https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

21 Haziran 2013 Cuma

The Cross Of Seven Jewels


Filmimiz birbirlerini kırbaçlayıp seks yapan tarikat üyeleriyle başlar. Ellisinin sonlarında tarikat lideri olduğunu anladığımız bir şahıs Aborin isimli bir varlığı çağırır. Tarikat lideri Aborin gel bana sahip ol efendimsin diye yakarır ve bir süre sonra Aborin isimli varlık belirir. Tren garında adının Marco olduğunu öğrendiğimiz otuzlu yaşlarında adam aynı yaşlardaki kuzeni Carmela tarafından karşılanır aynı esnada tarikat lideri adam sahilde uyuşturucu kullanan gençleri keyifle izler. Carmela ve Marco yemeklerini yiyip sokakta dolanırken sahilde uyuşturucu kullanan gençler Marco’un istavrozunu çalar ve Marco polis çağırır. Olay yerine varan polislerle beraber hırsızların peşine düşen Marco hırsızları benzinlikte çaldıkları ganimetleri okuturken yakalar ama iki bağımlı suçludan Marco’un istavrozu çıkmaz.


Kuzeni Carmela’nın evine giden Marco eve varınca kapıyı esmer hafif toplu bir kadın açar. İlk başlarda kadını Carmela’ın hizmetçisi zanneder. Esmer kadın kendisinin Carmela olduğunu söyler. Marco çantam ceketim gelmiş nasıl olur diye sorar. Gerçek Carmela sahte Carmela’ın  (Elena) getirdiğini söyleyip Elena ile Marco’ya küçük bir oyun oynadıklarını söyler. Marco Elena’ya nasıl ulaşacağını sorar. Bunun üzerine Carmela kendisi bir iş için Milan’a gittiğini söyleyip telefon numarasını verir.

Aldığı bilgi sayesinde bir gece kulübüne giden Marco Elena’yı sorar ama kimse Marco’ya cevap vermez.  Barda tek başına oturan Marco’un yanına bir konsomatris gelir ve içki ısmarlattırmak amacıyla Marco ile geyiğe girer ama Marco pek oralı olmaz ve konsomatris Marco’ya uyuşturucu teklif eder ama bu teklifi kabul etmeyince konsomatris senin gibi mülayim bir şahsın böyle bir mekânda ne işi olur diye sorar ama Marco tam cevap verecekken Marco’un yanına başka bir kadın yanaşıp Elena hakkında bazı malumatlarım var der.  Kadın ile giden Marco iskambil falı bakan bir çete liderinin yanına varır. Çete lideri Marco’dan Marco’un müşterilerinin hesap numaralarını ister ve bunun yanında istavrozunu bulmasında yardımcı olacağını söyler.  Marco bu teklifi kati suretle karşı çıkar ve iskambil falcısı çete liderinin adamları tarafında feci şekilde dövülüp gece kulübünden atılır.




Sokakta yarı baygın şekilde yatan Marco’yu daha önce konuştuğu konsomatris bulup evine getirir. Marco bana niye yardım ediyorsun diye sorar. Bunun üzerine buralardan olmadığın açıkça belli kırılgan bir yapın var diyerek neden yardım ettiğini Marco’ya açıklar. Marco istavrozumu kim aldı diye sorunca adının Mary olduğunu öğrendiğimiz konsomatris bu soruya cevap veremeyeceğim çok riskli der. Bunun üzerine lütfen İstavrozu kim aldı hayat memat meselesi bu deyip ısrarını sürdürünce Konsomatris Mary rehineci Carlo’un adresini Marco’ya verir. Marco rehineci Carlo’un dükkânına gider lakin bilmediği bir husus vardır tarikat lideri Marco’yu gözetlemektedir. Marco rehineci Carlo’un kapısını büyük bir dehşet duygusuyla yumruklamaya başlar. Rehineci Carlo gecenin köründe hasta mısın kapı mı yumrukluyorsun diye sorar. Marco çaresiz bir ses tonuyla lütfen kapıyı aç der. Rehineci Carlo kapıyı açar ve Marco zamanım az eline yedi mücevherli bir istavroz geçti mi diye sorar. Rehineci Carlo Marco’un çaresizliğini sezip Marco ile sadistçe oynamaya başlar. İstavroz rehineci Carlo’dan çıkmaz Carlo ilk başlarda kime sattığını söylemez ama Marco’un verdiği yüklü para sayesinde yedi mücevherli istavrozu Don Rafaeli isimli nüfuzlu bir adama sattığını söyler. Saat on iki olur ve artık zamanın kalmadığını öğrenen Marco kendisini dışarı atar. Bir süre sonra rehineci Carlo büyük bir zevkle paralarını sayarken evin içine bir çeşit mahlûkat girip rehineci Carlo’un yüzünü tıpkı tost makinesinde eriyen kaşar peyniri gibi eritir.

Sabahın köründe konsomatris Mary’in kapısının önünde yığılan Marco’yu Mary içeri alır. Marco rüyasında annesinin ölümünü, sapkın tarikat faaliyetlerini ve Aborin denilen varlığı görüp defalarca Don Rafaeli Espisito ismini sayıklar. Marco’un kahvaltısını getiren Mary Marco’yu uyandırır. Mary Marco’ya geldiğinde çok feci haldeydin sürekli aynı ismi sayıklıyordun der. Marco hangi ismi sayıklıyordum söyleyebilir misin diye sorar. Rafaeli Espisito ismini sayıklıyordun der ve Marco Rafaeli Espisito isimli şahsın kim olduğunu sorar. Mary bu civardaki herkes onu tanır çok belalı bir mafya babasıdır kendisi der senin gibi birisi öyle bir adamla ne alış verişi olur ki diye sorar. Bunun üzerine Marco şu anda bu sorulara cevap veremem başka bir tüm sorularını açıklığa kavuşturabilirim der ve konsomatris Mary Marco’yu öpücüklere boğar.


