https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

14 Eylül 2013 Cumartesi

The Forest



Filmimiz orman içinde yürüyen çift ile başlar. Biraz ilerledikten sonra kadın olanı tedirgin olur ve kocasına bir şey bizi takip ediyor der ve bunun üzerine adam hayal kuruyorsun burada bizden başka bir şey yok der. Kadın kocasına o zaman ben önden gideyim der ve kocası karısının teklifini kabul eder. Adam arkada kalır ama bu sefer adamın içine kuşku tohumları ekilir ve bu kuşku tohumları gerçek çıkar bıçaklı gizemli bir adam adamı bıçaklayarak öldürür. Karısı kocasının sesine doğru gelir ve kocasının cansız bedeniyle karşılaşır ve soka girer kafasız tavuklar gibi etrafta koşuşturmaya başlar. Katil belirir kısa süren kovalamaca sonrası kadının boğazı kesilir.



Steve ve John otoyolda araçlarında mahsur kalmışlardır. John sıkıcı ve boğucu şehir hayatına çemkirmeye başlar. Bunun üzerine Steve o zaman kanka seninle kampa gidelim yalnız senin hanımdan izin kopartabilirsen diyerek John ile dalga geçer. Akşam olduğunda Steve ve John eşlerine kampa gideceğiz siz gelmeyeceksiniz der. Steve ve John'nun hanımları karşı çıkıp bizde evvel Allah kendi başımıza kamp yapabiliriz deyince Steve ilk kır kurdu ulumasında soluğu evde alırsınız der. John şaka bir yana kamp yapmak iki kadına göre tehlikeli olabilir ayı çıkabilir veya çalılıklarda saklanan tecavüzcüler olabilir der ama yinede Sharon ve Kate'nin fikrini değiştiremez.

Sabah olduğunda Kate fikrini değiştirmemiştir ve John hala ısrarını sürdürür lakin çabaları nafiledir çünkü Kate Nuh der peygamber demez tavrıyla kocasını ikna eder. Steve ise karısı Sharon ile vedalaşır ve iki kadın gidecekleri yola doğru çıkarlar. Sharon Kate'e ne kadınsın korkulur senden ne edip ne yaptın gitmeyi başardın deyince Kate ne sandın canım o küstah maçolara pabuç bırakacağımı sandın der. Aynı esnada Kate ve Sharon'nın kocaları peşlerinden kuyruk yapmaya karar verirler ama yolun ortasında karbüratör su koyar ve tamirciye giderler dört saatlik tamir sonrası yola koyulurlar.


Gidecekleri yere varan iki kadın ormanlık alanda yürümeye başlarlar. Steve ve John ise en sonunda karılılarının gittikleri yoldan giderler. Sharon ve Kate dere yatağında soluklanırlar ama gök gürültüsü sesi Kate'nin sinirini bozar ve hadi çadır kurulalım der. Steve ve John en sonunda karıların olduğu yere gelirler ama karıları ortada yoktur şerif gelir ve iki kafadara buralar tekin yerler değil uyarısı yapar o sebepten dolayı iki kafadar ormanda karılarını aramaya başlarlar.

Kate ve Sharon ormanda huzurlu ve sessiz geçirirler ama çıkan garip sesler iki kadını rahatsız sesleri çıkaran on yaşlarında biri kız biri erkek çocuğudur.  Kendi aralarında konuşup babam çok sinirlenecek derler. Aynı esnada alnında kan lekesi olan sert mizaçlı bir kadın belirir ve iki kadına çocuklarımı gördünüz mü onları cezalandırmam gerek der. Sharon ve Kate görmedik deyince kadın birdenbire kaybolur. Panikleyen Sharon bu neydi sorunca Kate ne bileyim ben buradan uzar der ama gecenin karalığından tırsar ve kalmaya karar verir.



Ormanda dolanan iki çocuk derbeder görünümlü adamın yanına giderler ve adamın çocukların babası olduğunu öğreniriz. Çocukların babası anneniz sizi arıyordu nerelerdeydiniz der. Çocuklar Derbeder görünümlü babalarına geziyorduk iki kampçı gördük deyince gözleri fal taşı gibi açılan adam nerede diye sorar. Çocuklar dere kenarında gördük diye cevaplalar. Derbeder görünümlü adam bıçağını alıp mağaradan ayrılırken çocuklar babam gene ava gitti derler.  Babaları ormanda yabani bir hayvan gibi gezinirken çocuklar Sharon’a elinde kanlı bir çakı ile babam gelecek hemen saklan derler. Çocuklar tarafından kaldırılan Sharon deli dürtmüş gibi davranır Kate Sharon'ı sakinleştirmeye çalışır ama sonuç nafiledir ve Sharon kaçar. Derbeder görünümlü adam belirir ve Kate kimsin sen beni rahat bırak der. Derbeder görünümlü adam niyetim kötü değil yalnızca acıktım deyince panikleyen Kate elinde tutuğu bıçağı derbeder görünümlü adama saplayınca Kate'i defalarca bıçaklar ve yerde sürüklenen Kate'nin gırtlağını keserek öldürür Sharon Kate'nin öldürülüşüne tanık olur ve kaçmaya başlar. En sonunda nehre atlayan Sharon izini kaybettirir. Derbeder görünümlü adam  Kate'i inine doğru taşır.



