https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Eylül 2013 Pazartesi

High Finance Woman



Filmimiz duş alıp iş için hazırlanan bir kadınla başlar. Adının Brenda olduğunu öğrendiğimiz kadın işyerine gider. Sekreterine Bay Robertson ararsa iki hafta yok de der. Ofisine giden Brenda adı Wallace olan iş ortağına birine bilgisayardan şirketin hisse senetlerini gösterir. Gözlerine inanamayan Wallace bunlar belirlenen fiyatın üzerinde nasıl olur imkânsız bu der.  Brenda neden gerçeği kabul etmiyorsun hanımın fendi erkeği yendiği bir çağda yaşıyoruz der ve sekreterine saat dört randevusunu iptal etmesini söyleyip spor salonuna gitmek için hazırlanır.
Spor salonunda egzersiz yapan Sonny arkadaşı Billy tarafından boy pos yerinde yakışlı adamsın vesselam niye vaktini bomboş geçiriyorsun git yaşlı kadınlara yanaş sen onlara istediğini ver karşılığında onlarda sana istediğini versin diye tenkit eder.  Billy'nin önerisini geri çeviren Sonny'nin gözü egzersiz yapan Brenda'ya takılır. Sonny'nin Brenda'ya baktığını fark eden Billy dostum o kadın soğuk nevalenin önde gideni bir iki iş attım ona alakadar bile olmadı der. Bunun üzerine Sonny olsun dostum ben yinede şansımı deneyeceğim der ve egzersizini yapan Brenda'nın yanına gider ama Brenda genç adama egzersiz yaparken geyiğe dalmak benim adetim değildir diyerek tersler.

Akşam olduğunda kendisinden yaşlı olan sevgilisi Albert'in işi hakkında geyik yapmasını dinledikten sonra akşam yemeğini getirir. Albert yemek masasında Brenda'ya bayağı şık ve pahalı bir kolye verince Brenda'nın ağzı kulaklarına varır ve Albert'in koynuna girer.  Sevişme sonrası Albert Brenda’ya hisse senetleri ve Japon yatırımcılar hakkında bilgi verir ve bu bilgileri sağa sola çıtlamamasını tembihler.

Holdinge giren Brenda asansörün önünde yanında duran adama aldırış etmeden jartiyerini düzeltir ve adama göz banyosu imkânı yaratır. Ofisinde kahve içen  Brenda'ya  sekreteri tarafından gazeteden muhabir geleceğini   haberdar eder. Brenda muhabiri odasına buyur eder. Brenda muhabir olan Alex Russel ile tanışır. Brenda röportaja başlamadan önce Alex’e sizinle daha önce tanışmış olmalıyız sanırım der. Alex spor salonunda tanışmıştık deyince Brenda bende seni askıntı bir tip sanmıştım der. Alex kayıt cihazını masaya koyar ve röportaja başlar. Brenda finans dünyasında çalışan bir kadın olmanın zorluklarından bahsedip işlerin tıkırında olduğunu son yıllarda yaşanan gelişmelerden memnun olduğunu açıklar. Röportaj bittince Alex Brenda'ya hafta sonu boş musun diye sorunca Brenda bu kişisel bir sorumu yoksa röportajın bir parçası mı her neyse hafta sonu için müsait değilim der
Alex arabada giderken Brenda  ile yaptığı röportajı dinler. Havuzundan çıkan Brenda gazetede çıkan röportajı büyük bir memnuniyetle okur.  Daha sonra yaşlı sevgilisi Albert'ı arayan Brenda bu akşam buluşamayacaklarını işlerinin çıktığını söyler. Ertesi gün Alex ile buluşan Brenda'ya niye benimle çıkmayı kabul ettin diye sorunca Brenda hiçbir zaman bir kadına ne yapıp yapmayacağını söyleme diye tembihler. Brenda Alex'e  iş hayatına 16 yaşındayken başladığını ve zirveye ulaşmak için dişiyle tırnağıyla kazıdığını söyler. Ardından Alex ve Brenda ateşli şekilde sevişirler.

