https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

4 Haziran 2012 Pazartesi

Luna di Sangue



Filmimiz vurulan bir adamla başlar adamı vuranlar polistir. Yaralı şahsı gören polisler ambulans çağırırlar ve telefonu eden kadının çağrısına gelen polisler bu kadarını ummadıklarını söylerler. Yaralı şahıs vuku bulan olayın aylar öncesinden başladığını ve mükemmel bir suç olduğunu söyler. Ahırda bir seyis işlerini hallederken gizemli bir şahıs başka bir şahsın suratını tabancayla parçalar. Genç bir kadın elinde silahla cesedin basında durur ve yüzünü görürüz kadının yüzü panik ve endişeyle doludur ve ardından ata binerek kaçmaya başlar.



Bahçede daktilo kullanarak yazı yazan otuzlarında bir kadın görürüz kadının adı Mary’dir yanına otomobilden inen iyi giyimli bir şahıs gelerek durum nasıl diye sorar. Mary demin kocasyla hararetli bir şekilde tartıştılar ve ahıra doğru gittiler. Adının Doktor Marc Bouvier şık giyimli şahıs demin ahırda panik ve endişeyle duran Ann’nin düşük yaptıktan psikolojik sorunlar yaşadığını işlettiği bakım evine gelmesi gerektiğini lakin bir türlü kabul ettiremediğini söyler. Aynı esnada Ann panik halinde onu öldürdüm diyerek Mary dr Bouvier’in yanına gelir ve kendinden geçer. Aynı esnada başka bir şahıs öldürülen şahsın yanına gelerek cinayet aleti olan tabancayı alır.


Dr Bouvier Ann’a sakinleştirici verdiğini sabaha ilk iş olarak kliniğe yatırmak olduğunu söyler. Dr Bouvier gittikten sonra Mary yatağında yatmakta olan Ann’a dostane olmayan duygularla bakar. Mary karanlıkta tek başına sigarasını tüttürürken dr Bouveir içeri girip dışarıda harika bir hava var sen burada karanlıkta oturmuşun duruyorsun dedikten sonra Mary düşünüyorum diyerek Ann’nin öldürdüğünü iddia ettiği Larry’nin mektubunu okumaya başlar Larry hayatından bıktığını ve buralardan uzaklaşacağını yazmıştır. Bunun üzerine Mary Larry’nin Ann tarafından öldürüldüğü sonucuna varır. Dr Bouveir saçmalama bu Ann hassas olan zihninin bir oyunu ve der.  Sanmıyorum Ann ile Larry en son ahırda görüldüler.Şimdi Larry sırra kadem bastı öldürülmüş olabilir. Der. Dr Bouveir bunun duyulmaması lazım Larry ünlü bir yazar kariyeri mahvolur o yüzden Ann’i kliniğe yatırmak şu anda akla gelebilecek en iyi fikir. Dr Bouveir bilmediği bir husus vardır Ann konuşmayı duymuştur ve ne olursa olsun klinikte yatmayacağım der.


Ertesi sabah otuzlarında bir adam eve gelir kapıyı evin dilsiz beslemesi açar adam kimsin diye sorar lakin kızın dilsiz olması nedeni ile cevap alamaz ve çekil işim gücüm var diyerek içeri girer ve salonda gördüğü piyanoyu çalmaya başlar. Dilsiz besleme Tanya güneşlenen sahibesi Ann’nın yanına gelir ve birisi geldi demeye çalışır ne var ki dilsiz olduğundan olayı anlatamaz ve Ann evin içinden gele piyano seslerini duyar ve eve gider. Piyanoyu çalan adama sen kimsin diye sorar ve Ann beni tanımadın mı? Kocan Larry der. Bunun Ann hayır yalan bu tatsız şakayı kesip evimden hemen defol diye bağırır. Larry olduğunu iddia eden adam senin kıskançlığın ve sabit fikirliğinden usandığım için seni terk edip kendimi aradım derken Ann korku dolu bir ifadeyle Larry’i dinlemektedir aynı esnada dilsiz besleme Tanya ise sırıtarak konuşulanları izlemektedir. Ann piyano üzerinde duran çerçevelere bakar ve Larry olduğunu iddia ettiği adamla beraber çekilmiş fotoğraflarını görür ve çığlıklar atarak kaçmaya başlar.