Don Rafaeli’in bulunduğu mekâna doğru giden Marco Mary’e sen benimle niye geldin ailen falan yok mu senin diye sorar. Mary ailemi küçükken kaybettim arkadaşım hiç olmadı der. Marco anne babanı nasıl kaybettin diye sorunca Mary birilerinin yoluna çıktılar ve harcandılar diye cevaplar.  En sonunda bir kıraathanede duran Marco bir adama Rafaeli Espisito ile görüşmek ister ve adam Rafaeli Espisito’un fedailerinden biriyle konuşur. Bu arada Marco Mary’e ne olursa olsun arabadan inme diye tembihler.  En sonunda fedailerden biri Marco’yu Espisito’nun mekânına götürmek amacıyla arabasına bindirir ve aynı esnada Mary’de Marco’yu takip etmeye başlar.



Don Rafaeli’in villasına varan Marco Don Rafaeli’in adamları tarafından arandıktan sonra Don Rafaeli’in huzuruna çıkartılır. Marco Don Rafaeli’ye çalınan istavrozundan bahseder Don Rafaeli gel sorununu mantıklı bireyler gibi görüşelim dedikten sonra koltuğundaki saklı düğmeye basarak adamlarını çağırır ve Marco’yu bağlatıp döverek konuşturmaya çalıştırır. Aynı esnada ölen rehinecinin evindeki polisler işlenen cinayeti aydınlatmaya çalışırlarken polis dedektifi kasketli polise bak burada garip bir şeyler döndüğü apaçık belli der ölen rehinecinin otopsi ile ilgilenen hekim maktulün boynunda bir hayvana ait kıl örneği bulduk ama hangi hayvana olduğunu çıkartamıyoruz der.



Don Rafaeli’in bahçesinde saklanan Mary fedailerin Marco hakkında konuşmalarını dinler Marco’un saatlerce işkence görmesine rağmen tek kelime etmemesi ilgilerini çeker. Don Rafaeli kimin adamısın seni kim gönderdi sorular diye sorular sormaya başlar ve gene istediği cevapları almaz. Bunun üzerine Don Rafaeli General Rosseti’yi arar.  Don Rafaeli’in villasına gelen General Rosseti yanında getirttiği doktora Marco’ya doğruluk serumu zerk etmesini emreder.  Serum zerk edilen Marco geliş nedenin çalınan istavrozunu geri almak olduğunu söyler. Marco’un dediklerine kızan General Rosseti Don Rafaeli’in yakasına yapışıp senin yapacağın işe edeyim der. Korkudan titreyen Don Rafaeli Generale ben istavrozu Roma’da bulunan sevgilime verdim der. General git sürtüğünü ara der ama telefonu düşüremez ve aynı esnada Marco bir çeşit mahlûkata dönüşüp Don Rafaeli, General Rosseti ve fedaileri sinekmiş gibi öldürür ve ardından tekrar insan suretine dönüşüp Mary ile beraber villadan kaçarlar.


Marco Mary’e annesinin Aborin ile sevişmesini Aborin’den olmasını ve annesinin Aborin’in lanetinden korumak için yedi mücevherli istavrozu takar.  Aborin oğluna yaklaşamaz ve Marco’un annesine seni gidi aşüfte seni benimle birlikte cehenneme gideceksin diyip somut bir şekilde patlatıp kaybolur. Polisler ise işlenen cinayetleri çözmeye çalışırlar lakin ellerinde bulunan tek ipucu kurbanların üzerinden çıkan kıl örneğidir. Mary telefon rehberinden okült uzmanı Madam Zanadu’un adresini Marco’ya verir Marco ben bu laneti sonlandırmak için harekete geçeceğim sende her şey süt liman oluncaya dek kapını sımsıkı kilitle deyip dışarı çıkar.



Cinayetleri araştıran dedektif işlenen cinayetleri Roma emniyet amirine anlatır. Emniyet amiri bunları niye bana anlatıyorsun deyince dedektif olayların mafyanın en acımasız olduğu yerde vahşice cinayetler işlenmiş der. Marco Roma sokaklarında Madam Zanadu’yu arar. En sonunda Madam Zanadu ile karşılaşır. İlk başlarda Marco’yu müşteri zanneden Zanadu gel sana fal bakayım der ve sadede giren Marco beni Don Rafaeli gönderdi bir mücevherle kaplı bir istavroz vardı Don Rafaeli geri almamı istedi deyince Madam Zanadu Don Rafaeli’ye lanet olasıca domuz önce hediye ver sonra geri iste hangi kitapta yazar bu diye patlar. Bunun üzerine Marco bu istavrozun siyasi fiyaskolar açabilecek bir yapıda olduğunu söyleyince Madam Zanadu siyasi meseleyse olur tabi falan der. Aynı esnada Mary aynada mahlûkat Marco ve insan Marco’yu görür ve Marco’un başı dertte der. Marco ise Zanadu ile beraber olur sevişmenin ortasında Marco canavara dönüşüp Madam Zanadu’yu öldürür ve ayrıca sese gelen Madam Zanadu’un bahsi geçen taramalı tüfekli fedaisini de öldürür. Aynı esnada olay mahalline son sürat hızla giden Mary tarikat liderinin tehditkâr yüzüyle tehdit edilir. En sonunda Marco’yu bulan Mary Mahlûkata dönmüş adama istavrozu takar ve tarikat lideri trafik kazası geçirip ölür ve yüzü ısıtılan kaşar peyniri gibi erir. Bu arada Mary tamamen insana dönüş yapan Marco ile birlikte gider ve film biter



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...