https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

23 Haziran 2012 Cumartesi

Bloody Psycho




Filmimiz arabadan inip sokaklarda gezinen bir adamla başlar adamımız eski bir binanın önünde durup eve bakmaya başlar. Eve bakan adamın yanına bir berduş yanına gelip orası istila edildi der. Arabadan inen adam berduşa sahi mi kimler tarafından istila edilmiş diye sorar. Berduş tabi ki hayaletler tarafından istila edildi der.  Berduşun dediklerini pek ciddiye almayan dur yakından bakayım diyip elleriyle birtakım garip hareketler yapar ve bileğinde yılan dövmeli bir şahsın başka bir şahsı bıçaklamasını görür ve olay yerinden hızla ayrılır. Berduş arkasından seslenir ne oldu altına mı kaçırdın diye bağırır.


Adının Doktor Vogler olduğunu öğrendiğimiz şahıs geldiği malikânenin güzel hizmetçisi tarafından karşılanır. Oturma odasına geçen Doktor Vogler evin sahibesi Bayan Tessa LaSovia ve Bayan LaSovia’nın arkadaşı yerel gazetenin yazarı Mira ile karşılaşır.  Doktor Vogler’in bir parapsikiyatristtir ve Mira Doktor Vogler ile konuşmaya başlar muhabbet koyulaştıkça Doktor Vogler hayaletler konusunu açar. Bayan LaSovia’nın suratındaki ifade değişir ve çay fincanını sertçe yere fırlatır. Ardından hizmetçisine yeri temizlemesini söyler hizmetçi Bea yeri temizlerken Bayan LaSovia çabuk olsana uyuşuk kaltak diye çıkışır. Daha sonra bakın yaramaz bir hayalet fincanımı düşürdü der.


Bayan LaSovia Doktor Vogler’e geçirdiği kaza sonrası bacaklarının tutmadığını son umudu olduğunu söyler. Doktor Vogler Bayan LaSovia’yı kanepenin üzerine koyar ellerini Bayan LaSovia’nın bedenine sürmeden gezdirir. Bayan LaSovia kendimi çok iyi hissediyorum der bunun Üzerine Doktor Vogler bedeninizin deki iyonların yaydığım manyetik enerjiye olumlu tepki veriyor diye cevaplar. Terapi ilerledikçe daha bir histerik hale gelen Bayan LaSovia Doktor Vogler’in elini mahrem bölgesini götürür. Doktor Vogler elini çeker bugünlük bu kadar sağaltım yeter diyerek odasına gider.


Odasında meditasyon yapan Doktor Vogler gene bileğinde yılan dövmeli bir şahsın başka bir şahsı bıçakladığını görür ve meditasyonunu yarıda bırakır. Kısa bir süre sonra hizmetçi Bea Doktor Vogler’in odasına gelip aile sırlarını açıklar Bayan LaSovia’nın annesinin gizemli bir şekilde öldüğünü veya öldürüldüğünü söyler aradan geçen yıllar sonrası bilinmeyen bir torunun çıktığını söylerken Doktor Vogler’e doğru hamle yapar lakin Doktor Vogler hamleleri önemsemez.

Gece olduğunda Doktor Vogler hayaletli olduğu iddia edilen vira haneye gider. Vira hanenin içinde dolanan Doktor Vogler kendi kendine çalışan oyuncak bebeğe bakar. Bebek merdivenden düşer ardından tekerli sandalyede oturan çürümüş bir ceset belirir ve Doktor Vogler’e saldırır. Saldırıyı savuşturan Doktor Vogler tekerlekli sandalyede bulunan şâhısa daha yakından bakmaya gider ve merdivenden ittiği şahsın çürümüş bir ceset olduğunu görünce şoka girer hızlı adımlarla uzaklaşır. Vira hanenin üst katlarına çıkan Doktor Vogler etrafı araştırmaya başlar. Etrafta gezinirken bilinmeyen bir şahıs Doktor Vogler’in ayağını çekip dengesini yitirmesine neden olur.  Aynı esnada berduş uyanır ve çakan şimşeğe küfürler yağdırır. Şimşek kesilir ve berduş deliler gibi kahkaha atmaya başlar. Doktor Vogler ayılır ve merdivenlerden kan aktığına şahit olur. Dengesini yitirip merdivenlerden düşer. Berduş tarafından ayağa kaldırılan Doktor Vogler berduşun itiraz etmesine rağmen oyuncak bebeği alır ve çocukluğuna dair flashback âlemine girer.  Bebeği alan Doktor Vogler berduşa yüklü miktarda para verir ve virahaneden ayrılır berduş senin düşündüklerine koyayım der.

