https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

25 Eylül 2013 Çarşamba

Thief Of Love



Filmimiz kovalamaca oynadıktan sonra sevişen bir çift ile sevişen çifti hücresinde izleyen bir adam ile başlar. Hücredeki adam efsanevi çapkın Kasanova’dır bir iftira sonucu hapiste yatmaktadır içinden aklanacağı günü beklerken hücresinden yaşlı ve çirkin ve kadınları memnun edemeyen bir adam olacağından korkmaktadır.

Genç bir kadın elinde belgelerle baş gardiyanın yanına gidip Casanova'yı görmeyi talep ediyorum der. Baş gardiyan olmaz her şeyin bir usulü bir adabı var deyince genç kadın ne yapmamı istiyorsun diye sorar.  Baş gardiyan usulca genç kadının yanına sokulup genç kadını kıyafetlerinden çıkarır ve zindanda sevişmeye başlarlar. Sevişme sonlanınca genç kadın baş gardiyanın anahtarlarını aşırır.  Casanova ise hücresinde kendisini hücreye koyan yargıcın balosuna davetsiz olarak gidişini ve yargıcın genç ve güzel kızı Blanca Rossa'yı baştan çıkartması ve Blanca Rossa'nın dillere destan güzelliğini düşünür. Baş Gardiyan ile sevişen genç kadın bu sefer de aşırdığı anahtarlarla Casanova'nın hücresine girer ve Casanova'nın yüzünde güller açıp genç kadın ile sevişmeye başlar ve sevişme sonrası genç kadının zalim yargıcın kızı Blanca Rossa olduğunu öğreniriz ve Blanca Rossa Casanova'nın tutulduğu hücrenin anahtarlarını Casanova'ya verir. Bunun üzerine Casanova beni bu sıçan yuvasına sokanlardan intikamımı kesin kez  alacağım diye düşünür.

Sabah olduğunda Baş gardiyan Casanova'nın hücresi gider ama Casanova çoktan hücresinden firar etmiştir. Daha sonra baş gardiyan karısına ister inan ister inanma  Casanova bir şekilde hücresinden buhar olup uçtuğunu söyleyip içkisini içer. Baş gardiyanın karısı beni dünkü çocuk mu sandın yargıcın kızı tarafından faka bastırıldığın cümle alemin ağzında sakız  olmuş  kimi kandırıyorsun seni aptal durumuna soktu baş gardiyan değil misin bul birilerini  deyince baş gardiyan evet hayatım haklısın deyip gider.  Baş gardiyan gidince baş gardiyanın eşi Casanova'ya el kol hareketi  çekerek Casanova'yı saklandığı yerden çıkartıp Casanova ile ateşli bir şekilde sevişmeye başlar. Baş gardiyan ise hıncını hizmetçisinden almaktadır ve hizmetçisine elimi öp ve aman dile yoksa seni öldürürüm der. Hizmetçi elini öptükten sonra baş gardiyana iyi bir muamele çeker.

Joanna adlı arkadaşının yanında saklanan Casanova'ya seslenen Joanna Casanova'ya neyin var diye sorar. Casanova biraz üşüttüm beni ısıtırsan çok mesut olacağım der ve Joanna ve Casanova sevişmeye başlarlar. Aynı esnada rapor hazırlamakla uğraşan baş gardiyana sekreteri yavşar ilk başta baş gardiyan işim çok başımı kaşıyacak vaktim yok der lakin sekreter ısrarcı çıkınca baş gardiyan işi gücü boş verip sekreteri ile sevişir.

İstanbul'a giden  Casanova Blanca Rossa'yı aramaya koyulur ve yolu İstanbul'un zenginlerinden birisiyle kesişir. Casanova'yı huzuruna çağıran İstanbullu zengin derdin ne der ve Casanova sorunu açıklar ve Blanca Rossa, İstanbullu zengin ve İstanbullu'un hizmetçişiyle grup seks icra eder. Günler geçer Casanova  Blanca Rossa ile beraber Venediğe  döner. Blanca Rossa emin misin diye sorunca Casanova Venedik'ten ve senden epeyce uzakta kaldım diyerek  Blanca Rossa'yı öper ve film biter




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...