https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

8 Haziran 2013 Cumartesi

A Merry Widow



Filmimiz konsolosun yanına gelen Kont Dannilo ile başlar. Konsolos Kont Dannilo’ya ülkenin ekonomik durumundan bahsedip ekonomik darboğazda olduklarını tek çıkış yolunun Kont Dannilo’un Markiz Anne ile evlenmesi gerektiğini söyler. Kont isteğiniz benim için emirdir deyip konsolosun huzurundan ayrılır. Aynı esnada Markiz ise banyo keyfi yapmakla meşguldür. Kont Dannilo Fifi ve Muffy adlı iki fahişeye üzgünüm şekerler ama sizinle bugün çok az ilgileneceğim çünkü hassas ve bir o kadarda sıkıcı bir görev bahşedildi dedikten sonra iki fahişeyle beraber olur. Konsolos partisine teşrif eden konuklarına teşekkürlerini sunduktan sonra konuklarıyla hususi olarak ilgilenir. Bu arada fahişelerle işi biten Kont Dannilo konsolosa kısa süren bir rahatsızlık geçirdiğini belirtip konsolostan özür diler. Kont Dannilo Markizin gelmediğini söyleyerek bir sorun olup olmadığını sorar. Bunun üzerine konsolos Markiz Anne’yi arayıp hasta olup olmadığını sorar. Markiz hasta değilim ama bir bayan davet edildiği yere gidecek vasıta beklerler der ve bunun üzerine konsolos Markize güzel olduğunuz kadar zekisiniz de der.

Hizmetçisi Katerina ile kısa süreli lezbiyen ilişki yaşadıktan sonra konsolosun partisine gelir. Kont ve Markiz tanışırlar lakin Kont Dannilo ile Markiz Anne’nin daha önce yaşanmış bir ilişkileri olduğunu öğreniriz. Markiz Anne yıllar önce Kont Dannilo ile ilişki yaşadığını ve Markiz Anne’nin basit bir köylü kızı olduğu gerekçisiyle kontun ailesi ilişkiye karşı çıktıklarını öğreniriz.  Markiz rahmetli kocasının kendisini bir heykeltıraş olarak yontuğunu bu duruma getirdiğini söyler. Kont Dannilo Markize evlenme teklifi eder ama Markiz Anne rahmetli kocam evlenirsem mirasından zırnık koklatmayacağına dair bir anlaşma imzalatırdı bana der ama Kont ile sevişmeye başlar.
Markiz ile sevişmesini bitiren Kont konsolosun kapı gözetlediğini fark eder ve konsolos hayırdır diye sorar. Konsolos gel bak sevişen iki eleman var gözlerin bayram etsin deyip Kont Dannilo'yu röntgene ortak eder. Uzun süre sevişen çifti izleyen Kont sevişenlerin konsolosun özel kalem müdürü ve Markiz Anne olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğrar ve hayal kırıklığı buhrana dönüşür. Kont  Dannilo  kendisini içkiye verip berduş hayatı yaşamaya başlar. Kontun asil görüntüsüne karışan hırpani görüntü müdavimi olduğu tavernanın garsonunun ilgisini çeker. garson kadın sorunun ne ise sana yardımcı olabilirim der ama Kont Dannilo kimse bana yardımcı olamaz deyip garson kadının gitmesini talep eder. garson kadın ısrarını sürdürünce Kont Dannilo garson kadın sorunlarını bir çırpıda unutacaksın diyerek sevişmeye başlar.

Konsolos ile konuşan Markiz Anne konsolostan Kont Dannilo'nun bulunmasını talep eder. Bunun üzerine konsolos Markize Kont Dannilo ile evlenmesini talep eder ve talep Markiz tarafından kabul görür. Ertesi gün Kont Dannilo ormanda zil zurna halde gezinirken konsolosun adamları Kontu paket haline getirip Markizin yanına getirirler Markizi gören Kont ne cür'etlen benimle konuşmak istersin seni özel kalem müdürü Pierre ile yaşadığın yasak ilişkiye tanık oldum der. Markiz Anne doğru gördün ama aslında Pierre konsolosun hanımıyla yasak bir ilişkisi vardı şayet bu öğrenilseydi ülkenin hassas politikası düzeltilmeyecekti her şeyi ülkenin iyiliği için yaptım dedikten sonra Kont Dannilo'nun dudaklarına yamulur ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...