Ann Doktor Bouvier’i muayenehanesini arar ve Doktor Bouvier apar topar muayenehanesini terk edip Ann’nin evine doğru gider. Mary artık Larry’nin sekreterliği yerine kapıları açıp yemek yapıyorum resmen Bayan Moffat’ın bakıcısı oldum diyerek içinde bulunduğu duruma sitem eder. Kâhyanın kızı Tanya ile ilgili şikâyetini belirtir. Doktor Bouvier Ann ve Larry’nin durumu ile alakalı bir soru sorar. Ardında içeri girer o adam Larry değil der. Bunun üzerine Mirella isimli kadın şayet o kişi Larry değilse niye evine soktun diye sorar. Ann ben sokmadım kendisi eve dingonun ahırı gibi girdi diye cevaplar. Doktor Bouveir şayet bu şahsın iddia ettiğin gibi sahtekâr ise niye polisle irtibata geçmedin diye sorar. Ann skandal çıkmasını istemezsin değil mi diyerek Doktor Bouveir sorusuna alaycı bir şekilde cevaplar biraz bozulan ben gidip Larry denen şahsa bakacağım şayet dediğin gibiyse şahsen kendim polisi arayacağım diyerek salondan çıkar. Ann Mirella isimli kadına Larry senin yerine beni seçtiği hala kin besliyorsun değil mi? diye sorar. Hayır, o Larry’nin kendi seçimiydi hala terk edilmenin acısını yaşıyorsun diyerek Mirella’yı aşağılayıp beni gene kliğine yatırmaya çalışıyorsun değil mi diye sorar. Aynı esnada Doktor Bouvier yatakta yatan Larry’e bakıp içeri girer ve bahsini ettiğin şahıs kocan Larry ama zayıflamış ve çökmüş der demez Ann arkasından it kovalamış gibi evden çıkar.


Evden kaçan Ann müştemilatın içine bakar ve dilsiz Tanya babasına erotik dans figürleri sergilerken görür. Sully kızı Tanya’ya aç kurt gibi saldırdığı anda Ann içeri girer ne utanmaz rezil birisinin sen kızını da alıp defolup gideceksin diye bağırır.  Sully istifini bozmadan Ann’a kullanılan tabancayı gösterip bak bu silahı okutamam çünkü baş harfleriniz kabzaya yazılmış diyerek sahibesi Ann’i tehdit eder. İstemeyerek Sully’nin şantajına boyun eğer ve Sully’nin Tanya’yı eğitme teklifini kabul eder ve dışarı kaçar.


Mary patronu Larry’e son Larry’nin son yazdığı kitap hakkında bazı öneriler ve düzeltmelerde bulunur Larry ve Mary iş hakkında konuşurken Ann çıka gelir ve Mary’e gitmesini söyler. Mary olmaz işimiz var diyince Ann Mary’e sert bir şekilde gitmesini emreder ve daha sonra Larry olduğunu iddia ettiği şahsa hapse göndermediğime şükretsin birileri banka hesabımı boşaltmaya çalışmasına rağmen hala zenginim bu oyunu sona erdirmek için ne kadar istersin diye sorunca Larry Tanrı aşkına Ann saçmalama der.

Yatmak için hazırlanan Ann çalan telefona bakar.  Telefondaki ses kocası Larry olduğunu iddia edip kurtçuklar tarafından yenildiğini söyledikten sonra Ann çığlığı basar. Sese gelen Mary Ann’a ne oldu diye sorar. Şoka girmiş olan telefon çaldı diye sayıklar. Mary hiç istifini bozmadan telefon falan çalmadı der ve yatmaya gider. Banyoya giden Ann dişlerini tam fırçalarken dış macunu tüpünden kurtçuklar fışkırmaya başlar ve Ann şoktan şoka depar atar.  Daha sonra terliğini giyen Ann terliğinin içinde bulunan kurtçukları fark eder ve yine şoka girer. Işığı gören Larry bir şey mi oldu diye sorar. Ann bir şey olmadı lakin yarına kadar bekle her şey değişecek dedikten sonra Larry’i öper ve Larry odadan çıkar. Larry odadan çıktıktan sonra gardırobunda sakladığı fotoğraf kutusuna açar fotoğraf koyulan kolyeye ciddi ve düşünceli bir şekilde bakar.

