız diye karşılık verir. Bunun üzerine Carlotta Daria’ya peki niye hırsızlık yaptın diye sorunca Daria çok soru soruyorsun ayrıca bir bebeğin ne önemi var ki diye cevap verir.


Okulla varan Carlotta Daria gittikten sonra Daria’ın öğretmeni Helena’ya bu akşam seninle konuşmalıyım çok büyük bir tehlikede olduklarını ve acil konuşmaları gerektiğini söyler. Bunun üzerine Helena konu Daria değil mi diye sorar.  Carlotta Daria gün geçtikçe kendimi çaresiz hissediyorum her şeyi anlayacağından korkuyorum deyince Helena nasıl diye sorar. Carlotta Helena’ya nasıl olduğunu boş ver bir şekilde biliyor ve yol açabileceği tehlikeyi bilmiyor o yüzden Daria’yı sürekli kontrol altında tutmalıyız diye cevap verir.  Bunun üzerine Helena endişeli bir ses tonu ile Carlotta’ya abartıyorsun der. Carlotta bunu kendime de anlatıyorum der. Helena kendini sıkmamaya çalış der ve Carlotta okul bahçesinden ayrılır. Helena’nın dersinde Şarlaman anlatılırken Daria bu saçmalıklar beni çok rahatsız etti der. Bunun üzerine Helena niye böyle söyledin deyince Daria Şarlaman Tanrı’nın adamı değildi bir büyücü idi papanın yanında savaşıyordu ama aslında papayı kullanıyordu emellerine ulaşabilmek için büyü ve cinayetlere başvuruyordu ama aslında Şarlaman yalnızca bir büyücü değildi aynı zamanda karanlığın heybetli prensiydi der.  Bunun üzerine Helena korku ve şaşkınlık dolu bir ses tonuyla bunları nereden duydun diye sorar. Daria Helena’ya nereden duyduğum önemli değil Bayan Merril diye cevapladıktan sonra ismimi niye yoklama defterinden yoklama defterinden sildiniz diye sorar ve Helena tek bir kelime etmeden Daria’ya ağlamaklı gözlerle bakar. Hayat kadınlığı yapan Rafaella müşterisini alıp evine giderken Rafella’yı seyreden hayat kadınlarından biri parası var niye bu mesleği yapıyor diye sorunca diğeri herhalde eğlencesine bu işi yapıyordur diye cevap verir. Rafaella sokakta bulduğu adamla eve gidip oynaşırken Rafaella’ın ruhunu sattığı adam belirir ve Rafaella’ın evine getirdiği adamı hasta ettikten sonra Rafaella gene mi diyerek çaresizlik içerisinde ağlamaya başlar.
Ders bittikten sonra ince yapılı ve kıvırcık saçlı topal bir genç olan Martin Daria’ya eve birlikte gidelim mi diye sorunca Daria Martin’e niçin diye sorar. Martin diğer çocuklar gibi takılırız ödevlerimize yaparız deyince Daria hayır yapamam diye karşılık verir. Bunun Martin neden yapamazsın diye sorunca Daria çünkü ben kötüyüm diye cevap verir. Daha sonra Daria Helena’ya niye benim ismimi yoklama defterinden çıkardınız diye sorar. Helena Daria’ya sana açıklama yapma mecburiyetinde değilim diye cevap verir. Bunun üzerine Daria açıklamıyorsunuz Bayan Merril çünkü neden yaptığınızı biliyorum diye karşılık verince Helena Daria’ya hiçbir şey bilmiyorsun der. Daria okuldan çıktıktan sonra babası Peter ile karşılaşır. Peter Daria’ya sana hoşça kal demeye geldim gidiyorum biraz gezelim der ama Daria Peter’a cevap vermez. Bunun üzerine Peter kızı Daria’ın peşinden gidip birisine cevap vermemek kabalıktır der. Daria küstah bir tavırla Peter’a ne istiyorsun diye sorunca Peter yalnızca seninle konuşmak istiyorum diye cevap verir. Daria yalan söyleme buraya bir özel sebep yüzünden geldin deyince Peter bu yalnızca beni ve anneni ilgilendirir dedikten sonra Daria’ya endişeli misin diye sorar. Daria endişeli değilim diye cevap verdikten sonra Peter davranışlarını öne alırsak endişeli olduğun anlaşılıyor der. Bunun üzerine Daria Peter’a yanlış anlamışın deyip gider. Peter elindeki eşyayı gösterip bunu senin için Hong Kong’dan getirdim der ama Daria’ın ilgisini çekmez ve vitrindeki oyuncak bebek Daria’ın ilgisini çeker.  Daha sonra Peter Daria’ın ilgisini çeken bebeği alır ve Daria’ya verir. Daria biraz yürüdükten sonra Peter’ın şaşkın bakışları altında bebeği dereye atar ve küstah bir tavırla Peter’a satın alınmış bir bebekle ne yapacağımı sanıyordun der.