Ertesi gün Brenda Telefonda Desmond isimli bir şahsa bak biz bir şirketiz yardım kuruluşu değiliz şirketimiz sizin zararınızı karşılamaz ayrıca konu kapanmıştır diyerek telefonu kapar. Wallace güzel ve acımasız bir kadınsın sen deyince Brenda bunu iltifat olarak alıyorum diye karşılık verir. Brenda Stowings sandalyelerine 5000 dollar yatırım yapmak istediğini belirtince Wallace sen akli melikelerini mi yitirdin bu parayı çarçur etmektir der. Brenda istifini bozmadan bence bu iyi bir yatırım olacak ayrıca  hislerim sayesinde yükseldik der.

Ertesi gün Alex ve Brenda romantik bir at binme gezisi yaparlar ve daha sonra Alex  Brenda'ya  bak senin için tek gecelik bir gönül ilişkisi olmak istemiyorum der.  Bunun üzerine Brenda aynı ben senin için düşünüyorum dedikten sonra yiyişmeye başlarlar.  Bir gün sonra Brenda Albert'den borç para ister. Albert birkaç gün sonra sana ödeme yapabilirim deyince Brenda birkaç gün sonra para işime yaramaz ödemeyi şimdi almak istiyorum ayrıca geçmiş ilişkilerimizde bakarsak borçlarım konusunda güvenilir biri olduğumu biliyorsun der. Albert bak piyasalar kem küm derken Brenda bilerek frikik verip bu konuyu akşam yemeğinde konuşuruz der.

Alex Brenda’nın evine gelip hayatımın kadınına yemek hazırlayım dedim der. Bunun üzerine Brenda üzgünüm ama bugün olmaz önemli bir iş yemeğine davetliyim der.  Akşam olduğunda Albert'in garsoniyerine giden Brenda'ya Albert sen eşsiz ve harika bir kadınsın diyerek videoyu açar. Brenda ben buraya iş konuşmaya geldim deyince Albert olsun biraz film seyretmenin zararı olmaz der ve videokaseti video cihazına koyar. Brenda gördüğüne inanamaz çünkü videoya koyulan film pornodur ve Albert Brenda'ya müstehcen hamlelerde bulununca Brenda kalkar ve soyunmaya başlayıp Albert ile sevişmeye başlar. Sabah olduğunda Albert Brenda’yı evine bırakıp dudaklarından öpünce Brenda sen evli bir adamsın birileri görebilir der.  Brenda evine geldiğinde Alex nasıl yapabilirsin beni nasıl aldatırsın diye tepki gösterir. Bunun üzerine Brenda seninle yattığım için bana ne yapıp ne yapacağımı söyleyemezsin seni beyinsiz mızmız çocuk der. Kalbi kırılan Alex evet seni sevdiğim için beyinsiz biriyim deyip çekip gidince üzülen Brenda gitme kal dercesine kolunu tutar ve duygusal bir sevişme yaşarlar.

Brenda'ın morali Alex'in yazdığı seni seviyorum yazısıyla bozulur. İşyerine varan Brenda sekreterine arayan var mı diye sorar. Sekreter hayır der ve odasına geçen Brenda masasının üstünde duran hediye paketini açar. Hediye Alex'den gelme bir masa saatidir ve Brenda hediye sayesinde sevindirik olur.  Akşam olduğunda Alex ile kokteyle gelen Brenda Alex'e keşke bu sıkıcı partiden sıvışabilseydik der. Bunun üzerine Alex o zaman niye gelmek için ısrar ettin diye sorunca Brenda ikimizin işi içinde hayırlı olacağını düşündüm der şayet memnun değilsen usulce kaçabiliriz der.  Alex ve Brenda tam kalkarken adının Jean olduğunu öğrendiğimiz kadın Alex’i çağırır. Jean Alex ile samimi bir şekilde konuşması Brenda'yı biraz sinirlendirir. Brenda'nın sinirlediğini anlayan Alex Jean benim meslektaşım aramızdaki ilişki yalnızca iş ilişkisi der. Brenda öyle olsun ama bakışlarından hoşnut olmadım gözleriyle yiyecekti seni der

Ertesi sabah Jean Alex'e Brenda hakkında  sağlam pabuç değil  tek düşüncesi kariyeri ve bunun için her şeyi mubah olarak görür deyince sinirlenen Alex Jean'e sen bunları Brenda'yı kıskandığın için söylüyorsun der. Aynı esnada Brenda yaptığı işler için patronu tarafından tebrik edilir. Brenda'yı arayan  Alex Brenda'nın  sekreterini arar ve sekreter Breda'nın şu anda müsait olmadığını açıklar  bunun üzerine Alex'in morali bozulur ve yanına yaklaşan hayat kadının sana iyi bir muamele çekeyim teklifini geri çevirir. Brenda kıyafetlerini değiştirirken Alex gelip Brenda'yı hunharca öpmeye başlar. Brenda ne oluyoruz diye sorunca  Alex Brenda'yı sertçe itip lanet olası  aşüfte diye bağırıp çekip gider gözyaşlarına boğulan Brenda ise arkasından pislik herif diye bağırır.

