https://www.highrevenuegate.com/pqxbdf5xa4?key=0fa5a3e34ecb571364a40d5443900081

28 Haziran 2012 Perşembe

After Death



Filmimiz yeraltında ayin dansı yapan zenci bir kadın ve bir kitaptan büyülü birkaç söz söyleyen cadı doktoruyla başlar. Aynı esnada silahlı bir grup insan ise yeraltı dehlizlerinde dolaşmaktadır. Cadı doktoru büyülü metinleri okumayı bitirince dans eden kadının ağzına bir takım garip şualar girer ve kadının hali hareketleri garipleşir ve yerin altına çekilir. Eli silahlı tipler cadı doktorunun yanına gelirler. Cadı doktoru çok geç kaldınız artık hiç bir kuvvet sizi kurtaramaz sizi dedikten sonra. Silahlı çetenin elebaşları bizler bilim adamlarıyız bazen başarılı oluruz bazen de başarısız oluruz der. Siz tanrıların kanunlarını bozmaya çalıştığınız o yüzden hepiniz cezalandırılacaksınız dedikten içlerinden biri silahına davranıp bırakın indireyim şu puştu der ne var ki elebaşları engel olup cadı doktoruna karısının nerede olduğunu sorar.  Cadı doktoru kızının yanına gitti lakin dönecek hepinizin icabına bakacak der. Silahına davranan eleman bırakın beni şu puştun ifadesini alayım dedikten sonra cadı göğsünü işaret ederek al buradan vur unutma ki intikamımı alacağım der ve ardından taramalı tüfekle bir güzel taranır. Birdenbire yerin altından cadı doktorunun karısı çıkar. Aynı esnada 3 kişilik bir ailede adadan kaçmak için uğraşırlar. Cadı doktorunun karısı tamamıyla canavar olmuştur ve direkt olarak silahlı elemanların birkaç tanesini tarumar eder. Diğerleri çil yavrusu gibi dağılıp yeraltı dehlizlerinde çıkış yolu ararlar lakin cadı doktorunun eşi tarafından acımasızca öldürülürler. Aynı esnada adadan kaçış yolu arayan 3 kişilik aile saldırıya uğrar aile reisinin icabına hemen bakılır bunu gören karısı kızına kolyesini verip kaç ve arkana bakma diye tembihler. Eline sopa alan kadın kocasını yemekle meşgul olan zombiye köpek soyu diyerek zombinin pekmezini akıtır lakin diğer zombiler gelip kadını grup halinde yerler. Küçük kızda bilinmeyene doğru kaçar.

Yıllar geçer ikisi kadın 6 kişi bir teknede ilerlemektedir 4 kişinin aslında paralı askerlerdir. Tekne ilerledikçe teknede aksaklıklar baş gösterir ve teknenin dümeni kilitlenir. Biraz gittikten sonra adanın birinde demirlenirler. Aynı esnada adları David, Chuck ve Valeria isimli 3 şahıs adanın diğer taraflarında keşif gezisi yaparlar. Paralı askerlerden biri olan Tommy kıpırdayan birisini görür ve kovalamaya başlar. Biraz kovalamadan sonra Tommy kaçan şahsı yakalayıp dövmeye başlar. Dövdüğü şahsın yüzünü açan Tommy adamın yaralı yüzünü görüp bırakır. Bu arada diğerleri Tommy’e seslenirler Tommy ben buradayım diye seslenirken aslında zombi olan şahıs Tommy’nin omzunu dişler.

En sonunda Tommy yerde yaralı olarak bulunur kendisini cüzamlı bir şahsın ısırdığını söyler. Ekip biraz yürüdükten sonra terk edilmiş bir sağlık ocağına sığınırlar. Ekip üyeleri terk edilmiş sağlık ocağında açılmamış bin bir türlü sıhhi mühimmat ve otomatik tüfekler bulurlar ve neden silahların sağlık ocağında hazır bulunduğuna dair düşünürler. Aynı esnada David, Valeria ve Chuck bir mağaraya girerler