Helena ve Carlotta Rafaella’ın iş tutuğu mekâna giderler ve Carlotta Helena’ya neden Rafaella neden fuhuş yapıyor diye sorar. Helena üzgün bir ses tonuyla hissetmek için deyince Carlotta ama bu bize yasak diye karşılık verir. Bu arada müşterisin arabasından inen Rafaella müşterisine küfürler ederek uzaklaşır. Fahişelerin yanına gelen Paul fahişelere sizin güzelliğinize geldim ama iç güzelliğinize geldim deyince Rafaella Paul’a çok sarhoş bu der. Bunun üzerine Paul ne olmuş sarhoşsam böylece doğruyu özgürce dile getirebiliyorum ve gerçek kadınlara beraber olabiliyorum der. Carlotta Paul’in yanına lütfen bunu konuşmayın der. Paul yoksa beni ilgilendiren bir şey mi olur deyince Carlotta Paul’a hayır bizi ilgilendiren bir şey olur dedikten sonra Helena ve Rafaella’ın yanına gider. Rafaella arabada Paul haklı der. Bunun üzerine Carlotta yeter deyince Rafaella ne kadar çabalasak ta kadınlığımızı yaşayamıyoruz vebalıdan bile beteriz diye karşılık verir. Daha sonra Rafaella peki çocuklarımızı ne olacak bizim yaşadıklarımız onların kaderimi olacak der. Bunun üzerine Helena onların tehlikede olduklarını mı düşünüyorsun ama daha gençler deyince Rafaella Helena’ya ama büyüyecekler bize zulüm eden tezatla karşılaşıp ruhlarındaki iki tarafla uğraşacaklar der. Bunun üzerine Carlotta iki arkadaşına bende bu konu için sizinle konuşacaktım dedikten sonra Carlotta, Helena ve Rafaella bir evin önünde dururlar.  Daha sonra evin içine giren üç arkadaş tarikat sorumlusu Agatha tarafından karşılanırlar. Agatha içinizden biri acil toplantı talep etmiş konuşun der. Carlotta Agatha’ya konuşma talebinde bulunan benim çocuklarımıza ne olacak diye sorar. Bunun üzerin Agatha Carlotta’ya kimin çocukları olduğunu biliyorsun ve omların olağanüstü gelecekleri için gurur duymalısın diye karşılık verir. Carlotta endişeli bir şekilde çocuğumun geleceği için gurur duymuyorum aksine endişe duyuyorum kızım gerçeği anlamaya der. Agatha sert bir şekilde ne bekliyordun ki Carlotta diye karşılık verince Carlotta kızım gün geçtikçe kontrol dışına çıktı neler olduğunu biliyor kendisinin bu dünyaya ait olmadığını anladı der. Agatha Carlotta’ya söylediklerin çok tehlikeli saçmalıklar onu kızdıracaksın diyerek uyarıda bulunur.