Sonraki günlerde Alex Jean'den özür dilemeye çalışır ve başarılı olur Brenda ise tekrardan kendisini Albert'in kollarına atar. Patronun yanına gelen Brenda yeni yatırımcılardan Aaron Jones ile tanışır. Brenda Aaron'a en iyi gece kulüplerine götüreceğinden bahsedince Aaron sade bir akşam yemeği olur der. Jean Alex'e yavşayınca Alex sen hoş birisinin lakin şu anda yeni bir ilişkiye hazır değilim der. Bunun üzerine Jean sen bu kadını unutamıyorsun deyince Alex tek kelime etmeden Jean’in yanından ayrılır.

Brenda ise Aaron ile yatıp ağzından laf almaya çalışır ve başarılı olur. Aaron'nın planı kendi hisse senetlerini üç katına çıkartmaya çalıştığını öğreniriz.  Alex ise Brenda'ya barışmak için bir buket çiçek yollar  lakin Brenda'nın tepkisi çiçekleri çöpe atmak olur ve ardından telesekreterdeki mesajlarını silip evinden çıkar. İşyerine giden Brenda aldığı tüyoları uygulamaya başlar. Brenda sekreterini arayarak Albert Greenwalt'den acil randevu almasını ister.  Albert'in ofisine geçen Brenda  kısa dönem yatırım işi için para ister. Bunun üzerine Albert  isteğin çok hususi bir istek diyerek  Brenda'ya doğru müstehcen hamlelerde bulunur.

Alex Brenda’nın işyerini arar ama Brenda Alex'in telefonlarına cevap vermez. Alex en sonunda Brenda'ya ulaşır ve Brenda'ya gel seninle buluşalım aramızdaki meseleleri açıklığa kavuşturulalım der. Brenda Alex’in teklifini kabul eder ama yüzü allak bullak olmuştur Albert yanına gelip neyin var kuzum diye sorunca Brenda işten aradılar onun için canım sıkıldı diyerek mevzuyu geçiştirir. Brenda ile Alex yemeğe otururlar Alex sensiz yaşayamam seni seviyorum tarzında laflar eder. Alex’in sözlerine bu laflara karnım tok der gibi prensiplerin ne olacak hani ben bir aşüfteydim deyince Alex Brenda’ya mücevher kutusu uzatır.  Brenda alaycı tavırla bu ateşli bir sekse iyi gider diyerek yüzüğü parmağına takar. Alex bu aslında bir nişan yüzüğü karım olmanı istiyorum der. Şaşıran Brenda ilk bana Aşüfte dedin şimdi ise benimle evlenmek istiyorsun deyince Alex hemen cevap vermen gerekli değil der.

Akşam olduğunda Albert ile tiyatrodan çıkan Brenda Albert'e seninle görüşmemiz uygun olmaz çünkü evlenmek üzereyim der. Duyduğu sözlere bozulan Albert yazık senin gibi hırslı ve zeki bir kadının her şeyini feda etmesi tek kelimeyle yazık der. En sonunda Alex'in gerçekte mültimilyoner olduğunu öğreniriz ve Alex’in malikânesine geçen Brenda hayatının en büyük sürpriziyle karşılaşır. Alex'in babası aslında Brenda'nın bir süre dost hayatı yaşadığı Albert çıkar. Alex baba bu Brenda evleneceğim kadın deyince hem Albert’in hem de Brenda'nın yüzü hortlak görmüş gibi olur ve Albert kalp krizi geçirir.  Doktor gelir önemli bir şey olmadığını sadece anlık bir kalp krizi olduğunu biraz istirahat etmesini söyler. Alex Brenda'ya annesi öldükten sonra babası Albert’in tüm hayatını kendisine adadığını ve evlenmediğini söyler. Brenda Alex'e hiç sevgilisi olmadığını sorunca Alex günübirlik ilişkileri oldu onlara işi bitikler olduğunu söyleyince Brenda derin düşüncelere dalar.