Öğlen vakti mezarlıkta gezinen Doktor Vogler gazeteci Mira ile buluşur. Gazeteci Mira buluşmak için ilginç bir mekân seçmişin der. Doktor Vogler hala hikâye üzerinde mi çalışıyor musunuz diye sorar. Mira Bayan LaSovia’nın annesi Miceala’nın gazetelere göre merdivenlerden düşerek öldüğünü belirtir ahalilin dediklerine göre eski şatoda Miceala’nın huzura kavuşamayan ruhunun gezdiğini söyler. Yerel gazeteci Mira hayalet öyküsünü araştırmaya başlayacağını duyurur. Doktor Vogler o zaman peder Eligio ile konuşalım der.



Bir din adamından ziyade Rock müzik solistine benzeyen peder Eligio Miceala’nın cenazesinde bulunduğu ve Miceala’nın kara büyü ile uğraştığını ve gizemli bir şekilde öldüğü için cenazeyi kutsayamadığını belirtir. Mira ve Doktor Vogler mezarlıktan ayrılırken Mira bu hikâyenin dibine kobra gibi gireceğim diyip Doktor Vogler’e aile avukatı Cohen’nin adresi olan kâğıdı verir ve mezarlıktan çıkarlar

Avukat Cohen sallanan iskemlesinde kitabını okurken Doktor Vogler kapıyı alacaklı gibi tokmaklar. Avukat Cohen Doktor Vogler’i evine davet eder.  Avukat Cohen dedikoduların kaynağını öğrenmek istiyorsunuz Bayan Miceala Bon köy ahalisi tarafından pek sevilmeyen birisiydi der. Doktor Vogler bilinen bir cadı ve kara büyü tutkunu olduğunu kutsanmamış bir mezara gömüldüğünü söyleyerek köy halkının neden nefret ettiğinin nedenini açıklar.  Avukat Cohen bu konu ile niye bu kadar alakadarsınız diye sorar. Doktor Vogler kızının tedavisini yapıyorum ayrıca hayalet aktivitelerini dair şüphelerim var diye cevaplayınca. Bu tür şeylere inandığınıza inanamıyorum dedikten sonra Miceala ve kilise arasında yazılan yazışmaları gösterir. Daha sonra avukat Cohen Miceala’nın resmini gösterir ve Doktor Vogler resme hayran kalır ve diğer sayfayı çevirir o sayfada resim yoktur. Albümden çıkartılmış fotoğraf ise damadının resmidir aslında Bayan Miceala Bon damadıyla yasak bir gönül ilişkisi yaşamıştır damat evi terk edince üzüntüden felç olmuştur daha sonra flashback olarak gördüğü küçük kız çocuğunun Bayan Miceala’nın torunu Miceala olduğunu ninesinin ölümünden sonra malikâneyi terk edip bir ahıra yerleşti diyerek ahırın adresini verir Doktor Vogler gittikten sonra avukat Cohen’nin karısı bey niye her şeyi anlatıyorsun ya başımıza bir hal gelirse diye çıkışır. Avukat Cohen karısını sertçe sarsarak mecburdum anlasana mecburdum diye bağırırken tekerlekli sandalyeye mahkûm olan çürümüş yaşayan ölü evin önünde belirir.

Doktor Vogler ahıra gider ve kendisini Miceala’ya tanıtır. Torun Miceala kurs için mi geldin diye sorar. Doktor Vogler Bayan Miceala Bon ve yaşadığı şato hakkında konuşmak istediğini  Belirtir. Torun Miceala işim var diyerek Doktor Vogler’i başından savmaya çalışır. Daha sonra yanına gelip ilerde bir kafe var orada buluşuruz der. Kafeye giden torun Miceala kafede Doktor Vogler ile buluşur. Doktor Vogler Bayan LaSovia’nın terapistliğini yaptığını ve bir hayaletin saldırısına uğradığını söyleyince torun Miceala hiddetlenir ve bu bir sapkınca bir şaka mı diyerek hiddetlenir. Doktor Vogler başından geçen olayı detaylı bir şekilde anlatır ve karşılığında torun Miceala’yı sinirlendirip üstüne başına bira yemesini sağlar.