Tommy artık gidicidir ve Ron bir daire şeklinde sıralanmış mumları görür bunlar nedir yahu diye sorar. Adının Jenny olduğunu öğrendiğimiz bunun yaşayan ölüleri uzak tutmak için yapılan bir çeşit büyü olduğunu söyler. Genç kadının laflarına zerre inanmayan Ron hadi oradan diyerek mumları söndürür aynı esnada Tommy tamamen gider. David, Chuck ve Valeria mağaranın derinliklerine inerler ve David ölüler kitabını bulur. Valeria okuma o kitabı der ama Chuck kitabı okumaya başlar ölüler ayinlerden bahseden kitabı okuyan Chuck tırsıp daha okuyamayacağını söyleyerek devam etmez. Bunun üzerine Chuck Necronomicon çakması kitabı okumaya ve büyülü yazıları sesli olarak okumaya başlar. Hiçbir şey olmaz arka tarafları kalkan David yıl olmuş 1988 tutmuşunuz Vodoo’dur Kara büyüdür diye tutturmuşsunuz der demez. Garip ışıklar yanıp sönmeye ölüler dirilmeye başlayıp Chuck, David ve Valeria üçlüsüne saldırılar Valeria hemencecik toplu halde yenilmeye başlanır. David ve Chuck zombilerle dövüşürler lakin David canla başla mücadele etmesine rağmen zombilerin yemeği olmaktan kurtulamaz Chuck ise kaçıp kurtulmayı başarır.

Zombinin biri sağlık ocağına saldırır 3 paralı asker yaratığa saydırırlar lakin zombinin beynine saydırılmadığı için zombi ölmez ve saldırısına devam eder paralı askerler zombi zorlukla zapt etmeye çalışırlar. Aynı esnada Tommy dirilip Louise’e saldırır ve genç kadını ısırır. Sağlık ocağına varan Chuck paralı askerle zombilerin kafalarına sıkılarak öldürebileceğini söyler. Bunun üzerine Matt’in komutuyla zombilerin beyinlerini dağıtmaya başlarlar. Aynı esnada Jenny Zombileri durdurma büyüsü yapar lakin zombi Tommy’nin saldırısına uğrar. Zombi Tommy’nin saldırısından korumaya çalışan Jenny’nin imdadına diğerleri gelir. Tommy’i zombi olarak gören arkadaşları Tommy’e ulaşmaya çalışırlar Jenny bunun boşuna olduğunu artık onun Tommy değil yalnızca yaşayan ölü olduğunu söyledikten sonra Tommy beyninden vururlar. Tommy’nin zombiye dönüşmesinden sonra balataları sıyıran Ron psikopata bağlayıp zombilere saldırıp tekme tokat zombilere girişir zombilerin icabına bakan Ron soluklanmak amacıyla ağaca yaslanan Ron’nun yanına Louise yaklaşır hani beni koruyacaktın der. Ron burası güvenli değil içerde bekle dedikten sonra arkasını döner ve Louise’nin deforme olmuş suratını görür ve Louise tarafından dişlenir ardından diğer zombiler tarafından yenilir.

Nöbet tutan Matt zombi Ron ile karşılaşır ve peşinden şapele kadar gider. Orada kedi fare oyunu oynayan Matt zombi Ron tarafından dizinden vurulur ve tek ısırık sonra bizimlesin diyerek Matt’i dişlemeye başlar. Matt’in çığlığını duyan diğerleri şapele doğru koşarlar ve ısırılmış Matt’i bulurlar Matt vurun beni o canavarlara dönüşmeden önce vurun der. Arkadaşı Dan iyi olacaksın diye moral vermeye çalışır lakin Matt ölür. Aynı esnada zombiler çoğalıp sağlık ocağına doğru yürümeye başlarlar. Dan Matt’in yanında bulunan silahı almaya giderken dirilen Matt tarafından birkaç kere vurulur ve Jenny ve Chuck’a çabuk buradan ayrılın emri verdikten sonra eline geçirdiği el bombasını cephanelik yanında patlatarak hem zombileri öldürür hem de kendisi feda eder.

Dan kendisi feda etmesi sayesinde kurtula Chuck ve Jenny Zombilerle mücadele ederek ormana doğru kaçarlar ve bir ağaç yanında kıvrılıp yatarlar. Sabah olduğunda olayların kaynağı olan mağaraya giderler orada Jenny ölülerin dirilmesini sağlayan kuyuya muskasını fırlatır ve birdenbire zombiler Chuck’in içini dışına çıkartırlar aynı Jenny’nin suratı durduk yerde parçalanmaya başlar ve kısa bir süre zarfında zombiye dönüşür ve film biter.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Beauty Contest Caper

  Filmimiz Shaggy ’in yemeğe çıktık tabelasını asmasıyla başlar. Shaggy Scooby ’ye kimse...