Brenda evinde Albert ile olan anılarını hatırlayıp efkârlanır. Ertesi gün işyerine giden Brenda yatırımlarından birinin tepetaklak olduğunu öğrenir. Eve giden Brenda telefonda Alex ile konuşur. Alex işinin çıktığını söyleyip gelemeyeceğini belirtir. Telefon konuşması sonlanınca Albert içeri girer ve Brenda'ya Alex'le evlenmemesini söyler. Brenda Albert'in teklifini geri çevirir Albert yaşadığın finansal buhranlardan haberim var ve ayrıca Alex'in evleneceği kadının babasının dostu olduğunu öğrenince hoş olmaz der.  Brenda ise sinirlenerek sen Alex'in mutluluğu hakkında ne biliyorsun diye sorunca Albert pek fazla bilmiyorum ama seni ne mutlu eder biliyorum diyerek 100.000 dollarlık çek yazar.  Brenda oğluna biçtiğin değer bu mu diye sorar. Albert hayır oğlum çok daha değerli bu sana biçtiğim değer bu der.  Ertesi gün bankaya giden Brenda kendisine verilen çeki bozdurur.

Sabah olduğunda yaptığı hatalı yatırım yüzünden patronu tarafından haşlanır. Brenda'nın patronu seni kovmayacağım ama imtiyazların kalkacak ve yapacağın her hareketi bana bildireceksin ve bunu benim onaylamam gerekli olacak der. Brenda patronuna sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım der.Ertesi gün Alex ağzı kulaklarında Brenda'nın evine gider ama Brenda'yı bulamaz ve evin içinde Brenda'yı arar en sonunda Brenda'yı bulur Brenda'yı öper ama Brenda tepki vermez. Bunun üzerine Alex neyin var diye sorar ama Brenda tam canını sıkacak hadiseyi anlatacakken yatak odasından Billy yarı çıplak olarak çıkar. Alex en iyi arkadaşı ve sevdiği kadın tarafından aldatıldığını öğrenince kalbi kırılır ve Brenda'nın evini terk eder. Billy nasıl bir şaka bu diye sorup Brenda ile sevişmek ister ama Brenda Billy'e defolup gitmesini söyler.

Arabesk tadında takılan Alex'in haline üzülen Albert oğluna oğlum trajediler bize yol gösterir bak evlenmeden bu kadının ne çeşit bir kadın olduğunu öğrenmiş oldun şansın varmış diyerek oğluna moral vermeye çalışır. Brenda ise işiyle uğraşırken Wallace gelir ne şanslı kadınsın başkası aynı hatayı yapsa hemen kovulurdu deyince Brenda istifini bozmadan ben bu şirkette bayağı para ve itibar kazandırdım der. Ertesi gün Billy Alex'in evine gelir ve yapılanların mizansen olduğunu açıklayınca Alex Brenda'yı affeder

Albert ölür ve mirası açıklanır tüm malvarlığı oğlu Alex'e verilir en sonunda miras olarak Brenda’ya 100.000 dollar verilir ve bu açıklamadan sonra Alex Brenda’nın Albert’in sevgilisi olduğunu öğrenir. Brenda gözyaşları içerisinde avukatın ofisinden ayrılır. Alex yaşadığı şokları unutmak amacıyla Jean ile beraber olur ama aklı hala Brenda'dır ve bunu Jean fark eder. Brenda ise akılı yatırımlarıyla patronu tarafından tebrik edilip akşam yemeğine çıkar mısın diye sorulur. Brenda patronun akşam yemeği teklifini kibar bir dille geri çevirir.

Geçmiş anılar âlemine dalan Brenda Alex ile yaşadığı ihtiraslı anıları anımsar. Bu arada Alex çalıştığı gazetenin baş editörü olur Brenda ise terfi eder.  Yeni ofisine yerleşen Brenda ile bir gazeteci röportaj yapmak ister. Brenda sekreterine gazeteciyi içeri al der. İçeri giren gazeteci Alex’tir Alex Brenda’ya mesleki başarılarının sırrını sorar. Brenda kişisel başarısızlıklarını iş hayatına yansıtmadığını söyler ve röportaj biter Alex tam kapıdan çıkmadan önce son bir sorum olacaktı hafta sonu müsait misin diye sorunca Brenda sevinir ve film biter. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...