Avukat Cohen sallanan iskemlede kitabını okuyup kendinden geçer lakin kısa bir süre zarfında duyduğu seslere kalkar tekerlekli sandalyeye mahkûm olan çürümüş cesedi gören avukat Cohen senin dediklerini harfiyen uyguladım ağzımdan tek bir kelam bile çıkmadı diye yalvarır. Tekerlekli sandalyeye mahkûm yasayan ölü camı çerçeveyi indirip tekerlekli sandalye ile avukat Cohen’ni ezmek suretiyle ağzından burnundan kan getirterek öldürür. Duyduğu seslere gelen avukat Cohen’nin karısı gördüğü manzara karşısında çığlığı basar

Doktor Vogler Bayan Lasovia’nın üzerinde bedene dokundurmadan beden üzerinde gezdirme terapisini uygular. Terapi esnasında gazeteci Mira gelip avukat Cohen öldürülmüş der. Bayan LaSovia terapi esnasında kimse gelmeyecek diye emir vermemiş miydim der. Çok fena evinden geliyorum adamcağızın boynunda bayağı derin kesikler var adli tıp bedene otostop yapmak amacıyla götürdüler der. Aynı esnada malikânenin kapısı tokmaklanır kapıyı tokmaklayan torun Miceala’dır annesi Bayan LaSovia ile karşılıklı birbirlerine soğuk yaparak konuşurlar. Torun Miceala gelmesinin nedenini evinde tadilat yapıldığı ve kalacak yere ihtiyaç duyduğu için geldiğini söyler. Annesi Bayan LaSovia kalmasına izin verir.

Odasında berduştan aldığı bebeği inceleyen Doktor Vogler torun Miceala’nın gelmesiyle bebeği torun Miceala’ya verir ve torun Miceala Doktor Vogler’in gördüğü flashback’i görür.  Bebeği nereden bulduğunu sorar. Doktor Vogler bebeği bulan kişiye ödeme yaparak aldığını söyler ve özel güçleri sayesinde bebeğin asıl sahibini bulduğunu söyledikten Doktor Vogler ve torun Miceala sevişmeye başlarlar. Hizmetçi Bea’da sevişme seslerini dinler ve Bayan LaSovia’nın yanına gider. Bayan LaSovia umarım küçük şırfıntı kendisini tatmin ediyordur der. Hizmetçi Bea ağzı kulaklarına varmış bir biçimde hem de nasıl dedikten sonra Bayan LaSovia yatağa uzan emri verir ve ardından tekerlekli sandalyesinden bir hışımla kalkıp hizmetçi Bea’yı sertçe yatağa fırlatır ve sert lezbiyen seksi yaparlar.


Öğlen olduğunda Doktor Vogler avukat Cohen’nin evinde araştırma sallanan sandalyenin yanında yeşil sümük gibi bir sıvımsı şey bulur ve evin bahçesinde ise bulunan tekerlek izini incelemeye başlar. Aynı esnada avukat Cohen’nin karısı Mary pazardan dönmüş ve torun Miceala seslenir lakin Mary tırsıp kaçar. Mira yerel kâtip ile konuştuğunu aile doktoru olan Doktor Vernisson’nun Bayan Bon’nun ölüm sertifikasını imzalamadığını ardından sırra kadem bastığını lakin doktorun bir fotoğrafını bulduğunu söyler

Torun Miceala ve Doktor Vogler aslında Doktor Vernisson’nun berduş olduğunu öğreniriz Doktor Vogler Doktor Vernisson’a Doktor Vernisson’nun fotoğrafını gösterir. Fotoğrafı parçalayan berduş artık o şahsın var olmadığını belirtir ve torun Miceala’yı gören berduş ne tatlı şeysin sen öyle diyerek ayağa kalkar. Defolun der ve ardından Doktor Vogler’e sen dostum işin olmayan şeylere burnunu sokuyorsun torun Miceala’ya senin gibi güzel bayanın burada işi ne dedikten sonra dokunmak için hamle yapar ne var ki yaptığı hareket Doktor Vogler tarafından sert bir şekilde müdahale görür. Berduş nine Miceala’nın torun Miceala tarafından merdivenlerden düşürülerek öldürüldüğünü ima edince sinirlenen torun Miceala vira haneden çıkar. Torun Miceala’nın peşinden giden Doktor Vogler gazeteci Mira tarafından durdurulup neler oluyor diye sorar.  Doktor Vogler bulmacanın parçaları yerine daha oturmadı lakin oturunca meslek hayatının en büyük hikâyesi ile karşılaşacaksın diye cevaplar.

Başıboş boş bir şekilde gezinen torun Miceala kel sakalı bir şahıs tarafından nine Miceala zannedilir. Torun Miceala o benim ninem ben onun torunuyum der sakalı şahıs babam sizin ninenize bekçilik yapardı tıpkı ninenizin kopyasısınız der. Torun Miceala uzaklaştıktan sonra resmen hık demiş burnundan düşmüş der. Doktor Vogler torun Miceala’nın yanına avukat Cohen’nin evinin etrafında tekerlek izleri bulduğunu söyler.