Daria annesi Carlotta’ya hazırım dedikten sonra Carlotta Daria’ya endişe etme yalnızca formalite icabı gidiyoruz der. Daria ruhsuz bir ifadeyle hayır bunun adı maskaralık deyince Carlotta üzgün bir ifadeyle kızı Daria’ya bunun zor olduğunu biliyorum ama gelmek zorundasın der. Daha sonra kızı Daria ile Carlotta eski kocası Peter ile karşılaşır. Peter Daria’ya merhaba der ama Daria Peter ile konuşmaya tenezzül etmeyip annesinin avukatı Angela’ya bunun hemen biteceğini söylemiştin der.  Bunun üzerine avukat Angela Daria’yı yargıcın odasına sokar. Peter’in gerçeği anladığını anlayan Carlotta Peter’in hayatını mahvettiği için özür diler.  Peter ve Carlotta’ın yanına gelen avukat Angela yargıç Daria ile konuştuktan sonra velayetin kimde olacağına karar verecek der.  Peter ben bu gün gideceğim umarım bana ihtiyaç duymazsınız deyip gider ve avukat Angela’nın Carlotta ile aynı tarikata mensup olduğunu öğreniriz.  Bu arada yargıç Daria’ya kanunlara göre hem yetişkin hem de çocuk olarak görünüyorsun o yüzden seçimlerini yasaların önünde yapacaksın der.  Daria yargıca ne seçimi deyince yargıç Daria’ya kanunlar senin böyle bir seçim yapabilmen için küçük olduğunu söylüyor der. Bunun üzerine Daria yargıca zaten olmuş bir şeyi seçmenin ne yararı olabilir deyince yargıç Daria’ya ama fikrini özgürce ifade edebilirsin der. Daria küstah bir tavırla yargıca küçük bir çocuğun fikrine mi başvurulacak der. Yargıç evet deyince Daria mahkemenin ne karar vereceği zerre umurumda değil çünkü kendi seçimlerimi kendim yaparım diye karşılık verir. Bunun üzerine yargıç Daria’ya beni kışkırtmaya çalışıyorsun öfkeni anlıyorum çünkü hayal kırıklığına uğradın deyince Daria hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım diye karşılık verir. Yargıç Daria’ya annenle mi yoksa babanla mı kalacaksın diye sorar. Daria küstah bir tavırla seçim yapmak zorundayım değil mi der. Bunun üzerine yargıç bir kez daha aynı soruyu sorunca Daria en ufak duygu belirtisi göstermeden annemle kalacağım çünkü babam ilk ölecek olan o olacak diye cevap verir.



Oturduğu apartmana gelen Carlotta apartman görevlisi kadın tarafından durdurulur.  Apartman görevlisi Carlotta’ya Bayan Rhodes sizi garip bir tip sordu der. Carlotta apartman görevlisine sert bir dille kendi işine bak der.  Bunun üzerine apartman görevlisi kadın Carlotta birisi size terbiye vermeli ayrıca apartmanın işi benim işi diye çemkirir. Yukarı katta çıkan Carlotta Profesör Paul’u görür ve Profesör Paul Carlotta’yı apartmanın çatı katına çıkarır. Profesör Paul Carlotta’yı omuzlarından tutup tünelin ucundaki ışığı görelim der. Carlotta Profesör Paul’a bugün olduğundan da sarhoşun deyince Profesör Paul Carlotta’ya böylesi daha iyi bu şekilde cesaretim daha fazla oluyor diye karşılık verir. Profesör Paul hareketlerini sürdürünce yer sallanır ve Daria’ın gerçek babası belirir ve tek kelime etmeden gözlerini Profesör Paul diker. Profesör Paul korku içinde kaçtıktan sonra Daria’ın babası gözyaşları içinde isyan Carlotta’ın yanına gelip bir kez daha Carlotta’ya sahip olur. Eve dönen Carlotta Daria’ya seslenir ve çalan telefona bakar ve telefondaki şahsın Helena olduğunu öğreniriz. Helena Carlotta’ya kızı Anna’ın kaybolduğunu söyler. Bunun üzerine Carlotta Helena’ya endişe etme herhalde arkadaşına gitmiştir diye teskin eder ama Helena Anna’ın daha isyankâr ve sinirli olduğunu söyler. Bu arada Daria Carlotta ve Helena’’ın konuşmalarına kulak misafiri olur ve anne diye seslenir. Carlotta Helena’ya bunun yüz yüze konuşalım dedikten sonra Daria’ya bir dakika bekle der. Sinirlenen Daria seni bütün gün bekleyemem anne diyerek küpü yere fırlatır ve Carlotta niye böyle yaptın diye sorar. Carlotta sakin bir tavırla bir şey yok anne diyerek küpü alıp gider. Agatha’yı arayan Daria Helena ve kızının durumunu anlatırken Daria Carlotta’ın dolabındaki eşyaları alıp üvey babası Peter’a büyü yapmaya başlar. Daha sonra Carlotta kızı Daria’ın yaptıklarına şahit olur ve ne yapıyorsun diye sorunca Daria görüyorsun anne diye cevap verir bunun üzerine Carlotta Daria’ya bunu yapmamalısın kılıcıma dokunmamalısın diye uyarır. Daria nedenmiş diye sorunca Carlotta’ya hasara sebep olacaksın diye karşılık verir. Daria Alaycı bir tavırla öylemi deyince Carlotta terbiyesizleşme vaktim olduğunda her şeyi açıklayacağım dedikten sonra Daria Carlotta’ya zaten senden daha biliyorum diye karşılık verir.