Steve ve John ise yağan yağmurdan saklanmak amacıyla bir mağaraya girerler. Mağarada bir iskemle ve ateşte pişirilen bir et parçası vardır. Steve ve John neler olduğunu anlamaya çalışırken iki çocuk belirir ve burada olmamanız gerek babam görürse küplere biner derlerler.  Steve ne babası babanız nerede deyince iki çocuk tam arkanda duruyor diye cevaplarlar.  John çocuklar sizin mi diye sorar. Derbeder görünümlü adam adam ne çocuğu diye sorar. Steve şurada duran çocuklar der  lakin etrafta çocuk yoktur. Steve aklı karışmış bir halde olamaz demin burada çocuklar vardı der. Derbeder görünümlü adam onlar benim çocuklarım ama annelerin yanında yaşıyorlar. Ateşte pişirdiği yemeği iki kafadara ikram eder Steve teklifi geri çevirir ve etin ne olduğunu sorar. Derbeder görünümlü adam etin kumru eti olduğunu söyler John ise eti afiyetle yer lakin John'un  bilmediği  bir husus vardır John'un bayılarak yediği et aslında karısı Kate'tir Steve derbeder görünümlü adama neden burada yaşıyorsun diy sorunca derbeder görünümlü adam uzun hikaye dinlemek ister misiniz diye sorar. İki kafadar olur anlat bakalım der ve geçmiş anılar alemine giriş yaparız. Derbeder görünümlü adam aslında işi ,karısı ve iki çocuğu olan mutlu ta ki karısı iktidarsız olması nedeniyle  adamı boynuz manyağı yapana dek sürer. Bir gün eve erken dönen derbeder görünümlü adam karısının buzdolabı tamircisiyle sevişmesine şahit olur. Geçmiş anılar aleminden bir süreliğine çıkarız ve Steve sonra ne oldu diye sorunca  derbeder görünümlü adam hiç bir şey olmadı çekip gittim der ama aslında hakikat bu değildir derbeder görünümlü adam karısının o eve gelen erkekler iş için burada değillerdi benimle beraber olmak için geliyorlardı deyince derbeder görünümlü adamın şalteri atar karısı ve seviştiği şahsı öldürdükten sonra çocuklarına bu habis yerden gidelim der ve geçmiş anılar aleminden çıkarız


Sabah olduğunda Steve ve John derbeder görünümlü adam tarafından uyandırırlar. Steve John'a giderken bu adama hiç ihtimamım yok karısını başka bir erkekle zina durumunda basacaksın hiçbir sey yapmadan derbeder şekilde yaşayacaksın der. En sonunda kızların kamp yaptığı alana gelen iki kafadar kızların kamp alanında olmadığını fark ederler. Aynı esnada Sharon derbeder görünümlü adamın çocukları tarafından kaç saklan babamız gene ava çıktı diye ikaz edilir. Sharon gene güç bela saklanacak bir yer bulur.  Steve ise kızları bulamadık kolluk kuvvetlerine mi haber verelim der ama teklif John tarafından geri çevrilir. Sinirleri bozulan Steve lanet olsun John ne yapmalıyız diye bağırır ama sonra aklı başına gelen Steve John'a üzgünüm stresten ne dediğimi bilmiyorum aklında ne var senin diye sorar. John ayrılalım sen arabaya doğru git bende kamp alanında bekleyeyim der. Steve John pekala ben gidiyorum kendini kolla der.



Sharon saklandığı yerden çıkamaz çünkü çıkarsa derbeder görünümlü adamın avı olacaktır.En sonunda Sharon saklandığı yerden  çıkar ve su içmeye başlar iki çocuk tekrar belirirler. Sharon kimsiniz diye sorunca  çocuklar isimlerinin Jack Jr ve Jennifer olduğunu söylerler. Sharon siz ölümüsünüz diye sorunca  çocuklardan evet biz ölüyüz babamız aklını kaçırdığında bizlerde kendimizi öldürdük der ama annemiz peşimizde şayet bulursa bizi cezalandıracak derler. Birkaç saat sonra  John çocukların annesi tarafından ziyaret edilir. Derbeder görünümlü adamın sadakatsiz eşi John'a çocuklarımı görürsen eve yolla deyip kaybolur.aynı esnada Steve'de dereden geçerken ayağı kayar ve bacağı kırılır.John ise korkudan panik halinde beklerken derbeder görünümlü adam tarafından saldırıya uğrar. Saldırıdan yara almadan kurtulan John nesin sen deli misin diye sorar. Bunun üzerine derbeder görünümlü adam evet deliyim kış geliyor yiyeceğe ihtiyacım var deyip John'a saldırır. iki adam ölümüne dövüşürler ama kazanan ve hayata kalan derbeder görünümlü adam olur.

Sabah olduğunda çocuklar tekrar belirir babamız birini daha yakaladı der Sharon beni oraya götürebilir misiniz diye sorunca çocuklar Sharon'ı  John'un yanına götürürler. John tıpkı kurbanlık koyun gibi ağaca asılıp derisi yüzülmektedir. Sharon aman tanrım der ve yerini belli eder ve  yakalanır tam öleceği anda  derbeder görünümlü adamın çocukları yapma onu öldürme yoksa temeli gideriz deyince Sharon'ı bırakıp gider. Sharon çocuklardan Steve'in  konumunu ister ve çocuklar Sharon'ın isteğini kabul ederler.  Aynı esnada  zar zor yürüyen Steve  ise derbeder görünümlü adamın avı olmak üzeredir. Derbeder görünümlü adam Steve saldırır ikili dövüşürler  tam Steve'i  öldürecekken Sharon derbeder görünümlü adamın bıçağını kapar adamın üstüne koşmaya başlar.  derbeder görünümlü adam Sharon'ı öldürdüğü karısı olarak görürve Sharon Derbeder görünümlü adamı öldürür.  Steve kavuşan Sharon çocuklara teşekkür eder. Çocuklar bizim işimiz bitti derler ardından kaybolurlar  ve film biter






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...