Öğlen olduğunda herkes kahvesini yudumlarken at gezintisinden dönen Ann bir arada olmanız ne hoş oldu size açıklayacağım bazı şeyler var tezgâhladığınız oyun bir şaheserdi gibisinden laflar eder ve gece bulduğu madalyonu gösterir lakin madalyonun içinde Larry’nin fotoğrafı vardır. Şaşıran Ann daha dün gece bu madalyonun içinde benim Larry’nin resmi vardı dedikten sonra Doktor Bouveir lütfen Ann saçmalama der. Ann biraz düşündükten sonra pekâlâ doktor sizin istediğiniz gibi olsun bu şahsı kocam Larry gibi göreceğim der. Herkes gittikten sonra Ann tahrik edici ben yatmaya gidiyorum ve yatarken Larry ile yaşadığım ateşli dakikaları hayal edeceğim diyerek odasına çıkar. Yatmaya hazırlanan Ann çalan telefona bakar. Telefondaki ses gerçek Larry olduğunu iddia eder daha sonra kapıyı açan Ann yüzü fena parçalanan bir şahıs tarafından korkutulur.


Sabah olduğunda Mary bahçedeki işlerini hallederken Larry ben hava almaya gidiyorum işler biraz beklesin diyip çeker gider. Aynı esnada dilsiz Tanya sahibesi Ann’a bir şeyler anlatmaya çalışır bunu fark eden Mary Tanya’nın yanına gidip Bayan Moffat’a neler anlatmaya çabalıyorsun diye aşağıladıktan sonra zorla sakladığı saati alır. Daha sonra Ann Tanya’nın yanına gider ve ne oldu diye sorar. Tanya durumu izah etmeye çalışır lakin dilsiz olduğundan olayı izah edemez aynı esnada Mary Sully’i kızı olduğunu iddia ettiği Tanya’nın bulduğu saat hakkında sorgular ama istediği cevapları alamaz ve Doktor Bouveir’i arar ve Doktor Bouveir kimseye tek bir laf etme ben bu konuyla bizzat ilgileneceğim der. Ertesi sabah Mary, Larry ve Ann ata binerken Doktor Bouveir çıka gelir ve diğerleriyle muhabbette girişir. Civarda film çeken Bridjet gelir ve muhabbette dâhil olur ve Larry’nin kim olduğunu çözer ve alaycı bir şekilde görüşürüz Larry Moffat der. Daha sonra Larry yüz ölçümü yapan şahsa kolay gelsin ne yapıyorsunuz diye sorar ve Bayan Moffat’ın arsayı satacağını öğrenir.

Akşam yemeği sonrası Mary, Ann ve Larry Larry’nin yazdığı son kitap ve kitap karakterleri hakkında konuşurlar. Tanya kahveleri getirirken masanın altına bir not atar. Not Ann tarafından fark edilmez lakin Mary notu fark eder ve Ann’nin notu fark etmemesi için romantik bir müzik koyar ve içki verir. Romantik müziğin etkisiyle Larry ile dans etmeye başlar. Larry Ann’a arsayı neden sattığını sorar. Ann arsanın yükünü kaldıramayacağını ve kötü anılarla dolu olduğunu söyler. Dansın ortasında banka hesabıma girilmiş ve ortak hesaptan senin tarafından 600.000 dollar çekilmiş hem de tek seferde ne için çektin diye sorar. Dans ederken başı dönmeye başlar ve kendinden geçer. Larry Ann’ni kollarına alırken Mary’e ilaçlı içki verdin değil mi diye sorar. Küçük sürtük Tanya Mecburdum gerçek Larry’nin saatini buldum Mary’e hiçbir şekilde güvenme diye yazılı olan not vermiş dedikten sonra Larry Ann’i yatağına götürür.

Evin bahçesinde dolanan Larry aktris Bridjet ile karşılaşır. Bridjet Larry’i bir sene öncesinden tanımaktadır Larry’nin uyuşturucu müptelası ve yüksek meblağlı mücevherlerini çaldığını söyleyip kendisiyle buluşmasını ister şayet tüm bildiklerini Bayan Moffat’a anlatacağına dair tehdit eder lakin Bridjet’in bilmediği bir husus vardır Doktor Bouveir ve Mary onları gözletmektedir. Sully ahıra döndüğünde kızı olduğunu iddia ettiği Tanya’nın iki erkekle oynaşmasına şahit olur.  Adamlar kaçtıktan sonra Sully Tanya’ya okkalı bir tokat atar tokattın etkisiyle Tanya Sully’e sarılır ve Sully Tanya’ya sen bir fahişesin bu benim hoşuma gidiyor dedikten sonra Tanya Sully’e samanlıkta oral seks çekerken gizemli bir şahıs Tanya’yı beyninden Sully’ide erkeklik organından vurarak öldürür.