Evinde oturan Helena çalan telefona bakar ve kızı Anna’ın ölüm haberini alır ve olduğu yerde yıkılır. Kızının yanına gelen Helena kızı Anna’ın cesedini sarılıp öperken Carlotta Helena’ya Anna’ın içindeki kötülüğe esir düşmemek amacıyla canına kıydığını söyler. Daha sonra Carlotta kızı Daria’ın da Anna ile aynı kaderi paylaşacağı konusunda endişelenir. Daha sonra Carlotta ve Helena’ın bağlı olduğu örgüte üye olan başka bir kadın Carlotta’ya gazete verir. Gazeteyi okuyan Carlotta Daria’ya Peter’ın öldüğü haberini verir. Daria hiç tepki göstermeden biliyorum deyince Carlotta Daria’ya nereden biliyorsun diye sorar. Daria biliyorum işte daha öncede hâkime de söylemiştim der. Daha sonra Carlotta çalan telefona bakar ve Agatha ile konuşmaya başlar. Bu arada Daria Carlotta’ın Agatha ile konuşmasını dikkatlice gözlemler. Daria Agatha’ya seninle buluşmam gerek çok korkunç olaylar vuku bulacak abartmıyorum deyip telefonu kapatır. Daha sonra Daria öfkeli bir bakış atıp masadaki çerçeveyi atar. Çerçeveyi kaldıran Carlotta Daria’ya bakarak sessiz bir şekilde hayır Daria der ve çerçevedeki Peter’ın resminin işaretlenmiş olduğunu görürüz. Agatha ile buluşan Carlotta’ya Daria’ın Peter’ı öldürdüğünden emin misin diye sorar. Carlotta eminim ilk başlarda önemsemiyordum ama çok ileri gitti bir adım atmalıyız der. Agatha Carlotta riski biliyorsun deyince Carlotta başka seçeneğimiz yok diye karşılık verir ve Agatha Carlotta’ya sonuçları ölümcül olabilir diye uyarır. Daha sonra Carlotta’ın evine gelen Agatha tek kelime etmeden Daria ile sessiz bir ruhani savaşa girer. Agatha odanın içinde belirip kaybolup Daria’ın aklını karıştırırken ceketinin koluna sakladığı iğneyi Daria’ya saplamak isterken Dria oyuncak bebeğini kalkan olarak kullanır ve iğne Carlotta’ya etki eder. Carlotta acı içinde yere yığılırken Agatha’ın suratında dehşetli bir korku ifadesi belirir.

Ertesi gün Daria beden dersinde raketini kullanarak pentagram işareti çizerken Helena Daria’ya ne yaptığını sanıyorsun çok o çizdiğini sil diye çıkışır. Helena’nın dediklerinden etkilenmeyen Daria siz silin Bayan Merril diye karşılık verir. Daria’ın saygısızlığına sinirlenen Helena tenis kortundaki pentagramı silerken Daria’ya terbiyesizliğine yeterince müsemma gösterdim ama artık göstermeyeceğim der. Daria tüm küstahlığını takınarak Helena’ya sende annem ve diğerleri gibisin diyerek Helena’yı aşığalar. Daria’ın terbiyesizliğine sinirlenen Helena benle bu şekilde konuşamazsın der. Daria Helena’ya istediğim şekilde konuşurum endişe etme şu an için güvendesin ilgilenmem gereken başka meseleler var. Helena Daria’ya ne gibi meseleler diye sorunca Daria Helena’ya efendimi kandırabileceğini mi sandın der. Bunun üzerine Helena Daria’ın bileğinden tutup bana baksana benim ve annenin yasadıkları yeterli değil mi deyince Daria sesini yükselterek hepiniz zayıf ve aptalsınız baba zarar vererek durdurabileceğinizi mi sandın ben efendimin seçilmiş mirasçıyım diye karşılık verir. Bu arada Martin gelip Helena’ya Daria ile eve gidecektik Bayan Merril der. Bunun üzerine Daria Martin’e bende Bayan Merril’e denileni dedim diyerek Martin ile beraber Bayan Merril’in yanından ayrılır. Daria’ın evinden varan Martin’e Daria acıktın mı diye sorar. Martin evet cevap verince Daria ben yemek yiyen insanlardan tiksinirim bana yemek yiyen insan sırtlan gibi gözükür der. Bunun üzerine Martin Daria’ya ama yaşamak için yememiz gerek değil deyince Daria yemeyi ancak bir günah işlemişiz gibi saklanarak ve utanarak yemeliyiz karşılık diye karşılık verir. Daha sonra Daria Martin’e beni öpmek istiyorsun değil mi diye sorunca Martin hiç konuşmadan Daria’ın saçlarını okşamaya başlar ve Daria’da Martin’in gömleğinin düğmelerini çözmeye başlar. Daria daha sonra elini Martin’in göğsüne götürür ve eli Martin’in göğsünü yakar Martin göğsü yanık el izi ve acı içinde Daria’in yanından kaçar. Martin’i acı içinde kaçarken gören Carlotta hızla Daria’ın yanına koşar. Carlotta sakin bir şekilde ders çalışan Daria’ya ne yaptın sorar. Daria cevap vermeye tenezzül etmez ve Carlotta Daria’ın yanından ayrılır.

