https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

18 Haziran 2013 Salı

Provocation


Filmimiz patates doğrayan kadın ve onu hayranlıkla izleyen Johny isimli delikanlı ile başlar. içeri giren kırk yaşlarında adının Carl olduğunu öğrendiğimiz adam Johny’e ağzı açık ayran budalası gibi bakacağına git şarabı içeriye koy diye azarlar. Patates doğrayan karısına doğru gidip kız beni gene azdırdın diyerek adının Amelia olduğunu öğrendiğimiz kadını sıkıştırmaya başlar. Amelia canım istemiyor havamda değilim der ama Carl tacizini sürdürür ve bir süre sonra Amelia yapma yemek gecikecek deyince Carl karısını bırakır ve Amelia mutfağa doğru gider.




Lokanta işleten Carl müşterilerinden biriyle iskambil oynarken karısı Amelia ise Lokantanın devamlı müşterisi Bay Ronaldo’un yemekler hakkında sıraladığı iltifatları dinler.  Bay Ronaldo iltifatın dozunu kaçırınca Carl’ın hoş olmayan bakışlarına maruz kalır. Akşam olunca Amelia Carl’a niye zavallı Johny ile uğraşıyorsun diye sorunca ne yapayım azarlamayacağında embesil gibi davranışlarda bulunuyor diye cevaplar. Bunun üzerine Amelia o kadar kızma uzun süre kilisede yaşadığı için böyle davranışlarda bulunuyor der. Carl beni azdırıyorsun diyerek karısına aç bir kurt gibi saldırır. Amelia canım istemiyor der ama kocasının ısrarlarına dayanamayarak karşılık vermeye başlar. Aynı esnada Johny sevişen karı kocayı izleyerek kendisini tatmin eder.

Ertesi gün Johny kendisini tatmin eden Amelia’yı seyretmeye başlar ama Carl Johny ‘i çağırıp nerede olduğunu sorar.   Bunun üzerine Johny kekeleyerek banyoda olduğunu o sebepten dolayı duymadığını söyler. Bu arada odasına dönen Bay Rolando kendisini tatmin eden Amelia’la burun buruna gelir ve Amelia özür dileyerek apar topar odadan çıkar. Ahıra giden Amelia kendisini Bay Roland ile çok ateşli ilişkiye girdiğini hayal eder.



Johny heyecanla içeri girip o geldi o geldi diye bağırır. Carl geldiyse geldi ne yapalım yani diyerek Johny’i tersler. Tahminen onsekiz yaşlarında olan genç bir kız içeri girer ve kızın Carl’ın kuzeni Marilinda olduğunu öğreniriz. Carl son gördüğümde küçücük bir çocuktun şimdi ise koca kız olmuşsun dedikten sonra Marilinda’ın babasına hey gidi Umberto toprağı bol olsun genç yaşta gitti der. Odasına giden Marilinda soyunup aynada kendisine bakarken Johny ise tavan arasından genç kızı gözetlemektedir. Marilinda aynada çıplak bedenine bakarken Carl içeri damlayıp yarın 30 kişilik önemli bir grup gelecek deyip çaktırmadan kuzeni Marilinda’yı taciz eder.

Carl Amelia’ya babaevine dönmeden kendini hatırlatacak birşeyler versene diyerek Amelia’ın üstüne çullanır. Sevişmenin tam ortasında Amelia yukarıda birisi var diye bağırır. Bunun üzerine panikleyen Johny yerine bir kedi bırakır ve tavan arasına çıkan Carl yalnızca kediyi görür. Öğlen olduğunda Johny çırılçıplak yatan Marilinda’yı gizlice okşamaya başlar ama Marilinda kıpırdamaya başlayınca Johny odadan çıkar ve bu arada Marilinda’ın uyumadığını uyku numarası çektiğini öğreniriz. 


Patates doğrayan Marilinda Johny’ye senin kız arkadaşın var mı diye sorar. Johny kızlarla ilgilenmiyorum benim asıl gayem rahip olmaktır der. Aynı esnada Carl içeri girip Johny’ye alışverişe çık fasulye ve kasaptan biftek al gel diyerek Johny’i dışarı yollar. Johny dışarı çıkınca Carl Johny çok iyi bir çocuk ama biraz garip aşırı utangaç ben öyle değilim diyerek Marilinda’ın dudaklarına yapışır. Sinirlenen Marilinda ne yapıyorsun diyerek Carl’ı itip gider. Marilinda provoke edici şekilde patates doğrarken Carl ise içkisini yudumlamaktadır. Alışverişten dönen Johny’e zorla içki içirtip dalga geçmeye başlar.


 Carl Marilinda’ya nasıl içkiye başladığını anlatmaya başlar. Carl 13 yasındayken platonik aşkının tarlada başka birisiyle beraber olduğunu görünce içkiye başladığını söyleyip Marilinda’ın üstüne abanır. Marilinda yapma etme der ama Carl benimle bir kez beraber ol dünyaları ayağına sereyim der. Bunun üzerine Marilinda beni buranın hanımı yap der.  Aynı esnada Amelia tren garından ayrılır ve Bay Roland tarafından karşılanır.



Marilinda Bay Roland’ın akşam yemeği ne olacak diye sorunca Carl hangi zıkkımın kökünü yiyorsa onu yap diye tersler ama daha sonra lanet olası hesaplar yüzünden böyle sinirliyim ben dedikten sonra Bay Roland ve Amelia gelir. Akşam olduğunda cüretkâr şekilde odasında bekleyen Marilinda’ın odasına giren Carl Marilinda’a aç bir kurt saldırır. Marilinda söz verdin buraların hanımı olana dek bana elini sürmeyeceksin deyince Carl odadan çıkar. Odasına geçen Carl Amelia’ın isteği dışında Amelia ile beraber olur ve Amelia’dan gözyaşları süzülür.


Çamaşır toplayan Amelia’ın verdiği frikiklerden tahrik olan Johny Amelia’ın dudaklarına yapışır. Amelia Johny’in suratına okkalı bir tokat yapıştırır. Yediği tokat sonrası Johny ağlamaya başlar ve Amelia üzgünüm ama böyle davranmamalıydın zaten kendine göre bir kız bulursun diyerek Johny’in yanından ayrılır. Akşam olduğunda Amelia ve Bay Roland birbirlerine manalı şekilde bakarken araya giren Marilinda ne güzel bir arabanız var diyerek Bay Roland’a kur yapmaya başlar. Daha sonra Marilinda Carl’a Bay Roland beni arabasıyla beni gezdirecekmiş deyince Carl olur der ama Bay Roland ile konuşup Bay Roland’ın fikrini değiştirmeye çalışır ve başarılı olur.   Amelia buluşan Bay Roland Amelia’la saat 3 sularında samanlıkta buluşmak üzere sözleşirler. Bay Roland ile buluşan Amelia samanlıkta ateşli bir sevişme yaşarlar. Ertesi gün Bay Roland bana kadınlığımı yaşattı diyerek kocasına Bay Roland ile olan yasak aşkını itiraf edip Bay Roland ile gider. Bu arada terk edilen Carl kendisini içkiye verir ve Marilinda ile evlenir lakin Marilinda’da Johny ile beraber olur ve film biter






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...