Larry aniden kalkar içeri Ann paldır küldür içeri ikisini de öldürdüler Sully ve Tanya’yı öldürdüler Larry Ann’a sarılmak için hamle yaparken Ann sarılma bana pis katil diyerek bağırır. Bağırtı sesine Mary gelir ve ne oldu diye sorar Larry birisi Sully ve kızını öldürmüş ben gidip polisi arayacağım der. Bunun üzerine Mary sakince polisi şimdi karıştırma önce Doktor Bouveir’i arayalım der. Mary Telefon üzerinden Doktor Bouveir’e gerekli bilgileri verir. Cesetler götürülür ve Doktor Bouveir cinayetinin nedenini sapkın bir aşk cinayeti ve intiharı olduğunu söyler. Sully kızıyla yaşadığı sapkın ilişki fark edilince Tanya ve kendi canına son verdi. Olaylardan öfkeli olan Larry olan olaylar hakkında Doktor Bouveir’i suçlar senin Larry senin kirli işlerini halletti ama sonra onu terk ettin der. Duyduklarına sinirlenen Dr Bouveir sen gerçek Larry’nin yardım eli uzattığı uyuşturucu illeti yüzünden tiyatroculuktan men edilen bir keşsin diye çıkışır.

Ertesi sabah sekreter Mary ile atlı gezinti yapan çakma Larry şayet şüphelendiğin gibi Ann bu suçları işlediyse niye polisle bağlantı kurmadın yoksa sen ve Doktor Bouveir işlemediği suçu itiraf mı ettireceksin veya delirmesine mi ön ayak olacaksın diye sorar. Panikleyen Mary şayet planlarımız başarılı olamazsa yaptıklarımız deli saçması gibi gözükür diyip çakma Larry’nin yanından hızlı adımlarla ayrılır. Daha sonra telefona bakan Mary telefonu çaldıran Bridjet’a Ann olarak tanıtır ve Bridjet Larry hakkında mühim açıklamalarda bulunacağım diyerek bilmeden Mary ile randevulaşır. Mary Doktor Bouveir arayıp çakma Larry’nin Ann’nin tarafına geçtiğini aktris Bridjet’inda planlarını bozacağını söyleyerek randevulaştığını rapor eder. Çakma Larry gerçekleri Ann’a anlatmaya başlarken Ann dolabında sakladığı silahı çıkartır. Ann korkma seni vurmayacağım Sully bu silahı saklamış ve kızının kalması karşılığında tabancamı geri verdi ve bana verdi bu tabanca seni masum gösterecek o yüzden tabancayı sakla yazılı notu verdi. Çakma Larry kendisiyle alakalı hususları tam açıklarken Ann çakma Larry’i ateşli bir öpücük kondurur sevişmeye başlarlar.


Mirella banka müdürü ile konuştum Larry tüm banka hesabını boşaltmış ama sahtekârlıkların kokusu çıkar sana bir tavsiye vereyim işler Arap saçına döndüğünde kaçmalısın diyerek öğütle karışık tehdit eder. Bu arada çakma Larry ile sevişmesini sonlandıran Ann gizlice yataktan sıvışır.  Aynı esnada bir şeyler yazan Mary gizemli katilin saldırısına uğrar ve kafası pencereye monte edilerek öldürülür ardından Moffat malikânesine gelen Bridjet defalarca boynuna yediği orak darbeleri sonucu kellesi bedeninden ayrılır.

Uyanan çakma Larry salona doğru giderken Ann Mary’nin suratı parçalanmış cesedini bulur çakma Larry telefonları kontrol eder lakin gizemli katil telefon hatlarını kopartmıştır. Bu arada Ann kendinden geçer ve bayılır Ann’i kucaklayan Larry evin dışına çıkar ve Bridjet’in kopmuş kellesini gördükten sonra tekrar eve döner ve gizemli katilin kimliği Doktor Bouveir olarak çıkar. Doktor gerçek Larry’i öldürmesinin nedeni batmakta olan kliğini için aldığı paraları geri ödememek için yaptığını söyler. Herkesi Ann’nin öldürdüğüne ikna edeceğini raporlu bir şizofrenin sözüne mi inanırlar yoksa saygın bir doktorun sözüne mi inanırlar diyerek çakma Larry’ye 3 el ateş edip yaralar lakin tam öldüreceği anda başta başlayan sahne tekrar edilir ve doktor polisler tarafından öldürülür.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...