Carlotta arkadaşı Paul’a gidip Daria ile ilgili derdini anlattıktan sonra Paul sen, Helena ve Rafaella onun kontrolünü ret edince intikamını Daria’yı kullanarak almayı tasarlıyor der.  Carlotta Paul’a yardım edebilir misin diye sorunca Paul benden bir şey beklemeni söylemiştim zaten istesem de yardımcı olamam diye cevap verir. Bunun üzerine Carlotta üzüntülü bir şekilde daha da mı kötüye gidecek deyince Paul bir yol ama sen ve diğerleri için tehlikeli olabilir der. Ayağa kalkan Carlotta Paul’a tehlikeyi önemsemediği bu yolda her şeyi deneyeceğini söyler. Bunun üzerine Paul Carlotta ’ya Daria’ın senden nefret edeceğinden korkuyorsun deyince Carlotta o sebepten korkmuyorum kara büyüden korkuyorum diye karşılık verir. Paul kara büyü diye bir yok yalnızca büyü vardır ve o gücü iyilik ve kötülük adına kullanılır der. Carlotta peki kötülük adına kullanırsa ne olur diye sorunca Paul kesin tavırla o zaman yapabileceğin bir şey yok diye cevap verir.  Carlotta Paul’a lütfen yardımcı ol güvenebileceğim kişi sensin diye yalvarmaya başlayınca Paul Carlotta bir yolu var kadim bir tören ama bir rahibe ihtiyacın olacak dedikten sonra Carlotta ‘ya ayini anlatır. Daha sonra Carlotta yapılacak ayini Agatha ve Rafaella’ ya yapılacak ayini anlatır.  Rafaella tanıdığım bir rahip var deyince Carlotta Rafaella’ ya peki gelmezse diye sorar. Rafaella Carlotta ‘ya merak etme onu ikna edebilirim diye cevap verir. Lafa karışan Agatha ayin çok tehlikeli deyince Carlotta biliyorum ama her şeyi denedik diye karşılık verir. Bunun üzerine ben rahiple konuşurum deyince Agatha bizi tarikat sanıp isteğimizi kabul etmeyebilir diye karşılık verir. Bunun üzerine Carlotta sert bir üslupla her şey ona bağlı der. Rahip kilisede başrahibe kiliseyi bırakacağını kardinalliğe istifa mektubunu yollayacağını bu şekilde tanrıyı bulacağını söyler. Başrahip gittikten sonra Daria’ın babasının kan dondurucu kahkahası duyulur ve rahip kim var orada diye seslenir. Rafaella rahibin yanına gidip yardıma ihtiyacı olduğunu söyler. Rahip Rafaella’ ya rahipliği bırakacağını ve yardımcı olamayacağını söyleyince Rafaella rahibe hala rahipsin ve bana yardımcı olmak zorundasın diyerek rahibi ikna eder.