Torun Miceala ve Doktor Vogler çılgınlar gibi sevişirken hizmetçi Bea kapıyı alacaklı gibi tokmaklar ve kapıyı açan Doktor Vogler’e size telefon var der.  Telefona bakan Doktor Vogler telefondaki şahısla konuşur. Telefonu kapattıktan sonra Doktor Vogler torun Miceala’ya avukat Cohen’nin hanımı aradı benimle çeşme başında buluşacakmış söyleyeceği önemli hususlar varmış der.  Avukat Cohen ‘nin hanımı Mary çeşme başında su içerken tekerlekli sandalyeye mahkûm olan zombi tarafından saldırıya uğrar.  Dili koparılır ve boğularak öldürülür.   Doktor Vogler ve torun Miceala çeşmeye varırlar lakin vardıklarında Mary’nin öldüğünü görürler. Bayan LaSovia bu ikisi hafiyecilik oynarken bir kişi daha hayata veda etti der. Hizmetçi Bea’da geldiklerinden beri ne huzur kaldı ne sükûnet kaldı der. Aynı esnada torun Miceala ve Doktor Vogler kremalı seks olayına girişirler. Berduş ise deliler gibi vira hanede gezinirken ölü bir serçe bulur ve artık cinayetlerine son verdireceğim işini bitireceğim diye bağırırken tekerlekli sandalyeye mahkûm olan yaşayan ölü gelip berduşun yüzünü parçalayarak öldürür.



Gök gürültüsüne ve tahta pencerelerin sesine uyanan Torun Miceala kalkıp çıplak bedenine pardösüsünü geçirip vira haneye doğru gider. Aynı seslere uyanan Doktor Vogler torun Miceala’yı göremez ve acele ile vira haneye doğru gider ve berduşun cesedini bulur ardından da Miceala’yı ayna karşısında saçlarını tararken bulur aslında torun Miceala değildir nine Miceala ‘dır. Nine Miceala torunumdan sıkıldın değil mi özelikle yatakta diye sorduktan sonra gidip Doktor Vogler’i öper. Doktor Vogler nine Miceala’yı iter. Bana daha yakından bakmak ister misin dedikten sonra çürümüş bedenini gösterir bir kez daha Doktor Vogler’i zorla öper ve bir kez daha itilir. İtilip kakılmaktan öfkelenen nine Miceala Doktor Vogler’i ya benimsin ya da kara toprağınsın diyerek bıçaklamaya başlar tam öldürücü darbeyi indirecekken torun Miceala dur yapma diye bağırarak ortaya çıkar. Nine Miceala ne güzel yaptıklarının hesabını vereceksin der. Bunun üzerine torun Miceala o zaman çocuktum seni itmeyi istemiştim diyerek kendisini savunmaya başlar sen benim dışında babanın da hayatına mal oldun diye suçlamaya başlar. Bu sebepten dolayı seni öldüreceğim der ve torun Miceala senin melanetin bana zarar veremez çünkü aşığım der. Bunun üzerine nine Miceala torununa aşkını senin elinden alacağım dedikten sonra elinde tutuğu bıçağı torununa defalarca saplar lakin nine Miceala erir ve yalnızca kemikleri kalır. Torun Miceala Doktor Vogler’e kalk her şey bitti der.

Olaylar durulur Mira bu hikâyeyi gazeteye götüremem herkes benim aklımı kaçırdığımı düşünür der. Torun Miceala ise bu hikâyeden çok iyi bir film konusu olur der. Aynı esnada Doktor Vogler Bayan LaSovia’nın elini sıkar ani bir hareketle Bayan LaSovia kendisini çeker ve ayağa kalkar. Doktor Vogler zihinsel tedavi gerçekten işe yaramış der. Bayan LaSovia gerçekten her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz der. Doktor Vogler yavşak bir ifadeyle evet biliyorum der. Bunun üzerine Bayan LaSovia kime âşık olduğuna dair hiçbir fikrin yok değil mi diye sorar. Torun Miceala ve Doktor Vogler arabalarına atlayıp uzaklaşırlar bu arada evin içinden çıkan peder Eligio evde kalan üç kadına karanlıkların efendisi lorduma şükürler olsun görevimi tamamladım der. Aynı esnada torun Miceala ve Doktor Vogler otoyolda ilerlerken oynaşmaya başlarlar ve ardından Doktor Vogler genç kadının bileğinde bulunan yılan dövmesini torun Miceala’nın öldüğünü hayata kalanın nine Miceala olduğunu öğrenir aynı zamanda önceden gördüğü bıçaklanma görüntülerinde bıçaklayanın nine Miceala bıçaklananın da  Doktor Vogler olduğunu öğreniriz ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...