Rahip ayin kıyafetlerini giyerken Rafaella’ ya ayin için soru sormak isterken lafa karışan Carlotta rahibe merak ediyorsan bizler Şeytana tapıp kan içip çocuk kurban eden bir tarikat değiliz der. Bunun üzerine rahip ayinin amacını sorunca Rafaella bizim için önemli lütfen sorgulama der. Rahip ayin yapılacak mekâna girer ve çember oluşturan beyaz pelerinli bir düzine kadının ortasında yatan Daria’ya görür. Ayine başlayan rahip altın bir kadeh ve kutsal ekmeği alır ve kutsal ekmeği Daria’ın bedenine koyar. Daha sonra Carlotta rahibe bu ayinin en tehlikeli kısmı diyerek rahibi uyarır. Daria’ın rahibi ortaya çıkar ve rahip ile irade savaşına girerler. Daria’ın babası rahipten üstün gelince Carlotta rahibe pes etme savaşabilirsin diyerek rahibe mücadele etmesi konusunda destekte bulunur. Bu arada Agatha’nın ruhu bedeninden ayrılıp rahibin bedenine girer ve rahibe mücadelesinde yardımcı olur. Kutsal ekmeği Daria’ın üstünden çıkaran rahip kutsal ekmeğin kanla kırmızıya boyandığı görür ve bir kez daha Daria’ın babasın kan dondurucu kahkahasını duyarız. Ayin bittikten sonra rahip Carlotta ‘ya üzgünüm başarılı olamadım der. Bunun üzerine Rafaella rahibe senin savaşın bitti kilisene geri dön sana gıpta ediyorum çünkü bizim savaşımız yeni başladı der.  Ertesi gün okula giden Daria yoklama yapan Helena Martin’i sorar. Daria Martin öldü cevabını verir. Bayan Merill der. Bunun üzerine Helena Daria’ya benimle bu şekilde konuşamazsın deyince Daria Helena’ya bana soru sordunuz bende gerçeği söyledim diye karşılık verir.  Helena Daria’ya terbiyesizliğine müsamaha göstermeyeceğim tahtaya git der. Daria tahtadayken Daria’ın arkadaşları Martin’in ölmediğini söyler. Bunun üzerine Daria sınıftakilere hepiniz aptalsınız deyince Helena seni terbiyesiz diyerek kalkar ve Daria’ın tahtaya çizdiği sembol görür. Paniğe kapılan Helena Daria o sembolü sil beni öldürmek mi istiyorsun dedikten sonra kendisini okulun çatısından atar.

Akşam Daria bir çeşit ayin yaparken Carlotta bir el hareketiyle ayini engeller. Daria küstah bir üslupla Carlotta ‘ya beni engelleyemezsin anne benim gücüm senin gücünden daha fazla der. Yatağına gidip yatan Carlotta son zamanlarda yaşananları kâbusunda görür ve çığlık atarak kâbusunu sonlandırır. Ertesi gün eve gelen Daria Carlotta’ın ayin için hazırlandığını görür ve Carlotta ‘ya benim gücüm senin gücünden fazla ayrıca çember içinde geçerli ve efendim beni koruyor der. Daria’ın dediklerini umursamayan Carlotta büyülü sözleri söylemeye başlar. Bunun üzerine Daria Carlotta’ ya senin kitabını okudum ve ezberledim anne diyerek büyülü sözleri söyler.  Carlotta kutsal ekmeği alıp Daria’ın ağzına sokmak ister ama Daria ani bir hareketle kendisini geri çekerek kutsal ekmeğin koruma çemberinin dışına düşmesini sağlar. Carlotta panik çemberin dışı olmaz diyerek ilahlarına yakarmaya başlar ve Daria nasıl kazanacağını sandın benim gücüm efendimden geliyor der. Bunun üzerine Carlotta Daria’ın gırtlağını sıkmaya başlar ama bir süre sonra Carlotta’ın ellere yanar. Ayağa kalkan Daria Carlotta’ ya sen benim düşmanımsın artık gitmelisin Carlotta dedikten sonra kutsal ekmeği eliyle parçalayarak Carlotta’yı öldürür. Daha sonra dışarı çıkan Daria az daha bir arabanın altında kalacakken arabanın şoförü arabadan inip Daria’ya bağırmaya başlar. Daria adama bakınca adam korku içinde arabasına döner. Daria taksiye biner taksici Daria’ya paran yoksa yaylan der ama bir gözlerini dikerek taksiciye bakınca taksici Daria’yı taksisine bindirir. Daha sonra taksiden inen Daria gözlerini kiliseye diker ve film biter.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...